Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Ahojte spolubojovníčky moje. Práve som sa vrátila z plavárne a cestou domov som si kúpila chlorellu na prečistenie. Fuj, fuj nikotín a iné škodlivé látky, preč z môjho tela 😀 .
@tatarida po tvojej prvej vete som skoro praskla ako tá guma v gatiach. Toto mi nerob, už som staršia pani/slečna 😀
@dominika1516 to máš pravdu. Ja som si chcela v kľude dokončiť školu, nájsť dobrú a trvalú prácu(vždy som mala šťastie na rôzne zastupovania počas PN, či materskej alebo sa moje miesto zrušilo), čakala som na Pána Božského, potom sme si spoločne hľadali hniezdočko lásky no a teraz mi ku šťastiu chýba iba to vajíčko do toho hniezdočka 😀 .
A ešte niečo babenky moje. Mám fantastickú náladu aj keď vonku prší(lebo to mi prší šťastie 😵 ).Cestou domov som len tak letmo pozrela do trávy a našla som štvorlístok. Keď som sa po neho zohla a niečo si zaželala, hneď vedľa bol druhý. Pre mňa nájdenie štvorlístka znamená splnenie priania. Asi som poverčivá(tak isto tvrdím, že párne roky sú pre mňa šťastné a nepárne nešťastné)ale takéto štvorlístkové priania sa mi vždy splnili. Samozrejme sú to skromné priania. Júúúúúúúj nech už je september 😀
@ataner81 no cisty ideal najst Pana Bozskeho postavit si s nim hniezdocko a zalozit rodinku 😉 ... Jaaaj 2 stvorlistky ?? Cipana tak to bude stastie ja som v zivote ziadny nenasla akurat som stupila do hov.. ale vraj aj to nosi stastie 😉
@dominika1516 taká malá rozprávka. Samozrejme nie ideálna, aby som stála mala o čom snívať a po čom túžiť ale je moja 😉 . Tento rok sú to moje prvé štvorlístky. Minulý rok v lete som ich v lete našla niekoľko a priala som si jedno želanie, ktoré sa v novembri splnilo. A pred 2rokmi som na ceste do a z roboty neustále nachádzala štvorlístky. Mala som tri priania a tiež sa mi splnili. Od vtedy som si vsugerovala, že nájdením štvorlístka sa mi moje prianie splní. Asi hovadina ale ja od chvíle nájdenia myslím pozitívne a nepripúšťam si neúspech a psychika je minimálne 50%úspechu 😀
tak hlasim 1DC. Akurat som sa dozvedela, ze manzel bude v predpokladanom case ovulky mimo na 2dnovom teambuildingu z prace. 😠 mna porazi! neznasam tieto firemne aktivity. normalne brania cloveku si zalozit rodinu.
a to som prave vsadzala na tento cyklus lebo uz mam rozplanovane co idem oddnes uzivat: goji, zensky caj, grepovy dzus, lanove semienka a pupalku (na aloe a femibione uz ficim). dufam, ze som na nic nezabudla 😀 snad to na nieco bude.
@ataner81 @dominika1516 ja som este v zivote nenasla stvorlistok!!!! to nieje fer....asi slabo hladam...
no teda ale do hov..obcas stupim 🙂 a na nasom prvom rande mojho mm okakal vtacik 😀 a mna okakal ked ma poziadal o ruku 😀 takze u nas asi skor tie hovn. nieco znamenaju 😅
@leonetka :-/ to poznam.... moj je zamestnany v cechach v nemeckej firme...neznasam tie porady v cr a skolenia v nemecku..... a jeho priblbleho sefa ktoory ma 3 deti a mysli si ze iny nepotrebuje cas na rodinu....
PS: uz len 1 krat sa vyspime a pride ta hodina pravdy 😲
@mabika no v pripade ze nastane zajtra moj ocakavany scenar tak ja budem urychlene potrebovat ako sol tu mrchu!!! alebo nejake realne vysvetlenie preco neprisla ked som uz pred 12 dnami dobrala duphaston....
@ataner81 ja nic, ja muzikant 😀 vy mate z toho mojho testovania fakt vacsie stresy jak ja 🙂 po niekolkych bielych testoch som si takmer ista ze aj tie zvysne co mam doma su z tej pokazenej serie.....
pocuj vestica @ataner81 ak sa splni tvoja vestba tak mas u mna cokoladu podla vlastneho vyberu! a s tym budikom to neprehanajte! ocikam hned rano ale neviem kedy sa sem dostanem bo cez vikendy moc nezapinam PC...tak ale ak budu // tak ho isto hned zapnem a ty mozes posielat adresu pre dorucenie! 😀 ak bude / tak ju zozerem ja 😀
babiky pred par dnami som sa tu k Vam pridala do rozhovoru .. odvtedy mam riadne novinky 🙂 svokor nesvokor - fazulka je v brusku .. uz len teraz vydzrat do konca !!! http://www.fertilityfriend.com/home/alenitka @ataner81
@alenitka lebo som v robote 😝
podla mna sa zas len nieco posvitorilo...ved som brala duphaston prvy mesiac tak som myslela ze to tie moje cykly zkrati..... minuly mesiac som skoncila na 46Dc s vyvolavackou..teraz som este len 36Dc ale asi mi zas hrozi ta vyvolavacka na pondelok, mozno to ta mrcha potom este stihne do 46DC..... necitim sa nijak tehotne takze to na tie // nijak nevidim....

@mabika to s tymi otravnymi otazkami poznam. skonci to ked sa narodi to druhe dieta. ale nedajboze aby bolo tretie. to potom zas vsetci, co ste sa zblaznili v tejto dobe? bola to nehoda? a pod. skratka, nikdy neni dobre 😀 a ja som tiez stara korytnacka 🙂 aj ked sa na svoj vek vobec necitim. a vraj ani nevyzeram. 😔
@tatarida z tvojej tehotnosti/netehotnosti je tu normalne telenovela 🙂 s vikendovym rozuzlenim hadam 🙂