Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
dakujem Vam vsetky babulky 😅
@ataner81 ved to je super ze myslis pozitivne psychika je velmi dolezita a ci je to blbost?! Nemyslim podla mna nieco na tom bude ved niekomu museli priniest stastie ked to k nim priradili a nie je ich tak vela takze uz je stastie len to ze si ich nasla 😉 ... Treba verit na stastie 🙂
@tatarida 😀 😀 😀 cipana hov.. v dolezitych okamihoch 😉 a co svadba bude nalet kakajucich holubov 😀
@dominika1516 tak si ma potešila, že niesom až tak veľmi šiši 😀 Naozaj mi to na 100% zdvihlo náladu, som si istá šťastným koncom a nič iné si nepripúšťam. Momentálne si užívam piatkový večer s kamoškami, vínkujeme, rehníme sa a ohovárame tých našich mužíkov 😀 😀 😀 😀
@tatarida hovienko síce nie je tské pekné ako štvorlístok ale ak splní svoj účel.....nech len vtáčky na teba kakajú 😉
ahojte baby, tak ja neviem, tak nech mi bud klesne teplota alebo stupne..podotykam, ze som si robila test..sice k veceru, nie rano a bol negativny...... ☹ ..vsak uvidime, co bude zajtra....minuly mesiac mi klesol o 3 stupne a hned som mala menzes v ten den, tak som zvedava....moc sa necitim tehotna.....ale najradsej by som bola....hihi.....
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/tatiana77/gr...
dufam, ze pojde otvorit
dnes sme vstavali obaja o 4 ale asi tak skoro spat nepojdeme 😀 najkrajsi den deti!!!!
@tatarida jeeeeej, velmi Ti gratulujem....je to krasne........a mas nejake tehotenske priznaky?? mne doktor povedal, ze ked sa nam nepodari do dvoch mesiacov mam prist a da mi nejake lieky na stimulaciu...tak pevne verim, ze sa k tebe coskoro pridam......uz Ti meskaju cca 10 dni, ci ako? suuuuuupeeer...myslim, ze baby budu spokojne.... 🙂
@tatarida fantaaaazia !!! paraaada!!! (a zavidim 😉 ). No velke stastie, ze ste nevydrzali do zajtra, lebo by som sa to dozvedela az v pondelok, ak by si to nechala ozaj na zajtra (sorry za prehovaranie, ze mas vydrzat do soboty 😉 ).
Tak nas teraz asi opustis do skupinky februar 2013, alebo tak nejak, ale vsak to sme ti vsetky zelali, tam uz bude ina naladicka, ako tu 😀
@ataner81 🙂 jaaaj pohodovy vecer jak vysity ja som sama doma s hafanom resp fenkou 😉 a poviem ti s nou toho vela nenakecam ale pocuva ma statocne a so zaujmom 😀 ... Noo ja mam muzika v praci od 20tej ale vrati sa mi o polnoci a dnes som mala ovulku tak normalne mam fantasticku naladu a verim ze sa zadarilo 🙂 ... Tak prijemny vecer a vinkovanie :-P
@mabika no este nepredbiehajme, lebo robila som si test a je negativny...sice som ho robila dnes vecer....pri prvom som sa necitila ko tehotna az na obcasne pichanie v brusku a po zisteni ma dost boleli prsia...dovtedy iba trocha...vsak uvidime. zajtra rano aka bude teplotka...ale ja tomu moc neverim.......a ty mas dieta?
@tatiana77 moje zlato, to sme si teda zavarili, co? furt vyckavame, ze co a ako. ja som ako debil testovala uz od 23 dc. no, zacala som prave spinit takze sa ta hnusoba cervena pomaly rozbieha. ale uz som sa na to dopredu pripravila, tak sa snazim to tak nebrat... je to na milu jarmilu 😨 😨 asi zacnem zbierat cecka alebo znamky lebo uz fakt neviem ako sa od toho odputat 😀
drzim palce, nech to aspon u teba dopadne dobre a budes nasledovat tataridu. a ak nie, tak potom v juni sa ide dalej!
@tatiana77
@mabika
@leonetka
@sabaka dakujem dievcence 🙂 neverila som a asi este stale neverim....mozno az ked uvidim na monitore ze je vsetko tam kde ma byt a v poriadku..... v kazdom pripade dakujem za podporu a tuto skupinu v ziadnom pripade neopustim!!!!!! zboznujem Vas!!!!!
@ataner81 co to ma? aka coko??? 😀 posli adresu 😀
inak priznaky okrem pobolievajuceho brucha a prs absolutne ziadne...ale to som pripisovala skor tej mrche co nedosla 🙂 prajem krasny vikend!!!!
@sabaka no sak mu hovorim ze pod testovat a on to tam ponamacal cele jak vrecusko s cajom 😀 ze on nevidel tu ciarku MAX..... a hned krical ze je to tam!!!! tak sme pre istotu spravili este jeden..istota je gulomet 🙂vsetkym Vam prajem aby ste tento pocit zazili co najskor!!!!
Baby, tak lady su prelomene, dalsie 2 tehulky, velmi sa tesim, tomu sa hovori prival pozitivnej energie 😀
@sabaka no hrozne s nami...inak tie cecka je dobry napad, mozno aj nejake este najdem.....ja este nespinim, nic, teplota je ako vcera, neklesa a ani horibilne nestupa.......este sa netesim, lebo mi meskavaju niekedy tri dni, tak potom...sice sa tvarim akoby mi meskali tri dni, lebo sa tak citim dobre...hihi...tak uvidime, ale myslim, ze sa skor pridam cakajucim.....drzkaj sa..... 🙂
Dobré ránko tehuľky a budúce tehuľky.
Babenky tak sa ľady pohli a v poradovníku na bábo sa dostávame vyššie a vyššie 😀 😀
@tatarida no vidíš moja, ty len pekne ver starej ostrieľanej vešteci ataner81. BLAHOŽELÁM. Tak veeeeeeeľmi sa s tebou teším. Toľko pozitívnej energie na sobotu. Ešte, že polovička nie je doma lebo tu pred počítačom skáčem viac ako na majstrovstvách v hokeji. Tfuj, tfuj, tfuj nech ti to šťastíčko nikto nezakríkne. Prajem ti tú najkrajšiu sobotu akú si doteraz mala 😉

@alenitka gratulujem a silno drzim palce, aby ste to utiahli do spravneho konca...... 🙂