icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

basikes
2. jún 2012

@sanchez81 hlasim saaaaaaaaa!!!!!

ataner81
2. jún 2012

@sanchez81 to dôfam aj ja. Pri tej starej som mala pocit, že som akorát poradové číslo a nie človek s citmi a potrebami. Čakala som nejaký rozhovor alebo rady(napr. o vitamínoch...)alebo, že sa bude aspoň zaujímať o moju ovuláciu ale ona nič. Vraj až po roku. Ćakať rok mi je ho..o (prepáčte za výraz ale som riadne naštvaná)platné ak by sa zistilo, že nemám ovuláciu.
Takže som prvá? A čo tatiana77 tá bude testovať v utorok a aj ty si skôr na rade ako ja. Ja mám ešte čas 2týždne ale už teraz viem ako to dopadne. Ovu som nemerala ale keď som mala bolesti ako pri ovulácii, tak práve vtedy sexík nebol ☹

sabaka
2. jún 2012

@ataner81 ahoj moja, ja som s tymi vysetreniami zacala az po 11 mesiacoch snazenia sa. dovtedy som si povedala, ze jednoducho nebudem na to tlacit a skusat budeme. lenze skusali sme a nic. takze som vzala iniciativu do vlastnych ruk a pekne-krasne som si vyziadala vsetky vysetrenia. zatial sa s tym nezaoberaj velmi, ak este neskusate naozaj dlho. tu na koniku sa toho vela popise. akurat hom.profil je dobre dat si urobit vtedy, ak ide o snazilku starsiu, pretoze tam uz niektore hodnoty mozu kolisat a casto sa da dopomoct horm. liecbou.

ataner81
2. jún 2012

@sabaka a presne takto som si predstavovala konzultáciu s dr. Žiadne veľké vyšetrenia len prejavenie záujmu a napr. ten hormonálny profil vzhľadom na vek. Ďakujem ti veľmi pekne, v septembri si ho hneď budem pýtať 😉

sanchez81
2. jún 2012

@ataner81 neboj sa, určite to pri novej dr. bude lepšie. musíš na ňu zhurta, aby si jej jasne dala najavo, čo chceš. A poradie píšem podľa prihlásenia sa 🙂

sanchez81
2. jún 2012

Kočky, čakám na vaše prihlášky do zoznamu Čakateliek tehu vírusov. Poradie:
@ataner81
@sabaka
@sanchez81
@basikes
Kto sa ešte pridá? 😀

basikes
2. jún 2012

@sanchez81
@ataner81
@sabaka tak makjte babyy, aby som sa posunula na prvu priecku a potom to vyjde na stopro!!

ataner81
2. jún 2012

@sanchez júúúj hneď mám krásny deň. Včera štvorlístky, ráno tatarida a jej dve čiaročky a teraz prvenstvo na tehotenstvo. Ale babenky ak sa niektorá tak trošku predbehnete, tak nevadí. 😉 Nebudem sa hnevať len ma neodstrčte na koniec 😖

ataner81
2. jún 2012

Takže ženušky ako blondínka mám potrebu ešte raz si všetko zhrnúť, či som to správne pochopila. Najprv hormonálny profil, potom folikulometria a u drahého spermiogram. Správne?A čo potom?

sanchez81
2. jún 2012

@ataner81 medzitým snažilkovanie a potom // 😀

ataner81
2. jún 2012

@sanchez vidíš to, ja som sa tak zamerala na vyšetrenia, že na to najdôležitejšie som zabudla 😀 Ale na dovolenke to roztočíme a neskončíme až kým tie dve // na teste nebudú(a ako sa poznám, ani potom nie 😀 😀 )

leonetka
2. jún 2012

@sanchez81 juuuj, baby, hodinu tu clovek nie je a co nevymyslite 😀 mozes prosim aj mna pridat do zoznamu? tatarida a alenitka ma velmo namotivovali 😀

sanchez81
2. jún 2012

@leonetka jasné, píšem 😉 veď práve, plodná téma, reku to treba využiť 😀

sanchez81
2. jún 2012

@ataner81 aha, aký divoch sa z nej vykľul 😀

sanchez81
2. jún 2012

Aktualizovaný zoznam:
@ataner81
@sabaka
@sanchez81
@basikes
@leonetka
😀 😀 😀

ataner81
2. jún 2012

Počasie je síce o ničom ale toto fórum mi to všetko vynahrádza. Júúúúúúúúj taká som spokojná, šťastná a vnútorne kľudná lebo viem, že sa čokoro dočkám aj ja 😉

sabaka
2. jún 2012

@sanchez81 ffuuuha, to sa musim riadne posnazit! som druha v zozname, jupi 😀

ataner81
2. jún 2012

Baby kedy očakávate tú nenávidenú MS?Ja až 11.6.

sabaka
2. jún 2012

@ataner81 ja dnes - zajtra, uz slabulinko spinim

leonetka
2. jún 2012

@ataner81 ja ju uz mam, 2DC ale tato bola s radostou ocakavana lebo minuly cyklus sme sa nesnazili vobec. nestihli sme ☹ si predstav ze som bola na folikulometrii a dominantny folikul mal nejak cca 21x14mm a v ten den som mala aj pozitivny ovu test. a doktor ze nie, nesnazte sa, pridte o 2 dni a az potom. nejako sa mi to nezdalo, ale kto by sa hadal s doktorom-odbornikom, ze. ani muzicek v ten vecer nebol doma (hoci sa dal stiahnut z obehu keby som velmi chcela 😉 ). nuz a samozrejme, folik praskol na druhy den rano, a tak pri kontrole u lekara o den neskor uz tam nebolo nic ☹ takze takto hlupo sme stratili cyklus. a ze nech pridem buduci cyklus zas na meranie - kaslem uz nanho 😠

basikes
2. jún 2012

@ataner81 ja by som ms normalne cakala necakala 9,10.6, ale asi este nebola ovu, tak sa to posunie pravdepodobne neviem na kedy. Ale jasne, ze ked do 10 nepride budem testovat ako sialena :D

sanchez81
2. jún 2012

@ataner81 ja od 4.6. 🙂

ataner81
2. jún 2012

@leonetka to mi pripomína moju starú doktorku. Tiež bola najmúdrejšia, nič mi netrebalo a všetko bola v poriadku a zrayu sa z toho vykluli zápaly a iné choroby. Ale nevadí, máš tu nový cyklus, ktorý znamená novú nádej a lepšie rodiť vo februári ako v januári-to už nie je taká zima 😉
Takže :
@leonetka 1.6.
@sabaka 2.6.-3.6.
@ tatiana77 4.6.
@sanchez81 4.6.
@basikes 9.6.-10.6.
@ataner81 11.6.

sanchez81
2. jún 2012

@ataner81 tak ak si to napísala podľa cyklu, tak sa presúvam za tatianu77 🙂

sanchez81
2. jún 2012

@ataner81 aha však je to dobre, ja trúba už som nielen stará, ale aj slepá 😀

ataner81
2. jún 2012

Takže najbližšie čakáme správy od @sabaka, @tatiana a @sanchez81. Ďalšie vzrúšo. Dúfam, že nás nebude tak naťahovať ako @tatarida

ataner81
2. jún 2012

@sanchez81 s tým "stará"buď opatrná. Som na tom rovnako ako ty 😉

leonetka
2. jún 2012

@ataner81 mas pravdu, treba zabudnut na minulost a sustredit sa na pritomnost. pozrela som vypocet na nete a ak by vysiel tento cyklus, bol by to dokonca marec. a ja som marcova tiez, to by bolo fajn 😉 ako pozeram, vacsina este caka na MS, tak drzim palce nech uz nedorazi. Nech sme vsetky v zozname co najskor bruskateee 😀

sanchez81
2. jún 2012

@ataner81 ok, dám si bacha 😉 a 4.6. píšem, či prišla mrcha, alebo som jej ušla 🙂

leonetka
2. jún 2012

@ataner81 @sanchez81 ehm, budte opatrne s tym vyrazom ano? 😀