Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@sanchez81 to dôfam aj ja. Pri tej starej som mala pocit, že som akorát poradové číslo a nie človek s citmi a potrebami. Čakala som nejaký rozhovor alebo rady(napr. o vitamínoch...)alebo, že sa bude aspoň zaujímať o moju ovuláciu ale ona nič. Vraj až po roku. Ćakať rok mi je ho..o (prepáčte za výraz ale som riadne naštvaná)platné ak by sa zistilo, že nemám ovuláciu.
Takže som prvá? A čo tatiana77 tá bude testovať v utorok a aj ty si skôr na rade ako ja. Ja mám ešte čas 2týždne ale už teraz viem ako to dopadne. Ovu som nemerala ale keď som mala bolesti ako pri ovulácii, tak práve vtedy sexík nebol ☹
@ataner81 ahoj moja, ja som s tymi vysetreniami zacala az po 11 mesiacoch snazenia sa. dovtedy som si povedala, ze jednoducho nebudem na to tlacit a skusat budeme. lenze skusali sme a nic. takze som vzala iniciativu do vlastnych ruk a pekne-krasne som si vyziadala vsetky vysetrenia. zatial sa s tym nezaoberaj velmi, ak este neskusate naozaj dlho. tu na koniku sa toho vela popise. akurat hom.profil je dobre dat si urobit vtedy, ak ide o snazilku starsiu, pretoze tam uz niektore hodnoty mozu kolisat a casto sa da dopomoct horm. liecbou.
Takže ženušky ako blondínka mám potrebu ešte raz si všetko zhrnúť, či som to správne pochopila. Najprv hormonálny profil, potom folikulometria a u drahého spermiogram. Správne?A čo potom?
Počasie je síce o ničom ale toto fórum mi to všetko vynahrádza. Júúúúúúúúj taká som spokojná, šťastná a vnútorne kľudná lebo viem, že sa čokoro dočkám aj ja 😉
Baby kedy očakávate tú nenávidenú MS?Ja až 11.6.
@ataner81 ja ju uz mam, 2DC ale tato bola s radostou ocakavana lebo minuly cyklus sme sa nesnazili vobec. nestihli sme ☹ si predstav ze som bola na folikulometrii a dominantny folikul mal nejak cca 21x14mm a v ten den som mala aj pozitivny ovu test. a doktor ze nie, nesnazte sa, pridte o 2 dni a az potom. nejako sa mi to nezdalo, ale kto by sa hadal s doktorom-odbornikom, ze. ani muzicek v ten vecer nebol doma (hoci sa dal stiahnut z obehu keby som velmi chcela 😉 ). nuz a samozrejme, folik praskol na druhy den rano, a tak pri kontrole u lekara o den neskor uz tam nebolo nic ☹ takze takto hlupo sme stratili cyklus. a ze nech pridem buduci cyklus zas na meranie - kaslem uz nanho 😠
@leonetka to mi pripomína moju starú doktorku. Tiež bola najmúdrejšia, nič mi netrebalo a všetko bola v poriadku a zrayu sa z toho vykluli zápaly a iné choroby. Ale nevadí, máš tu nový cyklus, ktorý znamená novú nádej a lepšie rodiť vo februári ako v januári-to už nie je taká zima 😉
Takže :
@leonetka 1.6.
@sabaka 2.6.-3.6.
@ tatiana77 4.6.
@sanchez81 4.6.
@basikes 9.6.-10.6.
@ataner81 11.6.
Takže najbližšie čakáme správy od @sabaka, @tatiana a @sanchez81. Ďalšie vzrúšo. Dúfam, že nás nebude tak naťahovať ako @tatarida
@ataner81 mas pravdu, treba zabudnut na minulost a sustredit sa na pritomnost. pozrela som vypocet na nete a ak by vysiel tento cyklus, bol by to dokonca marec. a ja som marcova tiez, to by bolo fajn 😉 ako pozeram, vacsina este caka na MS, tak drzim palce nech uz nedorazi. Nech sme vsetky v zozname co najskor bruskateee 😀

@sanchez81 hlasim saaaaaaaaa!!!!!