icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

sanchez81
3. jún 2012

@tatiana77 jaaaaaaaaaaj tieto testy-Ničota - ako v Nekonečnom príbehu 😠 😀

sanchez81
3. jún 2012

@tatiana77 zoznam mám uložený a prepisujem, ak viem niečo nové. A ak si nevšimnem, tak do mňa šťuchnite 😀

tatiana77
3. jún 2012

@sanchez81 no vsak.....ale nemam pocit, ze som tehotna......teraz si poviete, vsak nemusis mat pocit, vsak......no ale dame tomu sancu este jeden den....OK? 🙂

sanchez81
3. jún 2012

@tatiana77 ok, v každom prípade daj vedieť. Si tu asi zavedieme krúžok obhrýzania nechtov. Jedna za všetky, všetky za jednu 😀 😀 😀

tatiana77
3. jún 2012

@sanchez81 urcite dam vediet, neboj.......ale aj ty zachvilu mozes robit test, nie? aj si merias teplotu?

ataner81
3. jún 2012

@tatiana77 čo iné nám ostáva. Vydržíme do zajtra.
@sanchez81 si si robila test?

sanchez81
3. jún 2012

@ataner81 nie, ešte nie. Možno budem mať dlhší cyklus ako som napísala, tak radšej počkám. Už som mala aj 35 dňový . bude zo mňa druhá tatarida 😀 zatiaľ žiadne príznaky na mrchu. ale čo nie je, môže byť... 🙂

tatiana77
3. jún 2012

@sanchez81 drzim palceky, aby neprisla...baby idem este coto porobit a ideme na vylet......mrknem sa tu asi vecer...a ked dostanem dam vediet...papa

sanchez81
3. jún 2012

@tatiana77 ďakujem 😉 a idem aj ja, lebo dnes ešte nič za mnou vidieť nie je 😀 ale mm je spokojný, povedal, že ani variť nemusím, že sa pôjdeme niekde najesť. Takže sa nepretŕham 😀

ataner81
3. jún 2012

@sanchez aj ja držím palčeky aby tá mrcha mrchatá už neprišla

tatarida
3. jún 2012

baby ja nestiham citat tie romany co ste tu vytvorili ale aspon sa zajtra v praci nebudem nudit a vsetko poctivo docitam!!! slubujem!!!! tesim sa na dfalsie // kto je na rade???? vidim ze je tu viac adeptiek!!! 😀
@tatiana77 veru nemusis mat ten pocit!!!! 😀

sabaka
3. jún 2012

@sanchez81 hej presun ma na ten koniec a vsak nevadi, aj na lyziarskom zajazde zo skoly som svojho casu rada dotvarala konecnu zostavu - bola tam vzdy najväcsia sranda a tajne plaskacky 😀
baby, zabehla som dnes 5 km za 30,05 min, vysledok celkom ok na to, ze som mala mierne krce. ale ked clovek nieco velmi chce 🙂

ataner81
3. jún 2012

@sabaka to je skvelý čas. S mojou kondičkou by som behala do teraz 😀

sabaka
3. jún 2012

@sanchez81 ok, moj dalsi maxim. dolezity termin: 30.06.-1.7.

sabaka
3. jún 2012

@tatiana77 @sanchez kocky, drzim vam palce velmi, velmi! niekto z nasho aktualneho poradovnika predsa musi tataridu nasledovat 🙂 bol by v tom cert, keby tak nebolo!

sabaka
3. jún 2012

@ataner81 @maryenn1 no to je naozaj zakon schvalnosti, ze mrcha dojde vzdy vtedy, ked ju vobec nepotrebujeme! a vobec, nevadilo by mi, keby si ta hnusoba dala odpich aspon na 9 mesiacov 😀

sabaka
3. jún 2012

@ataner81 dakujem za pochvalu. bolo fantasticky, vyse 30.000 ucastniciek dnes. cloveku to doda pozitivej energie, rano som vstavala ako vzmykana a teraz po behu sa citim napriek mrche super.

ataner81
3. jún 2012

@sabaka jasné,že musí,nech sa poradie poposúva 😉 .

ataner81
3. jún 2012

@sabaka obdivujem ľudí, ktorí behajú a ešte sa im to aj páči 😀 Ja beh od ZŠ neznášam. Fučím pri tom ako parná lokomotíva a po 5minútach sa chilli paprička môže schovať so svojou bledou červenou farbou 😀

sabaka
3. jún 2012

@ataner81 no vies co, ja som beh tiez neznasala. ako dieta som bola astmaticka a tym padom som ani nemusela. chytilo ma to posledne 2 roky a zo zaciatku to bolo tazke. zabehla som 2 km a uz som nevladala. ale treningom sa to zlepsilo a pre telo je to to najlepsie, co moze byt.

ataner81
3. jún 2012

@sabaka že 2km!Si robíš srandu.Ja zomieram už pri behu na autobus 😀

simonkato
3. jún 2012

Babenky vy ste tu toho ale popisali co som tu nebola.V piatok som bola u gyndosa na komplet vysetrenia a vsetko vyzera byt v poriadku az nato ze mam zvadseny pravy vajecnik a to mi asi predlzuje aj ten cyklus.Nasadil nam aj s drahym vitaminceky a dovolil snazilkovat nehovorila som mu ze sa snazime uz dva tri mesiace ale zatial neuspesne 😒 .Vcera som videla aj bociana tak snad je to predzvest niecoho po com tak velmi tuzime 😵 ...ako vidim zachvilku tu bude viacej tehuliek ako snazilik tak dufam ze sa k vam pridam a aj dalsie dievcata 😉

leonetka
3. jún 2012

@sanchez81 aha, dobre, ked to beriete takto, tak mna supnite na koniec. MS som dostala 1.6. takze dalsia budeee... 28.6. vdaka 😉

kapokapo
3. jún 2012

@ataner81 ja nebezim ani na autobus, ved pride dalsi 🙂

kapokapo
3. jún 2012

ahojte baby, ja som v zozname na 13steho juna ale na mna ta mrcha ide nejako skoro .... nechapem.... Uz druhy den ma bolia prsia, vcera ma dost pichalo v podbrusku a dokonca mam aj zvysenu teplotu 37.2 , nie bazalnu....tu si nemeriam... tak ja z neviem, mam cyklus 34 dni a ovulka to nie je, robila som si testy... no co uz....asi pride skor 😢

tatiana77
3. jún 2012

@tatarida ty si sa tiez necitila nejako tehotna, vsak?...a este s pocitmi stale rovnako? nejake priznaky, okrem vynechania menzesu? dnes ma bolia aj krize, tak uvidime ..ked ani zajtra nedostanem, tak zacnem tomu trosku verit......len som si robila test v paitok a bol negativny, sice vecer.....preto som taky neveriaci Tomas..... 🙂 ides k doktorovi?

tatiana77
3. jún 2012

@kapokapo a mozno, len na teba nieco lezie.....neries, uviidis...co bude

sanchez81
3. jún 2012

@tatiana77 ahoj som tu späť. Doteraz sme mali na návšteve svokrovcov. BT si zatiaľ nemeriam 🙂

sanchez81
3. jún 2012

A máme tu zaktualizovaný zoznamček 🙂

@tatiana77 1.6.
@sanchez81 4.6.
@basikes 9.6.-10.6.
@ataner81 11.6.
@kapokapo 12.6-13.6
@leonetka 28.6.
@mabika 30.6.
@sabaka 30.6.- 1.7.
Ak je niečo nesprávne, píšte, som na dráte 😀

kapokapo
3. jún 2012

@tatiana77 no ved uvidime 😉 ale s tebou to vyzera slubne teda 🙂 ja som bola tehotna v novembri, nedopadlo to sice dobre, ale mna napriklad boleli krize a test pozitivny vysiel az po dvoch dnoch meskania a to taky duch, ze len ja som ho videla 😀 ale bola som nakoniec 😉