Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@sanchez81 hej presun ma na ten koniec a vsak nevadi, aj na lyziarskom zajazde zo skoly som svojho casu rada dotvarala konecnu zostavu - bola tam vzdy najväcsia sranda a tajne plaskacky 😀
baby, zabehla som dnes 5 km za 30,05 min, vysledok celkom ok na to, ze som mala mierne krce. ale ked clovek nieco velmi chce 🙂
Babenky vy ste tu toho ale popisali co som tu nebola.V piatok som bola u gyndosa na komplet vysetrenia a vsetko vyzera byt v poriadku az nato ze mam zvadseny pravy vajecnik a to mi asi predlzuje aj ten cyklus.Nasadil nam aj s drahym vitaminceky a dovolil snazilkovat nehovorila som mu ze sa snazime uz dva tri mesiace ale zatial neuspesne 😒 .Vcera som videla aj bociana tak snad je to predzvest niecoho po com tak velmi tuzime 😵 ...ako vidim zachvilku tu bude viacej tehuliek ako snazilik tak dufam ze sa k vam pridam a aj dalsie dievcata 😉
ahojte baby, ja som v zozname na 13steho juna ale na mna ta mrcha ide nejako skoro .... nechapem.... Uz druhy den ma bolia prsia, vcera ma dost pichalo v podbrusku a dokonca mam aj zvysenu teplotu 37.2 , nie bazalnu....tu si nemeriam... tak ja z neviem, mam cyklus 34 dni a ovulka to nie je, robila som si testy... no co uz....asi pride skor 😢
@tatarida ty si sa tiez necitila nejako tehotna, vsak?...a este s pocitmi stale rovnako? nejake priznaky, okrem vynechania menzesu? dnes ma bolia aj krize, tak uvidime ..ked ani zajtra nedostanem, tak zacnem tomu trosku verit......len som si robila test v paitok a bol negativny, sice vecer.....preto som taky neveriaci Tomas..... 🙂 ides k doktorovi?

@tatiana77 jaaaaaaaaaaj tieto testy-Ničota - ako v Nekonečnom príbehu 😠 😀