Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
dobre rano, dievcata! dnes a zajtra mam seminar cely bozi den, urobila som si do termosky cajik z alchemilky a praslicky rolnej, aby som mala so sebou nieco maxim. zdrave na chlipkanie 😀 zelam vam vsetkym krasny den!
čaute babenky, ja vás tiež chodím špehovať a vytešovať sa z úspechov, aby aj mňa nakopli, ale ste tu taká správna parta, veselé a pozitívne mysliace, myslím že vás potrebujem 😀 . Keď sa zakladala táto téma tak som sem tiež čosi prispela lebo my sme sa tiež zrovna začali snažilkovať nejak koncom marca. Odvtedy mne prešli 2 neúspešné cykly a teraz pracujeme na treťom- už hádam úspešnom 😀. Bola som u dokyho, lebo mám dlhé cykly, tak mi dal duphaston. Tak uvidíme, neviem sa dočkať tých // na testíku. V sobotu sa našim kamarátom narodilo bábo a kokso mňa to tak vzalo, že som celú sobotu pomaly prerevala 🙄 lebo to bol aj šok, ani som nevedela že čakajú... no ale však pritom taká šťastná novina, ale prišlo mi to hrozne ľúto, že aj ja chcem byť už tak veľmi veľmi mamička a nič.... mm ma hneď nominoval na šibnutú 😠 ... on to berie všetko trochu vyrovnanejšie, aj keď priznal sa, že sú to aj pre neho "tlaky" - zrejme na psychiku, lebo ostatné vyprázdňujeme celkom podstivo, aj keď ja by som s vidinou väčšieho úspechu kľudne aj častejšie. 😀 .... A čo vaši chlapi?
Držte sa a dúfam že rad radom urobíme aj taký paličkový zoznam nastávajúcich mamičiek s //
@veonka vitaj medzi nami, inak dobry napad urobit zoznam s // palickami....snad sa nam podari ho nejako naraz zrealizovat...moj mm to tiez berie normalka, aj ked viem, ze v dusicke chce to druhe babo.....snazi sa byt pri men taky silny a mne to pomaha......aj ja pojdem k doktorovi, uvidim co mne da...lebo povedal, ze mam prist, ked sa nebude darit,ale ovulku mam a vsetko v poriadku....mozno je to aj o psychike.....povedal, ze mi da nieco na stimulovanie.....tak neviem...niekedy buduci tyzden vo stvrtok pojdem...a ty kedy mas dostat?
@veonka ahoj. aj ja som bola v nedelu kuknut tyzdnove babatko, ale az tak ma to nevzalo, skor som si tak povedala, ze teraz maju oni, potom pride aj na nas 😉 aj ked im sa uz druhe podarilo na prvy sup a to je uz druha taka zienka v rodine, co po dve deti kazde na prvy krat, tak sa kus zamyslam, ze akurat na mna vysiel neprvy pokus ☹ mm ho hned nazval chrustikom a sa mu pacilo aky je zlaty, dobrucky, lebo len spinkal, co sme tam boli. takze keby plackal, tak mozno by sa mu az tak nepopacoval 😀 ale nie, duuufam 😵 ale inak to moj chlap berie tiez velmi vyrovnane, ze ked bude tak bude, on velmi neriesi, aj ked uz sa ma vypytoval, ze kam ma ist, k akemu dr, aby zistil, ci je z jeho strany vsetko ok. ale tak to budeme riesit asi az, ked sa do decembra nepodari
@veonka a ty si mala stale dlhe cykly?? lebo ja mam tak, ze 2,3 po sebe normalne do 28 dni a potom sa mi pritrafi jeden nad 40 🙄 a just teraz ked sme sa zacali snazit od marca, mam pravdepodobne teraz uz druhy taky sisi cyklus. tak neviem, ci to mam skusit uz riesit, alebo nechat tak zatial
@veonka z toho, že ťa to vzalo si nič nerob. Ja som otehotnela mesiac po kamoške, ktorá má teraz termín a vždy keď ju vidím, tak si poviem, že by som mala o mesiac menšie bruško. A keď sa malé narodí a bude rásť, dúfam, že ma nebudú prepadávať takéto myšlienky, lebo už budem myslieť na svoje ďalšie bábo, ktoré bude vo mne rásť - dúfam že čoskoro 😵
@tatiana77 Ďakujem za privítanie 🙂 tak hádam sa ten zoznam podarí a riadne dlhý aby sme tam boli všetky 🙂 ... no, tak mm je tiež dosť silný a dobre to nesie, ale mňa moc nepovzbudzuje resp v zmysle že by ma dokázal ukľudňovať. je to taký racionálny tvrdý prístup až ma to niekedy zabolí. Doky ti chce dať asi clostilbelgyt sa stimulovanie ovulácie - rastu folikov a to by mohlo pomôcť k // celkom úspešne. Ja by som ho tiež chcela, lebo o tom mojom duphastone som čítala len samé blbé veci, vraj dokonca blokuje ovuláciu, takže by som vyskúšala radšej v kombinácii s clostilom, aby bolo isté že ovulka bola. Ja to určite aj o psychike, lenže ako na to nemyslieť, keď tak veľmi chceme, však?
@basikes no vidíš niekomu sa zadarí hneď a niekto čaká dlho a to je to je práve to. a čím viac chceš tým dlhšie čakáš tuším. ale možno je to aj v hlave, že sa fakt treba uvolniť a pôjde to. no ja s mojimi cyklami mám presne ako ty, že 41, potom 28, potom 36, 40... ťažko fakt a na jednej strane som teda rada že doky mi dal duphaston, lebo som prišla za ním naposledy po 40DC, že mrcha síce prišla, ale tieto dlhé cykly to je katastrofa, neviem si vyrátať plodné dni, aj keď teda podľa hlienu by sa to nejak dalo ... no a tak povedal že to nevyrátam, že akeď mám takto všelijako cykly, že to je ťažko. Tak vraj s tým niečo urobíme a nasadil mi ten duphaston, akurát v piatok ho začnem užívať. Tak uvidíme. Dal mi na 3 cykly a ja uvažujem že ak to po dvoch baleniach nezaberie, tak zájdem že nech mi sleduje ovuláciu, alebo nech mi spraví hormonálny profil, folikulometriu alebo dá clostil. Nechcem to nechávať rok ležať ladom... ty si s tým bola u dokyho? robil ti profil alebo folikulometriu? lebo nad 35Dní cyklus nie je v pohode a väčšinou sú to anovuláky, čo nám moc nepomôže 😝 .
@sanchez81 pravdepodobne ma viacere popreskakujete, pretoze ani netsuim, co za cyklus praave u mna prebieha, pre tu srandu, ceknite graf, netusim, ci sa len posunie ovu, alebo to bude anovulak, naposledy som mala anovulacny min rok v aprili, ked kukam na ff ale ms dosla pekne na 30dc, a poslednych 5cyklov bolo 26,27,27,25,42,29 a teraz toto 😕
http://www.fertilityfriend.com/home/320607
@kapokapo no mm ma vôbec nepovzbudí a nepoľutuje 😀 ... ale tak vidím na ňom že ho to niekde v hlbke tiež asi trápi. Ale vôbec sa o tom nejak nebavíme... ja už som to vzdala a on nezačne 😝 a chýba mi to. Ja som si tak naivne- asi podľa dákej telenovely 🙄 - myslela že to budeme spolu všetko prežívať, smútil, tešiť sa, plakať, všetko rozoberať a o všetkom debatovať spolu a bez zábran, ale je to úúúúúúplne že naopak. 😔 ...preto som sa pýtala, že či sú aj takí chlapi čo to takto prežívajú s vami alebo je väčšina takých čo to sleduje tak "z odstupu" 😀
@veonka ked mne sa uz aj zdalo, ze sa to ukludnuje, mala som aj viac po sebe do 30dni, len teraz akoby zas. ale uvidim este aky bude teraz cyklus, zatial som 25dc, cize este moze skoncit normalnou dlzkou. ja som mla robeny len hormonalny profil kvoli inemu zdravotnemu problemu, tam bolo vsetko ok. ale inak mi nic dr neriesil, ja som za nim v podstate ani nebola este s tym, ze sa zaciname snazit. ja si myslim, ze som mala rozhadzane cykly po antikoncepcii, neberiem asi 2 roky a predtym asi 8rokov vkuse, a zo zaciatku po vysadeni to bola riadna katastrofa, to som mala aj 50dc po vyvolavacke
@sanchez81 lenže mňa to vzalo dosť a rovno ráno ešte v posteli mm čítal smsku, takže mne sa ani vstať z postele nechcelo 😢 , ale tak rochodila som to, teraz to beriem už celkom inak, veď možno sa aj oni dlho snažili a prežili si svoje a teraz keď majú sú šťastní a je to prirodzené. myslela som len na nás, že my nemáme atd. ... až mi srdce zovrelo a tak som sa nedokázala ani tešiť z takej správy. tak som si poplakala, povystrájala trochu, mm ma poslal na liečenie 😀 a bolo. trochu ma zarazilo že miesto aby ma povzbudil, že moja neplač aj my budeme mať, tak len sucho zahlásil že: toto nemá zapotreby vidieť (ako moje slzy). čo už, chlapi sú z marsu 😀
prosím aj ja sa chcem dostať do zoznamu- mne mrcha nemá prísť okolo 22.6- 27.6, beriem duphaston, tak je to s rezervou 😝
@veonka moj mm je presne taky, ze z "odstupu", tak preto sem chodim, lebo tu sa najdu take ako ja, ze vsetko rozoberat 😀 a mm do toho naplno vtiahnem az ked budu //, teraz ho velmi neotravujem so svojimi pocitmi, lebo to ja mam stale nejake kadejake, ze co ak sa podarilo a 200 tehotenskych priznakov za den 😀

@sanchez81 aha, ako tak rozmyslam, posledny tyzden jem tak pol kila jahod denne a vecer cervene vinko, no tych 7 dni moze byt aj tym 😉