icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

radka1303
10. apr 2013

@zora256 super,dakujem za odpoved 🙂 a ked uz nahodou budem tehotna,mam brat stale tie kvapky??lebo viem ze kys.list.mozem ale neviem ci aj tie kvapky 🙂

fidka21
10. apr 2013

@radka1303 tak zorka ti uz odpovedala suhlasim s nou nemalo by ti to uskodit je to prirodny doplnok 😉 no to praveze ani ja neviem, ze keby nahodou sa podarilo ci to brat ale ja si myslim, ze hned akoby si to zistila tak treba vysadit aspon podla mna lebo obsahuje to alchemilku a ta sa v tehotenstve nema uzivat ale uplne na zaciatku ked este nebudes vediet, ze si tehu si myslim, zeby to nemalo ublizit 😉 a uz si bola aj na nejakych vysetreniach?

zora256
10. apr 2013

@radka1303 Tie kvapky už potom nepotrebuješ ak budeš tehotná,lebo počas tehotenstva vaječníky nemaj pracovať.
@fidka21 Viď napísala som vyššie,že sa nemaj brať v tehotenstve.

fidka21
10. apr 2013

@zora256 hej uz viem, ze sa nemaju brat dopalilo mi to 😀

zora256
10. apr 2013

@fidka21 A ako sa máš?Mne je všeliako.pozri moj graf.
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/zora256/graf...

fidka21
10. apr 2013

@zora256 mam sa fajn nijake extra priznaky necitim len trochu ma bolia prsia a sem tam podbrusko ale inak nic ..no ja sa moc vtych grafoch nevyznam ale mas dost vysoku teplotu nie?aj ti nieco je?

zora256
10. apr 2013

@fidka21 Ako vždy aj teraz mám citlivé bradavky a sem tam ma ťahá vpodbrušku do strán ale nič moc,len únava ale tak tú mávam i bez tak od výkyvu počasia...Ale nedávam tomu žiadne veľké nádeje,tento graf mi ukazuje že som mala ovulku 8.4. čo podľa testov som mala 2.4. takže neviem hoc sex sme mali 3.4. a aj 8.4. 😀 tak sa uvidí časom o také 2týždne a najpresnejšie 28.4. či príde ms.lebo aj už fakt neverím ani grafom min. mesiac sa mi držala na 36.9 stupňa až 5dní a potm na 6deň klesla na 36,4 a došla ms:-/Takže u mňa je to ako aprílové počasie ale čo už vidno že som aprílová 😀

radka1303
10. apr 2013

@fidka21 dakujem aj tebe za odoved,a nie este som nebola nikde,ale uz sa chystam 🙂

fidka21
10. apr 2013

@zora256 ako pises neda sa na nic spolahnut ani na priznaky ani na teplotu jedine cakat na mrchu ci pride ci nie 😀 tento mesiac nic neuzivas ze?to by si mala aj super ak by ti prisla bez mrchy ale najlepsie keby neprisla vobec 9 mesiacov 🙂 mas narodky niekedy teraz?

fidka21
10. apr 2013

@radka1303 nie je zaco 😉 a tie vysetrenia ja to tiez momentalne absolvujem prestava ma to uz bavit stale riesit to iste ale co narobim ... ☹

zora256
10. apr 2013

@fidka21 Veru zajtra mám 26 rokov 😀 a teraz neberiem len kyselinu listovú,tak by aj bolo fajn keby som bola tehu už konečne,ale ak nie tak nabudúce,čo už raz to iste príde verím tomu.A ty ako aké vyšetrenia absolvuješ teraz?A čo máš nové?

fidka21
10. apr 2013

@zora256 tak to vseetko naj naj prajem uz takto popredu aby sa ti splnilo vsetko po com tuzis 😉 no ja zatial som bola na krv na hormonalny profil prva faza bola v poriadku a teraz som bola na druhej a vysledky budu v piatok a podla toho co mi vyjde tak bude dr. riesit. no a mm musim na ten spermiogram prehovorit lebo mi uz povedala, zeby sa mu patrilo ist lebo ak aj on ma chybu tak skoda do mna hormony pchat 🙂 a este som sa chcela spytat vitamin E pomaha k zlepseniu pohyblivosti spermii ci aj nieco ine?

zora256
10. apr 2013

@fidka21 Ahoj!ĎAkujem krásne aj ja vám rpajem aby sa vám splnili vaše najväčšie sny 😉 .A E-vitamín je na všeličo dobré ale dospelím treba E vitamín 200mg sú aj 100 a neviem či 300alebo 400mg -vé.Ale tak kúp ten 200-vku.Ja tak viem,že je to na plodnosť aj mužov aj ženy a vraj aj na menštruačný cyklus.Nič sním nepokazíte ak ho budete obaja brať.A presne aj môj gyndoš bol toho názoru,že nebude do mňa pchať zbytočne hormóny ak by bola chyba u muža a bola aj u neho aj u mňa:-/ ale tak spermie sa menia každých 72dní myslím celé semenníky sa vymenia obsahovo a každých 72h dozrie jedna dávka čo sa spotrebuje pri sexe takže ak by mal teraz zlý spermiogram o 3mes. môže mať vporiadku,závisí aj od životného štýlu,či zvára,alebo rpacuje pri vyšších teplotách,či má viac stresu alebo nezdravo sa stravuje,fajčí,alebo pije alkohol,alebo berie dlhodobo lieky.Vidíš mne muž mal 50% len životaschoplných spermií v januári 2010 a v októbri 17-tého 2010 som otehotnela 🙂.Nevzdávaj sa,a povedz mužovi že nech ide aspoň len raz,aj môj len raz bol a povedal nikdy viac,a podarilo sa ale bolo ná ľahšie lebos me vedeli že obaja máme chybu v sebe a keď sme neverili už tak to prišlo😀.ale aj to preto lebo mi lekár potom nasadil kvôli cyklu Duphaston po výsledku spermiogramu.A teraz som brala Duphaston 1rok a 1mes. a nič. ale verím,že to príde samé.

janii162
10. apr 2013

tiež by sme radi niečo také malé,tepľúčke a nežné držali v náručí, ale amenorea to zatiaľ nedovoľuje :/ ☹ ☹ ☹

radka1303
10. apr 2013

@fidka21 ved prave preto to ja stale oddalujem este pockame aspon do prazdnin...az potom zacneme keby bolo treba...

radka1303
10. apr 2013

@zora256 baby nemyslite si ze som hlupa 😀 ale ako mam chapat tomu davkovaniu??ze 12kvapiek na lyzicku vody 😀
@fidka21

fidka21
10. apr 2013

@zora256 dakujem 🙂 no mna to skor zaujimalo kvoli braskovi lebo tiez mu zistili, ze ma len 50% sancu ale nasadim ho aj mm to mu neuskodi 😉 akurat sme sa dohodli, ze predsa len pojde len musime pockat ked bude moct z prace odbehnut tak som rada, ze sa nakoniec nechal prehovorit aj ked sa boji, ze co mu povedia, ze co ak je neplodny a stratime iluzie ale tak ked som raz otehotnela tak by sme nemali byt neplodny si myslim 😕 ja sa tiez bojim ako to dopadne ale zasa problem kdesi musi byt...tak super, ze vam to vyslo aj ked ste uz stracali nadej vacsinou to tak vzdy dopadne a urcite aj druhe sa Vam skor ci neskor podari 😉

fidka21
10. apr 2013

@radka1303 ja som to tiez oddialovala a aj to trosku lutujem uz by som to mala za sebou a pohla sa dalej a oddialenim som nic nedokazala vsetko si ma pockalo...vobec si nemyslim, ze si hlupa v pohode normalne si daj na lyzicku trosku vody a do toho si nakvapkaj 12 kvapiek toho roztoku a vypi to to je cele 😉a potom aspon 20 min nejedz 🙂ides si to kupit?

tusinka
10. apr 2013

@fidka21 som tu par dni nebola a citam,ze mm sa chysta na spermiogram??fajn,ze si ho zlomila...ani mojmu sa tam strasne nechcelo ist a potom povedal ze POHODAAAA 🙂 🙂 🙂 proste chlap...🙂 ja som sa na pondelok objednala k dr. a dnes som sa dozvedela,ze pondelok a utorok musim na sluzobku...☹ musim to teda posunut aj ked ma to netesi ked som sa uz odhodlala...
dufam ze vysledky budes mat v piatok OK 😉 dnes som videla asi 5 tehuliek,juuuj dufam ze aj my coskoro budeme...😉 😉 😉

renitri
10. apr 2013

@fidka21 no veru to bolo teda stastie..vobec sme s tym neratali, mysleli sme ze iste zas nic..... Hej treba skusat stale..to je lepsie... A hej treba podstupit vysetrenia nech sa zisti ak je niekde chyba a riesit to co najskor... Co ja viem... uz ani nepamatam ci nejak pomohli.. ale asi mi vtedy dosli skor o dva dni abo presne..neviem... No veru uz 17tt a onedlho ich budem mat doma 🙂

radka1303
10. apr 2013

@fidka21 uz mam kupene 🙂 a aj prvu davku za sebou 🙂 dost alkoholu tam je 😀 idem buvat tak pa a pekne sny 🙂

zora256
11. apr 2013

@radka1303 Ahoj!To ja neviem,ja som ich nebrala dávno,tak Ti iste poradia tie čo ich berú.
@fidka21 Ahoj!ĎAkujem,no určite nie ste neplodný,keď sa vám raz podarilo,otehotnieť,možno len nejako bol plodík poškodený,ale nemusí to byť tento krát tak,ako som písala spermie sa menia každý 3mesiac🙂

radka1303
11. apr 2013

@zora256 diky uz mi to babeny aj vysvetlili..len mi neslo do hlavy ze je to tak malicko 🙂

zora256
11. apr 2013

@radka1303 Ale tak to je celkom dosť si myslím,lebo vtej fľaštičke nie je až tak veľa 🙂
Haló @slinka3 čo máš nové?prečo sa nám nehlásiš?Už prešlo 9.4..
A ahoj @jeackynka Tak ako včera došla ms?Alebo máš pre nás prekvapko?Sme zvedavé dievčence ako ste natom?

fidka21
11. apr 2013

@tusinka no chysta sa ale ma aj z toho hrozu, ze ako to tam prezije a som mu povedala, ze co mam ja povedat tiez nie je stale prijemne chodit po dr. a aj tie vysetrenia nie su dvakrat prijemne tak myslim, ze tym som ho presvedcila len este ho objednat musim len musim pockat ako sa mu to v robote vyvinie.Ja by som bola najradsej kebyze uz hned ide 😀 ach to ma mrzi to ako naschval, konecne si sa rozhodla a do toho ta sluzobka.. len sa nedaj odradit a chod hned ako sa bude dat 😉 no aj ja dufam bolo by super kebyze nam to vyjde ja sa uz toho neviem dockat 😉 moznoze tie tehulky co si stretla su asi nejakym znamenim 😉

fidka21
11. apr 2013

@renitri no ja tiez uz pomaly sa mi blizi cas kedy by mala dojst mrcha ale u mna nie je nic iste pochybujem, ze pride asi to zasa vyvolavacka bude istit 😠 no necham sa prekvapit uz len dufat mi ostava 🙂 a kedy sa chystas najblizsie do poradne?

fidka21
11. apr 2013

@radka1303 ty si aka rychla 😀 mali ich niekde u vas v lekarni? no hej je tam dost alkoholu ale v tych par kvapkach to nie je az tak vela..je to aj take horkaste ale da sa to..a ako ides brat 2x ci 3x denne?

fidka21
11. apr 2013

@zora256 no ja si tiez myslim, len ma mrzi, ze niektorim babam sa podarilo po potrate do par mesiacov otehotniet a mne vobec ani raz...neviem preco to tak je..mam aj kamaratku, ktorej dieta zomrelo v 8 mesiaci a odvtedy sa jej nepodarilo tiez otehotniet a to mala muza teraz skoro stale doma...tak sa tak vzdy obidve polutujeme je fajn mat niekoho kto je natom ako ty viacej ta chape ako vacsina, ktora to nezazila a bude nejake rady davat 😖

renitri
11. apr 2013

@fidka21 no ved uvidime...Idem 26.4 o dva tyzdne... uz sa neviem dockat...

tusinka
11. apr 2013

@fidka21 ja som tiez podobne argumentovala ked sa mm velmi nechcelo ist na to vysetrenie-nam to tiez nerobi radost chodit po dr...tak dufam sa mu podari dostat co najskor,vsak to,ze z prace odbiehat je dost komplikovane niekedy az nemozne...ja som si dnes bolo objednat druhe balenie Inofolicu,ma to 20 sackov a pomaly mi uz dochadza to prve balenie tak uvidim- dam tomu dake 3 mesiace a hlavne uvidim co mi povie dr.ci to vobec mam brat...ale ma tesi aspon to jarne pocasie vonku,hned je to lepsie ked vykuklo slniecko...🙂 🙂 🙂