icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

radka1303
13. apr 2013

@zora256 velmi pekne dakujeme,no mozem skusit aj skor,len neviem ci sa to oplati 🙂 ked tak este pondelok mozem,je tocudne lebo mi mrcha chodi jak hodinky.chora som nebola,a beriem len kys.listovu a vn stvrtok som zacala femi kvapky,ale tie snad nesposobili posun,ci moze sa stat???sak to je len prirodne

tusinka
13. apr 2013

@zora256 ahoj ta poprosim ked budes najblizsie robit upravy v tabulke poprosim opravit moje udaje: som baran, nie lev a snazime sa 1rok a 5 mesiacov...dakujeeeem 🙂

zora256
13. apr 2013

@radka1303 Ahoj!Ja Femi kvapky som dávno užívala,ešte keď som sa snažila o prvé dieťatko,takže neviem...Ale tak možné,je že už si v tom a aj bez tých kvapiek,lebo štvrtok bol nedávno 🙂Moc držím palčeky 😉
@tusinka Prepáč iste som si to zamiešala :-/.Už som si údaje upravila,tak pondelok dám novú tabuľku už správnymiúdajmi.

ataner81
14. apr 2013

@zora256 ahoj moja. To klesnutie vôbec nevadí. Keď pozrieš na moje grafy, tak tie teploty sú všelijaké. Dokonca mi teplota v deň mrchy stúpla a ja som ju aj tak dostala. Kým mrchaňa nedorazí,nič nie je stratené. Fotky miminka tu hodím zajtra lebo dnes som v práci a na tomto predpotopnom počítači sa to nedá spraviť 😠 Nechce sa mi opäť rozpisovať čo bolo so svokrou, tak ak sa ti chce,kuk do súkromnej skupiny, tam je o tom román 😀
A aby som nezabudla, posielam vírusíky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

zora256
14. apr 2013

@ataner81 Ahoj!ĎAkujem za pekné slová a aj za T vírusíky.A neviem kde nájdem súkromn skupinu,pod akým názvom mám hľadať?Tak mne sa aj dnes drží na 36,7 stupni.Tak veľmi tomu nedávam význam,lebo aj to pichanie a ťahanie som mala aj min. cyklus v podbrušku a nič ztoho.Ale vieš ako sa vraví nádej umiera posledná...Majte sa krásne.

ataner81
14. apr 2013

@zora256 Tehuľky a mamičky(ktoré sa snažili o bábo od marca 2012)........tak sa volá naša súkromná skupina, ktorú pre nás(aj pre teba)založila @rohlicka

radka1303
14. apr 2013

@zora256 no ja som ich hned aj vysadila ked som vcera nedostala mrchu,pre istotu,ak mrcha pride,tak ich zacnem znovu uzivat 🙂

radka1303
14. apr 2013

@zora256 mrcha zatial nic,tak dalej cakam 🙂

fidka21
14. apr 2013

@tusinka aj ja som rada len som zvedava co mrcha ci pride ci nie lebo ak nie tak uz potom neviem v com je problem 😕 aj ja si myslim, ze ak by tie kvapky aj nepomohli tak ublizit by nemali a je to lepsie ako pit caje lebo mne uz usami isli a ja nerada necukreny caj tak pre mna to bolo hrozne pit 😀 tak drzim palce nech ta cim skor objedna nech sa dalej pohnes 😉

fidka21
14. apr 2013

@radka1303 tak vyzera to nadejne dufam, ze ti vobec nepride 😀 uz tu dlho neboli // tak uz by sa aj patrilo 🙂 a ako sa citis?

radka1303
14. apr 2013

@fidka21 no vyzera,len keby mi tak zle nebolo ☹ neviem ci je to z nervozity,alebo z toho ze ma bolela hlava tak ze mi bolo na zvracanie,ale dala so si tabletku co dam na predpis,hlava uz neboli,ale zle mi je stale ☹ inak sa to celkom da,prsia ma bolia o dusu,tak len cakam,navyse som v robote az do 22hej ☹ musim to pretrpiet ☹ inac,kvapky femi som pre istotu vysadila,keby pride mrcha znovu ich zacnem uzivat

radka1303
14. apr 2013

@fidka21 inak dala som si tabletove magnezium,tak uvidim ci mi pomoze

radka1303
14. apr 2013

Tak mi je zle,ze sa bojim nieco zjest,obed v pohode,a vecera v praci 1,5dcl polievky,nemozem citit ten smrad z jedalne,idem prec ☹

zora256
14. apr 2013

@radka1303 Ahoj!To je zatiaľ nádejné a verím,že nepríde na 9mes. 😉 Ak nechceš testovť ešte tak skú ráno pred vstaním ak nie zajtra tak utorok zmerať Bt buď v pošve alebo v ústach,a ak je 37 a viac tak to tak vyzerá,že si vtom 🙂Moc držím palčeky 😉

radka1303
14. apr 2013

@zora256 vyskusam tu BT este som to neskusala na ako dlho mam nechat teplomer??

radka1303
15. apr 2013

@zora256 ahoj mrcha stale nic...a mam pocit ze ani nepride....BT sa mi nedala zmerat mame asi pokazeny teplomer a navyser je digitalny,ale stale meris rovnaku teplotu 😀 takze je vhodny akurat do kosa...skusim teda test,ale myslim si ze je este priskoro,vyskusam dnes a potom neskor o par dni...moze sa stat ze bude negativny ze nebude ani len naznak a potom o par dni sa tam moze zjavit aj // ??

radka1303
15. apr 2013

@zora256 ahoj tak testik je zatial negativny len / ,ani len duch ☹ ale pockam este par dni mozno mam nizku hladinu hormonu a ked sa nedostavi ani tak pojdem k dokimu... ☹ fnuk

ataner81
15. apr 2013

Ahojte babulky. Tak pišla som vám tu dať malú 6,55cm motiváciu aby ste už aj vy konečne zavítali k nám tehulkám 🙂 A samozrejme posielam aj kopec T-vírusíkov TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

radka1303
15. apr 2013

Dievcence poradte ,boli ma brusko ako pred mrchou padla kvapka krvi trosku spinenie ruzovo-cervenej farby a zase nic ☹ co to ma znamenat???

zora256
15. apr 2013

@radka1303 Ahoj!Tak teplomer ak máš digi ten pípne ak ortuťovýt ak 5min.Ako myslíš že stále tú istú teplotu ukazuje,veď pred vstaním z postele si zmeriaš hneď ráno ako sa zobudíš a až na druhý deň znovu,a tá teplota bu´d stúpa alebo zo dňa na deň klesá. pozri môj graf
http://www.womenzone.sk/uzivatelka/zora256/graf... a testy Ti môžu ukázať aj pozdejšie //.koľko Ti mešká?vraj najistejšie testy ukážu až keď mešká 10dní ms.A ako vidíš mne telota klesá,takže mi iste na 18.4. aj dorazí. :-/ ale čo už taký je život.
@ataner81 Ďakujeme,krásne babulko,prajem vám všetko dobré,veľa zdravia vám obom 🙂Aby ste sa krásne gúľali a rástli v zdravý.

zora256
15. apr 2013

@radka1303 Ahoj!Asi je to inplantačné krvácanie,čiže sa uhniez´duje babulko,tak skús tak ako som Ti písala o 10dní testnúť,ak sa nerozbehne ms,čo by nemalo,držím palčeky 😉

radka1303
15. apr 2013

@zora256 no zmerala hned ako som sa zobudila,vobec som nevstavala,a potom som skusalatmerat aj pod pazuchami a stale mi to ukazovalo 36,4 a to po max 15sek.takze asi bude pokazeny,lebo predtym zvykol pipat tak po cca 3minutach

radka1303
15. apr 2013

@zora256 ok,no ved uvidim,ale podla mna to vyzera na mrchanu,uz aj brusko zacalo viac boliet,len ak je to mrcha,tak sa dako cudne a pomaly rozbieha ☹

zora256
15. apr 2013

@radka1303 Ahoj!Tak tá teplota by to aj značila na ms :-/ u mňa napríklad každá ms je iná...jedine bolesti sú v prvý deň pri každej.Ale tak uvidíš,do večera ako budeš natom s krvácaním.

radka1303
15. apr 2013

@zora256 ok,tak aspon budem vediet,prosim ta kde by som si mohla stiahnut nejaku tabulku kde by som si robila graf tej bazalnej teploty??a kedy si ju mam zacat merat??nevadi ze si ju nebudem merat kazdy den v tu istu hodinu?robim na smeny nepretrzite tak sami neda,asi by som potrebovala tabulku,kde by som mohla znacit aj cas

zora256
15. apr 2013

@radka1303 Ahoj!
kuk,toto fórum viac sa dozvieš. https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/grafy-bazalnej-teploty/
môžeš sa zaregistrovať ja na www.womenzone.cz a do menštruačného kalendára zapisovať bt a graf si nájdeš pod kalendárom a bt sa má merať vždy po spánku min. 3h bez toho aby si vstala kvôli teplomeru treba aby bol blízko teba nas tolíku po ruke lebo námaha zvyšuje teplotu.

radka1303
15. apr 2013

@zora256 moc moc dakujem 🙂 :-*

zora256
15. apr 2013

@radka1303 Nemáš zač 🙂Rada pomôžem ak viem poradiť 🙂

radka1303
15. apr 2013

@zora256 a nevies ci sa tam da zmenit meno??som si dala miesto 1303 ,2303 sakra

radka1303
15. apr 2013

@zora256 mrchaaa konecne!! 😀 to bol ale boj ☹