Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@radka1303 Ahoj!Ja Femi kvapky som dávno užívala,ešte keď som sa snažila o prvé dieťatko,takže neviem...Ale tak možné,je že už si v tom a aj bez tých kvapiek,lebo štvrtok bol nedávno 🙂Moc držím palčeky 😉
@tusinka Prepáč iste som si to zamiešala :-/.Už som si údaje upravila,tak pondelok dám novú tabuľku už správnymiúdajmi.
@zora256 ahoj moja. To klesnutie vôbec nevadí. Keď pozrieš na moje grafy, tak tie teploty sú všelijaké. Dokonca mi teplota v deň mrchy stúpla a ja som ju aj tak dostala. Kým mrchaňa nedorazí,nič nie je stratené. Fotky miminka tu hodím zajtra lebo dnes som v práci a na tomto predpotopnom počítači sa to nedá spraviť 😠 Nechce sa mi opäť rozpisovať čo bolo so svokrou, tak ak sa ti chce,kuk do súkromnej skupiny, tam je o tom román 😀
A aby som nezabudla, posielam vírusíky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@ataner81 Ahoj!ĎAkujem za pekné slová a aj za T vírusíky.A neviem kde nájdem súkromn skupinu,pod akým názvom mám hľadať?Tak mne sa aj dnes drží na 36,7 stupni.Tak veľmi tomu nedávam význam,lebo aj to pichanie a ťahanie som mala aj min. cyklus v podbrušku a nič ztoho.Ale vieš ako sa vraví nádej umiera posledná...Majte sa krásne.
@tusinka aj ja som rada len som zvedava co mrcha ci pride ci nie lebo ak nie tak uz potom neviem v com je problem 😕 aj ja si myslim, ze ak by tie kvapky aj nepomohli tak ublizit by nemali a je to lepsie ako pit caje lebo mne uz usami isli a ja nerada necukreny caj tak pre mna to bolo hrozne pit 😀 tak drzim palce nech ta cim skor objedna nech sa dalej pohnes 😉
@fidka21 no vyzera,len keby mi tak zle nebolo ☹ neviem ci je to z nervozity,alebo z toho ze ma bolela hlava tak ze mi bolo na zvracanie,ale dala so si tabletku co dam na predpis,hlava uz neboli,ale zle mi je stale ☹ inak sa to celkom da,prsia ma bolia o dusu,tak len cakam,navyse som v robote az do 22hej ☹ musim to pretrpiet ☹ inac,kvapky femi som pre istotu vysadila,keby pride mrcha znovu ich zacnem uzivat
Tak mi je zle,ze sa bojim nieco zjest,obed v pohode,a vecera v praci 1,5dcl polievky,nemozem citit ten smrad z jedalne,idem prec ☹
@zora256 ahoj mrcha stale nic...a mam pocit ze ani nepride....BT sa mi nedala zmerat mame asi pokazeny teplomer a navyser je digitalny,ale stale meris rovnaku teplotu 😀 takze je vhodny akurat do kosa...skusim teda test,ale myslim si ze je este priskoro,vyskusam dnes a potom neskor o par dni...moze sa stat ze bude negativny ze nebude ani len naznak a potom o par dni sa tam moze zjavit aj // ??
Ahojte babulky. Tak pišla som vám tu dať malú 6,55cm motiváciu aby ste už aj vy konečne zavítali k nám tehulkám 🙂 A samozrejme posielam aj kopec T-vírusíkov TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Dievcence poradte ,boli ma brusko ako pred mrchou padla kvapka krvi trosku spinenie ruzovo-cervenej farby a zase nic ☹ co to ma znamenat???
@radka1303 Ahoj!Tak teplomer ak máš digi ten pípne ak ortuťovýt ak 5min.Ako myslíš že stále tú istú teplotu ukazuje,veď pred vstaním z postele si zmeriaš hneď ráno ako sa zobudíš a až na druhý deň znovu,a tá teplota bu´d stúpa alebo zo dňa na deň klesá. pozri môj graf
http://www.womenzone.sk/uzivatelka/zora256/graf... a testy Ti môžu ukázať aj pozdejšie //.koľko Ti mešká?vraj najistejšie testy ukážu až keď mešká 10dní ms.A ako vidíš mne telota klesá,takže mi iste na 18.4. aj dorazí. :-/ ale čo už taký je život.
@ataner81 Ďakujeme,krásne babulko,prajem vám všetko dobré,veľa zdravia vám obom 🙂Aby ste sa krásne gúľali a rástli v zdravý.
@zora256 ok,tak aspon budem vediet,prosim ta kde by som si mohla stiahnut nejaku tabulku kde by som si robila graf tej bazalnej teploty??a kedy si ju mam zacat merat??nevadi ze si ju nebudem merat kazdy den v tu istu hodinu?robim na smeny nepretrzite tak sami neda,asi by som potrebovala tabulku,kde by som mohla znacit aj cas
@radka1303 Ahoj!
kuk,toto fórum viac sa dozvieš. https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/grafy-bazalnej-teploty/
môžeš sa zaregistrovať ja na www.womenzone.cz a do menštruačného kalendára zapisovať bt a graf si nájdeš pod kalendárom a bt sa má merať vždy po spánku min. 3h bez toho aby si vstala kvôli teplomeru treba aby bol blízko teba nas tolíku po ruke lebo námaha zvyšuje teplotu.

@zora256 velmi pekne dakujeme,no mozem skusit aj skor,len neviem ci sa to oplati 🙂 ked tak este pondelok mozem,je tocudne lebo mi mrcha chodi jak hodinky.chora som nebola,a beriem len kys.listovu a vn stvrtok som zacala femi kvapky,ale tie snad nesposobili posun,ci moze sa stat???sak to je len prirodne