Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@fidka21 tak toho, zeby som pribrala tak, aby som musela chudnut sa nebojim...🙂 🙂 moj mm bral "material" na vysetrenie vo flasticke od liekov- a bolo to v pohode, takze mu nejaku najdi...nie ze sa vyhovori, ze to nema v com odniest a uz je dovod neist na svete 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 drzim veeelmi palce , aby mal vysledky OK 😉
@fidka21 Ahoj!Ja na Inofolic momentálne nemám,a ani neriešim,lekár povedal,že ak naň nemámna pol roka,tak nech ani nezačínam,lebo to nemá zmysel,min. pol rok mám brať.TAk preto odkladám Inofolic na budúci rok,som šťastná,že mám aspoň jedno dieťatko,a časom bude aj druhé,ale bola by som rada,keby druhé prišlo samé bez chémie.A díky za priania 😉 .ja moc prajem každej snažilke najmä tým ktoré nemajú ani jedno dieťatko 😉 aby sa im zadarilo a potom príde iste rad aj na tie čo majú už jedno alebo aj dve 😉
@tusinka to som si aj ja myslela ale pneumatika na bruchu hovori o niecom inom 😀 este je v prijatelnej velkosti ale asi by som uz mala trosku menej jest 😀 oki diky za radu nieco pohladam lebo ist len kvoli tomu do lekarne sa mi nechce 😝
vies co praveze ked som mu oznamila, ze ide v pondelok tak radsej by isiel uz zajtra , ze co som nevybavila ale tak zasa aj tak som bola prekvapena, ze tak skoro sa to podarilo...ale poviem ti bojime sa ako to dopadne a mm ani nehovorim on sa boji, ze ak nieco zle vyjde tak stratime vsetku nadej ☹ ale v kutiku duse dufam, ze to dobre dopadne 🙂 a dakujem, ze mi tak prajes 😉
@zora256 nemas zaco 😉 je fajn, ze to tak pozitivne beries asi to treba nechat na prirodu ked to ma prist tak to pride vtedy ked ma 🙂 ..je zbytocne nieco silit...ale je fajn pisat si tu na MK aspon vieme, ze existuje niekto kto preziva nieco podobne a skor to pochopi ako niekto kto to nezazil a ani netusi co prezivame my ...aspon sa tu navzajom povzbudzujeme a hned sa vsetko zda take jednoduchsie 😉
@fidka21 Máš pravdu moja,veľmi to vie pomôcť ke´d nás niekto pochopí,a je málo takých ktorý chápu čo prežvame my snažilky ktoré roky sa snažíme o dieťatko...a najmä ako aj moja svokra to nikdy nepochopí,lebo jej sa hneď na prvý šup keď si zmyslela podarili všetky 3deti :-/Tak nevie čo som ja prežívala a čo prežívam keď rýpe do mňa,že by sme mohli mať už ďalšie☹Ale čo už príroda to podľa mňa tak to zariadila a ja to beriem tak,že tam hore vedia najlepšie kedy má prísť bábo ve´d oto viac si tie detičky vážime,no nie?ja si malého vážim,zato,že si ma vybralo za matku,aj keď nemám občas trpezlivosť keď zastane pri každom kamienku cestou niekam,ke´d ideme pešo,a capnem mu na riťku a ešte sa mi smeje aj vtedy ekď ho ťahám za ruku aby už išiel,proste obč mám nervy ale večer ke´d leží primne a spí,som šťastná,že ho mám...proste tieto deti dajú zabrať na psychiku ale aj fyzicky,tak som aj rada,že ešte druhé nie je na ceste,keď si pomyslím ako mi bývalo z malým zle až do 17tt denne do obeda som len ležala,lebo akonáhle som vstala utekať som musela vracať ☹.Tak bude najlepšie ak budem tehotná až keď malý bude škôlkár.
@zora256 tak to hej ja tiez poznam takych co im to vyslo vzdy ked chceli skkoda, ze ja medzi nich nepatrim mne nikdy nic v zivote takto jednoducho nevyslo to by som ani ja nebola kebyze si vsetko s prepacenim neodseriem 😀 😀 ja mam svokru dobru ta uz by tiez velmi chcela vnucatko lebo este ziadne nemaju ale vidi, ze to mame tazke a nejde to len tak aj moja mamina ma chape a keby mohla pomohla by mi ako len vie este, ze sestra ma teraz 2 deti tak maju o zabavu postarane 😉 to mas pravdu, ze daju zabrat sestre ked som prizerala tak vecer som sa citila ako keby na mne orali 😀
@fidka21 No veď hej,moja mama ma tiež odbre chápe jej sa nedarilo treti ešte ba o 3 prišla v 4mesiaci po 8rokoch snaženia a na 9 sa podarila sestra a od začiatku potom doma ležala na rizikovom sňou,takže vie aké to je...
A ztými deťmi veru ani sadnúť si nemôžem kým nespí,lebo ma ťahá aby som šla knemus a hrať a tak a volá ma že "no poĎ" je podarený kiežby som nebola vždy unavená,len čo oči otvorím,keď píta mlieko,som hotová...
@fidka21 takže zajtra držím palce, aby výsledky vyšli OK...my sme sa práve vrátili s mm z prechádzky, dnes je krásne, tak sme to využili...OVU mi skončila, jaaaaj, keby sa už konečne zadarilo... 😀 😀 😀 včera som poobede varovala kamoškinho malého, všetci ma doberali, ako mi to pristane...viem, že to mysleli všetci dobre, ale mňa to zase začalo trápiť, prečo nám taký drobec nie je súdený... 😕 😕 😕 nuž, ale depka bokom, voľajako už len bude 😉
@zora256 tak to tvoja mamina si tiez toho zazila...a urcite ta vie pochopit...ale my sme silne a nevzdame sa kym nedosiahneme co chceme ja pevne verim, ze to vyjde a uz coskoro sa budeme tesit 😉 no sak to deti su najlepsie ked este chodit nevedia lebo potom uz su vsade ja to vidim na segrinom synovi uz ma 1 rok a 10 mesiacov ale take sidlo ani chvilu neobsedi a len vystrajat by chcel ale aspon je s nim sranda sa tolko nasmejeme z neho 😀
@tusinka dakujem pekne asi to pomohlo lebo to dopadlo celkom fajn 😉 zatial mu robil len zakladne vysetrenie este ma ist na podrobnejsi spermiogram ale ten zaklad je v poriadku tak chvalabohu iba mu zistil, ze sa mu spermie zhlukuju, ale ze to moze byt tym, ze asi nejaky zapal prekonal uvidime potom ked pojde na to podrobnejsie vysetrenie...takze vyzera to tak, ze vomne je kdesi chyba ale to ja uz davno viem lebo ten moj cyklus skoda reci 😀 no tak to super aj my sme boli vcera s mm na prechadzke v prirode sa vyventilovat tak to dobre padlo 🙂 takze teraz si v ocakavani dufam, ze uz sa Vam zadarilo silno drzim palce 🙂 tak tak depku si ani nepripustaj ono to pride uvidis ja tiez niekedy uz mam toho plne zuby ale co narobis a dnes ked som videla mm taky stres mal z toho a dnesny den to bola groteska ale to radsej nejdem rozoberat lebo ma chlap zahlusi 😀 😀
@tusinka no ja som sa tiez cudovala, ze preco ho rovno neposlal na to podrobnejsie lebo ty si pisala, ze ste cakali na vysledky 2 hodiny ale my len asi 20 minut a kontroloval a vysetroval to urolog..no a dalsiu vzorku ma doniest na mikrobiologicke laboratorium ale to len kvoli tomu, ze sa mu spermie zhlukuju, a to vraj asi kvoli prekonanemu zapalu a tam sa asi zisti preco mal ten zapal alebo ci vtom nie je nieco ine a vysledky byvaju az o tyzden...a tvoj muz mal asi vsetko v poriadku takze podrobne ho asi netreba vysetrovat 🙂
@fidka21 Ahoj!No presne môj má 1rok a 9mesiacov 😀 vždy opak robí než mu vravíme,no dobre nie vždy ale opak zákazom :-/Čo mu prikážeme takmer všetko splní,čo sa týka nočníka tak to nie...To aj zahlási nie nie.Ach jaj a čo tvojej sestre už aj na nočník chodí,či ani tej nechce?
@tusinka Neboj sa určite bude,aj mňa to najviac trápievalo,ke´d sa vrodine nrodili až 3deti za rok a my nikde a to my sme mali svadbu najskôr zo všetkých troch rodičov :-/ a potom to prišlo pred tým asi týždeň ako sa narodilo 3dieťa som zistila,že čakáme bábo 😉 .Bolo to krásne,nechcelo sa mi veriť,a zrazu som každému rpiala zažiť ten krásny pocit po rokoch snaženia a plaču po nociach do vankúša...proste prajem každej snažilke stále,aby si našla na testoch // 😉 . A aby sa netrápili viac kvôli bielym testom...Moc moc zo srdca vám prjame aby ste sa dočkali bábätka všetky snažilky.
ahojte baby, aké máte skúsenosti s duphastonom?
@tusinka Veru je 🙂Ale tak má byť pokom,aj muž je a jeho rodina sú proste veľké deti :-/Ale tak verím,že nebude taký trafený,ako sú svokrovci...Ale čo už genetika,čo dala do vienka sa nedá vygumovať 😀neboj podarí sa aj vám,a možno budeš ako ja,že občas by si nedbala keby sa tehtoenstvo neskončilo a sem-tam by sa dalo dieťa vrátiť naspäť a oddýchnuť si 😀
Teploty mi klesaju preco??je to normalne??
@radka1303 Ahoj!Koľký dc,máš?Pred ovu klesá po ovulke stúpa a vtehus a drží okolo 37stupňov aj počas dátumu ms.Ja mám 9dc a teplotu 36,5 a mala by mi klesnúť na 36,2 alebo 36,3 vtedy by mala byť ovulka.A po ovulke stúpne.
Baby ako čo nové akosi sa tu nepíše?
@mata67 ako si natom? @anuska3107 ohlás sa nám sme zvedavé. @fidka21 naša čo máš nové,zatiaľ sa ms drží 30.4.?Ako sa cítiš?
@zora256 no nic meskam zatial duphaston som dobrala, a cakam ze pridu.test negativny. Tak zas tento mesiacv riti
@zora256 aale kdeze na nocnik este nechce chodit a segra vravela, ze ho nejdu nejako este nutit, ale tak pomaly ho budu navadzat 😀 aj od cumlika sa odnaucil sam jedneho dna mu prestal chutit a uz ho nechce vobec tak maju o jednu starost menej 😀 akurat som ho prizerala tento tyzden tak aj semk tam som uz dost mala uz zacina rozky vystrkovat ak nie je ponom tak tak vrieska ach jaj este to snim pestre bude 😀
mrchu este cakam stale bola som aj pri dr. vcera ale vravela, ze mam este pockat ci pride ci nie ani ma nepozrela ani nic tak som nic neporiesila a mam prist o tyzden ak nedojde uz ma to chodenie hore dole nebavi ale co uz...a este mi odporucila ten inofolic vraj jej nejaky dr. s Ruzomberka vravel, ze mnohym babam pomohol otehotniet, ze by som ho mohla skusit tak si ho asi idem zohnat niekde 🙂
@tusinka no ved ta uroven skoda reci pomaly sa tie nemocnice idu rozpadnut a nikoho to nezaujima 😒 vies co ale celkom v pohode to zobral uz vie co ho caka tak tak...len sa rozculoval, ze preco ked raz dal vzorku nespravili uz podrobne vysetrenie uplne vsetkeho a bol by pokoj a nie stale takto nas prehanaju kebyze je to aspon blizko ale dochadzame 40 km 😠 a ty ako co mas nove? 🙂
@anuska3107 Ach tak to Ti nezávidím ☹Potom sa ohlás,ak by došla ms.
@radka1303 Ahoj!Ovu nastane keď začne stúpať teplota po najnižšej teplote tak som čítala,nuž neostáva nič iné,len ovu testíky a ak bude pozitívny tak najbližšie 2dni sa snažiť.Pri grafe sa dozvieš až po ovulke že bola ovulka,keď už stúpa tak už bola,tak preto Ti radím ešte aj testíky robiť,ja si robím aj tie pre istotu.
@mata67 Ahoj!Tak sa potom ohlás keď budeš mať testy z // 😉 .Ale aj vtom prípade ak nedajbože príde ms.

konecne som sa aj ja zaregistrovala na womenzone.cz 🙂 kedy si mam zacat merat tu teplotu prosim vas??hned ako mi skonci mrcha??vdaka 🙂