Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@tusinka tak uvidis moznoze sa Vam aj zadarilo a to prezieranie je pociatocny priznak 😀 uz som sa rozhodla kupila som si ho dnes a akurat som si uz jeden dala a nasla som celkom lacny za 11,97 som sa cudovala lebo na nete vsade okolo 15 eur stal...a ty ho uzivas 2x denne? no dufam, ze mne nezacne z neho este viac chutit jest lebo uz teraz mam problem sa ovladat aby som uz nepriberala lebo teraz mam tak akurat 😀 😀 dneska bol aj mm dat vzorku na podrobne vysetrenie tak som zvedava vraj uz v stredu by mohli byt vysledky dufam, ze to bude v poriadku lebo mm slak trafi uz 😀
@fidka21 vieš čo, nemyslím si, lebo nemám žiadne príznaky a to prežieranie bude Inofolic + blížiaca sa mrcha 😉 ja ho beriem 1x denne, čítala som rôzne názory, ale ja som sa rozhodla, že ho budem brať takto...keď má zabrať, tak zaberie 😀 😀 😀 tak dúfam, že výsledok bude OK- ale určite áno 😉 na dovolenku sa v lete chystáte??? vraj tam sa často párom zadarí... 😎 😎
@tusinka no sak uvidis zasa asi nejake zazraky hned netreba cakat asi to chce aj trochu casu kym zaberie si myslim...akurat si citam reakcie na neho tak vacsinou su pozitivne ja by som bola stastna kebyze mi cyklus upravi 🙂 uz som aj dohodnuta s dr., ze ak mrcha nedorazi tak v piatok mam prist...noo neviem uvidime este zatial sme sa o dovolenke nejako nebavili len nas brasko volal do Bulharska on ide s priatelkou tak neviem ...zalezi aj ako mm bude s robotou 🙂 a vy sa chystate niekam?
@fidka21 Ahoj!
Moc vám prajem aby sa vám podarilo babulko 🙂A nech má tovj muž vporiadku spermie 😉 A nie každá je pažravá na začiatkut ehu,mne skôr nechutilo a od 6tt som vracala,takže som aj schudla jesť som nevedela,len slepačiu polievku a sucháre,mrkvu proti kyseline :-/.Hrozné obdobie...Ale lepšie ako +kg po pôrode,lebo na začiatku sa nemá ešte priberať,ako mi ja lekár objasnil zo začiatku si fazuľka berie z tela matky nadbytok,a až po 3mesiaci sa začína priberanie,keď bábo sa stravuje cez pupočnú šnúru,ale a jtak sa má jesť za jedného a nie za dvoch lebo to ostane na matke tie +kg.
@zora256 stale mi meskaju a test negativny a nervy uz som verila, ze tento mesiac to uz bude
@anuska3107 Ahoj!A koľký máš dc?A ako sa máš?Možno,že Ti ukážu testy pozdejšie mne na 3týždeň meškania ukázali pri malom,až.
@zora256 no moja bodaj by si mala pravdu... mam 39DC a naposledy mi prisla az na 50Dc inac mavam tak 32 DC. tak este mam sancu verit :D len najhorsie je to, ze ani ziadne priznaky stale iba take na MS
@anuska3107 Ahoj!Aj na začiatku tehu sú príznaky ako na ms,tak vyčkaj a ak nepríde tak testni skús počkať týždeň aspoň a potom skús zas testnúť.Držím palčeky🙂
@fidka21 a ak ti do piatka nedorazi tak ti zase musia pichnut tu vyvolavacku??ano reakcie na Inofolic su dobre, dufam ze to raz budeme moct potvrdit aj my...😉 😉 😉 dovolenku sme este neriesili,ale urcite by sme dakde chceli vypadnut...uvidime,my to vacsinou riesime na poslednu chvilu 🙂 a dnes vyrazime poobede troska na vzduch- obidvom namto len prospeje 🙂 🙂 🙂
@zora256 no len doktor mi povedal, ze do dvoch tyzdnov ak nedostanem po brati duphastonu, ze mu mam zavolat a to je uz zajtra, tak neviem ci pockat alebo ist tam a da mi vyvolavacku. No dnes ma aj prsiia zacali bolet ale te n hnus pocit ako ked maju prist tak uz mam asi 2 tyzdne.
@anuska3107 No moja zájdi k ženskému a vezmú Ti kv a ztoho zistia už či si tehu ale ais budeš na začiatku,mňa tak hrozne boleli prsia akoby chceli spadnúť a to som tiež brala Duphaston.A pred ms nezvyknú tak bolieť veľmi.Držím palčeky 🙂
@zora256 ahoj dakujem pekne ale ja si nemyslim, ze som tehotna nemam ten pocit...v piatok zajdem za dr. nech to poriesi nejako 🙂 no som zvedava ako mm dopadne zajtra tam dufam zavola a budeme vediet viac potom podam info ked budem vediet 😉 tak to hej mas pravdu tiez si nemyslim, ze treba jest za dvoch ale hlavne aby sa babätku dostavali hlavne potrebne latky na vyvin ale tak zatial skusenosti s tym nemam tak nejdem sa mudra robit 😀 😀 a ty si ako natom?
@tusinka no asi hej urcite to zasa vyvolavacka isti aj ked vobec nechapem preco mi ms nechodi ked mam hormony v poriadku moznoze priechodnost je zla ja tomu vobec nerozumiem musim sa jej povypytovat viac lebo ma slak uz trafi 😠 tak naposlednu chvilu vybavena dovolenka byva najlepsia nie? 😀 my nejako extra nechodievame po dovolenkach ale tento rok nad tym silno uvazujeme sak uvidime ako sa to vsetko vyvinie 🙂 az ti zavidim, ze si tak mozte ist spolu von ja som sama mm je v robote takze my az cez vikend budeme spolu ale zasa vcera sme si opekali so svokrovcami aj svagrami a strykami tak bolo celkom fajn 🙂 🙂
@zora256 ale ved mna az tak moc nebolia iba ich citim a krv mi brala 2,5 tyznda do zadu a nic
@fidka21 ˇAhoj!Tak držím palčeky aby ste mali všetko vporiadku a čím skôr aby si bola tehu 😉 .Ja si robím ovu testíky a beriam Bt a čakám,ako dopadne tento cyklus 🙂Zatiaľ pozitívny úplne nie je ale možno aj je,neviem,presne uvidím zajtra aký bude a zajtra sa aj posnažíme,pre istotu a potom vnedeľu 🙂Dnes má 17dc takže ms zrejme príde pozdejšie,keďže ešte ovu neprebehla,ale nevadí,zvykla prísť do 39dc alebo +zo 3dni rozdielom.A chcela by som ísť na krv 13.5. ale uvidíme čo povie sestrička cez telefón 9.5. či by mi vzali na HP a aj ster by som si dala pre istotu vziať jednou cestou,či som vporiadku.Ale už aspoň mi muž preradil prečo sa vyhýbal snaženiu,bál sa omňa ako by som zvládla ďalšie tehu a pôrod z mojím srdcom,astmou a alergiou,aký zlatý,nuž som mu vysvetlila,že vea žien,ktoré majú horšie choroby zvládnu aj 6 tehotestiev a pôrodou tak rpečo by som ešte jedno nezvládla,no nie?
@anuska3107 Ahoj!No krv ukazuje tehu hcg v krvi až keď mešká 10dní ms.Tak preto Ti as neukázalo vtedy dozadu,možno si aj ovu mala nedávno,len.
@zora256 pojdem asi az na buduci tyzden k dokimu, a mozno do vtedy aj dostanem. Som myslela, ze si spravim dnes test ale radsejvsetko necham na pondelok
@anuska3107 Tak moc držím palčeky aby sa splnil tvoj najväčší sen 🙂 😉
Ahojte žienky!Akosi je tu mŕtvo posldné týždne.
kde ste? @tusinka , @jeackynka ,@luciana789 , @slinka3 , @huncut , @radka1303 , @matulindaaa , @mata67 , @ponozkazt čo mi máte nové baby?Ako sa máte?
A oddychujúce @leonetka , @sam1234 a @dorekapa čo máte nové?Ako sa máte?Darí sa vám nemyslieť na snaženie,alebo sa vám už aj zadarilo?
@zora256 ahoj, super sa tu o nas staras 🙂 ja som momentalne na clostile, inofolic som zvysila na 2x1 a o tyzden sa uvidi na sone, ci zabralo .. trsoku som sa bala, kedze baby pisali, ze im clostil robil zle, ja absolutne nic nepocitujem a na druhej strane sa zas bojim, ci to nie je zle .. ci by som aspon trosku nemala citit vajecniky a tak .. co uz my snazilky musime byt furt nespokojne 🙂 takze rok aj 2 mesiace, tlak okolia sa zas zacal stupnovat, furt dookola ..
a co ty nove? citam, ze manzel sa prejavil, no vidis, aspon myslel na teba, nebolo to zo sebeckych dovodov a je mily .. to uz su chlapi, ten moj tiez riesi iba zakladne temy ohladom snazenia a tak mi to vyhovuje 🙂 dufam, ze co najskor pripudnu dalsie stastne vyherkyne v skupine 🙂
Ahojte baby.. Ako sa mate ? co nove ?? mame nove tehulky ??? Posielam vam tehuvirusiky 🙂 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@zora256 no mávam tak od 30-38, pozerala som aj 2 roky dozadu a mala som iba raz 43 dc ... no a potom druhý krát, ale to som bola tehu, bohužiaľ iba veľmi krátko. vtedy mi tt vyšiel až na 50 dc, už po vyvolávačke, lebo ani doktor nič nevidel na sone .. inak už začínam tretie balenie Inofolicu, žeby to mohlo spôsobiť takéto meškanie ??
@zora256 ahojcek, nam sa nejako nedari 😒 snazim sa na to neupinat, preto sem chodim pomenej. prave som po ovulke, tak zas nejake 2 tyzdne cakania... ale trapia ma trochu zapaly "tam dole" minuly mesiac sme preto vynechali, a kvoli tomu aj nesnazime tak ako by sme si predstavovali 😖
aj ja som mala v práci riadny frmol tak som tu ani nebola 🙂 včera som si užila prekrásny voľný deň pri tepovaní kobercov. Slniečko ma krásne opálilo takže celú noc som nespala..... a čo je hlavné rezervovali sme si letnú dovolenku tak sa moc teším 🙂
@zora256 ahoj no bohuzial zasa sa vyskytol problem mm volal o vysledky a co si mu nasli ach jaj taka som z toho nestastna zasa sa to komplikuje buduci tyzden tam musime zajst ... ☹ ☹ dufam, ze to nebude nic vazne...ja sa zajtra chystam za dr. tak uvidim potom sa ozvem...tak to je super, ze ti to manzel konecne vysvetlil ono je najlepsie si vsetko vydiskutovat a vidis nakoniec mal strach o teba 😉 ale sa boja ti chlapi o nas co by si len bez nas pocali 😉 tak dufam, ze ta mrcha nebude natahovat a pride ked ma a najlepsie kebyze vobec nepride 😀
@zora256 ahoj,no my uvidíme ako sme na tom, užívam od 17 dc duphaston, lebo som špinila pred ms 5-6 dní, no špiním i tak, tak neviem, takže asi to nevyšlo, meriam aj BT
@ponozkazt Ahoj!Tak moc Ti prajem aby vámto zabralo 🙂A veru kiežby už pribúdali tehulky 🙂.Asnažím sa tu vás trošku navodiť aby ste písali ako sa máte a tak 🙂Keďže iba dve sa ozívajú občas tuná,a keďže vtabuľke je nás dosť,tak sú málo 😀.
@renitri Ahoj!Ďakujeme za T vírusíky,a verím,že pribudnú aj tehuľky už by bolo načase no nie?
@mata67 Ahoj!Ja neviem ako zaberá Inofolic,či aj meškanie kukni tu na fórume,je aj téma Inofolic 🙂Iste Ti dajú baby info či zvykne meškať z iných dôvodou ako z tehu.Držím palčeky 🙂
@leonetka Ahoj!Tak to mi ke ľúto,prajem Ti skoré uzdravenie a nech sa vám zadarí čoskoro 😉
@matulindaaa Vau no super 🙂A na tepovanie čo používaš poraď mám prvý krát koberce a neviem čím sa dajú a ako také tepovanie prebieha vyčistiťkoberce?
@fidka21 Ahoj!Díky,a moc vám prajem aby sa tvoj muž vyliečil čím skôr a problémy vás obchádzali a čoskoro aby si mohla byť tehulka 😉 No mňa ešte len ovula naťahuje,dnes mám pozitívny ovu test na 18dc tak ešte len do 24-48h prebehne a vaječník ma dosť bolí a podbruško :-/zato vnoci sa posnažíme,keď muž príde zpráce dúfam,max zajtra počas obedňajšieho spánku malého 🙂.Sná´d to už konečne vyjde.
@luciana789 Ahoj!Tak to mi je ľúto to špinenie,zvykly aj niečo iné brať na špinenie žienky,ja neviem ako sa to volá.Držím palce aby vám to čoskoro vyšlo a každej snažilke nech je nás čo najmenej snažiliek a čo najviac tehuliek.🙂

@zora256 no snad sa zadarilo 🙂 len ja som si teplotu nemerala vzdy v rovnaky cas,boli tam odchylky