Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@fidka21 no ako moja, citam, ze nemas velmi dobre spravy...a mm povedali aj daco konkretnejsie?? neboj, urcite to bude len daka drobnost, a bude to ok 😉 a teba dr. nechala zase len cakat ?nuz vsak hadam vie co robi...a kedy sa mas ist ukazat??ja mam uz taky "predmrchovsky" pocit, proste nic moc ☹
@zora256 to tepovanie nieje sranda, keďže som si ho chcela uľahčiť požičala som si tepovací stroj.... 🙂 no až keď som ho videla pochopila som, že koberec s dlhým vlasom asi ťažko s ním vytepujem. Takže ten som vyčistila ručne stručne. Potom som vyčistila tri sedačky a keď som si myslela, že je to koniec vybehla svokra a vraví....môžem mi vyčistiť tieto tri koberce... no skoro ma vyvalilo. Ale, čo je na najhoršie, je to že som si neskutočne spálila chrbát a už druhý deň som nespala 🙄
@fidka21 Ahoj!
No ovulu ukazuje test ale testy ukazujú dopredu 24-48h nuž dnes sa posnažíme a možno aj nedeľu,ale otázne je či aj dôjde k ovulácii,keďže na rade je pravý vaječník,a dosť mám bolesti v ľavom vaječníku a vpodbušku celý deň,hoc už o trošku je to lepšie než okolo obeda.uvidíme,tak nevzdám sa kým nebude druhé babulko 😉 .A to by aj mňa naštvalo,keby mi nedali vyvolávačku po 3týždňoch meškania ms,ona Ti nečaká nato,že či nebudeš amť ovuláciu opozdene ,že či sa vám nezadarí náhodou?Ak máš ovu testy tak si rob kým nebudú // rovnaké na nich aj som si robila od 8dc keďže viem,že na rade je pravý vaječník min. mesiac som mala pozitívny na 13dc a tento krát až na 18dc,keďže nikdy si niesom istá kedy má ms doraziť a takto testmi viem najistejšie 🙂max. 2dni hore dolu,keďže testy ukazujú od 24-48h dopredu.
@tusinka Ahoj!Tak Ti moc prajem aby ms nedorazila a bolo to len z uhniezďovania 😉 ,pocita na ms som mala aj ja v čase keď mala ms doraziť a ona neprišla a to trvalo aj týždeň :-/.
@matulindaaa Ahoj!Tak to Ti nezávidím :-/to spálenie na slnku... A vieš mi vysvetliť ako také ručné čistenie koberca prebieha s čím čistíš?
@zora256 tak to je rôzne....minule som si kúpila v drogéreke prípravok na čistenie kobercov a tvrdú kefu ...... a potom už len šúchaš a šúchaš a šúchať kým ťa nebolí celá ruka 😀 no a teraz keď sme si kúpili chlpatý koberec, poňala som to ako umývanie vlasov oliala som ho vodou chytila som šampón na jemné vlasy a šup šup pekne som koberčeku umyla vlásky 😀
@zora256 bohuzial dnes som sa zobudila s tym najhorsim pocitom a sklamanim :( s placom.... takze budeme skusat dalsi mesiac
@matulindaaa Díky za radu,tak mi dlho vlasú nemáme,ja som alergik na prach,tak by som nemala mať vôbec koberce,len kvôli synovi sme kúpili aby nesedel na studenej plávajúcej podlahe keď sa hrá.
@renitri Veru moja kiežby máj lásky čas doniesol bábätká do brušiek žienkám tu medzi našimi snažilkami 😉 A pravda každej ktorá túži mať babulko.
@anuska3107 Ahoj!Nebuď moja smutná,ešte nie je koniec mája,verím,že omesiac zistíš,že čakáš babulko 😉 .Nezabúdaj,každý koniec má nový začiatok,skús sa niečím zamestnať,včase ovulky alebo odsleduj si zo dve cykly z ovu testmi a Bt meraním,a potom pusti z hlavy snaženie a snáď sa zadarí vtom čase ja presne to robím,odsledúvávam druhý cyklus a už ten ďalší viem,že zhruba od 13dc do 15dc mám ovu a teraz od 18dc do 20dc mám ovu proste tak sa mi striedajú cykly presný z nepravidelným,a skúsim pustiť z hlavy sex ako nástroj plodenia,a budem si o mesiac užívať sex pre radosť,a snáď sa tak skôr zadarí verím tomu.Keďže máš nepravidelný aj ty tak skús si nakúpiť ovu testíky tu na Mk a okolo 10dc začni testovať kým nebudeš mať rovnako silné obe paličky na nich a zaznač si to niekam,aby si vedela ,žekedy asi máš ukazujú skôr o 24-48h pred ovu ovulku.Veľa šťastia 😉 A vedela by si mi napísať kedy nečakáš ďalšiu?
@zora256 akurat som si ich objednala uz mi staci ist pre ne iba na postu. objednala som si 30 ovu testov, tak to vyskusam. no mozme dat, ze ju neocakavam 4,juna tazko povedat kedy ked si chodia ako sanky v lete. dakujem za ukludnujuce vety aj priatel ma stale ukludnuje, ze sak raz sa to podari. je to velmi tazke pre zeny ktore tuzia a nedari sa. nikdy som si nemyslela, ze ja budem mat stym problem. zeny ktore sa nestaraju, chodia na potraty, cigani, preco oni maju deti ako smety a tie co by boli milujuce matky , tak im boh nedopraje a trapia sa koli tomu. svet je taky nespravodlivy. toto nikdy nepochopim, preco to tak je
@anuska3107 Moja neber to tak tragicky vieš čo Ti dá toto utrpenie silu bojovať a ja som sa naučila ztej bolesti keďže mne sa nedarilo 3,5roka otehotnieť,dodalo mi to lásku ktorou zahŕňam syna a muža,vážim si snimi každú chvíľu ktorú môžem snimi stráviť a mám znich radosť.A tie čo majú kopec detí si ich nevážia a neľúbia tak takto máš viac času rpe vás dvoch a na dovolenky peniaze potom príde bábo a zobere vám všetok čas a aj peňazí budete mať pomenej,a to všetko čo za ten čas nadobudnete budete môcť si užívať z deťmi potom a nebude vám ľúto,za týmto časom čo môžete teraz urobiť a nebudete môcť potom 🙂Ber to takto ako Ti píšem je to moja skúsenosť ja som si pred otehotnením uvedomila toto všetko a ten rok sme navštívili Ba a Aj priateľky z okresov Zo Starej Ľubovne a z Košíc kam by som nemala šancu teraz ísť a aj V Tatrách sme boli v Donovaloch bolo to úžasné,a neľutujem že som nerodila skôr ba som rada,že Pán Boh nám dieťatko nepožehnal skôr a že som si vychutnala mladosť dosýta ako sa len dalo a teraz môžem byť mamlou na plný úvezok 🙂Tak si aj ty skús užívať a bábo príde potom najlepšom neboj 😉
@renitri Ďakujem moja iste bude plodný,ale akoto býva nemôže byť každá žienka vjednom roku tehu,lebo by neboli budúci rok detičky 🙂Ja asi budem výnimka :-/ muž sa zas ukonal tak nechce sexík,a ovu neviem či vôbec prebehla viď.graf.
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/zora256/graf...
Ovulačný test sommala pozitívny v piatok a vtedy aj sexík bol :-/ ale teplota nestúpa,tak asi nebola ovu,možno sa z folíku spravila cysta ako má zvykom v pravom vaječníku ☹.Ale nevadí,určite sa poarí budúci mesiac.Teraz mám ťažkosti zo synčekom z predkožkou :-/ tak to budeme musieť dať doporiadku,možno aj na obriezku príde rad,čo ho sa najviac bojím... 😢
Ahojte!Baby tak tuje naša tabuľka:
@luciana789 7-8.5. snaž.3mes. Lev
@slinka3 9.5.snaž.5mes. Kozorožec
@huncut 13.-17.5. snaž.6mes. Ryby
@radka1303 14.5. snaž.1rok Ryby
@matulindaaa 17.5. snaž. 3mes. Lev
@zora256 20.-24.5. snaž.1rok a 3mes.Baran
@ponozkazt 29.-31.5. snaž. 1rok a 2mes. Blíženci
@anuska3107 4.6. snaž.1rok a10mes. Lev
@tusinka 4.6. snaž. 1rok a6mes. Baran
@fidka21 ako si natom? z ms?Dúfam,že máš len dobré správičky 😉
@jeackynka ako sa máš?ms dúfam,nedošla 😉
Oddychujúce snažilky
@leonetka
@sam1234
@dorekapa
@zora256 ja to beriem tragicky v tedy ked dostanem, teraz som uz v pohode a rozhodla som sa, ze idem cvicit vyformovat brusko. snazim sa na to nemysliet. a mas pravdu to ja planujem tento rok dve dovolenky a uzivam si naplno kym nemame babo. to len ten den ked dostanem sa citim ako keby sa mi zrutil cely svet, chlap ma ukludnuje a na druhy den uz je dobre uz myslienkami som niekde inde. :D a pekne si mi to rozpisala si mila :D
@anuska3107 ĎAkujem,rada napíšem svoje pocity,ve´d sme každá tu vpodobnom scenári,ktoré sa snažíme,aj ja to občas beriem dosť ťažko ke´d dorazí,ale potom si poviem,mám novú šancu a tak idem ďalej a naplno sa venujem tým ktorých už mám,myslím tým muža a syna a zajace,sliepky a záhradku 🙂To všetko ma dopĺňa nabýja novou silou a vôľou pokračovať,bez nich by som sa nevládala zodvyhnúť a ísť ďalej a pravda modlitby mi dodávajú vnútornú energiu.Občas si aj ja poplačem keď už nevládzem,keď sa tých problémov nahromadí a aj nevyspatosť lebo vposlednom čase sa mi malý už pre zmenu 2x vnoci zobudí,že chce mliečko,od vetdy sa jeho spánok pokazil ako mal hnačky :-/ v apríli,tak mám ešte dosť znevyspatosti,ale som šťastná it ak veď mám pre koho žiť,dobrého muža ktorý mi občas ide na nervy ale milujem ho stále a syna ktorý robí veľa krát opak toho čo žiadam,ale i tak by som ho nevymenila zanič 😀 ale svet je krajší,keď nie vždy dostaneme čo žiadame,oto si ich viac vážime 😉
@tusinka ahoj moja no veru komplikuje sa to ale nastastie dnes uz bol mm pri dr. a povedal, ze to nie je nic vazne len, ze ma a asi aj ja nejaku zvlastnu ale neskodnu pohlavnu chorobu, ktora nema na plodnost nijaky vplyv a dal mu antibiotika a ak sa to preukaze aj u mna tak aj mne ich nasadia..a mm je okrem toho uplne zdravy a plodny tak sme si vydychli 🙂 moja dr. ma dovolenku ale kazala mi prist buduci tyzden 15 sa tam chystam a mrchu stale nemam..akurat rozmyslam, ze femi kvapky uz nejdem uzivat lebo sa mi tak zhorsila plet neviem ci je to z nich ale asi len pri inofolicu ostanem....a ty ako este ich uzivas?citam, ze ti ta svinucha prisla ale aspon s nou nemas problem 😉 a po mrche ides k dr.?
@zora256 nejdem zbytocne testy robit ide to vsetko do penazi uz aj tak inofolic dost stoji a este aj testy kupovat a to by uz mi sibalo kebyze sa az tak pozorujem..necham to uz tak co ma byt bude..urcite sa budem snazit najst problem ale az tak to prezivat nechcem.. 🙂 tak dufam, ze sa ti coskoro podari otehu zasluzis si to aj kazda baba co tu je myslim, ze uz by sa na nas mohlo stastie usmiat 😀
a ms stale nemam testovat nejdem pre istotu ani test nemam kupeny uz rovno k dr. pojdem buduci tyzden
@fidka21 tak pevne verím, že INOFOLIC už konečne našu situáciu vyrieši... 😉 😉 😉 ano, mne mrcha došla, aj keď ma to zase zamrzelo, ale na druhej strane sa teším, že je presná 😀 a hej, po nej sa chystám k dr....a rozhodla som sa, že by som si po mrche začala merať bazálnu teplotu- ešte som to nikdy neskúšala a som zvedavá, čo mi to ukáže...ty si si zvykla merať??? ale tak super, že manžel to má čo sa týka plodnosti OK a to ostatné sa spraví...lieky určite zaberú.jáááj, keby nám už tento rok narástli bruškááá... 😀 😀 😀
@fidka21 Ahoj!Moc držím palčeky aby si u lekára dostala len dobré správy už by sa patrilo 😉 .A ďakujem presne to isté si myslím aj ja,že si každá snažilka už zaslúži mať // na tehu testíkoch a zdravé embrijko v brušku 😉 .A moc to prajem každej dlhodobej snažilke a aj novým snažilkám A aj tebe moc Fidka21 aby sa už na vás usmialo šťastie...

@zora256 dakujem si zlata 🙂 nic ine nam neostava len to nejako dobojovat aj ked uz fakt mam niekedy dost...no co uz ide sa dalej som zvedava co zasa nasli..dneska som bola aj pri dr. tak som dufala, ze mi da aspon vyvolavacku ale stale mam len cakat len neviem ci na spasenie ci naco sak mi uz meska 3 tyzdne taka som rozculena zasa sa len vsetko predlzuje 😠 len mi povedala, ze mam nizko sliznicu a nevyzera to ani na tehu ani na ms tak fakt neviem naco vlastne caka..ach jaj skoda reci...tak ak mas ovulu tak sa posnazte mozno Vam to vyjde treba stale skusat raz to vyjde drzim palca 😉 uz tu davno neboli // akesi zakliate obdobie je ci sa mi to zda? 😀