icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

adele15
4. nov 2011

@majkaa ja by som tiez nesla, ale kvoli tomu, ze som zo zaciatku spinila, tak som radsej sla, ale pri vysetreni mi povedal len tolko, ze sliznica maternice je viac prekrvena, ale na ultrazvuku vtedy este nic nevidel, kazal mi prist dnes - to tam uz aspon bodku videl a vytlacil mi, tak uvidime o tyzden...

jancamad
4. nov 2011

och babyyyy. pripajam sa k barborke. dnes som len o polovičke rožka, aj to som skoro dala von. už mam za sebou aj prvý označkovaný strom v meste 😕 🙄 🤐 len niečo zacítim a už mi zle. 😖 hruza. to za to že mi doteraz nič nebolo, a včera som pisala že mi je super. tak mam to mať🙂 ledva stojim na nohach, nič do mna nejde, vodu vypijem a aj tá ide von. som už zufala, ked to bude takto stale, tak daujem pekne 🤐

barborka1446
autor
4. nov 2011

@jancamad Mooooja zlata 😒 Tak dufam, ze zajtra ti uz bude tak, ako mne dnes 🙂 Lepsie 😉 Ale tiez, ked nieco zacitim, tak ma uz napina, ale dnes som nepustila zo zaludka nic 😠

mirka0817
4. nov 2011

@barborka1446
@jancamad ach babulky je mi ľúto že vraciate ☹ dúfam že mna to obíde . Aj keď dnes mi je tiez vseliako, cítim sa slabá, keď začne byt hladna začne ma boleť žalúdok až tak že mám pocit že sa povraciam a ked niečo zjem tak má páli záha 😒 A ešte ma dnes boli hrozne hlava. Myslite si že by som si mohla dať paralen ?

barborka1446
autor
4. nov 2011

@mirka0817 Presne toto citim aj ja, ako si napisala .. 😒 Ked spim, je vsetko fajn, ale akonahle uz som prebrata, som sice hladna, ale nejde to tak lahko nieco do seba supnut 😒 , lebo tiez ma boli zaludok a potom, ked sa nutim jest, tak tiez to "skoro pogrcanie" ☹ A tiez sa citim slaba, unavena, niekedy az, akoby som mala zvysenu teplotu 😒 . Ja by som dala paralen az vtedy, keby to bolo fakt nevydrzatelne. Sprav si nejaky fajny cajik Mirka, lahni k TV a odpocivaj .. Ci az take ukrutne to je ? 😖

riag
4. nov 2011

@mirka0817 Ahojky,na bolest hlavy by som Ti radsej poradila pit vela vody,spravne dychanie a mozno si zdriemnut....ale ak nic nepomaha a chces tak paralen mozes.Na zahu skus mandle natural 😉 😉

mirka0817
4. nov 2011

@riag
@barborka1446 ďakujem za rady, tu vodu skúšam, radšej by som to vydržala bez toho paralenu. Najhoršie je že ešte musím ísť naspäť do prace na 5 hodín. Idem si ešte rýchlo uvariť ten čaj kým pôjdem.a tie mandle by som skusila, mám ich rada ale od minulého roku som na je alergická 😒

mima1983
4. nov 2011

@jancamad jooooj Janulik, tak to je mi luto, ale dufajme ze to nebude take hrozne.... mne zatial nic neni!!! 🙂 nechapem 🙂

barborka1446
autor
5. nov 2011

@jancamad

@mirka0817

No ako sme na tom baby ? 😵 😵

mirka0817
5. nov 2011

@barborka1446 ahoj tak zatiaľ sa dnes cítim asi lepšie ako včera, iba ráno ked som vstala ma asi tak zo 10x naplo,ale kedže som nič nejedla tak som nevracala. A ty sa dnes ako cítiš?

barborka1446
autor
5. nov 2011

@mirka0817 No inak aj ja sa citim dnes lepsie ako vcera .. 🙂 Tiez ma naplo parkrat, ale ustala som to 🙂 Som trosku znepokojena, lebo predtym som mala aspon priznak, ze ma boleli bradavky, ale uz to pominulo 😲 Necitim vobec nic, aj mi je fyzicky lepsie, no nechapem. A az za 2 tyzdne budem u doktora, tak dufam, ze medzitym zas nabehnem do stadia, ze budem aspon nieco pocitovat, co sa tehotenstvu podoba 😀

mirka0817
5. nov 2011

@barborka1446 občas sa tiez nad tým zamýšlam že či je to vôbec pravda, že som tehu 🙂 Asi tomu naozaj uverím až ked uvidím to malinkate stvorenie na obrazovke.Mna bolia aj prsia aj bradavky a ešte mi ostal jeden digitálny tehu testík tak ten chcem spraviť zajtra ráno 😉

barborka1446
autor
5. nov 2011

@mirka0817 Ale ty mas aspon priznaky, mne nejako zmizli 😀 Ani som nespala uz poobede, tie prsia pominuli, no nechapacka, asi si fakt kupim este dva testy na buduci tyzden a ten pred navstevou gynekologa 😀 Kedy mas vlastne navstevu na gynde ? 😉

mirka0817
5. nov 2011

@barborka1446 no my ideme domov 13-teho, a hneď na druhý deň tam chcem zbehnut, ale či ma aj vysetri v ten deň tak to neviem, možno mi povie aby som radšej prišla neskôr. Ale doma sme do 23-tieho takze najneskôr 22 budem vedieť na com som.A z tých priznakov si veľkú hlavu nerob,možno zajtra ti zas bude horšie. Nie že by som ti to priala, to nie, ale viem že to tak ukludní , že vieš že sa niečo deje 😉

mima1983
6. nov 2011

Babulky, mna teda prsia bolia statne furt, ale zase ziadne vracanie ani napínanie, ani nic 🙂 ale to som aj rada 🙂

mima1983
6. nov 2011

a teda už normálne chodím na velku, ale stale mam veľmi riedku stolicu :/

zuzananina
6. nov 2011

Ahojte babenky,môžem sa pridať ku vám. mne doktor povedal ze mala by som rodiť v Juli 2012. ale este to je take že uvidime pri dalsej kontrole lebo to bolo malinke a zodpovedalo to na sone len trom tyyždnom tehotenstva a ze podla mrchy by mala byt už aj 5 -6 tt . ale tak len nech je to v poriadku a stastlivo to v juli skonci bo pred rokom som potratila v 10tt tak teraz sa bojim ale aj sa tešim na drobceka a nielen ja ale aj priatel....

mima1983
6. nov 2011

@zuzananina vitaj 🙂 tak budeme si drzat palceky navzajom..... ja som bola teraz v stredu u dokiho a tiez videl len nieco straaaaaaaaaaaasne malilinke, ze to má cca 6 mm, ale mne nepovedal ani v kolkatom som asi tyzdni ani nic, len teda ze mam prist o 3 tyzdne, ze potom sa na to pozrieme a zalozime tehotensku knizku, ked bude vsetko ok 🙂 tak sa neviem dočkať toho 23. 11. 🙂

zuzananina
6. nov 2011

@mima1983 no ja idem teraz vo štvrtok opäť,bola som tam v stredu tak zase o týžden tak tiež uvidim ako čo bude... aj sa tešim aj sa bojim ... ale treba si len a len veriť a myslieť pozitívne a bude všetko dobre..... 🙂

mima1983
6. nov 2011

@zuzananina presne tak.... 🙂

kapokapo
6. nov 2011

ahojte, ja sa pridavam k vam🙂 vychadza mi to tak na koniec juna az jul🙂)) Mne nic nie je, len prsia ma bolia dost silno a som hore kazde rano okolo 4tej a uz potom nespim🙂))Buduci tyzden idem na vysetrenia, minuly tyzden este nebolo nic vidiet, len krvne testy boli pozitivne...

mima1983
6. nov 2011

@kapokapo ahoooj, vitaj.... no mne ani krv nebral :/

jana776
6. nov 2011

ahojte, tak aj na mna pomaly lezu nevolnosti. Zatial negrciam, ale je mi tak vselijak, najradsej by som cely den lezala v posteli. No ale s jednym dietatom sa to neda, vsakze 😅
Pri prvej mi nic nebolo, sem tam som mala taky citlivejsi zaludok, ale zle mi bolo iba raz po tom co som zjedla tresku. Ale toto ak bude postupovat takto aj dalej, tak to asi nebude taka prechadzka ruzovou zahradou ako pri prvom tehu 🙂 Uz som si parkrat musela sadnut a predychavat a to som este len na zaciatku...

marhar
6. nov 2011

ahojte, aj mne je už zle 😲 ak priamo nezvraciam - zatiaľ len včera, tak mi všeeetko smrdí a momentálne napína. cítim sa ako cukrovkár, musím jesť cca každé dve hodiny, lebo zhruba po takom čase mi začína byť zle a ak sa trochu nenajem, tak je to veľmi zlé 😀 . Ale mám pocit, že je to trochu lepšie, ako pri prvom tehu, no možno sa to ešte poriadne nerozbehlo. Ale hovorím si, že čím je mne horšie, tým je lepšie bábätku, lebo niekde som čítala, že tie nevoľnosti spôsobuje hormón, ktorý produkuje dieťatko. ale každá sme inak citlivá, tak tým, čo nie je zle, tíško závidíme 😉

mima1983
6. nov 2011

@marhar takze ked mi nic nie je , tak je zle babatku? :/ lebo mne este zatial zle nebyva... a ja som zase citala ze niektorym babam absolutne cele tehu nic neni, je to veeeelmi individualne.... niektore ani nevedia ze su tehotne pokym nemaju velke bruško..... inak ja zatial bruško nepocitujem, i ked ja ho nemam ploche ani normalne, teda ked som nebola tehu 😀 je tam nejaka ta šunčicka.... ale zistujem že ho uz tak nestiahnem ako predtym....

marhar
6. nov 2011

@mima1983 jeminé, jasné, že nie! veď som napísala, že každá z nás je inak citlivá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😒 každá, ktorej je zle by brala, aby jej nebolo! tiež mám kopu kámošiek, ktorým nebolo vôbec nič! my máme tú smolu, že naše telá takto reagujú, ale to patrí k tomu, skôr som chcel utešiť tie, ktoré to znášajú horšie 😔

zuzananina
6. nov 2011

@jana776 ahoj tak ja mam za sebou dve tehotenstva a kazde bolo ine, pri prvom celych 9 mesiacov som vracala a pri druhom len nevolnost som mala a pri tretom co som potratila tak to ani nevedela ze som tehotna keby ma neboleli prsia ani neviem a teraz toto tehotenstvo uplne v pohode mi je....
@marhar no ani mne este nič nieje vsetko je ako keby nebola tehotna len mam niekedy tažobu na zaludku a prsia ma bolia ...

marhar
6. nov 2011

@zuzananina mám pocit, že moje slová boli úplne vytrhnuté z kontextu 😠 , budem teda dúfať, že moje druhé tehu tiež nebude také "nevoľnícke" 😀 ako prvé 😀 , verím, že každé tehotenstvo je iné, tak sama som zvedavá, len nech je so šťastným koncom 😉 , že?

xen21
6. nov 2011

@mima1983 mne byvalo pri prvom tehu trochu zle,ale nezvracala som=potrat....pri druhom absollutne nic-syn Alan=cele tehu nic,len v 13tt migrena,ale inak ma ani nenaplo ani nic ine 🙂 , pri tretom som necitila tiez nic-potrat a teraz mi je zle,ale ma nenapina a ani nezvraciam-zatial a dufam ani nebudem,lebo sama doma s malym a ked mi ma byt zle 😢 ....takze je kazde tehu ine,na babatko to urcite nevplyva,jemu je tam dobre,rastie si,vyvija sa a zelezi len ako to znasa nase telo...mne pri tehu s Alankom tlacili nohavice-bol to taky blby pocit,preto som hned kupila tehugate...a teraz citim,ze je to brucho skor vonku,vraj to tak byva pri dalsich tehu a to je len 7tt-odzajtra

marhar
6. nov 2011

@xen21 tak s tým bruchom som na tom podobne 😀 a stiahnuť sa veru už nedá. Dúfam, že sono, na ktoré idem v stredu bude v poriadku, lebo týmto tempom, to budem svojej riaditeľke musieť povedať čo najskôr 😀