Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
ahojte maminy, čitala som zbežne vašu diskusiu a chcela by som sa sem pripojit tiež. Mam už jedného drobca ktory ma 2 roky a teraz čakáme druhé, mam trochu obavu aké bude toto tehu a či to zvladnem, termín v juli, ale u doktrora som ešte nebola, plánujem tak za 2 tyždne
ahojte ženuchy. tak ako? ja celkom dobre dnes, na to že sme traja sa citim vyborne, len sa mi trochu točí hlava.
@xen21 3.8. som rodila.po28 dnoch som dostala MS a tiež som cakala že mi povie 3-6 mesiacov.Povedala hned po 1.že mame ist na to,dala listovku,pozerala folikul.Na prvý raz to neklaplo,potom pridala aj duphaston a je to.Povedala že to už vobec nie je tak ako sa hovori a ona je u nas asi najlepsia odbornicka.Jej manžel je primar.Tak dufam,že nesklame a vsetko bude dobre
Joj baby, mne je tak zle cely den, ze aaaaaz 😒 ☹ 😖 😔
@roberta31 ja som mala v juni,ale "len" v 11tt....cakali sme 3 cykly a hned sa zadarilo 😀 ,co som nechapala,lebo maleho sme "robili" skoro 2 roky....ale ono sa vraj po potrate skoro podari,ze telo to skor prijme...a ci cakat,podla mna,ked sa ma nieco stat,tak sa stane,aj ked sa cisti organizmus rok,...je to jedno...hlavne drzim palce :D
@barborka1446 no vidiš🙂 to asi za to že si včera či predvčerom hovorila že nechceš aby ti bolo zle🙂) tak aspon vieš po dlhej dobe ake je to zvracať🙂 aby si nevyšla z cviku vieš🙂 neboj, prejde to. treba čas
@jancamad No neprijemne to je 😀 Ale tak to som vedela aj bez toho 🙂 Kolko casu Janka ? 😖 Uz len pri predstave jedla mi je este horsie 😀 A ty sa nam dnes ako mas ? 😉
@barborka1446 dnes celkom dobre ako som pisala🙂 nie je mi zle len trochu ale fakt trochu pociťujem plný alebo ako to mam nazvať žaludok. a točila sa mi hlava, ale už nie, tak v cleku je to dnes OK. zajtra idem na krv🙂)
@jancamad Tak drzim labky 🙂 Tesim sa s vami 😝 Tak ja citim prazdny zaludok, ale nechce nic pustit dovnutra, jedine nejaky puding, co sa sam spusti hrdlom, alebo banan ci paradajku 😒 Tak ti prajem aj nadalej bezproblemove tehulkovanie 🙂
@barborka1446 Chudiatko, to mi je luto, ze je ti zle, na mna to este nedoslo tak vo velkom, aj ked dnes mi je po kazdom jedle tazko. Neviem sa dockat vikendu, kedy sa poriadne vyspim a dobre najem a budem mat na to cas, lebo v robote je fakt tazke sa o seba starat...
Ja som mala poslednu MS 23.9.2011 ked ste sa pytali 😀 Ale ja uz si to ani moc nepamatam, lebo som si to nejak nesledovala ani nezapisala a mavam nepravidelnu a vzdy niekolko dni predtym spinim, takze neviem ktory den mam ratat ako prvy.....
Babulky v junovkach maju uz krasne fotecky a aj bruska, tak uz sme narade my!!! 😀 😀 😀 😀 Jupiiiiii
@yasmin0001 Ja som prave dnes na teba myslela, ze jaka si statocnica, ked mas dve roboty a z toho este si instruktorka a skaces hore dole .. Klobuk dole 😉 Ja som v domacnosti, prisli sme do zahranicia kvoli snubencovi, lebo zarobi za nas oboch dost 😎 Cize si neviem predstavit, ako by som tehulkovala na tvojom mieste a fakt skladam klobuk este raz a o to viac prajem, aby si mala bezproblemove tehotenstvo 🙂 Ale to prajem samozrejme kazdej z nas 😝 No kym negrckas tak je fajn 😉 A aspon vies, ze sa s tebou nieco deje 🙂 Jj aj ja som si vsimla ich fotecky a oni maju aj zavedenu tabulku uz 😀 Mena, datumy porodov, mena atd 😀 😎
@barborka1446 viem, ze maju tabulku. No ved ta druha robota je ta instruktorska. Vies co, citim, ze je to na mna moc a v poslednej dobe sa mi v robote nelubi. Zarobim malo na moj vkus a roboty je velaaaa. Moj muz ma teraz novu pracu a tiez nie velmi dobre platenu, takze musim robit dokial sa bude dat. Dokonca som uz aj zvazovala ako som pisala, ze na matersku by isiel on, ale to zas nechcem, lebo si chcem babo uzit.
Ja by som tak chcela byt chvilku v domacnosti a venovat sa trebars len tomu cviceniu. To aj planujem popri materskej. No s peniazkami to nebude sranda. Ale vzdy sa najdu rodiny, co su na tom horsie....
Ahojte babulky, citam ze ste tu toho popisali dost.... ja ked som v praci nemam net a kedze chodim na dvanastkyy, tak tie pracovne dni ani nestiham citat co ste napisali 🙂 chvalabohu idem dnes do prace a potom 4 dni volnaaaa 🙂 juch 🙂
Inak mne zatial nic nie je, len teda ten vytok - sem tam vsimam, ale inak nic, ziadne zvracanie ani nábeh nan 🙂 papat mi veru chutí zatial 🙂 akurat este tá unava, to fakt, ked som doma, tak poobede aj na 3hodky zalomim 🙂
Ozaj, vy si platite to dobrovolne poistenie? Lebo ja som to mala velice v plane, ale kedze sme teraz dozariadovávali bytik, tak vsetky peniazky isli na zariadenie, kedze sme si nebrali uver ani nic 🙂 a tak som si stale hovorila, ze sak este tehotna nie som, tak ked dozariadujeme potom si to pojdem prihlasit a budem si to platit... nooooo a nestihla som! 🙂) ale vobec mi to zily netrhá... viem ze je lepsie dostavat matersku 600E ako nejakych 200E ale je to aj tak len na polroka, ja nehovorim ze korunky sa nezidu, vzdy sa zídu, ale hovorim si, ze aj tak najdolezitejsie je aby som ja aj babo boli v absolutnom poriadku, aby sme to dotiahli do uspesneho konca a aby sme po porode boli vsetci zdravuckí! To je pre mna priorita, a ziadne peniaze na svete to nevynahradia..... Esteze manzel zaraba dobre 🙂 nejako prezijeme a aj tak uz vidim obe babky, tie zas budu nakupovaaaaat az az 😀
@majkaa myslím, že keby si bola tehu, tak ti ukáže už aj poobedňajší test. Mne ukázal už 11 DPO poobede dve krásne čiarky. Je pravda, že čakám dvojíčky a HCG je pri nich trochu vyššie, tak asi preto.
Ahojte kocky, chcem sa spytat, ze ci ste uz boli na ultrazvuku a ci tam uz aj doki videl nieco konkretne...lebo ja som bola dnes, ale este nevidel zltkovy vak, iba bodecku mi ukazoval, ale vlastne este tehotenstvo uplne nepotvrdil 😒 poslednu ms som mala 1.10.2011...
@adele15 to je ešte málo na to, aby niečo videl. Vychádza to na nejaký 5 tt., ešte vydrž 2 týždne a určite to bude potom vidieť...🙂
@betina1984 no do spravy z ultrazvuku mi napisal "excentricky kavita 3 mm" ... len ma trochu vystrasil, lebo, ze na lavom vajecniku mam folikul a hovori mi, ze iny doki by to oznacil za mimomaternicove...tak som sa hned vystrasila...
ale zobral mi hcg a mam prist zasa o tyzden v piatok...
@roberta31 bodecku videl, aj mi ju vytlacil 🙂 len s tym mimomernicovym ma trochu vystrasil...tak hadam bude vsetko v poriadku...vraj uz dnes poobede budu vysledky hcg, tak uvidime...pevne verim, ze bude vsetko v poriadku...lebo ma hrozne bolia prsia uz asi tyzden, tak pevne verim ze je to tehu a vnutromaternicova! 😵
ahojte tak dnes rano som si robila posledny test a hned ako sa zafarbovalo tak bolo vydno hned krasne dve ciarky a predtym len slabucke, takze sa zvysuje, uz menej stresujem a uvidime v utorok u doktorky.
@majkaa ja som si ani nerobila dalsie testy, robila som si minuly tyzden v piatok poobede - v den kedy mala prist ms a potom este v nedelu rano, ale ciarka bola skoro rovnaka, o trosilinku bola v tu nedelu tmavsia...tak som si uz potom nerobila, aby som sa zbytocne neznervoznovala 😀 a dnes mi brali hcg, tak uz sa testovat ani nebudem 😀
@adele15 adele ja viem ze som tehotna, lebo mi nikdi takto nemeska menzes, ale chcela som vediet ci ciarka zosilnela a tym padom aj HCG sa zvysuje. Uz to necham do utorka a uvidim. A inac kukam ze teraz niekedy mas mat svadbu, alebo si uz mala? To by bolo krasne ze uz na svadbe by si vedela ze si tehotna 🙂
@majkaa uz som mala a prave na svadbe sa nam asi zacalo uhniezdovat, tam som zacala spinit a myslela som si, ze ms z tych stresov dorazila skor...takze teoreticky uz bolo mimi aj na nasej svadbe 😀 😀 😀
ja si tiez myslim, ze som tehu, lebo mi tiez nikdy nemeska ms a neskutocne ma od minuleho piatku bolia prsia...a to ma tiez ani pred ms nezvyknu...
len uz cakam, ze kedy uz aj na ultrazvuku bude nieco vidiet... 😒 z toho som nejaka nervozna...
v utorok ides k dokimu prvykrat?
@adele15 neboj sa, keď to má byť, tak to bude...🙂
@adele15 no uz som raz bola tento utorok na pohotovosti, lebo som mala take kramove bolesti ale nekrvacala som. Povedal, ze maternica je zvacsena, ale nic tam este nevidi. A na druhy den uz bolesti prestali tak som si povedala, ze naco hned na dalsi den ist aj tak by tam nic nevidela tak ze az tento utorok, cize o tyzden neskor pojdem prvykrat ku svojej.

@majkaa ano☹.bolo to tažke,ale nad vodou ma držalo,že sa nam skoro zadari.Tekže dr.ma sledovala,dala lieky a na drzhý pokus sa tadarilo 🙂.Preto mam aj ja strach,aby to nebolo nahodou mimomatr.Ale radsej si nic neprivolavajme 🙂.V pondelo idem na krv,utorok mam volat o výsledky...a potom na dalsie sono až o týžden...