Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@mima1983 inak tiez som mu hovorila, ze na kazdom vysetreni byt nemusi. Ze az budem chodit na ultrazvuk 🙂
@barushkaaam tak veru u nas to bude tak isto ked to povie jeho rodicom bo oni budu mat prve vnuča svoje... sice mojich chalanou beru za vnucence ako svojich nedaju na nich dopustit.. ale toto bude ich vlastne
@zuzananina u nas to bude tak, ze pre rodicov z oboch stran to bude prve vnuca, kedze ja som jedinacik a drahy ma 19 rocneho brata, tak pocitam ze ten nas nepredbehol, aj ked clovek nikdy nevie 😀
@zuzananina ja keby len pichanie 🙂 ja mam menstruacne bolesti permamentne vzdy na vecer!🙂
@barushkaaam tak to si budu vychutnavat to poznam pri mojom prvom to tak bolo u mojich rodicov.
@cmeliatko tak take pichanie a sem tam aj ako keby menstruaciu mala dostta to som mala tak pred tyzdnom ako sla ku lekarovi a ako mi dal tabletky Duphaston tak mi presli tie bolesti len sem tam pichanie mam a to si musim vzdy lahnut aspon na 5 minut a prejde to.....
@zuzananina to take silne zas nemam. to tak 10 sekund a je to zasa prec. momentalne ma stekli brucho ale neviem z coho...no uvidime
@cmeliatko neboj sa to ešte všelico bude okrem šteklenia ja som mala dve tehotenstva skoncene v pohode uplne a kazde bolo ine a toto ak to bude vpohode zatial zacina najlepšie
@cmeliatko
@zuzananina
inak baby to pichanie v podbrusku mam aj ja, ale som citala, ze to sa roztahuje maternica, takze to je ok 😉 ja mam priznaky uz teda ze riadne, uz my par krat bolo zle od zaludka, ale nevracala som a prsia ma bolia permanentne....odvtedy co som cakala mrchu este neprestali ☹
@barushkaaam jj to som citala ze vraj je to tym no. ja neviem 🙂 ja som tehu nebola este.
keby som nemala pozitivny test tak si poviem ze nic nove pod slnkom. prsia nic. len citim ze su plnsie a take viac napnute ale zeby vyslovene boleli tak to nie.aaaaaaaaaaa ozvalo sa brusko :D
Ahojte baby,pripajam sa k vam ak mozem,tiez mam termin v juli a prave som prisla od dokt..vypisal mi aj tehotensku knizku a dal mi duphaston,lebo mam taky hnedkasty vytok..o boleni-pichani v brusku to mam celkom zaujimave,niekedy ma az pot zaleje,ale netrva to dlho..a mam strasne akne.. 😒
@lusita tebe uz doki vypisal knizku? ja som citala, ze sa vacsinou vypisuje az po 12tt. Fiiiiiiha tak to mozno aj ja daco dostanem, ked pojdem buduci tyzden 😉
@lusita ahoj Vitaj medzi nami a v kolkom si tyzdni ked ti aj knižku hned dal?
@barushkaaam noo,tiez som si povedala ze mi ju dal dost skoro..ale podla sona,krvi je vse ok,vraj lieky pomozu,takze by som nemala uz mat ten vytok..a to som tam dnes isla s velmi malou dusickou,stale som si vravela ze to asi nebude ok..nakupila som si aj vitaminy,budem dodrziavat kludovy rezim co kazal a dufam ze za chvilu uz budem vonku kocikovat..a ty si v ktorom tyzdni??
vravel mi ze som vo 4 tyzdni,zaciatok 5
@lusita joooj to ja neviem v ktorom som tyzdni, ja som sa len pred cca 6 hodinami dozvedela, ze som tehu 🙂
@lusita no ja idem vo stvrtok bo minuly tyzden som bola v tretom ze vraj a tak už teraz by to mohlo byt tiez tak nejak ak bude vsetko v poriadku... aj ja uživam Duphaston
@barushkaaam no aj mna veru prsia bolievaju ale ako nie az moc jeden den je to hruza a na druhy sa to da v pohode zvladat...... no to pichanie veru to aj ja som tak citala a aj doki tak povedal mi ze to sa roztahuje maternica
@zuzananina mna tiez nejako extra prsia uz nebolievaju, ale na dotyk su citlive. Ja som o tej roztahujucej maternici vedela uz davnejsie, takze preto som v klude. Inak by som tiez asi panikarila, ze co to je...ale to pichanie je hlavne vecer, cez den ani tak nie.
@barushkaaam tak to ano ale tak pri prvom a ani druhom tehotenstve som to nejak nepocitovala sa mi zda,sice je to už 9 a 6 rokov dozadu tak ani nepametam si to ale teraz asi aj to ze sa bojim ked som pred rokom potratila mozno to už je aj vo mne taky vnutorny strach
ahojte babenky, tak ja optimisticky dufam, ze tiez budem patrit k Vam. prva ovulka po porode bola 🙂 a sexik den pred a den po 🙂 tak snad to vyjde.... som 7 DPO a slubila som si , ze ked do 17 nedostanem mrchu tak testnem - skor ne bo potom som este viac nervna z toho ked je priskoro a len 1 ciarka 😀
@barushkaaam tak to mas este asi cas utekat k dokt..ja som isla hned,nic nebolo vidno,zobral mi krv a tam sa to potvrdio..juj ake mam dnes zmiesane pocity..a ako dlho ti to meska?
@zuzananina a ty ho preco uzivas?
@lusita presne pred rokom som prekonala potrat tak mi ho nasadil preistotu a aj preto ze ked som mala dostat menstruaciu som nedostala,ale asi po 5 dnoch som spinila ale testy ukazovali stale tehotenstvo a aj sono tak mi to dal preistotu aby to neskoncilo ako pred rokom....
@cajova_lienka držim palceky nech ti to vynde a patriš ku nam....
@lusita ja som dneska 43DC a ked som si robila test 31DC tak sa mi ukazal negativny.
@cmeliatko ja som šla normalne ku gynekologovi s tym ze mi vyšli testy pozitívne, on sa na to pozrel, ale na tom jeho sone v ambulancii moc toho nevidel... tak som šla na vaginalne sono a tam mi iny lekar povedal ze tam nieco malilinke je... napisal spravu mojmu doktorovi, ja som mu ju potom zaniesla, on mi teda povedal ze je to este straaaaasne malilinke cca 6 mm a ze mam prist za 3 tyzdne... ze potom budeme mudrejší
@cajova_lienka vitaj, to tak skoro sa snazite o druhe??? uff, to bude mat doma teda perno :D

@cmeliatko no ani mne nic nieje takto necitimsa zle jedine Prsia ma sem tam bolia a sem tam mam blbe pichanie na podbrusku a to sa vzdy zlaknem