icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

mima1983
7. nov 2011

@barushkaaam vacssinou tehu knizku davaju v 9tt

barborka1446
autor
7. nov 2011

Caute babulky, nebola som tu skoro dva dni a uz ste popisali 4 stranky 😎 Konecne sa to tu pohlo 😉 Ja uz som na Slovensku, ale aj tak az presne o dva tyzdne sa dostanem na prvu prehliadku, tak rovno dufam, ze sa porobia vsetky vysetrenia a vsetko bude v poriadku. 😎
Inak, stale pocitujem to pichanie v podbrusku, ale " CO BOLI, TO RASTIE " , takze kludne, aspon viem, ze sa nieco deje 🙂 Lebo ostatne priznaky nejako nemam 😀 Az na to, ze ma napne velakrat aj od hladu, aj z toho, ze daco spapam 😠 Z hocicoho 😀

Tak vitam nove tehulky a prajem prijemne tehulkovanie 😵 😵

yasmin0001
7. nov 2011

Ahojte babulky tehulky. Taaak som doma od lekara 😵 😵 😵
Som teda oficialne v tom! Bolo vidiet pekne gestacny vacok aj s malinkym babatkom vnutri a vraj tam doki videl aj pohyb. O srdiecku nic nehovoril, iba ze je to zdrave tehu, lebo je pekne v maternici a vyzera to na 1 mimco 😀 😀 😀. Odmeral ten vacok, ma 10,1 mm. V stredu ma objednali na krv a povedal, ze potom si dohodneme dalsi postup.
Nejak viac mi zatial nevedel povedat, iba klasicke veci sa pytal, ci mi je zle, ci bolia prsia, podbrusko, ci to je dobre, ze som tehu a taaaaaak. Pytala som sa aj na porod, ale to povedal, ze je este skoro sa o tom rozpravat. Povedal, ze ale nemam cvicit zumbu😨 tak teraz budem musiet riesit nejako svoj druhy job.
Vraj netreba ani brat vitaminy, ze pestra strava staci, ale ja budem brat tu listovku aj dalej samozrejme.
Mam aj knizku Devat mesiacov otazok a odpovedi, tak si budem teraz poobede citat a asi si pojdeme s bejbinom aj pospat!

Jeeej je to taky krasny pocit, ked viem, ze tam je a ze sa tam hybe!!!!

yasmin0001
7. nov 2011

@barborka1446 Teraz som si precitala tvoj prispevok. Ano podbrusko ma pobolievat ako na menzes, dokonca aj male spinenie je vraj okej, povedal dneska moj doki! Aj mna sem tam pobolieva to podbrusko ako na mrchu...

yasmin0001
7. nov 2011

Jaaaaaaaaaj a hovoril doki, ze 1 kava denne sa moze, ale ja nepijem vobec! Uvazujem, ze si kupim ten Caro napoj.

cajova_lienka
7. nov 2011

@mima1983 no jo no 🙂 ale stoji to za to. manzel s bratom mali taky maly rozdiel a su si velmi blizky a aj krsne deti su na tom tak - a ja by som tiez rada mat drobcov co k sebe budu mat blizko 🙂

mima1983
7. nov 2011

@cajova_lienka hmm, to hej, ale myslim ze na to ci maju surodenci k sebe blizko alebo nie, nejde len o vek.... ja poznam straaaasne moc surodencov ktory maju medzi sebou aj 5rokov, a su si blizky.... je to individualne...
Ja planujem druhe, ked pojde prvé do školky - ked sa bude vediet o seba ako tak postarat.....

cajova_lienka
7. nov 2011

@mima1983 to planovala aj kamoska - najprv ked pojde mala do skolky, potom ze ked pojde do skoly a teraz ma mala 5 a manzel jej zahlasil ze uz dalsie dieta nechce lebo uz je pohodlnny a si zvykol ze sa dobre vyspi a ma klud 🙂

mima1983
7. nov 2011

@yasmin0001 jooooj, tak to sa tesim s tebou 🙂 to je super ze ti takto vsetko pekne vysvetlil.... mne az tak moc ne.. :/ ale tak co uz..... snad budeme mudrejší... je to fakt, ze je to ešte skoro..... to ja kebyze sa mojho opytam na porod, tak ma asi vysmeje 🙂)) ako nee ze by to bol nejaky debil, ale je to fakt straaaasne skoro o takom niecom hovorit 🙂 mne nepovedal ani kolky som asi tyzden, viem len to ze babo ma cca 6mm, teda minuly tyzden malo 🙂

mima1983
7. nov 2011

@cajova_lienka tak vzdy je to o dohode tych dvoch 🙂 a my obaja velmi dobre vieme čo chceme 🙂

cajova_lienka
7. nov 2011

@mima1983 tak to je fajn 😉 my s mm tiez preto sme zacali snazilkovat 😉 a ja dufam, ze vyslo 🙂 Luky sa nam podaril na prvy pokus hned prvy mesiac ked sme zacali skusat, tak uvidime aku budeme mat uspesnost teraz - hlavne ked este kojim, mrchu nemam a ovulka bola prva ktoru som odsledovala od porodu 🙂

cmeliatko
7. nov 2011

@mima1983 to mas to iste co ja 🙂

lusita
7. nov 2011

@barushkaaam ale asi aj tak budes utekat k dokt.,ze?aspon ti zoberie krv a potvrdi ti to.

clarissa
7. nov 2011

Ahojte baby,asi budem tiez jednou z vas. 🙂 styri pozitivne testy,postupne tmavnuca druha ciarka,tak dufam ze je to tam 😉 29.mam ist k dr. na potvrdenie,tak uz ratam dni.. 🙂 Nemozem stale tomu uverit,lebo to bolo uplne na prvy sup,pri malej to bolo az po roku a pol..

yasmin0001
7. nov 2011

@mima1983 no praveze sa mi nezdalo, ze by mi nejak vsetko vysvetlil, toto vsetko na mna vychrlil behom 5 minut a vnutri som bola cca. 7 minut s vyzlecenim, oblecenim s ultrazvukom. Tiez som bola sklamana, ze tak dlho som cakala na tu prehliadku a tak rychlo som to mala za sebou. Ale zase ja sa mu nedivim, ved predomnou bolo na vysetreni asi 20 tehotnych, takze ja som bola len dalsia v poradi. Ale bol celkom mily, vyzeral taky rozospaty ako po zurke, ale snazila som sa nanho usmievat, tak sa usmieval aj on.
Tiez mi nehovoril o tom v ktorom som tyzdni a termin porodu ani nespomenul.
Inak ty si mala asi 6 mm ten gestacny vacok, nie?
Lebo moj bol 10,1 mm a to babo v nom bolo teda o dost mensie. 😵 😵 😵

yasmin0001
7. nov 2011

@clarissa gratulujem ti! U nas to bolo tiez na prvy pokus a poriadne prekvapive! Ani som neverila, ze take sa este da a predsa! Tak ty si dalsi priklad 😵

clarissa
7. nov 2011

@yasmin0001 Dakujem,uz len nech mi to potvrdi dr. a budem happy 🙂 ako vidiet,da sa to...chce to asi len klud 😉 Aj ti byva zle uz?mne zatial nic len to pichanie stale a vzdy na inej strane 😎

zuzananina
7. nov 2011

@clarissa Gratulujem ti! My sme sa snazily presne rok a az po roku sa to podarilo .....

clarissa
7. nov 2011

@zuzananina Dakujem 🙂 uz si aj bola u doktora?ja sa tam neviem dockat..vies,istota je istota 😵

zuzananina
7. nov 2011

@clarissa bola som 2.11 na prve vysetrenie ako potvrdil ze niečo tam je ze som asi tak v 3 tt a tak ma objednal za tyzden idem tam zase 10.11 tak uvidim lebo podla menštruacie by som mala byt asi tak 5 až 6 tt

clarissa
7. nov 2011

@zuzananina ja idemtoho 29t ho a to mi dokina povedala ze budem asi v 8tt podla poslednej ms tak som zvedava...zatial mi naordinovala po telefone kyselinu listovu 🙂

zuzananina
7. nov 2011

@clarissa tak tu beriem aj ja a ešte mne dal aj na udrzanie tablletky lebo pred rokom som potratila tak pre istotu dal aj to

yasmin0001
7. nov 2011

@clarissa zle mi nastastie nie je, tak, ze by som vracala. Iba ked sa niekedy najem ostane mi tazko. Ale da sa to vydrzat.

clarissa
7. nov 2011

@zuzananina jasne chapem,sestra mala to iste,ale potom pri dalsom tehu brala duphaston a dnes ma rocnu herecku..🙂 pozeram ze mas dvoch chlapcov,chcelo by to sestricku 😵

zuzananina
7. nov 2011

@clarissa ano aj mne dal Duphaston..... tak to by chcelo veru babu ale tak uvidime ja mam dvoch loptosou priatel ten este nema tak on ale chce babu nejak nie chalana ze tych už ma dvoch aj ked nie svojich vlastnych ale berie ich ako svojich

mima1983
7. nov 2011

Dobre ranko babulky 😀 "Trošku" som si chrupla 😀 od tretej do teraz .-D no pekne 🙂 ale asi som to potrebovala 🙂 ale inak je to sranda, lebo ja som takto nikdy nezvykla spavat poobede, nikdy som pri normalnom svetle nezaspala... a kukni ho teraz 😀
@yasmin0001 v sprave od dr.u ktoreho som bola na sone mam uvedene ze: Prítomný gestačný vačok s hyperechogennym lemom GS 6mm .... takze tak to asi bude 🙂 preto ma dal az za tri tyzdne, fakt to bolo teraz veeeelmi malinke 🙂
@clarissa vitam ta medzi nami 🙂 a gratulujem 🙂 ja idem na dalsiu navstvu dokimu cca 23.11. a tiez uz ratam dni kedy to bude, lebo teraz minulu stredu som bola a nebolo este poriadne nic vidiet :/

mima1983
7. nov 2011

@yasmin0001 inak ja som tam u neho tiez bola fakt len na otočku, strasne dlho som cakala na tom dalsom sone co som bola, tam bolo ale 10 tehuliek, a u mojho doktora tiez mal poradnu tak to tam šlo jak na beziacom pase 🙂 Cize fakt je ten, ze nemal cas sa moc venovat takej u ktorej "este nic neni vidiet" 🙂 ale bol mily, ako vzdy 🙂

yasmin0001
7. nov 2011

A baby ako to planujete povedat rodine a priatelom? Nieco originalne?

@mima1983 Inak ja som tiez spala poobede 3 hodiny jak zarezana!
Ja sa bojim, ze najblizsie pojdem na sono az v 11 tyzdni a to je az o mesiac. To mam ako vydrzat??? 😝

mima1983
7. nov 2011

@yasmin0001 tak ako uprimne, ja ani presne neviem v kolkom som tyzdni... len som si to nahodila do tehoten.kalkulacky a co mi vyšlo, inak doktor nehovoril nic o tyzdni 😀 ale sak ok... to neni dolezite, dolezite je aby bolo vsetko v poriadku

barushkaaam
7. nov 2011

@mima1983 to je sranda, je som dneska tiez poobede spala 🙂 asi od pol 4 do 6. Ale taky poobedny sloficek a faaaakt super 😉