icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

ludka77
26. okt 2011

@lenkaks hej prišla 🙂) sme sa stretli v júnovkách však 🙂) no ale ja som ju čakala lebo cez ovu nič nebolo 🙂) a teraz mi vychádza ovu na víkend a drahý volal, že zajtra v noci príde tak verím, že tento mesiac to dopadne na výbornú 🙂 a ty sa ako cítiš??

yasmin0001
26. okt 2011

Ahojte, hlasim sa aj ja, ze som este stale tehotna 🙂)) Zajtra to bude uz tyzden, co som sa to dozvedela. Este posledny test robim v sobotu, jeden mi este ostal.
Tiez hlasim tlaky a obcasne pichanie v podbrusku, niekedy aj dost silne. A co sa tyka jedla, mam skor nechut ako zravost a prsia bolia uz straaaasne, uz teraz nemozem spavat na bruchu a pozorujem uz aj zmeny na bradavkach... citim sa inak vyborne, uz som to psychicky spracovala a hrozne sa tesim. Ked nam schvalia este tu dlhsiu a vyssiu matersku, tak budem uz uplne happy 😀

nativanativa
26. okt 2011

@yasmin0001 no gratulujeeeeem 😵

lenkaks
26. okt 2011

@ludka77 Hej hej,v junovkach 🙂 Tak drzim palce,nech to vyde !! Ja som schytila predvcerom mykozu,vsetko ma svrbi,hroooza !!! 😠 Inak akurat citam,ze mykoza sa dost casto objavuje na zac.tehu,pretoze sa meni PH v posve...tak dufam !! Ja ani neviem,kedy som mala ovulku,len sme sexovali kazdy 2"3den,tak snaaaad 🙂 Inak,priznaky absolutne ziadne...anilen pichanie v podbrusku.....

yasmin0001
26. okt 2011

@mima1983 gratulujem!
a aj vam ostatnym.
Ja sa chystam k lekarovi cca o 2 tyzdne 😵

yasmin0001
26. okt 2011

@nativanativa drzim palce aj tebe! Nikdý nevies kedy to vyjde... Nam to vyslo tak nejak na prvykrat a necakane, aj ked planovane. Po tom, co som vsak precitala na nete o tom, ake je tazke pocat dieta, som si tak povedala, ze ked sa do roka podari, bude dobre.... no a bum bac, je to tu!

ludka77
26. okt 2011

@lenkaks juj mykozu nespomínaj kedysi som ju mala raz za 2 mesiace, strašné ale už dobré 3 roky mám pokoj (klop klop) Verím, že to máš ako príznak tehu. My sme zatiaľ tiež sexovali každý druhý deň, len teraz je drahý už 2deň preč. ale ovulka stále nedorazila (našťastie 🙂 ) Pri prvom si mala nejaké príznaky?? Ja pri dcérke žiadne

nativanativa
26. okt 2011

@yasmin0001 to tak to sa malo komu podari ... ja mam pocit ze to stastie stale chodi okolo mna ☹ ☹

barborka1446
autor
26. okt 2011

@jancamad neviem zatial, ja som hladala len na nete, ake su vysetrenia 🙂 hej ked som bola v 4 tt minuly tyzden, tak presne to som mala co ty 🙂 najprv vsak take bolesti ako pred kramami 🙂 ale tak uz z testu mi bolo jasne, ze to mrcha nebude 🙂 a aj ma pichalo - krce, zvysena teplota aj telesna aj bazalna .. 🙂 cize je u teba vsetko v poriadku :P aspon podla mna 🙂

barborka1446
autor
26. okt 2011

@lenkaks ja som si robila prvy test 25 DC a uz bolo vidiet druhu kolaj velmi dobre :P mam aj v albume 🙂 a zajtra mam 33 DC a mam este testik, tak rano ho sem tiez pricapim, nech nasavate bacilky 😎

mima1983
26. okt 2011

@lucinka1104 dufam ze budes, tesim sa 🙂

lenkaks
26. okt 2011

@barborka1446 No minuly mesiac som si robila test kazdy den ,aj som mala slabulinku ciarocku a potom nic 😒 Tak som si povedala,ze tento mesiac testnem az ked mi vynecha mrcha....Aale teraz si mi nahnala chrobaka do hlavy,asi zajtra kupim test 😀

barborka1446
autor
26. okt 2011

@lenkaks ale tak zas nieeee 😉 ako citis 😎 u mna to bolo tak, ze ja som k vlozkam dostala testik, a snazilkovali sme sa, a tak ma jedneho rana napadlo, ze ved vyskusam 😀 a skoro som potom odpadla 😲 cize ako citis 🙂 ak sa nechces vystresovat dopredu, tak to nerob 🙂

lenkaks
26. okt 2011

@ludka77 Ja som mykozu mala naposledy minuly december,otras...zase budem musiet zehlit nohavicky v kline 😒 A priznaky pri synovi...hmmm...moja mama mala 50tku,boli sme na oslave a uz mi meskali,ale ziadne priznaky,nic...cely den som pila cervene vino( ze vyvolavacka) a este vecer sme sa boli "dorazit" na diskoteke..no akoze hroza,ale babatko sme neplanovali (teda planovali,ale nie tak skoro)...a kedze este 2dni na to mrcha stale neprisla,skusila som testnut a hned boli 2 // ....Jedine,co som citila,ze uz uz to pride...ale neprichadzalo.... a pichanie podbruska zacalo az po objaveni tehotenstva....

lenkaks
26. okt 2011

@barborka1446 no najhorsie,ze ja necitim 😒 len dufam 🙂

lenkaks
26. okt 2011

@nativanativa Nebooooj,vyyyde to!!!!!! 🙂

nativanativa
26. okt 2011

@lenkaks uz ani nebudem o tom hovorit 🤐 🤐

mima1983
27. okt 2011

Babulky - tehulky, chcem sa spytat, mate aj vy v týchto prvých dnoch mini špinenie???? Ja mam mallinke, to len ked sa utriem na wc - aj to mozno tak raz -dvakrat za den..... Citala som ze to je normalne, ze to ustupi, niektorej skor niektorej neskor....niektorá ze spini len par dní a niektora aj 3 tyzdne....

lenkaks
27. okt 2011

@mima1983 Ahojky,spinenie byva.ked sa vajicko uhniezduje a potom este moze byt ked ma prist mrcha...ale v ziadnom pripade nepodcenovat krvacanie,aj ked slabe...

mima1983
27. okt 2011

@lenkaks ja by som to ani nenazvala krvacaním... to su fakt len take mini hnede zhluky neviem coho...... jedna holka mi pisala ze ona špinila az do 3mesiaca..... takze bohvie.... kazdopadne dufam ze to tak má byt 🙂

barborka1446
autor
27. okt 2011

Moje dnesne sexi ciarky 😉

majkaa
27. okt 2011

ahojte, no podla toho ze mi vysli tiez // teraz v oktobry tak sa pridavam k vam. Dnes som prave 29DC myslite si, ze kedy by bolo dobre zajst k doktorke? Robila som si uz 3 testy a vo vsetkych boli //.

xen21
27. okt 2011

@lenkaks ja som mala mykozu pri druhom tehu/nejak od 27dc a nakoniec som bola,len to nedopadlo dobre a teraz mam znovu mykozu a zas to vyzera aj na tehu...

ktore
27. okt 2011

caute.prihlasila som sa ale nebudem patrit sem.dostala som totiz ms.no neva.ovu cakam 10.11

lucinka1104
27. okt 2011

ja asi tiež nie lebo si ce by som odprisahala že som tehu dnes 9 DPO mamatest uplne negatívny mam teplotu telesnu 37, 0 ja ked nemám mam tak 36, 0 BT vyše 37, je mi zle , boli ma podbruško kríže ako podobne sa síce cítim už posledné 4 mesiace a nič ale tento mi je predsa len horšie vždy mi príde zle v ten istý čas a tie kríže no neviem asi zapal

lenkaks
27. okt 2011

@xen21 To mi je luto s tvojou stratou ...drim palce,nech to tentokrat vyde !!! Aj si brala nieco na tu mykozu? ja mam doma len Canesten krem,este z minuleho razu,ale ten sa nesmie na zaciatku tehu...inak,dneska som 25DC a test bol negat. rano ☹ anilen netusim ,kedy som mala ovulku.....

lenkaks
27. okt 2011

@barborka1446 Krasne ciarocky !! 🙂

jancamad
27. okt 2011

ahojte žienky, tak ako? mna dnes hrozne pichalo v bruchu, až take krče, tak dufam že nič zle. sledujem sa stale a všade. prsia bolia den čo den silnejšie, už sa mi aj zda že podrastli🙂) normalne ale na mna sem tam pride chvilka depresie, či to všetko dobre dopadne a tak, dúfam, že hej. už som si aj povedala, že to tak nemôžem prežívať, lebo nebodaj ublížim malemu alebo malej a to si neodpustím. ozaj už mate vybrate mená?

yasmin0001
27. okt 2011

@barborka1446 woooow ty mas ake ukazkove testiky! Aj ja chcem dnes testovat alebo zajtra rano... 😀

yasmin0001
27. okt 2011

@jancamad mena mam vybrate, ale neprezradim 🙂))