icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

yasmin0001
27. okt 2011

@majkaa Ahoj, ved ty uz mas babo, tak ty by si nam mala radit, kedy ist k lekarovi 😅 . Ja viem len co som si precitala, ze zhruba od 8 tyzdna by mohlo byt vidno srdiecko. Ja sa chystam 6 tyzden, lebo to mam po ceste, tak vyskusam, ci aspon nejaku dutinku bude vidno.

mima1983
28. okt 2011

@barborka1446 WAW, tak to su brutaaaalne čiary .-) takze je to viac ako 100%tneee 🙂 tesim sa s tebou

mima1983
28. okt 2011

@jancamad neboj sa, mna sice teraz menej pobolieva podbruško, teda vcera viac-menej vobec, ale predtym hej.... a tiez pri kazdom pichnutí sa bojim, ci je vsetko v poriadku, ale to je asi normalne 🙂 hlavne sa snazim mysliet pozitivne, pretoze psychika velmi vela ovplyvnuje aj ine veci 🙂 prsia ma bolia stale rovnako, ale nie nijako brutalne - ale citala som ze bradavky ztmavnu, no u mna sa podla mna stale rovnake, mozno sa mi maaalinko zvacsilli prsia... Ja mam mena vybrane uz ale 2 roky 😀 .... Dievcenskych samozrejme viac: Viktória, Diana, Sofia, Nella, Mellisa.....Chlapčenské: David..... 🙂

jancamad
28. okt 2011

@mima1983 ja som tiež čítala, že bradavky ztamvnú, no mne sa tiež ešte nezmenili, teda nebadam. len ma strašne bolia ako som pisala.

mima1983
28. okt 2011

Babulky chcem sa opytat, mate aj vy teraz taku brutalnu nadchu? Docitala som sa ze je to uplne normalne, je to tehotenska nadcha a ma ju skoro kazda, niektore aj do konca tehu 🙂 takze fasa 😀 Mozem si dat aj nejake kvapky do nosa, ci jako? sem tam si dávam Nasivin 0,01% - pred spanim skor, a potom spim celu noc krasne.... Citala som ze aj Pinosol je dobry - a je vhodny pre tehulky....
A este jedna otazocka, ako je to s cvicením v tehu? teda takto na začiatku? lebo ja som pred tyzdnom zacala slapat na stepper, tak ze ci v tom mozem nadalej pokracovat, alebo teraz na chvilu prestat??? dik 🙂

nativanativa
28. okt 2011

@mima1983 stepper ?? to je nic moja , neboj , fit lopta ti tiez neuskodi , pokial nedavas tazke vahy s jednoruckami a silove veci ako ja , tak je to v pohode , no ale ja si tozatial mooozem dovolit 😀 😀
a myslim tie kvapky do nosa su v pohode tiez 😉

katy1979
28. okt 2011

baby na tu fitloptu bacha. ano je to dobra vec ale neskackat na nej

jancamad
28. okt 2011

@mima1983 no ja mmam tiež strašnu nadchu, večer ked si lahnem mam obe dierky zapchate, nemožem dychať, musim si najsť polohu, kde sa mi aspon jedna uvolni🙂) kvapky nedavam žiadne, lebo sa bojim. lieky tiež ešte žiadne, ale počula som že le paralen možeme ako tehotne. či sa mylim? inak pijem veľa čaju z citronom. aj to som počula, že nie každy je vhodny. vy ste o tom niečo počuli? a smrkam vždy a všade - až take hnusne mi ide z nosa, to sa mi ešte nestalo. tečie jak z vodovodu🙂)

nativanativa
28. okt 2011

@katy1979 no ja som myslela pod vedenim trenera samozrejme ... je vela cvikov pre tehotne baby , takze nebat sa a sportovat a hybat sa ... to je zdrave , ak nepojde o rizikove tehotenstvo

katy1979
28. okt 2011

@nativanativa ono sa da aj doma len neskakat. to je asi jedina podmienka. cvicit jasne ze ano na to sa neumiera

mima1983
28. okt 2011

@jancamad ja presne to isteeee...... takze je to tak - je to ta tehotenska nadcha... telo sa precistuje a by bolo pripadvene na babatko 🙂 teda aspon tak som citala..... Ja si davam aspon morsku sol v spreji, to je vseobecene na hygienu nosa ,a mam taky co je aj pre babatka, cize to mi uskodit nemoze a ked si dam raz za tri dni po jednej kvapke Nasivinu tiez si myslim ze sa mi nemoze nic stat.... tabletky nejem ziadne, teda okrem Femibionu 🙂
a ten paralen, to neviem, to som este nezistovala a viem ze čierny čaj absolutne a zeleny tak striedmo, tak si dávam len ovocne a veeela citronu 🙂

xen21
28. okt 2011

ja ked som bola v 13tt,tak ma strsne bolela hlava a gyndo mi kazal dat si paralen...takze sa moze,ale ja som si ho aj tak nedala,som si povedala,ze radsej vydrzim,ze nebude sa zbytocne dopovat s tbl 😉 a nadchu mam tiez...ale aj hrdlo :{

mima1983
28. okt 2011

@xen21 a teraz si v kolkatom?

xen21
28. okt 2011

dnes 33dc

mima1983
28. okt 2011

@xen21 A uz si testovala? ak mrcha nikde, tak si urcite tehotna, sak to uz je pokrocily den..... ja som testovala prvý test v 30DC

mima1983
28. okt 2011

@jancamad Jani, ty uz si bola u dokiho? ako skoro po zisteni tehu si išla? že kedy si to mam asi naplanovať...

xen21
28. okt 2011

@mima1983 3 pozit.testy,ale este to nevnimam,kedze som 4 mes.po potrate,bojim sa priznat si to,ale samozrejme sa tesim....zajtra idem k dr.kvoli mykoze,tak povedal,ze ma pozrie,ale aj tak je este skoropalnovala som az o 2 tyz...tak uvidim....termin vychadza na 3.7. a maly ma 3.6. 2 roky :D...tebe kedy termiin?

mima1983
28. okt 2011

@xen21 mne tusim tiez tak jak tebe

jancamad
28. okt 2011

@mima1983 ahojky, no bola som u doktora teraz v stredu, ale nevidel ešte nič, tak ma objednal na buducu stredu 2.11. no ja myslim, že tiež nebude ešte nič vidieť, teda srdiečko určite. takže ked sme na tom rovnako, tak určite ešte počkaj, bo ťa bude naťahovať jak mna🙂) ked som si zadala moje datumy do tehotenskej kalkulačky, tak mi vyšlo, že srdiečko by malo byť vidieť až okolo 20.11. tak uvidime. mna dnes ako keby boleli vaječníky, teda pociťovala som bolesť ako keby mi mala začať mrcha, zvýšilo sa mi kýchanie, tečie mi viac z nosa a spozorovala som že mam taký biely výtok. to dnes prvýkrát. to ma asi tiež byť nie?

lucinka1104
28. okt 2011

@jancamad ano biely vytok budeš mať celé tehu

mitka2007
28. okt 2011

ahojte.nebudem sa vam sem miesat,len vam chcem pogratulovat a napisat vam,ze akoby to bolo vcera,co som prezivala to co vy teraz,ibaze je to uz rok 🙂 .Nebojte sa vsetko zvladnete v pohode.srdiecko zacina bit v 6tt,ste niektore nevedeli a v 11tt to uz je maly clovek,teda aspon na sone to tak vyzera 😀 .v kazdom pripade nech vam to dobre dopadne,hlavne sa nestresujte,pite vela tekutin a teste sa 🙂 .

jancamad
28. okt 2011

@mitka2007 jej dakujeme

lenkaks
28. okt 2011

Ahojky tehulky,na kolky DC ste mali aspon ducha na teh. teste ?? diky

jancamad
28. okt 2011

jas som si test robila na 28 DC a už boli pekne dve čiaročky a to mavam nepravidelnu mrchu.

lenkaks
28. okt 2011

@jancamad Ja som dneska 26DC a z ranneho mocu bol 10tkovy test uuplne negativny....A to moj chlap ma stale presviedca,ze sa nemam obavat,ze on si je na 100% isty,ze som v tom.... jasnovidec 😀

mima1983
29. okt 2011

@jancamad ahaaa,no kycham aj ja statočne, vajecniky zatial nebolia.... a vytok? myslím ze ano... ja zatial taky nepozorujem.... od minulej soboty som mala mini spinenie, ale uz dva dni pozorujem ze ustupilo...

mima1983
29. okt 2011

@lenkaks ja som bola veeelmi trpezliva a 1.test som si robila na 30DC a bola tak slaba ciarka, ziaden duch (teda podla báb), ale slaba ešte, potom na druhy den som si robila digi test a ešte jeden čiaročkový si chcem spravit zajtra ráno, či čiarka zosilnela 🙂

mima1983
29. okt 2011

@mitka2007 velmi mileee od teba, taketo povzbudenie je dobre počut, teda čitat 🙂 ja pevne dufam ze vsetko dobre dopadne a ze to vsetky dotiahneme do uspesneho konca a potom sa uz budeme tesit z babatiek 🙂

lenkaks
29. okt 2011

@mima1983 No teraz budem aj ja trpezliva ,pretoze musim 😀 ideme za chvilku na chalupu a tam sa veru v kadibudke nebudem testovat 🙂

mima1983
29. okt 2011

@jancamad Jani a kde si najdem tu tehotensku kalkulačku?