icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

mima1983
7. nov 2011

@barushkaaam joooj, dobre sme tu spachtošky 😀 aaale no co, ked si to mozme dovolit, tak preco ne 🙂 aj mne to super padlo

barushkaaam
7. nov 2011

@yasmin0001 ja chcem s tym oznamenim pockam do konca prveho trimestra. A rodicom asi dame malinke boticky alebo cumlik, alebo nieco take a k tomu nejaky textik, aby hned pochopili o co ide 😀

mima1983
7. nov 2011

@barushkaaam my sme to tiez ostatnej rodine este nepovedali, ani neplanujeme este.... este je cas, este neni nic ine a vsetko mozne sa moze pritrafit..... rodicia vedia a to stačí 🙂 a moje dve naj kamošky vedia

barushkaaam
7. nov 2011

Inak baby, co mam cakat od prvej navstevy u dokiho? iba mi vezme krv, ci aj budem musiet absolvovat dake ine vysetrenia? a moze mi uz teraz povedat predpokladany datum porodu?

lindana
7. nov 2011

Ahojte, ja som dnes nasla ducha na teste, ale som len 8 DPO, takze Vas budem potichucky sledovat a snad sa neskor pridam 😉

zuzananina
7. nov 2011

@mima1983 aj ja som si schrupla teaz od pol siestej do teraz som zvedava čo budem robit v noci.... a ani mi nevadilo ze deti kukali pri mne rozpravky,inokedy by som nezaspala .....
@barushkaaam ja na prvej nasteve som postupila vysetrenie a sono mi spravil a ine nic ziadne krvne testy nic take... ale zalezi to vsetko na doktoroch aky maju postup

barushkaaam
7. nov 2011

@zuzananina aha, dakujem pekne. A budem mi vediet povedat predpokladany datum porodu?

cajova_lienka
7. nov 2011

baby ja vam ten spanok normalne zavidim ☹ mne maly dnes nechcel spat takmer vobec a navyse manzel nas rano oboch zbuntosil jak vstaval do dennej o piatej. som jak matoha - taka unavena a dobita som nebola ani ked som kojila 7x za noc.....

cajova_lienka
7. nov 2011

@lindana sme na tom takmer rovnako ja som 7DPO a slubila som si ze netestnem do 17teho bo furt som nedockava a potom len nestastna ze bolo priskoro a nic nevidno.... 🙂

zuzananina
7. nov 2011

@barushkaaam tak to neviem ale mal by podla psoslednej menstruacie by to mal asi tak vediet ale ako si pametam ten termin sa menil casto aj mne jeden mesiac povedal tak o dva zase o nieco skorej alebo neskor to potom už aj podla velkosti babätka ale tak predbezne by ti mohol povedať...
@cajova_lienka tak to veru nezavidim ja mam už väčšie deti ale ani pri nich sa neda spat niekedy

barushkaaam
7. nov 2011

@zuzananina tak ked mi to povie aspon orientacne budem rada 🙂 aspon budem moct uz odpocitavat pomaly dni do velkeho dna D 😉

clarissa
7. nov 2011

@mima1983 Dakujem 😉 toto tehotenstvo tak vyse prezivam,sledujem sa od sameho zaciatku...od negativnych testov pre nizke hg az po slabo az silno pozitivne 😅 pri prvom som to zistila v 8-9tt a dovtedy som nic netusila,tak teraz si to uzivam... 🙂 inak ja som si tiez tyzdne vypocitvala cez kalkulacku a som asi v 5tom

zuzananina
7. nov 2011

@barushkaaam tak to ano je to aj napinave teke odpocitavanie... drzim palceky aby dobre dopadlo a vsetko bolo v pohode

clarissa
7. nov 2011

@cajova_lienka ja som testovala tiez dost skoro,a furt nic,hladela somna to zo vsetkych uhlov pod svetlom... 😀 naprv boli tiez negtivne a ja sombola sklamana...no a asi 5 dni pred tym ako som mala dostat uz boli // 😉 na mamateste,jedine tomu verim 😵

cajova_lienka
7. nov 2011

@clarissa aj ja mam vacsinou mamatest - len ono mne aj pri prvom prckovi ukazal test ducha az pomaly dva dni po ocakavanom prichode mrchy - a to som tvrdila ze som tehu uz 5 den po sexe 🙂 bo som sa citila dajak inak 🙂

clarissa
7. nov 2011

@yasmin0001 mne tiez priprvom tak byvalo...teraz zatial klop klop nic 😉 iba to pichanie a stalo chodim na malu aj v noci 😒 a som vyhadzanaa az hroza 😠 a plne prsia

yasmin0001
7. nov 2011

@clarissa no o tom cikani nieco viem! Zhorsuje sa to! Cez vikend ked som spala dlhsie, tak som bola cez noc asi 4 x a to som bola unavena uz len z toho behania na WC. A aj dnes, ked som cakala u gyndosa, pocas toho som bola 2 x.

cajova_lienka
7. nov 2011

@yasmin0001 to si este pockaj 🙂 ku koncu sa pomaly od zachoda nedostanes 🙂 maznel ma na nakupoch isiel zabit - pocas 2,5 hod. v hypermarkete som bola curat asi 8x 😝

barborka1446
autor
7. nov 2011

@mima1983 Mimus, to ty si pred par dnami pisala, ze nevies tak stiahnut brucho ako predtym nie ? 🙂 Lebo tiez som dnes skusala, (nijako zakerne alebo prehnane), ale tiez to nedokazem 😀 Inokedy som vedela spravit prevrateny lavor, a dnes nic 😀 Ale este mi nevykukuje brusko .. Nevies kedy asi ma zacat ? 😉
A k slofiku tiez gratulujem 🙂 Ja som v noci nedobre spala, priatela bolel velmi zub, a poobede, ked som si sla lahnut, tak zrazu som nevedela zaspat, tak ma pomalicky teraz lame ..

barborka1446
autor
7. nov 2011

@yasmin0001 Aj ja ti gratulujem k tej prvej navsteve takej vaznej u gynekologa 🙂 Uz len dva tyzdne a dockam sa aj ja 😀 Vdakabohu 🙂 Ale tak ako sledujem, o nic som neprisla zatial 😉 Tiez som si este nedala ani jednu kavu, ale dnes som zas mala taku chut 🙂 A pozorujem, ze zrazu som nemala vobec chut na sladke. Ty mas nejake take divne chute/nechute ? A rano ta nenapina ?

clarissa
7. nov 2011

@cajova_lienka 😉 to je fajn mat taku predtuchu a pravdivu 😵 😵 ja somzas bola pesimisticka a priatel mi od zaciatku tvrdil ze isto tehu som,no a vyzera to tak ze mal pravdu 🙂 Je to hrozne to cakanie,ja som testovala asi kazde rano... 😎 aleu kazdej zeny je to inak...ja som mala // dost skoro,segra az niekolko dni od meskania len slabucke

yasmin0001
7. nov 2011

@barborka1446 Cauko moja, no dnes rano ma trochu natahovalo ale to bolo asi zo stresu z tej kontroly, ale inak mi nie je moc zle. A chute vobec nemam nejake ine ako predtym. Na sladke nemam chut ani ja a to som predtym jedavala dost sladke. Ale nejako nemam teraz chut.
A nie som ani citliva na nejake pachy, len rano som citila v nemocnici nejake jedlo a to nebolo moc vabne...
Ono princip tej prvej navstevy je hlavne v tom, aby doktor mrkol, ci je to v maternici. A u mna je, takze viem, ze si moze pokojne rast 😅
A preco nejdes skor, ked uz si na Slovensku?

yasmin0001
7. nov 2011

@cajova_lienka jemineeeeeeeeeeeee. A inak som stravila na poliklinike asi 4 hodiny a z toho som bola 5x cikat. A este sa to zhorsi? Si v praci prestahujem notebook na toaletu a budem uradovat odtial.

barborka1446
autor
7. nov 2011

@yasmin0001 Lebo sme u "svokry" na dva tyzdne, a az potom ideme do mojich Kosic 🙂 A tie dva tyzdne uz vydrzim, ked som doteraz vydrzala a ked citim nejake priznaky 🙂
Som rada fakt, ze dobre dopadla kontrola 🙂 Len ma tiez prekvapuje, ze tak kratko si bola, ako si pisala .. 😒 Ja sa tam budem drzat zubami nechtami 😀 Ale tak nabuduce ti uz podla mna povie viac .. A tiez ma presne zaujimalo, ci ti povedal ten priebezny datum porodu grrrr 😠 Ja tiez tak isto so sladkostami 😒 Ale dnes som si dala uz kolacik, ma napadlo, ci nie som slabsia aj z toho, ze nemam dost cukru 😀 😲 Ale netreba tam prist na lacno nie ?

mima1983
7. nov 2011

@barborka1446 nooooo veru tak, sice mam na brušku prevazne šunčičku, ale nejde mi stiahnut ako predtym.... ale bude to proste tym nafuknutím.... babatenko je este straaasne malilinke, aby spravilo take bruško....

yasmin0001
7. nov 2011

@barborka1446 ja som nebola na lacno. Len v stredu mam prist na krv nalacno.
No veru aj baby predomnou co boli a mali uz bruska tam boli len chvilku, tak sa bojim, ze ani nabuduce to nebude lepsie s tou dobou trvania vysetrenia 😒 😒 😒
Termin porodu je zatial este skoro riesit. Staci, ze vieme priblizne.

marhar
7. nov 2011

ahojte!mne je zle od rána do večera... 😝 keď dnes deti vytiahli desiatu, skoro som odpadla, v kuse vetrám a neviem sa dovetrať. smrdí mi aj mydlo na ruky.... 😝 ..... 😀

@yasmin0001 v nejakom časáku som mala vzorku caro - tiež som na to myslela, že si to kúpim, ale keďže mi smrdí aj káva, aj ochutené čaje, tak mi smrdí aj to, takže ja kávu už neriešim, čo za normálnych okolností by som nevydržala 😀

@barborka1446 jéj, máš identitu, hneď sa inak komunikuje! a vidím, že východ!!! 😉

marhar
7. nov 2011

a aby som nezabudla, vaše historky o reakciách vašich manželov-priateľov, ma dojali! my sme tiež pri prvom plakali, že sa nám konečne zadarilo, pri druhom sme boli rovnako potešení, ako šokovaní 😀 😀 😀 , že sa nám zasa zadarilo tak neuveriteľne rýchlo, ale vidím, že "na prvý šup", nás tu je akosi neúrekom 🙂
Inak, poobede som zabitá a v noci po cikaní nemôžem zaspať....som K.O. , keby som mohla, letím na PN 😅

barborka1446
autor
7. nov 2011

@mima1983 Lebo viem, ze blackswan sa uz spravilo brusko a ta je len par dni pred nami, ale je pravda, ze ona caka tretie dieta .. 😀 Ze uz je maternica "zvyknuta" 🙂

@yasmin0001 Joj ja by som najradsej mala hned vo vsetkom jasno 😀 Okamzite nech povie pohlavie a datum porodu a je to 😀 Ale tak to sa este nacakam 🙂 No tak drzim labky na stredu 🙂 Uz o dva tyzdne by sa nam mala zvacsit kapacita krvi 😎

@marhar Pockaj pockaj, podla coho "vidis" ze vychod ? 😀 Mne je teraz uz lepsie 🙂 Ale rano, ked vstanem, tak najhorsie 😀 To ma napina len z toho, ze vobec dycham 🙂 Aj ked si dam ranajky, tak je stale zle ☹ Ale obed uz pohodka 🙂

mima1983
7. nov 2011

@barborka1446 na mne to tak skoro vidiet nebude, lebo od chudej mam daleko 😀