Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@lenkaks ja som testovala aj na 25 DC teda 10 DPO a tiež uplne nagatívny na 26 mi ales timeikou už celkom pekne ukazalo // no ale s Lukáškom až par dní po vymeškaní je to individualnde zavisí od dna uhniezdenia min 2 dni po uhniezdení môžeš mať ducha
@lenkaks no aj môj muž mi povedal ešte ked mi vyšiel test negatívny, že neboj, zasial som na urodnu pôdu🙂) tak som mu verila a vyšlo to. ale ja som to tak trochu aj citila že som tehotna.
@mima1983 daj si http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/prubeh-teho... a tam si zadaj do tých ramikov čísla. tie posledné dva som nechala tak lebo aj ked napíšeš iné čísla, výsledok ti skreše tak o dva tri dni. tak je to jedno, lebo je to len orientačne. ale tam ti pekne ukáže všetko potom, kedy začneš počuť srdiečko, kedy končíš trimester a tak, ved popozeraj
super stranka je www.merenibt.cz tak ked si date vstupne a vľavo najdete vypočty kliknite potom na tehotenství a vyrata vam všetko kedy začne biť srdiečko, kedy končíte prvý trimester proste všetko
@lenkaks kedy si mala poslednú mrchu? nechce sa mi ratať 😀 teda lepšie vieš presný datum OVU?
ahojte je neuveritelne ako ten cas rýchlo letí,takto pred rokom som zistila ze cakam babo,a maly ma zajtra 4mesiaciky. prajem Vám vsetkym krasne tehulkovanie a nech vsetko dobre dopadne. 😉
Caute baby :P Ale sa to tu rozbehlo :P Joj musim vam napisat, ze som mala dnes taky skaredy sen ☹ Neviem, ci je to z toho, ze sa bojim, ci je vsetko v poriadku, ale vylakala som sa a teraz na to furt myslim, co tiez nie je dobre 😨 ☹
@barborka1446 aaale nemozes sa takto stresovat snami.... musis mysliet pozitivne, ja viem ze ma clovek strach, neboj mam ho aj ja, ale snazim sa mysliet na to pekneee, kazdu chvilku si hladkam bruško, i ked tam mam teda zatial len tukove zasoby 😀 a prihovaram sa babatku 🙂 mozno je to smiesne, ale je to urcite lepsie ako sa stresovat a domyslat si to co vobec nie je..... a vedz, ze stres robi babatku najvacsie zlo...
@lucinka1104 tu www stranku mi nechce najst...
@mima1983 ja vieeem, ja robim to iste 🙂 cez den si chytam podbrusko a hladkam a ked idem jest tak sa pytam, ze co si damE 😀 😀 len tu na konikovi furt narazim na babu, co bola po potrate, tak mi to bludi v hlave a potom si take cosi este pritiahnem do sna .. ☹ ale fuuuurt myslim na to, ake to bude, ked uz bude na svete, len ten sen ma dnes dorazil :(
@barborka1446 díky za opravu
@lucinka1104 No problem 😉
ja mam dostať mrchu 1.11 je tu ešťe niekto taký? teda taká? 😀
@barborka1446 taktiež sa prpajam k mime, nemôžeš takto myslieť, treba myslieť pozitívne, mna tiež sem tam prepadnu take myšlienky, no hned to stopnem a poviem si že všetko bude OK a dotiahneme to do krásneho konca. nemožeš myslieť na nič iné.
ja si hladkám bruško stale, prihovaram sa mu vždy. inač kto všetko už vie že ste v tom? povedali ste to už niekomu okrem manželovi?
@jancamad priatel to vie, a rodine to ideme oznamit v novembri na slovensko 🙂 u vas to kto kazdy vie ? 🙂 tak ja sa tiez pripajam k mime, tiez povzbudzujem dalsie dievcata, len proste ten sen ma tak troska dorazil, ale uz som sa otriasla a idem pozitivne :P bol to len sen a zajtra sa mi bude snivat, ze sa mi narodii krasne zdrave vonave babo 🙂
Caute babule, mne vsetky tieto kalkulacky pocitaju inak ten termin aj porodu, aj ovulacie, aj kedy bude vidiet srdiecko. V kazdom pripade 7.11. idem k lekarovi a uuurcite uz bude nieco vidiet. Verim tomu. Ved ked som mala pozitivny test uz 20.10. a nebol to ziadny duch, tak dufam.... Este som si robila aj 4 test vo stvrtok (pred 2 dnami) a ta testovacia ciarka bola silnejsia ako kontrolna 😵 😵 😵 😵
@mima1983 ja chcem inak rodine povedat az na vianoce, ale ako sa poznam, budem mat co robit, aby som sa neprekecla. Ked sa s niekym rozpravam o tehotenstve, usmievam sa ako prihoreta, tak mi to pripada, ze to mam napisane na cele. Chcela by som urobit nejaky pekny balicek s detskymi botickami a uz snad aj s foteckou, mozno aj s testikom a nejakou pohladnickou.... Musim to vydrzat!
A mojej mame ak poviem skor ako ostatnej rodine, ta to hned na pockanie vsetkym vykeca, takze aj mojim rodicom aj ostatnej rodine to poviem naraz, aby to bolo prekvapko rovnake pre vsetkych...
Kolko je nas tu vlastne uz tehuliek ? A kolko z nas, ktore sme v 5 tt pojde v najblizsej dobe k doktorovi ? 🙂 Lebo ja zarucene pojdem posledna, lebo mam termin az 21.11. tak nech sa pripravim 😎
@jancamad ahoj prepač že vam tu vtrham, ale prečitala som si tvoju otazku s tou malou maternicou. Mna byvaly gynekolog stale strašil že mam malu maternicu a že nevynosim babo kebyže otehotniem. Daval mi stale HAK že to musim že mi z toho podrastie maternica. ked som vysadila hned na druhy cyklus som otehu. Doktor mi hned predpisal duphaston.. ale proste celkovo som z neho nemala dobry pocit prešla som k inemu. Ten ma prezrel Duhaston hned vysadil, že nevidi dôvod prečo by som ho mala brať, a cele tehu som mala leckom bez problemov. Ale tiež som bola vystresovana ako ty že čo všetko dobre dopadne stale som si prsa sledovala či ešte bolia a podobne. No ale narodila sa mi krasny chlapček už ma rok a pol a je nadherny a zdravučky. Takže neboj bude dobre
A prajem všetkym tehulkam krasne dni tehulkovania až do porodu 🙂
@barborka1446 ja az 24.11 😒
@xen21 No tak to su len tri dni rozdiel 🙂 To zmakneme spolu, a coze tak neskoro az ? 😉
@barborka1446 jo a tebe ešte napišem ohladom tych snov. Mne sa veeelmi dlho snivavalo (nie počas tehu) že som tehotna, strašne sa tešim na babo, a potom zrazu som bez bruška ale miminko nikde. Vždy som sa strhla zo sna. PReto som sa tiež bala ked som bola tehu či sa niečo zle nestane. Tak neboj sny su len naše strachy niekde v podvedomi, pokial niesi nejaka sibila alebo nostradamus tak tvoje sny nehovoria nič o buducnosti, len o tom čo sa ti v hlave premieta bez toho že by si si to uvedomovala v relanom živote tak sa ti to premietne v sne 🙂
@vejula Si zlata, dakujem 😵 Mne sa tiez asi tak dva mesiace pred otehotnenim stale snivalo, ze cakam babatko, ze rodim a tak 🙂 A teraz som tehotna a zajtra zacina 6. tt 😵 Preto ma prave ten sen vystrasil trosku 😠 Lebo aj moja maminka v mojom veku otehotnela a potom "stratila" a potom som prisla ja 😉 Ale uz sa ten sen snad nebude opakovat 🙂 Ale dakujem velmi pekne 😉
@barborka1446 jooj treba myslieť pozitivne. Inak kukam tu vašu temu lebo by som už chcela aj snažilkovať, ale maličkeho ešte kojim tak často, lebo je to taky ceckoš riadny, že ešte ani mrchu nemam 😅 asi ešte priliš vysoky prolaktin, takže sa k vam asi nepripojim, ale nevadi. V prvom rade chcem odkojiť uspešne svojho synčeka a však aj druhe babo pride ked bude mať prisť 🙂
@vejula Drzim labkose 🙂 A ake si mala prve tehotenstvo ? 🙂 Myslim pozitivne, tlacim do seba zeleninku ovocie kyselinu listovu a stale pijem 🙂 A myslim stale na ten moj zazrak v podbrusku :P

Kraasny vikend prajem vsetkym 🙂