icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

jancamad
30. okt 2011

@marhar vitam ťa aj ja a budeme si ceniť rady, ktoré nam daš ked si už druhorodička🙂)
@lenkaks hej mala som pocit že som v tom, tak divne mi bolo, bolesti v podbručku už hned týžden po milovaní, to som hned vedela že je to tam🙂 lebo ma takto nikdy nebolelo.
@mima1983 knižky budem mať požičane od manželovej sesternice, ona ma maleho, ktorý bude mať v januári rok, takže už som sa jej pýtala, či mi požičia🙂) ona ich má viac

mirka0817
30. okt 2011

Ahojte,tak to tak vyzerá, že aj ja patrim medzi vas 🙂 Tiež sa nám zadarilo na prvý šup a dúfam že všetky budeme v júli držať v náručí svoje bábätko.

mima1983
30. okt 2011

@barborka1446 uz som na nu pozerala.... 🙂 myslim ze by mohla byt dobraa

barborka1446
autor
30. okt 2011

@mima1983 No len trosku lacnejsia este by mohla byt 😀 😝

mima1983
30. okt 2011

@mirka0817 ahooj, no tesime sa 🙂 a ja este viac, pretoze som pozerala ze mas predpokladany datum porodu 7.jula 2012, pricom ja mam v ten den narodeninky!!! 🙂 tak o to viac ma to teší 🙂

barborka1446
autor
30. okt 2011

@mirka0817 Tak aj teba vitam a gratulujeeeeem 😉

mima1983
30. okt 2011

@barborka1446 to je fakt, len skoda ze sa nedá pozriet, maju ju aj v Tescu, len je cela zabalena, takze sa nedá prelistovat

barborka1446
autor
30. okt 2011

@mima1983 Ja som tiez bola prekvapena, lebo na stranke martinus som velakrat nasla knihy, kde bola aspon ukazka - zopar stran a tiez nic .. 😒 Ale tak mam tusak, ze to bude dobra knizka 🙂 😵

mirka0817
30. okt 2011

Ďakujem za privitanie 😉 Ja mám knižku Tehotenstvo otázky a odpovede. Kedže nie som doma na Sk kúpila som si ju trosku popredu 🙂

lenullla
30. okt 2011

Jeeeeej tak uz su aj julovky? 🙂 Babulky, velmi drzim palceky, nech to dotiahnete do uspesneho konca 🙂 Ja som tiez julova a moja dcerka tak isto 🙂 DRZTE SA 🙂

mima1983
30. okt 2011

@lenullla Dakujeme krasne! Dufajme ze vsetko pojde tak ako má 🙂 i ked strach mame urcite vsetky...

lenkaks
30. okt 2011

@lucinka1104 Naposledy som sa testovala v piatok.Teslta by som aj teraz, ale nemam doma test ... Snad zajtra,ak mrcha nepride....Si pisala,ze mrchu estelen cakas...tak sa skus testnut v den mrchy a hlavne po jej vynechani...ja viem,ze je to tazke,ja keby mam test doma,testujem stale 😀

roberta31
30. okt 2011

Takže aj ja sa k Vam pridavam dievcata,dnes som si nasla na testiku dve // a som velmi stastna 🙂 .V lete som potratila v 24.týždni,ale pevne verim,že tento krat to dopadne ovela lepsie!!!

barborka1446
autor
30. okt 2011

@roberta31 Uff, to ma mrzi, ale o to viac ti teraz drzim labky, isto to dotiahnes teraz do uspesneho konca :P Vitam ta tu 🙂 Gratulujem k ciarkam takisto 😉

marhar
30. okt 2011

@roberta31 to je mi hrozne ľúto! dúfam, že už žiadne zlé správy tu nepadnú!!!
baby, odporúčam vám stránku rodina.cz - vpravo uvidíte také okienko "e-mail pro mimi" - ak sa zaregistrujete a zadáte predpokladaný termín, denne vám budú chodiť maily, čo sa deje vo vašom brušku.knihy mám aj ja, ale na tieto maily sa vždy nedočkavo čakala a ak si dobre pamätám, je to dosť podrobné-viac ako v knihe 🙂

roberta31
30. okt 2011

Ďakujem si zlata a dufam,že sa tu budeme vsetky stretávat až do uspesneho konca 🙂.Samozrejme,že aj ja vsetkým gratulujem 🙂))

roberta31
30. okt 2011

@marhar ďakujem 🙂.Idem to mrknut...

marhar
30. okt 2011

@jancamad tak mám náskok v tom, že viem, čo nás čaká potom, ale vidím, že hoci nás je redšie, nie som tu sama s dieťatkom. Ale myslím, že čo tehotenstvo a čo dieťa to samé prekvapenie 😀 tak si až tak netrúfam 😉 . Len nech sme zdravé a bábätka s nami.

lenkaks
30. okt 2011

Baby,mate vytok? Ja dneska "neocakavam" mrchu a mam biely hustejsi vytok....a zatial ani chyru ani slychu po nej....

marhar
30. okt 2011

@lenkaks tak, tak!!! ten výtok je tam. ja som ale kúsok špinila v deň mrchy, ale ozaj len trošku 😉

lenkaks
30. okt 2011

@marhar Ten biely vytok si veru z prveho tehotenstva nepamatam...Ty si kolky DC ? Apropo blahozelam k tehu 🙂

marhar
30. okt 2011

@lenkaks už som písala, že ja stále riešim výtoky, takže u mňa to je, ale je pravda, že sa to stráca. čo je to DC? - asi som blbá, ale nerozumiem 🤐

marhar
30. okt 2011

@jancamad ešte som ti chcela povedať, že ja mám malú maternicu 😅 , ale nerieš to, ak si už tehu, tak to bude dobré. dokonca ešte ani po uplynulom tehotenstve ju nemám v štandardných rozmeroch, hoci je kulinček väčšia. a k tomu som sa celkom po pôrode nezatvorila, tak si behám na 1 cm otvorená 😅 , ale vraj by to malo byť v pohode, tak pevne verím, že áno! 😲

lenkaks
30. okt 2011

@marhar DC je den cyklu...rata sa od prveho dna poslednej menstruacie....inak,ja som to do minuleho mesiaca tiez nevedela,ale uz teraz s tym machrujem 😀 ha ha.... 😉 ja som mala cez tyzden mykozu,ta mi celkom presla,a dneska nabehol biely vytok...

jancamad
30. okt 2011

@roberta31
@marhar
@mirka0817 vitam vas aj ja🙂)
Tak to samozrejme že každé tehu je iné. jedna píše že v prvom jej nebolo nič, a v druhom že sa rozpráva s misou, iná že je to naopak, tak to fakt je individuálne a podľa toho ako sa s tym naše telo vyrovna.moje celkom dobre, až na dnes rano. boli sme v kostole, a prišlo mi tak zle, že som skoro odpadla, no ustala som to. ale dnes ma prvykrat neboli brucho, super, aj nadcha je miernejšia. len sa mi to trochu prejavilo na hlasivkach. no nič to. inač baby mam otazku - ked som bola u dokyho, kazal mi kupiť femibion 800, že je to kyselina listova plus nejake vytaminy, ja som mu povedala že beriem už kyselinu listovu vyše pol roka, či mam brať aj tu. naposledy som si kupila taku, čo je obohatená o vitaminy B, tak sa pytam, mam brať aj femibion aj tu kyselinu listovu, lebo ked som pozerala na obaly tak oba obsahuju to iste v gramaži, len vo femibione je toho ešte viac. sa mi to zda veľa naraz dve a vlastne to iste, aby som sa nepredavkovala tymi vitaminmi B. mama jedno vynechať?

marhar
30. okt 2011

@jancamad stačí brať jedno. ja som písala - striedam. lebo mám kys. forte - 800 a v materne je kyselina len 400, tak raz to raz to....obe naraz je priveľa

jancamad
30. okt 2011

@marhar dikes, som si aj myslela

jancamad
30. okt 2011

@lenkaks biely vytok mam aj ja, a že to bude cele tehotenstvo, ale prišiel len včera či predvčerom.

roberta31
30. okt 2011

@jancamad dakujem za privitanie 🙂.Ja na tvojom mieste by som brala len femibion,aby toho nebolo vela.Mam kamosku Mgr.v lekarni a pri prvom tehu mi tak radila,takže teraz beriem len ten 🙂

marhar
30. okt 2011

@lenkaks vychádza to na 35DC 😀 😀