icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

vejula
29. okt 2011

@barborka1446 no fyzicky to som mala tehu uplne suprove bez žiadneho problemu. Len ten strach, mno tiež som sa bala všetko som si hladala na nete čo sa može čo sa nemože a potom so stresovala.. Tak ja som hned po škole otehu čiže som ani doprace nechodila, takže som mala vela času na blbosti 😀 😀 😀
A dakujem, joooj tak rada by som sa ku vam pridala čo najskôr 🙂

xen21
29. okt 2011

@barborka1446 ja som bola uz dneska ,kvoli mykoze a videli sme tam len taku malu svietacu bodku,tak ma objdenal 24, ze to by mi dal aj knizku-9tt a ze ked bude problem nejaky,tak samozrejme mam sa oohlasit.....a nestresuj seba ani babatko,ja verim,ze nam to vsetkym dobre dopadne,musime verit !!!!

barborka1446
autor
29. okt 2011

@xen21 Tak ja som potom tiez dobre objednana 🙂 Sa mi to zdalo trosku neskoro, ale aspon uz vsetko uvidime, a vypocujeme :P Aha, a co ti dal na mykozu? Lebo vraj canesten sa pocas tehotenstva nesmie .. Uz nestresujem, len po rane ma to tak dostalo, ale myslim pozitivne 🙂 A drzim nam vsetkym labky :P

@vejula Aj ja mam dost casu, preto tie myslienky 😀 Ale bude dobre :P Uz ked sa mi babo uchytilo, uz ho ja nepustim 😀 Budem aj tebe drzat labkose :-P

yasmin0001
29. okt 2011

@xen21
@barborka1446
baby, ja by som tiez isla asi neskor, ale zrovna v ten den mam termin aj u ineho lekara, tak to zoberiem jednym smahom. Pevne verim, ze aspon nieco tam vidiet bude.

Ja uz som bola popozerat aj nejake detske vecicky!!! Vsetko je take krasneee! Ale este som nic nekupila... na to este faaakt skoro.

Mne uz sa dari na to nemysliet 24 hodin denne. Niekedy aj zabudnem, ze som tehotna a zacnem rozmyslat, ci je to vobec pravda. Uz sa neviem dockat toho lekara!

barborka1446
autor
29. okt 2011

@yasmin0001 a kedy teda planujes ty ist ? 🙂
ja som si po prvom teste, ked som videla silnejsieho ducha kupila najmensi cumlik aky som nasla a nosim ho vzdy v kabelke 😉 a este ked som nevedela, ze som v tom, tak som staaaale bludila po obchodoch s detskymi vecickami a uz som si predstavovala, co vsetko bude treba 🙂

yasmin0001
29. okt 2011

@barborka1446 ja idem buduci pondelok 7.11.2011 😵
Nooo toto ja praveze vobec. Ja som deti vobec nejako neriesila a stale som si hovorila, ze to je este casuuuu a pravdupovediac som planovala babo tak o rok, lenze ako uz vies, pri prvom pokuse sa zadarilo. Takze ja som v tomto totalne nova 😝

barborka1446
autor
29. okt 2011

@yasmin0001 Heh, yasminka 😀 fuuuu a ja az dva tyzdne po tebe idem, tak potom vsetko povedz, co bolo 😕 😝
Tak tento mesiac bol pre nas takyto plodny, mozno sa sem casom tiez pridaju dalsie baby, co tiez pocali na prvy sup ako my 😎 Sme sikovne 😝 A aspon vies ake pohlavie by si chcela ? 😵

yasmin0001
29. okt 2011

@barborka1446 dievcatkooo 😅

yasmin0001
29. okt 2011

a ty?

jancamad
29. okt 2011

@yasmin0001
@barborka1446 my sme otehotneli na druhy pokus. teda aj na prvy sa nam pošťastilo, lenže som mala tzv. mikropotrat. takže nič. teraz sa zadarilo na druhy pokus a sme najšťastnejší na svete.
u nas o tehotenstve vie najbližšia rodina, lebo stale sa nas pytali, že kedy už bude, lebo sme už rok manželia a stale nič. každy si predstavoval, že sa zoberieme a už to bude🙂 a samozrejme v praci, keďže som učiteľka, preto som povedala našej pani riaditeľke aby som nemusela mať telesnu vychovu. aby si nemyslela že sa ulievam🙂)
ja si najviac prajem dievčatko, pretože v manželovej rodine su všetci chclapci, ani jedna dzivka, tak by sme to chceli prelomiť, no ale uvidime, nech je to hlavne zdrave🙂)
a ja idem k doktorovi teraz v stredu, tak dam vedieť čo a ako som dopadla.
inač čitala som aj o tehotenskej zapche a u mna už asi prišla, bože tri dni sa nemožem vyk....🙂 už som zufala. nevie niekto nejaký liek na to?

mima1983
30. okt 2011

@jancamad ja mam presne to iste, na velkej som veru davno nebola :-/ poradte co s tym

barborka1446
autor
30. okt 2011

@jancamad
@mima1983 http://baby-web.topky.sk/Clanky/a2724-Ako-na-za...
U mna to plati 🙂 Lebo s tym zatial nemam problem, robim to pravidelne 🙂 Kolko zeleniny a ovocia papate za den ? 😉

mima1983
30. okt 2011

@barborka1446 ja v celku dost..... aj vcera som mala 2 grepy, na obed zeleninovy šalat k cestovine.....

barborka1446
autor
30. okt 2011

@mima1983
@jancamad A este toto som nasla vhodne pre tehulky :
http://www.bio-obchod.sk/produkt-1122/vlaknina-... 😎

jancamad
30. okt 2011

@mima1983
@barborka1446 no ja jem veľa ovocia, lebo zeleninu nemusim, ale ked je mrazena tak ju mam stale na obed k mäsku, čerstvu nie. ja sa nekamaratim s paradajkou, s uhorkou a papriku teraz mi nejako nevonia. tak to kompenzujem s ovocím

yasmin0001
30. okt 2011

Baby caute, ja nastastie nemam problem so zapchou a ani mi nebyva na vracanie nastastie.
Iba rano mam nechut na jedlo, aj ked som velmi hladna. Ak to budem mat cele tehotenstvo iba v takejto lahkej forme, tak mi to vobec nebude vadit.

mima1983
30. okt 2011

@yasmin0001 no mne tiez zatial zle nebýva, to je este myslim ze skoro.... ale tiez rano moc nemam chut jest, ale dnes som si zato dala 3 kuracie rezne na obed!!! bozeeeee, bez prilohy, stacilo mi samotne masko.... no fasa .-D

barborka1446
autor
30. okt 2011

@yasmin0001 Ani ja nezapchujem, ani ma nenapina, ale zas ja mam velku chut do jedla neviem preco :D Jedine uz nepijem tolko vela ako pred tyzdnom, ale zato cikat chodim velmi casto. 😎

marhar
30. okt 2011

ahojte, zatiaľ sa nesmelo pridávam, hoci som v podstate stará júlovka (2007), ale keď som videla, že tému ste sa už odvážili otvoriť, tak som tu 🙂
dúfam, že to všetky spolu dotiahneme do úspešného, šťastného konca!!!! Ja som zatiaľ absolvovala odber na protilátky, keďže som Rh- a mm je plusko a 9.11.mám sono, tak uvidíme ako sa drobuliatku darí 😵

marhar
30. okt 2011

@xen21 aj ja som to už riešila, ale ja to riešim v podstate stále - dostala som gynazol - som sa hrooozne potešila, že jednorázová dávka! a inak, nám sa tiež zadarilo na prvý šup, čo nás teda dosť šokovalo, lebo o Alexeja sme sa snažili 9 mesiacov 🙂 a kŕmim sa striedavo materna jeden deň a čistá kyselina listová ďalší..... predpokladala som totiž, že tú samotnú kyselinku budem jesť dlhšie v rámci snažilkovania, ale tak....už je to tu! 😵

barborka1446
autor
30. okt 2011

@marhar Vitam ta a gratulujem ti 😉 Ten oktober bol teda riadne plodny, ked si to dala aj ty na prvy sup 😎 Ake bolo tvoje prve tehulkovanie? 😵

marhar
30. okt 2011

@barborka1446 tak som rada, že sa to tak rýchlo vydarilo! Prvé tehu bolo celkom fajn, bolo mi hrozne zle - zatiaľ nie je, ale ak sa dobre pamätám, aj pri prvom to začalo zhruba týždeň po sone. tak som zvedavá, lebo to neboli ranné nevoľnosti a celodenné.... 😀 wc-ko sme mali non-stop pripravené, aby sa stačila dobiehať 🤐 😀 😕 a takto som sa trápila cca do 4mes. Potom to bolo super, kopu energie, stále som mala dobrú náladu. Už ten posledný mesiac bol zaberák, nevedela som spať a hlavne, rodila som po termíne - malému sa nechcelo, takže na vyvolávačku o 8 dní neskôr. boli to nervy 😅 , ale v šťastí sme to prežili, tak verím, že aj tentokrát to bude aspoň takto 😵

mima1983
30. okt 2011

@marhar vitam ta medzi nami, a preste ako pises, dufam ze to vsetky dotiahneme do usmešneho konca, najma my - prvorodičky, lebo pre nas je to veeeeelka neznaaama!!! 🙂

mima1983
30. okt 2011

Babulky, chcem sa opytat, mate uz doma aj nejake knizky o tehotenstve??? Ja mam jednu, ale taku malu, nie je tam toho vela, tak rozmyslam ze by som si nejaku kupila, ale uz taku poriadnu! Poradte 🙂

barborka1446
autor
30. okt 2011

@mima1983 Ja som tu videla jednu poriadnu knizku .. 🙂 Pohladam ? Ale viem, ze 30 ecok stala, ale mala si tam vsetko od tehotenstva, cez porod az po 10 mesiacikov u dietatka 🙂

barborka1446
autor
30. okt 2011

@mima1983 http://martinus.sk/?uItem=94943 teraz je dokonca 35% zlava 😎

lenkaks
30. okt 2011

@lucinka1104 posledna mrch bola 2.10...cakam ju dneska,zatial nic....vcera ma boleli krize na hovado,aj som si dala na noc malu vlozku,ze keby ta mrcha pride...ale nastastie nie...snad nepride....

barborka1446
autor
30. okt 2011

@yasmin0001 Som prehliadla tvoju otazku, dievcatko chcem jasne 😎 Paradit 😀

lenkaks
30. okt 2011

@jancamad Mala si taky ten zvlastny pocit,ze si v tom ?

lucinka1104
30. okt 2011

@lenkaks silno držím palce ja som mala 4 čakam v utorok ale asidojde lebo aj dnešný test negativny takže sem predsa patriť nebudem no želám vam všetkým nech to dotiahnete do šťastného konca a ty si dnes netestovala?