icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

yasmin0001
31. okt 2011

@barborka1446 Ja sa mm vyhrazam, ze ked tam budu dve, tak ho zabijem. Fakt! 😀
Alebo radsej ho necham zit, to bude lepsia pomsta 😀
My nemame nastastie v rodine dvojicky, tak dufam, ze bude len jedno...

barborka1446
autor
31. okt 2011

@yasmin0001 Jj, nechaj ho zit, bude mat velku radost 😀 Ako dvojicky su krasne, ale starat sa naraz o dve deti 😀 To si tak neuzijes kazde jedno 😉 Moj zas ma bratov dvojcata a sesternice dvojcata 😀 😀

yasmin0001
31. okt 2011

@barborka1446 ojojoooj. Ved hej, je to krasne, ale presne, rada by som si uzila 2 x babatko s nejakym odstupom, lebo ked ti jedno odrastie, zase tuzis po malinkom, ako mat dve naraz. Ale normalne kedze mi tak rastie brucho, tak ho podpichujem, ze su tam urcite dve. Ved mna ten smiech prejde... 😅

jancamad
31. okt 2011

ahojte, dievčatá, tak vy ste sa ale rozpísali🙂 nestiham čitať. aj ja som sa dnes dobre nanapala, ale le teraz večer, lebo doobeda a rano mi bolo tak nevoľno, nezvracala som, no citila som žaludok🙂) a na ranajky som do seba dostala len 2 maličke hrianky, potom mi už isšlo na zvracanie, tak som prestala. unavena som jak kon. inak mima ja tiež chodim tak skoro spať, normalne ked si lahnem na gauč v obyvačke, tak nedopozeram ani do prvej reklamy, potom ma manžel zobudi, že vstavaj ideme spať🙂) tak sa len presuniem. a som cely den taka malatna, stale sa mi kruti v hlave či čo. no hruza.

xen21
31. okt 2011

@jancamad ja chodim spat poobede s malym :D

nativanativa
31. okt 2011

@mima1983 haloooo micka , ako sa mame ?? 🙂

barborka1446
autor
31. okt 2011

@yasmin0001 No len aby smiech presiel 😀

@jancamad Ani nehovor o malatnosti, dnes som estelen vstala z postele a uz som citila, ze sa mi toci hlava alebo co to .. 😠 A ked som sla z obchodu, tak som sa normalne trikrat zastavila ( tam, kde ma ludia nevideli), lebo som tiez normalne nevladala hore do kopca 😀

A zacinaju mi tie hormony ist na mozog, stava sa mi, ze obcas, len tak z nicoho nic by som normalne pustila slzy 😕 Ale vraj je to normalne .. 😒

jancamad
31. okt 2011

čo sa tyka tých dvojičiek, tak aj u nas je predpoklad. ale podla mojich info tak väčší predpoklad maš ked si obgenerácia. nie hned po sebe, teda ked ma manžel bratov dvojičky aj sesternice, tak väčší predpoklad budu mať tvoje deti že budu mať dvojičky. aspon tak som sa dočítala. ja mam dvojičky v rodine, aj manžel ma dvojičky v rodine, tak uvidime. ale vraj je to už vidieť podľa čiaročky na teste, čím skôr je tmavšia tým väčší je predpoklad že su tam dve. no to som sa tiež len dočítala, či je to pravda neviem🙂) je to vlastne jedno, ja by som tiež brala dvojičky, moje dve kamošky maju a nevedia si to vynachvaliť, na začiatku že to bolo drsne kym si zvykli na režim, ale že teraz by nemenili. tak tak

mima1983
31. okt 2011

@xen21 cooooooooooooooooooooooooo???? a ja ho jem furt! ☹( co teraaaaaz ☹ paneboze

marhar
31. okt 2011

ahojte, dnes ráno už mi tiež bolo všelijako, smrdí mi už chladnička a kde čo, tak na mňa to už asi ide..... 😲 , poobede som si na hodinku schrupla 😀 .......
@yasmin0001 si sa pýtala na strie.....tak musím povedať, že ja som mala to šťastie a mne sa nespravili - jedna malinká pri pupku a to pri pôrode, keď som musela stále ležať na chrbte vo vodorovnej polohe 😠 ! Inak, ja mám strie kde kade - aj na stehnách, pár pod kolenami, takže som si myslela, že ma to neminie. Ale neustále som sa denno-denne večer natierala, avšak vôbec ničím špeciálnym. Aké mlieko som mala, to som džabala - aj detský olejček....myslím, že tie drahé krémy sú oblby, vytiahnu z vás, čo sa bude dať, veď tehotné mamičky čo by pre seba a svoje bábätko nespravili 😖

mima1983
31. okt 2011

@xen21 jeeeezisi, dobre si ma vystrašila s tym grepom! uz som kukala na nete, a neni to az take smrtelneeee! Ani doktori ho nezakazuju, samozrejme nie 5 ks za den! I ked som citala aj to ze grapy NEOBSAHUJU chinin!
A tu je dokonca diskusia: https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/mozem-jest-v-tehotenstve-grepy/
Uff, vydychla som si, baby ho normalne jedli aj cele tehu a nic sa im nestalo, ani babatku 🙂 tak dobre

mima1983
31. okt 2011

@nativanativa ahooooj, celkom ok... v stredu idem dokimu, tak sa aj tesim aj som trošku v strese 🙂)

jancamad
31. okt 2011

@mima1983 nestresuj, toto stresovanie babätku viac uškodi jak ten grep. už vieš že ho nemôžše tak ho viac nejedz. ja som mala dnes taku chuť na tatikov bylinkový čaj, tak som si ho spravila, vypila asi polovicu pohara, a kedže som sa dočítala, že niektoré bylinky môžu škodiť, tak som ostatok vyliala. tiež som sa zľakla a už viem že si ho do konca tehotenstva nespravim. 😉

mima1983
31. okt 2011

@jancamad sak heeeej, je inak vela veci ktore by sa akoze "nemali" a zeny to bezne jedia a nic im neni, myslim ze mnohe z toho su len povery...
Ozaj babule, co inak pijete? ja viac-menej vodu z vodovodu s citronom vytlačeným, v práci nesýtanu Rajec, alebo nejaku inu..... Zevraj je dobra aj Lucka v tehotenstve a potom aj nejake magneziove mineralky - ale ja co som pozerala magneziove tak vacsinou perlive a tie nie su moc dobre.... a caje len ovocne, aj to pozeram co obsahuju...
Ale dávam si do pohara vody aj šumivý magnezium - tiez hovoria ze je dobry, aj na krce v nohach, aj na tlak, aj proti potratu..... takze tak 2x si tento magnezium sumivy davam

jancamad
31. okt 2011

@mima1983 tak v stredu ideme obidve, večer pišeme?

nativanativa
31. okt 2011

@mima1983 a ako ti je ?

roberta31
31. okt 2011

dievcata,chcem sa opýtat...ma niektora z vas pocit,akoby na nu liezla chripka?mam to od piatka a mala som to aj pri prvom tehu.Pocula som,že aj to je jeden z priznakov

lenkaks
31. okt 2011

@lucinka1104 no test bol negat....mrcha zatial nikde,dneska ma fesne pichalo v podbrusku...zeby zahniezdovanie ? 🙂 Ved aj ducha na teste je pozitivum !! Cim dlhsie budes testovat,tym bude duch silnut 🙂 Drzim palce,aby silnel a silnel

mima1983
31. okt 2011

@jancamad Janulik ides aj ty? prvykrat ako tehu? no teeeda.... tak to urcite.... jedna kamoska mi hovorila ze ona hned na prvej navsteve dostala aj ten balicek s roznymi reklamnymi vecami, atd, ze su tam dobre veci, co papat, co pit, atd... tak som zvedava ci aj ja nieco take dostanem 🙂

mima1983
31. okt 2011

@roberta31 u mna zacala brutalna nadcha cca pred 3 dnami, dnes je to lepsie, ale smrkam furt, aj kycham, aj to je jasny naznak tehu - tehotenska nadcha.... niektore boli aj hrdlo a celkovo sa citia akoby na nich nieco islo, cize mozes to mat aj ty 🙂

mima1983
31. okt 2011

@nativanativa ok, vcera som este hovorila manzelovi ze ma vobec neboli podbruško ani skoro prsia a teda dnes asi som to zakríkla, ale dnes teda prsia brutal! a v podbrušku ma par krat tak pichlo ze az no! az som sa zlakla, ale potom to hned preslo 🙂

roberta31
31. okt 2011

takže je to ono 🙂.Mam to od stvrtka...kýchanie,plný nos a pálenie oci.Nevadi,vydržime,hlavne nech je vsetko ok 🙂

mima1983
31. okt 2011

@roberta31 presne tak 🙂 a niektore baby ze mavaju tu nadchu aj cele tehu..... mne sa dnes zdá akokeby ustupovala.... uvidíme

roberta31
31. okt 2011

ja som to mala teda dost casto.Som PN,budem na seba aj viac davat bacha a len sa vyvalovat 😀

nativanativa
31. okt 2011

@mima1983 no jasne , klasicke priznaky 🙂 😉

barborka1446
autor
31. okt 2011

@mima1983 Kokos, tak asi sa fakt smie hocico jest/pit, len nie vela. Ja som si doteraz do vody davala sumivu tabletu, ze aka budem zdrava a potom som sa docitala na nete, ze nevhodne pre tehotne, tak ma skoro drblo 😀

mima1983
31. okt 2011

@barborka1446 ktore zas su nevhodneee??? paneboze..... podla mna to su take chujoviny az no!

jancamad
31. okt 2011

@roberta31 aj ja mam nadchu už asi 4-5 deň, soplim, kašlem kýcham. no to kýchanie mi už lezie na nervy, sustavne že nie len raz kýchnem ale aj 3-4 razy za sebou. dnes dva krat sa mi stalo že ked som kychla tak ma straaaaaaaaaaaaaaaaašne pichlo v podbrušku, že až som sa musela zohnuť od bolesti. tak si musim davať pozor a už asi viem do akej polohy sa mam dať ked mi treba kychnuť aby to nebolelo.
@mima1983 ja idem k lekarovi už druhy krat ako tehu. bola som tam min. stredu a ešte nič nevidel, že som skoro prišla, ani krv mi nebral nič, len ma pozrel od spodu, spravil ultrazvuk aj sono a povedal mi že mam zväčšenu maternicu, že to nevylučuje. tak idem teraz v stredu hadam už bude niečo viedieť

barborka1446
autor
31. okt 2011

@mima1983 Magnesium mozes http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/detail/mag... , ja som pouzivala obycajne vitaminove 😀

mima1983
31. okt 2011

@jancamad tak ja myslim ze u mna tiez nebude este nic vidiet, ale tak uvidime 🙂