Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
ahojte, tak nas je dnes v praci menej lebo polovica isla na veltrh cestovneho ruchu,.. mam kopec roboty, ale aspon mi to rychlo prejde.
v sobotu rano mam skusku zo sociologie takze aj doma mam co robit...
uz nech je februar, lebo buduci tyzden ma caka skuska z filozofie... 😀 mam toho dost..
inak baby my ideme tento rok na 3 plesy.. 😀
ako sa mate? ja mam uz druhy den nizky tlak, normalne som si musela dat taku slabucku kavu lebo ja kavu vobec nepijem, ja len zacitim kavu a hned som taka plna energie ze neviem co so sebou 😝 🙂
@mishuu dakujem za uznanie 🙂 🙂
Ahooj... Misinn ta ty budes riadne vyplesana 😎 My sme si uz konecne reservli jeden, ideme na rytiersky ples na zamok... jeee tak sa tesim, pojdem za princeznuuu 😀 ale je az koncom februara, ta mam este kooopu casu... ta ja sa budem zatial tesit iba z tych vasich aktivit, chcete? 😀
Ahojte baby 🙂
ako sa máte? Ja vyplesaná po víkende, na plese bolo fajn, ale ako mi tu písala Mirip, nebol to veru ten najlepší ples na
akom som bola, kapela málo hrala, ples začal o 19 a na začiatku bolo veľa zbytočného programu (tanec detí, spev detí a pod.) potom zdĺhavé podávanie večere, všetko sa to začalo rozbiehať až okolo 23h čo je teda fakt neskoro podľa mňa.To malo frčať od začiatku, no ale nevadí, my sme boli super partia, takže sme sa nakoniec aj vytancovali, zabavili, bolo teda celkovo dobre.
No a dnes ráno som bola v SP a nahlásila som si od 1.2. DNP 😀 takže si chcem 3 mesiace platiť, nech mám nadbehnuté a potom nám už nič nebráni zahodiť všetky kondómy 😝 juchúúú 🙂
a vy čo robkáte, ako sa máte?
caooo... ta ja som tu stenala, ze by som niekam sla bavit a sup ho... kazdy druhy tyzden mame akciu... najskor moj tato s mamcou robia velkolepu party na svoje narodky, potom ten rytiersky ples, potom ideme na svadbu... som zvedava, co sa nam este vycaruje za akciu.. juchuchuu 😀 tesim saa 😵
misin pofotime volaco... daku momentku Mariany Durianovej na toalete a tak 😀 grcajuci rytier cez hradby... fuuuj 😅 nasadime nejakeho paparazziho.
Mishu esteze ste boli skvela partia a ze vas neodradili od zabavy... nabuduce si date taky frciaci ples 🙂 a bude to dokonale.
Ludia v piatok idem do LV... uz teraz mam z toho horsie spanie. najdem ja tu gyndu? :-O dajte podrobny opis pre hotentota, co nepozna Leeevu... ako sa tam dostanem... 😅 dakujeeem
Ahojte vsetky, ako vam velmi zavidim, ze stu uz boli na plese alebo sa len chystate. Moj manzel je futbalista a vobec nelubi tancovanie, takze u nas ziadny ples nehrozi ☹ Tak ale mozno ma prekvapi a niekde ma nakoniec zoberie.
@petullia A kde presne potrebujes ist na gyndu?
@mishuu DNP je urcite skvela vec. Ja si to tiez platim a dufam, ze to nezrusia, kym pojdem na matersku.
ahojte, tak my ideme tento vikend na ples, tesim sa 🙂 vcera sme oslavovali 50-tku mojej kolegyni a bolo velmi dobre.
v piatok mam poslednu skusku zo zimneho semestra, tak budeme v sobotu oslavovat ak spravim 🙂
@mishuu o 23:00 zacat ples? asi by ma porazilo.. ked sme boli minuly rok tak zacal skoro o hodinu neskor a uz vtedy som bola poriadne nervozna. tento vikend idete na ten romanticky vikend? 🙂
@petullia neboj doktora najdes uplne lahko, tusim je to na stvrtom poschodi alebo na piatom? vzdy sa mi pletie na ktorom je gynekologia a pritom som tam bolo tolko krat... no a ked uz budes tam tak zahnes od vytahu do prava a vojdes do chodby kde zas zahnes do prava a uplne posledne dvere na konci chodby 😉
@eliskaf my ideme teraz na ples futbalistov a minuly rok sa super bavili 🙂 🙂
@misinn tak sa dobre zabavte Miši a drž sa na skúške, potom riadne oslávte 🙂
tento víkend ideme, odchádzame v piatok, jaj či sa teším. Beriem aj foťák samozrejme, tak šupnem potom foto na FB 😉
@eliskaf aj ja dúfam, že to nezrušia, ale nemali by. Plány sú skôr také, že to chcú každý rok o niečo zvýšiť, čo by bolo super, veď aj teraz to zvýšili, tak nech to takto pokračuje 🙂
@petullia ja idem ku gyndovi v pondelok 🙂
čavte kočky, už som tu dávno nebola tak najprv vždy musím zmapovať čo sa s vami deje 🙂
@eliskaf Neboj nič, tento rok ani ja nebudem plesať....tak nie si sama....aspoň máme o jeden večer naviac na snažilkovanie 😀
@misinn tak veľa šťastia na tej skúške poslednej a potom príjemnú zábavu na tom plese 🙂
@mishuu uz sa tesim na tvoje fotky, prajem pohodový vikend a potom nám možeš zreferovať ako tam bolo, tiež sa tam chystame už asi pol roka len akosi sa k tomu nemôžme dokopať, furt je niečo koli čomu to posuvame, tak aspon budem vedieť či sa tam oplatí isť 😉
ciao .. a ste tu aj nejaké tehule okrem bubu? bo už aj ja budem pod LV patriť 😎
@samain_night ja som tehula
čavte kočky,
@mishuu tešíme sa s tebou, inak som aj myslela na to či z toho romantického víkendu nebude požiadanie o ruku 🙂 a ako vidím aj misinn to predpokladala 😉 o to je to krajšie že to bolo nečakané..... takže gratulujem
@misinn tak to ste dost dlho vydržali aj ked nehrali dobre.... to by som sa asi nudila, ale ak ste mali dobru partiu tak to mohlo byť celkom fajn....
@mishuu moj muz ma tiez necakane poziadal o ruku, vtedy je to najlepsie 😉 a bolo to aj velmi romanticke. 🙂
ja si hovorim ze este ideme na dva plesy tak hadam bude dobre. o dva tyzdne ideme na dalsi ples ale ja tam nebudem poznat vobec nikoho okrem mojho muza ☹ zavolali nas tam jeho kolegovia ale ja ich nepoznam, no hovoril ze by ich chcel k nam zavolat tento vikend tak som zvedava..
Cawte...
@mishuu jeeej blahozelam 😵 aka super spravicka na rano!
@misinn ta to ste sa len rozbiehali, ten dalsi bude podla mna super zabava a ten treti bude totalne vyvrcholenie 😉 a ked nepoznas, spoznas.... ked ta chce drahy zoznamit, asi stoja za to. 🙂
@samain_night a teraz patris pod ake mesto? 🙂 ja tiez este nie som prava Levicanka, len taka lava 😀 mam tam trvaly pobyt, ale velmi to tam nepoznam a este tam ani nebyvame, len staviame 😝 aj ked vcera aj vikend sme travili Levicky, a vlastne aj piatok 😕 fuha, to az tolko... az po tejto sumarizacii som si to uvedomila. Ludiaaa... mne sa zda, ze mam tolkoo povinnosti a do nicoho, ale nicoho sa mi nechce pustit 😔 leniveeeeeeeeeeeec!!! 😅
@petullia
noo ja som sa tu narodila (LV), žila v kuse do 22r .. na pár mesiacov som sa odtrepala robiť do BA s kamošmi, a už som znovu naspäť .. takže levice ako tak poznám (okrem podnikov a diskoték, takému som neprišla ešte na chuť) 😀
a kde staviate? tu niekde smer Mýtne Ludany?
to máte dorbé s tým požiadaním o ruku, si pamatám že s mužom sme sa poznaji už dlhšie a prvé rande dopadlo horzne, muž bol zalúbený až po uši a ja som si povedala nikdy viac 😀 😀že ostaneme len kamaráti to bolo takto okolo Valentína a ved som prišla z rande už vtedy mi matka povedala /som dostala vtedy krásnu červenú ružu že počkaj tá ruža a ten chalan ti budú osudné/ tak sme si len písali a sa jeden druhému sťažovali s problémami čo sme mali v rodine atd. potom sme si začali zase volať a ked som bola na dovči v grécku so seternicou a sme aj tam čosil cez net popísali po rpíchode domov bulo druhé rande a tam už bol úplne iný, aj zhovorčivejší ako ked sme mali prvé rande a najlepšie bolo ked prišiel prvýkrát k nám, sobota 1éhodín ja som sa ledva stiahla z postele lebo v robote sme mali s deťmi akciu a som bola unavená a matka mi zahlásila keby ťa tak teraz vydel ako vygrcnutý rezanec, a zrazu o pár minút zazvonil zvonček a stál tam moj muž 😀 😀 😀 obrovská kytica modrých ruží že je na služobke a mal cetu okolo že šiel do želiezoviec na stavbu pozrieť a my bývame opačným sperom tak že cesta okolo a odvtedy sme spolu a aj ked sme spolu chodili len 5mesiacov ale poredtým sme sa poznali už vyše roka tak na Vianoce ma požiadal o ruku 😀 čo mi došlo po pár hodinách, som mala dlhé vdenie mi to došlo až neskor 😀 😀 😀 😀
@samain_night neviem kde su Mytne Ludany 😅 my staviame v Hronskych Kosihach, je to daleko? 😀
@mirip ta ten tvoj mangel si ta riadne vybojoval, zlaty 😵
@mishuu
myslím, že tam mi býva kamoška 🙂
Ludany sú na druhú stranu 🙂)
čavte baby ako sa máte? Ja dnes chytám nejaké depky, ale sama si za to môžem, alebo to bude tým, že sa mi blíži mrcha? Nejaké predmenštruačné stavy? 😖
tak ako vidim kocky sme nejako rovnako nastavene, aj ja mam dostat mrchu teraz v sobotu.... 🙂 ale uz by som bola najradsej keby som ju uz nedostala.... tak uvidime 🙂 drzte palceky....
@misinn ja by som mala dostať v pondelok 🙂 depky - sama zo seba 😅 ešte nie sme ani týždeň zasnúbení a ja už plánujem svadbu, síce mi drahý povedal, že by chcel ešte tento rok, ale ja som sa toho až moc chytila a už leziem na nervy sama sebe a nie to ešte chudákovi môjmu Števovi...včera sme sa aj trošku rafli kvôli tomu, ale potom aj udobrili 😉 takže som si povedala, že si dám pohov a budem to riešiť keď mi on povie niečo k tomu lebo sa mu nechce o tom baviť teraz, že potrebuje trošku času, ale má pravdu. No a dnes ráno som vstala hneď s takýmito myšlienkami, celá zmätená a ešte ma napadlo, že som mu zabudla urobiť desiatu do práce a to ma rozplakalo 😀 ale to už bude asi skôr ten predmenštruačný syndróm či čo 😀 😅
@annesz veľmi silno držím palčeky, bodaj by už mršula neprišlaaaa 🙂
@mishuu inak ja ta chapem u nas sa tiez zvikneme za taketo veci pochytit, nejedna sa sice o svadbu lebo to uz mame za sebou, ale aj tak ta chapem 🙂 hlavne ze ste sa hned aj udobrili 😉 mozno sa budes vydavat tak ze uz budes mat aj brusko 🙂
ja tiez zviknem byt pred menzesom viac citliva 😝

@eliskaf Ahoj a vitaj 🙂 si môj ročník 🙂 my sa chystáme na jar / v lete, teraz si ešte dávame pozor
prečítala som si, čo ste si s Miškou písali, je mi to veľmi ľúto...ako baby písali, treba pozitívne myslieť a tešiť sa na nové tehotenstvo, prajem ti nech sa čím skôr podarí a nech ste zdravučkí! 🙂
@mirip no uvidíme, ale veľmi sa teším, vyzerá to tam byť krásne, strava nestrava - aspoň schudnem 😝
@petullia na ples ideme až túto sobotu 22.1. tešííím, šaty čisté, kaderníčka dohodnutá, maľovať sa budem sama, tak to hádam nedovrzám...
@misinn ďakujem, užijeme si 🙂
domček je fantastický...neviem sa vynadívať