icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

ankalv1
14. feb 2011

@petullia na Pereckú začala teraz chodiť kamarátke malá,ale ešte je tam len týždeň takže zatiaľ plače-dám info ako bude potom.Jedna mi ešte chválila na Hviezdoslavovej. A súkromná je vraj na Vojenskej

okana1985
14. feb 2011

@samain_night ja byvam kpt.nalepku pri Sanate 🙂

samain_night
14. feb 2011

@okana1985
jj viem, po dlhsom vypadku z LV - musela som trosku rozmyslat kde je "Sanat" 😀
ako znasat tehulkovanie?

okana1985
14. feb 2011

@samain_night vies co celkom fajn okrem toho ze mi je kazde rano na vracanie obcas aj zvrraciam a strasne ma boli hlava aj teraz od tej bolesti som si musela dat paralen jednoducho sa to nedalo vydrzat a ty?

samain_night
14. feb 2011

@okana1985
ja? až na grckanie zo silvestra a večerných bolestí brucha ako pred MS (a dnešnej bolesti hlavy) NIČ
+ nesmiem zabudnúť, že mám pomaly malý šatník nohavíc .. v sobotu "aa dám si teplé nohavice - nakoniec som ich zapla zicherkou" sila 😀

bola si v LV na UTZ? aký je .. + robia foto? (či súkromne chodíš k Dr., ktorý ho má?) moja Dr. zatiaľ pracuje na licencii, tak som zvedavá, či sa jej podarí k môjmu UTZ spraviť papiere 😒

okana1985
14. feb 2011

@samain_night ja chodim Dr.Ondrasik na poliklinike celkom sa da bola som na Ultrazvuk kazde 3tyzdne chodim na poradnu musim ty nie?a mam aj foto je pekne babo teraz 16 idem na poradnu sa ma aj rozhodnut ci pojdem na laparoskopiu mam aj cystu vies sa bojim

samain_night
14. feb 2011

@okana1985
o ňom som nepočula (čo mi holky písali o ich Dr),
prechádzala som z BA sem - tam som bola na UTZ na Kramároch v 13tt + foto zadara
mám všetko v poriadku, UTZ - teraz ma čaká 20 - 22 tt už v LV .. a potom už len 30 - 32 tt posledný
poradňa raz za mesiac a neskôr každé 3t
noo cysta .. radšej pomlčím 😀

okana1985
14. feb 2011

@samain_night preco pomlcis mala si

samain_night
14. feb 2011

@okana1985
jedna mi praskla bez cudzieho zásahu

okana1985
14. feb 2011

@samain_night doktor vravel ze keby praskla tak dobre ale mne nic stale rovnako vies sa bojim16

samain_night
15. feb 2011

Kočky, toto Vám musím napísať 😀

dnes som oznámili pra - dedkovi, čo bude v lete .. on taký podarený: "babina nevládze, ja duplom nevládzem" a
ja do toho "a kto bude kočíkovať?"

On: "Kočíkovať."

Ja: "Noo kočíkovať."

On: (už to pomaly zapínalo, má 85r.) "Čo kočíkovať?"

Ja: "No veď čo sa kočíkuje?"

On: "Bábätko." .... "Budeš mať bábätko?"

.... potom menšia výmena názorou s babkou .. a nakoniec "prečo si to spravila" ... + pusa na hlavu ... no nechápem.

misinn
22. feb 2011

ahojte co je s vami? 🙂 uz sem vobec nepisete.. 😒

annesz
22. feb 2011

Ahoj kocky, akosi to tu ochablo.... tiež som tu dávno nebola.... už som druhý týždeň na PN, takúto chrípku som ešte asi nikdy nemala ☹(( a práve teraz...... ak všetko pôjde dobre tak v oktobri budem maminka🙂 teraz sme akurát v 6tt. Sme len na začiatku tak dúfam že všetko bude v poriadku...... táááák sa tešííííííím.... tak už nepatrím k snažilkám, ale ostávam tu s vami.... a nadalej držím palčeky.... a dúfam že to tu zase ožije 🙂)

misinn
22. feb 2011

@annesz blahozelam!!! tak ti prajem skore uzdravenie aby si si mohla uzivat tehotenstvo 🙂 🙂 pis pravidelne aby sme vedeli ako sa mas a ako sa vam dari, juuuuj super tak sa tu stehotnieva 😀

petullia
22. feb 2011

@annesz jeeeej super!!!! 😵 gratulujem a velmi sa tesim s vami 😎 ta len sa rychlo vyliec a uz ziadne komplikacie.. ano?! 😝 😀
@misinn ja som tu uz dlhsie nebola, dako nestiham ani ja 😖

vargovka
24. feb 2011

Ahojte baby. Taraz som vas tu objavila. Toto je tema ako na mna ušitá 😀 .Ja si sa síce možem začať snažiť až od mája,ale tak už sa to blíži. Tak som aj natešená aj sa trošku obávam,kedže som mala zdravotné problémy,ale hadam sa zadarí úspešne 🙂 🙂

misinn
24. feb 2011

@vargovka ahoj, niektore sa tu zaciname snazit az po lete tak ze toto je tema na cely rok 2011 🙂 🙂

zuzica9
24. feb 2011

ahojte, manzel dostal prave pracovnu ponuku do JE Mochovce, takze sa budeme pravdepodobne stahovat z trnavy do Levic🙂...nikoho tam zatial nepoznam, chcem sa spytat, ako sa vam byva v Leviciach??? 🙂

misinn
24. feb 2011

@zuzica9 Ahoj, aj moj muz robi v Mochovciach ale pre inu firmu 🙂
v lv sa nam byva celkom dobre, 🙂 take mensie mesto, ale utulne mas tu skoro vsetko co potrebujes 🙂

zuzica9
24. feb 2011

a robi tiez v JE? 🙂

zuzica9
24. feb 2011

no, ponulki mu nejake ubytko, co ma elektraren, neviem, ako to tam vyzera, zatial sme este nic ine nepozerali, ale urcite sa budeme musiet poponahlat s tym, lebo dochadzat z TT do LV kazdy den by bol asi masaker:(...prave som pozerala nejake podnajmy v Leviciach...

misinn
24. feb 2011

@zuzica9 ano tam robi 🙂
asi viem o ktore ubytko sa jedna, zda sa mi ze to tam teraz prerabali ale neviem ako to vyzera z vnutra. no je to blizko mesta a hned za rohom mas malu polikliniku 🙂

zuzica9
24. feb 2011

no, ja neviem:(, dufam, ze to nebude vyzerat ako nejaka robotnicka ubytovna? ☹

misinn
24. feb 2011

vies co je to normalny cinziak nie ubytovna. 🙂

zuzica9
24. feb 2011

no, ved uvidime 🙂 , ked uz sa mame na dlhsie prestahovat, tak nech to aspon trocha vyzera 🙂

zuzica9
24. feb 2011

vy byvate priamo v meste?

misinn
24. feb 2011

@zuzica9 no byvame priamo v leviciach kusocek od centra len jedna ulica ma deli od namestia 🙂 🙂

zuzica9
24. feb 2011

v rodinnom dome? 🙂

mirip
24. feb 2011

no dalšie babenky sa pridali, vitajte 🙂

zuzica9
24. feb 2011

@mirip dakujem 🙂