Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
@samain_night ja byvam kpt.nalepku pri Sanate 🙂
@okana1985
jj viem, po dlhsom vypadku z LV - musela som trosku rozmyslat kde je "Sanat" 😀
ako znasat tehulkovanie?
@samain_night vies co celkom fajn okrem toho ze mi je kazde rano na vracanie obcas aj zvrraciam a strasne ma boli hlava aj teraz od tej bolesti som si musela dat paralen jednoducho sa to nedalo vydrzat a ty?
@okana1985
ja? až na grckanie zo silvestra a večerných bolestí brucha ako pred MS (a dnešnej bolesti hlavy) NIČ
+ nesmiem zabudnúť, že mám pomaly malý šatník nohavíc .. v sobotu "aa dám si teplé nohavice - nakoniec som ich zapla zicherkou" sila 😀
bola si v LV na UTZ? aký je .. + robia foto? (či súkromne chodíš k Dr., ktorý ho má?) moja Dr. zatiaľ pracuje na licencii, tak som zvedavá, či sa jej podarí k môjmu UTZ spraviť papiere 😒
@samain_night ja chodim Dr.Ondrasik na poliklinike celkom sa da bola som na Ultrazvuk kazde 3tyzdne chodim na poradnu musim ty nie?a mam aj foto je pekne babo teraz 16 idem na poradnu sa ma aj rozhodnut ci pojdem na laparoskopiu mam aj cystu vies sa bojim
@okana1985
o ňom som nepočula (čo mi holky písali o ich Dr),
prechádzala som z BA sem - tam som bola na UTZ na Kramároch v 13tt + foto zadara
mám všetko v poriadku, UTZ - teraz ma čaká 20 - 22 tt už v LV .. a potom už len 30 - 32 tt posledný
poradňa raz za mesiac a neskôr každé 3t
noo cysta .. radšej pomlčím 😀
@samain_night preco pomlcis mala si
@okana1985
jedna mi praskla bez cudzieho zásahu
@samain_night doktor vravel ze keby praskla tak dobre ale mne nic stale rovnako vies sa bojim16
Kočky, toto Vám musím napísať 😀
dnes som oznámili pra - dedkovi, čo bude v lete .. on taký podarený: "babina nevládze, ja duplom nevládzem" a
ja do toho "a kto bude kočíkovať?"
On: "Kočíkovať."
Ja: "Noo kočíkovať."
On: (už to pomaly zapínalo, má 85r.) "Čo kočíkovať?"
Ja: "No veď čo sa kočíkuje?"
On: "Bábätko." .... "Budeš mať bábätko?"
.... potom menšia výmena názorou s babkou .. a nakoniec "prečo si to spravila" ... + pusa na hlavu ... no nechápem.
ahojte co je s vami? 🙂 uz sem vobec nepisete.. 😒
Ahoj kocky, akosi to tu ochablo.... tiež som tu dávno nebola.... už som druhý týždeň na PN, takúto chrípku som ešte asi nikdy nemala ☹(( a práve teraz...... ak všetko pôjde dobre tak v oktobri budem maminka🙂 teraz sme akurát v 6tt. Sme len na začiatku tak dúfam že všetko bude v poriadku...... táááák sa tešííííííím.... tak už nepatrím k snažilkám, ale ostávam tu s vami.... a nadalej držím palčeky.... a dúfam že to tu zase ožije 🙂)
Ahojte baby. Taraz som vas tu objavila. Toto je tema ako na mna ušitá 😀 .Ja si sa síce možem začať snažiť až od mája,ale tak už sa to blíži. Tak som aj natešená aj sa trošku obávam,kedže som mala zdravotné problémy,ale hadam sa zadarí úspešne 🙂 🙂
ahojte, manzel dostal prave pracovnu ponuku do JE Mochovce, takze sa budeme pravdepodobne stahovat z trnavy do Levic🙂...nikoho tam zatial nepoznam, chcem sa spytat, ako sa vam byva v Leviciach??? 🙂
a robi tiez v JE? 🙂
no, ponulki mu nejake ubytko, co ma elektraren, neviem, ako to tam vyzera, zatial sme este nic ine nepozerali, ale urcite sa budeme musiet poponahlat s tym, lebo dochadzat z TT do LV kazdy den by bol asi masaker:(...prave som pozerala nejake podnajmy v Leviciach...
no, ja neviem:(, dufam, ze to nebude vyzerat ako nejaka robotnicka ubytovna? ☹
vies co je to normalny cinziak nie ubytovna. 🙂
no, ved uvidime 🙂 , ked uz sa mame na dlhsie prestahovat, tak nech to aspon trocha vyzera 🙂
vy byvate priamo v meste?
v rodinnom dome? 🙂
no dalšie babenky sa pridali, vitajte 🙂

@petullia na Pereckú začala teraz chodiť kamarátke malá,ale ešte je tam len týždeň takže zatiaľ plače-dám info ako bude potom.Jedna mi ešte chválila na Hviezdoslavovej. A súkromná je vraj na Vojenskej