Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
@jankavladkova no prave som volala s jednou pani a povedala ze sa to maroko rusi, uz sme na to boli uplne prichystany ☹ ☹ co uz stale mame smolu...
@jankavladkova tak budete mat domcek? to je super, my sme sa nastahovali dva dni pred vianocami do noveho domceka, byva sa nam super 🙂 dom je predsa o inom, mas tam sukromie 🙂
@misinn joj škodaaa že vám to nevyšlo....ale tak leto je ešte pred vami, takže si ešte môžte vybrať niečo iné... 😉 veru duuufam, že budeme, drahý vyrastal v dome, takže byt vždy bral len ako dočasné riešenie... 😀 ak pôjde všetko ako má tak budúci rok na jeseň by sme mohli začať stavať... 🙂
čavte babeny... Jani aj ty si bola chorá, aj ja... mala som nejakú črevnú virózu, od piatku do utorka mi bolo hrozne, od včera ako keby zázrakom nič, pohoda, som zdravá, tak dnes už sedím za počítačom a trošku doháňam čo som cez týždeň zmeškala 🙂 Aspoň som schudla skoro 4 kg 😀 aj tak som chcela schudnúť, tak teraz to mám trošku ľahšie hehe. My asi pôjdeme nakoniec toto leto na dovču do Chorvátska, najprv sme nechceli kvôli šetreniu na svadbu, ale celkom ide robotka, tak asi naškriabeme, neviete si predstaviť ako sa tešíme, už nech je august 😎
Dnes som si kúpila ďalšie balenie kyseliny listovej, ale nie Femibion, ale ElastiQ, dúfam, že je dobrý, cena je neporovnateľná, ten Femibion je drahý jak fras, tak skúsim toto... že 1,80 € 😀 a Femibion 17,- trošku rozdiel...
jaj domčeky, to nás čaká asi až o také 2-3 roky, možno skôr ale neverím...takže vám len ticho závidím 🙂
@mishuu videla som ze si pisala na fb ze mas zdravotne problemy, ale som rada ze si uz ok 🙂 veru aj mne by to dobre padlo keby mam take 4kg dolu 😀
v auguste planujete ist do chorvatska? my pojdeme na dovolenku asi najskor niekedy po lete - september /oktober uvidime ake budu ponuky.
co je ten Elastiq? ja to nepoznam. inak to mas pravdu femibion je strasne drahy nevedia uz co maju za to pytat...
@jankavladkova aj mna to mrzi uz sme boli tak ndstaveni ze tam ideme, teraz to presunuli to je skoda ☹
ja som uz rada ze mame po prestavbe, lebo boli s tym miestami aj dost velke nervy..ale teraz je to uz celkom ok, aj ked musime dat zahradu do poriadku, chceme tam nasadit travu, my niesme velmi na pestovanie zeleniny, ved teraz sa to uz ani neoplati, ked si vsetko zratas cenovo je to uz take iste aj v supermarketoch..
@mishuu ja som mala presne to isté- tiež nejaká črevná pliaga , prvé dni aj vysoké horúčky, doslova som "umierala" a potom akoby uťalo... 😀 jeeej a do ktorej časti chorvátska sa chystáte? budete mať super predsvadobnú cestu 😀 my sme tak boli pred našou svadbou v bulharsku, aspoň som nachystala peknú farbu a tú som si potom už len do októbra udržiavala... 😀 ja beriem ten calibrum baby plan, ten stojí 5,24 čo je tiež neporovnatelné s femibionom... 😝 ked si spočítam kolko som vrazila do femibionu a v podstate zbytočne, tak sa mi až vlasy dupkom stavajú... 😀 😀 😀 😀 nebooj 2-3 roky ubehnuuu ani sa nenazdáš 😉 a už máte aj pozemok?
@jankavladkova a kde mate pozemok? v lv ci niekde v okoli? 🙂
@misinn verím ti, že vás to teraz mrzí...ono je to najhoršie keď sa človek namotá a potom sa to zruší...ale tak čo sa dá robiť... čo sa týka záhrady tak v tom máme s drahým rovnakú predstavu, pekne trávnik, sem tam nejaký kvietoček a tujky a to uuuplne stači... 😀 a čo sa týka prestavby tak to si viem živo predstaviť...my sme si to užili na byte a teraz pomáhame našim prerábať starorodičovský dom, takže viem presne o čom vravíš... 😝 ale potom ten výsledok stojí za to... 😉 a pozemok sme kúpili hore na vinohradoch... 😉 vy máte domček priamo v LV?
@jankavladkova na Vinohradoch máte pozemok? jeeej budeme susedky 🙂
mohla by si mi napísať kde konkrétne a cenu, lebo uvažujeme nad tým len sa nám tam nechce volať lebo to nie je ešte aktuálne tak nech nie sme ako blbí 🙂 nie náhodou tam kde je teraz tabuľa na poli oproti tomu stavebnému marketu?
to je super miesto...
ja som mala v sobotu a v pondelok tiež teploty a slabá som bola ako mucha.
@misinn v auguste ideme len ešte netušíme kde, chodili sme do Novalje na ostrove Pag, tam je skvele, ale chceli by sme ísť asi už aj inam, aj keď ja som taká, že mi je tam už dobre a kľudne by som tam išla zase - poznáme tam už domácich , dalo by sa aj ubytko dobré vybaviť cez nich, ale polovička sa chce pozrieť aj inde, tak uvidíme...čo by si odporučila? 😉 Ja tam potrebujem nočný život a pekné pláže 😝 😀
@mishuu 😀 😀 😀 tak to je supeeer 😉 tešiiiim saa, ja keď to ešte chvílku potrvá, lebo my chceme potom stavať tak ako budú peniažky a svojpomocne, teda nie cez firmu, takže to bude pár rôčkov... 😉 aaanoooo presne tam 🙂 konkrétne je ten náš pozemok niekde oproti tehelni a nie hneď pri hlavnej ceste ale viac v poli takže by tam mal byť klud 😉 no a cena bola 33 eur/ m2 ale ešte budeme platiť nejakú čiastku za inžinierske siete čo sa tam budú budovať, keďže aj cesta aj siete budú súkromné...tie by sa mali vybudovať do konca roka, tak duuufam, že to tak aj bude... 🙂
@jankavladkova tak to máte super miesto, tam by som aj ja veeeeľmi chcela domčok a tiež tak viac v "poli" aj keď ono to dlho už teda pole nebude 😉 a teraz bývate kde?
ježiš ženy ja som hovno urobila dnes 😀 len tu pozerám fotky a čítam a píšem s vami 🙂
keby ste videli koľko mám ale roboty, ja som trúba, idem makať... 😀
@mishuu 😀 😀 😀 😀 tak toto poznaaaam , aj mne sa stáva že sa taaak zamocem na nete že nič iné neurobím... 😝 😀 😀 😀 veru aj my sme maaaximaaaaalne spokojní a polohou toho pozemku... 😀 a máš pravdu, už to veru nebude pole - čo som pozerala ten plán, tak to bude to riadna domová štvrť 🙂 teraz bývame pekne v centre- na marxovej 😉
@misinn jeeej ďakujem si zlatá, akurát dnes sme so švagrinkou premýšľali kam by sme šli, určite si tie miesta mrkneme na webe a vyberieme 🙂
ideme aj s priateľmi, zatiaľ 4 určite so švagrinou a jej priateľom a možno aj zvyšok partie sa pridá, uvidíme...
no kiež by som tam išla už s niečím malinkým v brušku alebo sa možno práve odtiaľ s niečím takým vrátim 😉
@mishuu Držím palce, aby pekné spomienky z dovolenky boli spojené aj s vytúženým bábom. 🙂 Aj my sme si tak spríjemnili dovolenku v Bulharsku minulý rok. Rodičia nám vraveli, aby sme si nezabudli antikoncepciu, aby sme sa odtiaľ nevrátili zo "suvenírom". Nevedeli, že mi si tam ten "suvenír" už nesieme. 🙂 Ale my sme to tak chceli, to nebola náhoda... 😉
@li_la jeeeej to je milé, snáď sa aj nám taký husársky kúsok podarí 🙂 🙂
@vargovka no tak ten Primošten veru zvážime, kuknem na google earth, juj už sa teším na dovču 😀
a Novalju odporúčam, je tam super, ak pôjdete na aute tak pobeháte celý ostrov lebo je malý a je tam veľa krásnych pláží a zátok a kopcov s úžasnými výhľadmi, je tam čo pozerať 😉
@vargovka že je tam krásne...a počkaj naživo 🙂
My sme sa rozhodli, že ideme (ešte nevieme kam, ale asi ten Primošten) a pôjdeme na blink, ubytko si nájdeme tam, nebudeme nič objednávať dopredu a basta. Do Novalje sme išli prvýkrát tak, že sme už mali ubytko, stresovala som pol roka dopredu, že musíme rezervovať a potom keď sme tam prišli tak ľudia ponúkali na ulici apartmány na prenájom, takže toho sa nebojím...teda dúfam 😉
včera si nebola na zumbe...bola si v tej BA? (či kde to..) 🙂
@vargovka @mishuu tak vyzerá to tak, že asi aj my pôjdeme tento rok do chorvátska...tak sa tešiiim lebo som veru tento rok s morom nerátala... 😀 ešte síce neviem kam ani či pôjdeme len dvaja alebo viacerý ale dnes ráno mi drahý povedal nech niečo pekné popozerám, tak som zvedavaaa kam nás to nakoniec zaveje... 😀
@jankavladkova to je super, ja som s tým tiež nerátala toto leto, ale podarilo sa, teda hádam sa podarí, lebo šetrím zo svojich zárobkov na dovču aj na svadbu a drahý taktiež na svadbu 😝 takže tento rok je v znamení šetrenia a šetrenia na všetko možné...mňa zaujal ten Primošten, tak uvidíme či presvedčím aj ostatok 🙂
Bože baby aby som sa trošku vrátila aj k "snažilkovskej téme" 😀 ja mám takú chuť už otehotnieť 😅
teraz budem mať plodné dni, normálne si tajne želám aby sa nám šuchlo, ale ten môj si dáva taký pozor, že asi nehrozí žiaden "úraz". Tak musím vyčkať do júla, ale tak je to správne nechcem byť na svadbe s mega bruchom 😝
@mishuu 😀 😀 veru aj my máme tento rok v znamení šetrenia, takže viem presne o čom hovoríš 😀 😀 😀 😀 aj ja mám straaašnú chuť otehotnieť, no a práve som po plodných dňoch a veruže sme sa aj "snažili" takže som zvedavaaaa ako to tentokrát dopadne.. 😉 a moja ty radšej veru len počkaj na júl ako ste sa dohodli, aby si si ešte svadbičku riadne užila... 😉 však ani sa nenazdáš a je tuuuuu 😵
@jankavladkova juuuj držím ti veľmi palce 🙂 aj na nohách 😀 😀
ja vyčkám, len som taká pojašená, že by som chcela všetko naraz, hneď, rýchlo 😀
zajtra svadbu a pozajtra ostať tehotná...neviem (vlastne viem...) čo sme si tú svadbu dali až na november, mohli sme aj skôr...
teraz je už jedno 😝
@mishuu 😉 vďaka... 😉 a toto tiež poznaaaaaaaam akoby som videla seba- aj ja chcem všetko hneď a zaraz.... 😀 😀 😀 😀 a kedy presne v novembri to máte? potom ťa prídem okuknúť... 😉 😀
@mishuu urcite je tam pekne uz som si popozerala asi vsetky fotečky co su na nete 😀 a ten Primošten urcite vyskusajte. uz si si pozerala daco z tadial? je tam fakt velmi pekne. dokonca sme tam minuli rok stretli nahodou levicanou a ty hovorili ze uz boli kdekade v Chorvatsku ale ze tu sa im paci najviac. oni uz boli po 4 krat 😀 a co sa tyka toho zajednavania vopred tak to vobec nemusite ani tu. oni tam hned na namesti jak vojdete do mesta maju take ich kancelarie co zhanaju ubytovanie pre turistov.
vcera som nebola na zumbe bo som taka soplava. ale bola som v sobotu na tom maratone. ty si nebola? bolo nas tam velmi vela tak moze byt ze som ta nezaregistrovala 🙂
@jankavladkova no ty mas teda super chlapa 😀 neha ta nech vyberies pekne miestecko na dovolenku 😀 len vyber daco pekne a trosku si oddychnite a treba sa tam snazit a snazit a snazit 😀 😀 😀 😉 ak uz teda tam nepojdete traja. no to nic nemeni na situacii ze treba aj podorabat, nechtiky ,vlasky,nostek a tak dalej 😀 😀
no baby čo sme vsetky rovnake? ja mam presne take iste potreby ze hned a zaraz 😀 ale moj drahy ma obcas schladí z tou jeho chlapskov logikov 😠
misi a ty teda ked mas plodne dni tak šup,šup na to. draheho treba nejako ošáliť nech ani nevie kde ma hlavu 😀 😀 ja tu machrujem ale ani ten moj sa az tak ošálit neda. su to chlapi 🙂
@vargovka ja som v sobotu pracovala, takže som nemohla ísť, ale včera vraveli baby, že minulý rok (to som bola aj ja) že bolo lepšie...tak neviem.
Akurát som tu mala drahého a riešili sme dovolenku, mám vybrať miesto, tak večer to so švagrinkou mrkneme a niečo nájdeme 🙂
Ten môj sa ošáliť nedá, síce veľmi tieto ženské veci okolo cyklu neovláda, ale ja sa vždy posťažujem, že ma bolia vaječníky a vtedy mám tie plodné dni, tak to už vie...ale počkám si pekne na júl.
@jankavladkova máme to 11.11. o 16h v kostole na rybníkoch, rada vás tam uvidím baby...začínam mať pocit, že tam budem mať veľa známych pred kostolom aj zákazníkov a tak, ale ja som rada, je to milé 🙂

ahojteee
@misinn tiež pozerám že to tu nejako utíchlo 😕 u mňa nič nové, akurát som bola od minulého štvrtku chorá takže "radosť" 😝 😀 😀 😀 ale už je chvalabohu dobre 😉 jeeej takže vy už za chvílku idete na dovču- supeeer 😵 a maroko- no paráda- to budete mať riadnu exotiku... 😉 my tento rok asi k moru nepôjdeme, ak tak asi len chorvátsko lebo sme kúpili pozemok takže teraz šetríme peniažky na domček... 😵