icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

misinn
25. máj 2011

@mishuu mna tiez prve napadlo ze preco ste si dali svadbu az na november 😀

@vargovka ak sa smiem spytat dcerku mas s tym prvym manzelom?

vargovka
25. máj 2011

@misinn presne aj my sme sa bavili z mojim drahym minule ze aj my by sme tam skocili cez leto. aj do zoo. my sme uz totizto z mojou malou v zoo v pesti boli, ale ja mam taky neskutočny orientacny zmysel ze sme chodili len po tych istych ulickach,takze sme vela nevideli 😀 😀 😀
ten prater neviem tiez. mas rada kolotoce?

misinn
25. máj 2011

@vargovka ja som tam v zoo nebola, tebe sa tam pacilo? my sme boli pozriet len tropikarium ale aj to bolo veelmi dobre 🙂 inak ani ja nemam vobec orientacny zmysel, ale co uz 😒
ano ja mam velmi rada kolotoce a rozne drahy, ale zas nie take ze ta to vynesie do vysky a potom padas dolu to sa bojim 😀

vargovka
25. máj 2011

@misinn hej. ja som zacinala veeeelmi skoro 😀 ale nic nelutujem,lebo mam moju Valentínočku 🙂

vargovka
25. máj 2011

@misinn v tropikariu sme tiez boli, aj nam sa lubilo, ale je to take dost male. pekne je v tej zoo,ale hovorim ze vela som z toho nevidela nakolko som sa tam motala ako madar a stale som vysla tam kde som vošla 😀 😀

misinn
25. máj 2011

@vargovka ako skoro? ved ja som prvy krat otehotnela ked som mala 19 🙂 tak co je potom skoro? 🙂
vy sa snazite uz alebo ste si tiez dali nejaky termin ze odkedy sa budete snazit?
inak mas zlatucku dcerku 🙂

misinn
25. máj 2011

@vargovka haha teraz som sa dobre zasmiala inak niektore zoo su tak spravene ze sa tam da akurat zabludit 😀

vargovka
25. máj 2011

@misinn no ved aj ja som mala 19 😀 ja som mala trosku zdravotne problemi takze rok som nemohla otehotniet. teraz je rok tak by sme uz aj mohli 😉 a dakujem. je to moj pokladik aj ked uz v puberte a hubuje jak o dušu. 😒

misinn
25. máj 2011

@vargovka tak teraz uz si zdrava a mozte ist na plno budem vam drzat palce, ja som tu z vas taka co si prestane davat pozor najneskor, tak dufam ze vas stihnem a budem s vami kocikat 🙂

mishuu
autor
25. máj 2011

@misinn
@vargovka

baby prečo november? Lebo sme chceli mať svadbu na jeseň, september mám plný roboty a neviem prečo sme to nedali na október, chceli sme aj pekný zaujímavý dátum, tak asi preto...ale teraz to trochu aj ľutujem, mohli sme to už mať za sebou...ale bála som sa, že nič nevybavím narýchlo, inak ja som chcela mať svadbu až po pôrode už s dieťatkom, ale drahý chcel ešte tento rok 🙂 tak čo už narobím 😝

Chlapa mám dobrého, veľmi dobrého (dúfam, že to tak aj ostane) sme spolu 8 rokov, a z toho 5 spolu bývame, takže jak starí manželskí párik, jediné čo nás ešte môže zmeniť bude to dieťa, ale dúfam, že nás to ešte viac spojí...

Inak baby, práve som si robila ovulačný test a mám ho silno pozitívny, testovacia čiarka je tmavšia ako kontrolná 😀 😀

a už ma nedhovárajte od tej svadby s bruškom lebo si to naozaj rozmyslím, ja som totiž taká, že keď mi niekto nasadí chrobáka do hlavy tak som veľmi váhavá a pri tom inak som tvrdohlavec, baran Jani... 🙂

jankavladkova
25. máj 2011

@misinn 😉 videla som že už si si stihla kuknúť fotky 😉 však ako by to bolo keby nemal svoj albumček na FBčku 😀 😀 😀 jasneeeee budem vás informovať ale testovať sa chystám teda ak bude treba až okolo 3.6 😉
@mishuu máme mini yprkšíra 😉 včera sme boli u veterinára a váži 600 g - normálne som sa smiala, že v chladničke máme ťažší syr ako je náš hafan... 😀 a ozaaaaaj kukala som tvoje albumy s fotkami čo si porobila tehulkám a fotky detičiek - no naaaaaaaadhera - už viem na koho sa obrátim potom keď budem tehulka... 😉 a suuuuhlasiiiim s babami- všetky sme veru nedočkaveeee a vlastne všetky kočky čo túžia velmi po bábenku by ho chceli hneď a zaraz... apresne- nechaj to na náhodu- čo má byť tak to bude, no a ak máš byť už na svadbe tehulka, tak budeš a pevne verím, že aj tak si svadbičku naplno užiješ... 😉

jankavladkova
25. máj 2011

@mishuu teraz som si všimla, že je tu ešte aj ďalšia popísaná strána... 😀 😀 😀 jeeej takže si tesne pred ovu? 😉 noooo takže čo teraz...? 😉 😀 😀 😀 😀 a podla mňa bábenko vás určite ešte viac spojí... 😵
@vargovka 😀 😀 😀 😀 😀 keď som si čítala o tvojom orientačnom zmysle, akoby som si o sebe čítala... 😀 😀 😀 😀

vargovka
25. máj 2011

@mishuu myslela som si ze si vaha prave preto ze si zostala taka na pochybach. lebo ja som a presne takto reagujem ked mi niekto spochybni moje rozhodnutia 😀 len sa ty nenechaj odradit nasimi logickymi uvahami. mozno dnes ked mas tu ciarocku taku tmavu tak "tekutine lasky " sa mozno zadarí 😀 😀 😀
@jankavladkova 😀 😀 asi sme viacere take 😀 ja teda si niekedy myslim ze som fakt na hlavu bo mne sa to stava aj ked z Tesca vyjdem a neviem kde mam auto 😀 😀
@misinn tak neotalaj az tak dlho, lebo my by sme radi aj z tebou kocikovali. 😉

mishuu
autor
26. máj 2011

@jankavladkova idem kuknúť Yorkiho na FB, to sú strašne zlatí psíčkovia...ja milujem zvieratká všetky a odjakživa už ako decko som bola stále na dedine a naťahovala všetky zvery na dvore, sliepku, zajaca, kocúra, psíkov... 🙂
no a asi tak v 20 rokoch som z ničoho nič dostala alergiu na psíkov...na iné zvieratká nie, ale ak veľmi hladkám psíka, tak začnem riadne sopliť, hlavne zo srsti a prachu a keď ma olíže niekedy sa mi urobia také vodnaté vyrážky...takže drahý mi havka do bytu zakázal, že keď raz bude domček, tak potom môžem mať hava vonku...

@vargovka no večer sme toto tak ktovie či sa objavila aj nejaká tekutinka lásky 😀

vargovka
26. máj 2011

@mishuu tak som zvedava 😀 😀 urcite si to cely cas mala v hlave. myslim tu tekutinu,či bude alebo neee 😉 ja by som mala asik 😝

mishuu
autor
26. máj 2011

@vargovka práveže vôbec, ja pri tom akosi neviem rozmýšľať 😀 čo je dobre! 🙂

misinn
26. máj 2011

@mishuu ty mas alergiu na psikov? juuj ☹ to by som nechcela ale co uz s tym asi nic nespravis.
my mame pudlika a ten je vhodný aj pre alergikov možno pri nom by si nemala problem lebo ten ani neplzne, v dome z neho nemame ani chlpok.

mishuu
autor
26. máj 2011

@misinn veru mám a strašne ma to mrzí, lebo ich mám veľmi rada...takže pudlík je antialergický...dobre vedieť do budúcna 🙂 my by sme chceli asi Jack Russela alebo Bígla a mne sa veľmi páči aj anglický kokršpaniel,
len to budem asi vyhádzaná stále 😖

misinn
26. máj 2011

@mishuu aj mne sa paci anglicky kokrspaniel, ale keby si mozem vybrat tak by som mala najradsej irskeho setra. mala som takeho ale pred dvomi rokmi mi zomrela, ona bola moja najvacsia psia laska ☹
ale mozno raz ked budem na dochodku si taku kupim 🙂 🙂

mishuu
autor
26. máj 2011

@misinn joj aj to je nádherný pes...ja som ako decko vedela naspamäť celú psiu encyklopédiu, tak si dodnes pamätám veľa plemien 🙂

vargovka
26. máj 2011

@misinn Miši a ty si si robila ten test dnes rano?

misinn
26. máj 2011

@vargovka nie nerobila, pretoze som mala pocit ze mi pride mrcha. vlastne som si tym bola ista lebo som si spomenula ze tento tyzden som jedla citron a kolegyne mi povedali ze to oddaluje mrchu, tak ja som o tom nevedela, prave som bola na wc a uz sa mi spusta, inak normalne mi odlahlo, nebola by som na to teraz este prichystana..
hlavne nie teraz ked mame ist na dovolenku.

jankavladkova
26. máj 2011

@mishuu jaaaaj takže sa ti spravila alergia na psíky...joj to mi je luuuto, ale ako miška spomínala pudlíky sú aj pre alergikov 😉 my potom do domčeka chceme aj velkého- pravdepodobne to bude vlčiak- to je drahého srdcovka- oni mali doma vždy vlčiakov, dokonca niekedy aj dvoch (keď bol jeden už velmi staručký) teraz v sobotu sa ináč chystáme aj s drobcom k svokrovcom, tak som zvedavá ako naňho bude ich vlčo reagovať... 😅 😀
@misinn tekže mrchatá sa už rozbieha? ináč o tom citróne som počula aj ja a červené víno je zase na vyvolanie... 😉 tak si to teda na dovči pekne užijete vo dvojici... 😉 a írsky seter je naaaaaaaaaaaadherný pes 😵
@vargovka 😀 😀 😀 😀 ináč presne toto sa mi stalo v mlynoch v nr- ani za svet som nevedela, kde mám zaparkované auto... 😀 😀 😀 ešteže som ho potom objavila 😀 😀 😀 😀 a kraaaaaaasnu dcérku máš, veeelmi je podarená 😉

misinn
26. máj 2011

@jankavladkova ano som rada, mozem si to tam riadne uzit 🙂
veru irsky seter je krasny a aj povahu ma super. ale kazdy pes ti da vela lasky 🙂

mishuu
autor
26. máj 2011

@misinn ináč to s citrónom je fakt, ja som pila citrónovú - ale veeeľmi citrónovú vodu kedysi keď som si chcela mrchu oddialiť o deň-dva...funguje to. A vínko naopak.
Takže ti to teraz vyšlo tak ako si chcela, tak si užite dovolenku nádhernú...kedy idete?

@jankavladkova pohľad na vlčiaka v spoločnosti toho krpca, to bude zlaté..odfoť 🙂

misinn
26. máj 2011

@mishuu 23.juna ideme ale to bude taka polodovolenka, pri mori budeme 2-3dni je to vlastne pracovna cesta a muz moze ist so mnou, ale urcite lepsie nez byt doma 🙂

jankavladkova
26. máj 2011

@mishuu jasneee cvaknem 😀 bude to veru zaujiiiimaveee 😀 😀 😀 😀
@misinn tak to máš super, že drahý môže ísť s tebou- taká služobka vždy dobre padne... 😉

mishuu
autor
26. máj 2011

@misinn super robotu máš, vieš o tom? 😉

mishuu
autor
26. máj 2011

jaj dostavili sa moje ovulačné bolesti...baby a neviete čo to tam vlastne tak bolí? Mňa vždy bolí viac na jednej strane ako keby vaječník, väčšinou ľavý, tentokrát pravý...to vtedy keď to "vajíčko" vylieza von? 😅
Ospravedlnte moje odborné výrazy 😝 😀

vargovka
26. máj 2011

@mishuu no malo by to byt tak ze akurat vylieza 😀 mna to tiez tak bolieva. a vtedy ma to aj pri sexe boli 😝 je to takô nepríjemnô 😀