icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

mishuu
autor
1. jún 2011

@jankavladkova @vargovka
my grilujeme teraz v sobotu, neviem sa dočkať, ale musím sa krotiť v opekaní špekáčikov lebo chudnem, dnes je 1.6. tak zase raz začínam chudnúť do dovolenky...už od januára začínam 😀 😎

@martina210 VITAJ Mati 🙂 som rada, že si tu medzi nami a dúfam,že sa čoskoro zadarí 🙂

@misinn juuuj cestovná horúčka, aj ja už chcem...ale aj august je už o chvíľku a 13.6. ani nehovoríííím, užite si to, budete mať krásnu dovču 🙂

misinn
1. jún 2011

dakujem Vam 🙂 ja som dneska musela ostat doma, take mam hrdlo ako ked mam alergiu ale nechapem z coho, stipe ma. zda sa mi ze mam aj slabu teplotu dala som si paralen, dufam ze to coskoro prejde akura teraz, musim byt chora ☹
tento vikend mam uz poslednu skusku tak dufam ze to urobim nech mam uz potom veget 🙂
inak aj ja by som cez vikend grilovala, aj ked ja by som grilovala v kuse keby ze sa da...

@mishuu veru ako hovoris august je o chvilu, ved dnes je uz prveho juna uvedomujete si to ? 😀 😀 😀
inak ja to mam zas tak s tou dietou, ze vzdy si poviem ze od pondelka..tak ja chudnem v podstate kazdy tyzden, kedsa tak nad tym zamyslim tak je to dost smutne, nechapem preco sa neviem poriadne zapriet...
@jankavladkova ako sa ma havko? 🙂 hodim potom fotky na fb z dovolenky 🙂 🙂
@martina210 kolko mas rokov ak sa smiem spytat?
@vargovka

misinn
1. jún 2011

@mishuu ozaj vcera som videla v tvojom profile ze sa stale trapis kedy sa zacat snazit.. dosla si k nejakemu zaveru? 🙂 alebo to nechas na muza nech rozhodne za teba? 🙂 🙂

mishuu
autor
1. jún 2011

@misinn s tou diétou...ani ja sa neviem zaprieť, dokázala som to len raz v roku 2008 fotky z dovolenky mám na FB Croatia 2008 a tam som bola so sebou spokojná, pekná postava bez celulitídy, ale teraz...ach jaj nedokážem si odoprieť, hlavne sladké a pečivo - to je moja smrť... 😠 😠 😠 takže riťka sa nafukuje... 😖

rozhodla som sa nechať to nie na júl, ale na ten august na dovolenke, ak drahý niečo urobí tak urobí ak nie tak to nebudem siliť! (asi koncom dovolenky v Chorvátsku by som mala mať plodné dni, ak to tak vyjde takich možno drahý využije a možno nie, nechám to na neho..) 🙂

strašne to letí, pol roka pomaly za nami baby...ja to vnímam vždy tak, že nový rok, letná dovolenka, na jeseň jarmok a potom vianoce a zase koniec roka...

erika3011
1. jún 2011

Ahojte baby tak my sa už snažime 5 mesiacov, teraz bude 6... tak netrpezlivo čakáme 🙂 Ja už mám jednu dvojročnú babiku tak aspon to je moja útecha 😉 😉

martina210
1. jún 2011

@mishuu jej ahoj Miška, ďakujem, dúfam, že sa nám všetkým čoskoro zadarí a aj my ideme v auguste na dovolenku do Vysokých Tatier, my hory milujeme, tak dúfam, že sa nám podarí vrátiť sa z nich už aj s fazuľkou v brušku a rovnako to isté prajem aj Tebe 🙂

martina210
1. jún 2011

@misinn smieš sa spýtať, mám 26 rokov a manžel 32 rokov a veľmi túžime po bábätku a mám pocit, že už máme aj dosť rokov a bábätko nikde, som z toho smutná ☹ Kvôli mojej vysokej škole, ktorú som minulý rok skončila sme sa začali snažiť až po svadbe.

mishuu
autor
1. jún 2011

@erika3011 ahoooj 🙂 jeej koľko nás tu už je teším sa 🙂 to bude tehotenská žúrka potom 😉 😎

@martina210 tak kiež by sme sa obe vrátili z dovoleniek už s malinkým v brušku, to by bolo krásne, aj ja by som bola rada 🙂

erika3011
1. jún 2011

@mishuu to by bolo fajn 😉 už aby to bolo, som akási nedočkavá....vraví sa,že by sa na to nemalo myslieť no dá sa to vôbec? 😀

mishuu
autor
1. jún 2011

@erika3011 no veru asi nedá... 😀 aj ja som nedočkavá neboj sa 😅 to sme asi všetky, len jedna to skrýva lepšie a druhá nie 😀

martina210
1. jún 2011

@mishuu Miška a prečo chceš vlastne schudnúť? Veď máš peknú postavu a veľmi dobre vyzeráš aj v svadobných šatách. Ja viem plavky všetko odhalia, každý nedostatok, ja to poznám, pri mojej výške mám málo kíl a je to strašné keď mi všetci hovoria aká som chudá a mala by som pribrať. S tým chudnutím to nepreháňaj, čo by som ja za to dala, keby som mala viac kíl. Ber všetko s úsmevom 🙂 🙂 🙂

mishuu
autor
1. jún 2011

@martina210 🙂 keby aj neschudnem, ale aspoň spevniť by som sa mohla nech sa to na mne tak nevlní 😀
v plavkách...presne ako píšeš, tie odhalia všetky nedostatky. Mám 62 kg, chcela by som 55kg takže 7kg - dosť veľa to asi do augusta nedám dole 😅 nevadí budem aspoň poriadne cvičiť, síce chodím na zumbu poctivo, ale musím aj posilňovať trošku, nech sa formujem 😉 veď nech som potom pekná tehula, musím teraz schudnúť, aby som potom mala čo priberať a nemala 100kg 😀

martina210
1. jún 2011

@mishuu ja mám 57 kg ale pri výške 180 cm je to málo, ja by som chcela tých tvojich 62 kg, to by bolo super alebo aspoň 60 kg ale to sa mi doteraz nepodarilo, schudnem ľahko a rýchlo ale s priberaním je to u mňa horšie. Všetci sa tešia, keď schudnú a u mňa je to naopak, keď priberiem teším sa ako keby som vyhrala v športke.

erika3011
1. jún 2011

@martina210 martinka na priberanie je najlepšie aj tak tehu, vtedy papaš aj to čo inokedy by si do ust ani nedala 😀
@mishuu uff moja tak mať tvoju postavu nad chudnutim ani neuvažujem 😀 ale poviem ti najlepšia dieta po pôrode je kojenie to ti zidu tehu kila ani nezbadaš ako a aj viac..teda aspon mne mala doslova vycucala ešte aj to čo som mala na sebe aj pred tehu 😀 😀 😀 😀 no ale aby som schudla poriadne ku svojej spokojnosti to by som potrebovala kojiť asi minimalne 4 deťurence

martina210
1. jún 2011

@erika3011 to máš pravdu Erika, presne toto mi hovorí aj môj manžel a aj všetci ostatní, vždy keď spomeniem, že chcem pribrať, všetci hneď pohotovo povedia: počkaj keď budeš tehotná, potom určite priberieš.
Pozerala som si tvoj albumček a máš krásnu dcérku, určite ti každý deň robí veľkú radosť. Ak sa smiem spýtať, si z LV alebo niekde z okolia? Zdalo sa mi, že v albume máš jednu fotku z Tekova pri Hrone ale možno sa mýlim.

erika3011
1. jún 2011

@martina210 ďakujem pekne je to môj pokladík 🙂 Ja som z Levíc, tá foto je z Jura nad Hronom, tam chodievame k Hronu ale poznám aj S. Tekov velmi dobre, stade pochádza mojej dcérky biologický tatino 😉

mishuu
autor
1. jún 2011

@martina210 keby sa to dalo rada ti poskytnem svojich 7 kg 😉

@erika3011 ale no...mám tučnú riť, v plavkách vyzerám hrozne 😖
no ale nevadí, veď hádam s tým niečo urobím...každá sme s niečím nespokojná.

Dnes sa zatiaľ držím svojej zdravej výživy...ja vlastne nedržím žiadnu diétu, diéty sú blbosť, treba sa zdravo 5x denne najesť (nie veľa), veľa ovocia a zeleniny čerstvej...teóriu ovládam 😀 😝

erika3011
1. jún 2011

@mishuu teoriu aj ja 😀 a prax??? večer pri chipsoch 😝 😀 no odolaj ked davajú dobrý film 😀 😀 😀 😀 😀

mishuu
autor
1. jún 2011

@erika3011 😀 😀 ja frčím na maslovom popcorne 😀 😀

vargovka
1. jún 2011

jaj baby a čoze to mate za temu? 😀 😀 ze kila. moja smrt 😀 ja som schudla 8 kg z 90 dnovov dietkov. este 8 potrbujem ale uz sa neviem prinutit. aj ja ked zacitim čerstve pečivko tak koniec 😀

vargovka
1. jún 2011

@misinn Mišík to sa aj mna pytas kolko mam rokov? či si sa len pomylila? ja som uz stara capa 😀

annesz
1. jún 2011

Ahojte kočky, taaaak dávno som tu nebola, akosi na to nie je čas vysedávať pri nete... Sem tam nakuknem a rýchlo prečítam čo sa s vami deje, vidím že sa pridali aj nové ,,levičanky,,. Všetkým snažilkám prajem aby sa im tehotenské plány naplnili či už počas dovolenky, či inokedy 🙂 Ja to už teda mám zatiaľ za sebou na jeden čas, teraz sa začínam venovať skôr téme výbavička atď. Je neskutočne veľa krásnych vecí pre bábatko, ani neviem ako si vyberieme 🙂 tak sa zatiaľ držte a pekný deň všetkým.....

misinn
1. jún 2011

@vargovka nie nie teba sa nepytam, na teba som klikla len tak nech ti nieco hore blika 😀 😀 😀

misinn
1. jún 2011

@erika3011 ahoj, tak uz je nas zas o jednu viac 🙂 🙂 ty si priamo z lv?

misinn
1. jún 2011

@martina210 neboj, tento rok sa vam urcite podari 🙂 vobec to tak neber ze sa ti zda ze mate dost rokov, pretoze to nieje pravda,.ved teraz kolko krat rodia aj 40-45rocne a nic si z toho nerobia.
na vek sa netreba pozerat, aj tak si to zivot zariadi tak ako sam chce..

misinn
1. jún 2011

@mishuu Miška myslim ze si sa dobre rozhodla, netreba to za kazdu cenu hnat, najlepsie je to nechat na chlapa, teda ja som taka ze ja ked sa mam rozhodnut tak to vacsinou zle dopadne pretoze tolko vaham ze nakoniec vyberiem to zle. preto aj snazenie nechavam cisto na mojho muza, kedy to spravi vtedy bude, tak to bude najlepsie 🙂

misinn
1. jún 2011

baby, ja som dnes taku dobru cinu navarila - viem chvalim sa 😀 😀 ale tak sa mi podarila, ze som sa z nej taak najedla.. a potom ze dieta.. 😠

erika3011
1. jún 2011

@misinn Ahoj 🙂 dakujem za privítanie 😉 Ano priamo LV, konkretnejšie Rybníky 2 😀

vargovka
1. jún 2011

@misinn heeej. daj receptuš. aj my lubime. obcas daco vymyslim ale neni to ono 😉

martina210
2. jún 2011

@misinn Miška veď hej, máš pravdu, nie sme ešte tak starí, len sme asi veľmi nedočkaví a bábätko by sme chceli hneď. To ale samozrejme každá jedna z nás po tom túži. Musíme veriť, že sa nám to čoskoro, dúfam, že všetkým podarí a budeme všetky chodiť s bruškami a ako spomínala mishuu, dáme si stretko a urobíme krásne bruškaté fotky 🙂