Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
@vargovka zajtra žiadna, len ráno jedno rodinné v ateliéri, to je na hodinku a potom veget, ideme grilovať, len či nebude pršať? 😖
Inak, včera som bola na tom "Zumba toning" tam vedľa a bolo to super, miestami som myslela, že sa pogrcám, je to zaberák, ale super na formovanie postavy a chudnutie!! Idem aj v nedeľu a zase aj vo štvrtok 🙂
Taká som bola zničená potom, že som ani nemala chuť už nič večer jesť, takže sa teším 😝 😀
@mishuu Ahooooj 🙂 aké to je milé ako sa tešíš na víkend 🙂)) pre mna je už den ako den, na materskej je to občas stereotyp 😅 Ja mam dnes tiež trošku "volno" bábiku mám u svojej mamy, na rano som absolvovala skúšku účesu, na budúcu sobotu sa vydávam 😉 ale som sa aj nahnevala, sedeli sme tam s maličkou pol hodinu a za 5 minut ma vybavila, kukla len moje vlasy a doplnky aké mám..nemusela nás tam nechať čakať s maličkou...čo už.
ahojte, ja uz dnes robim, po dvoch dnoch volna, oddychovala som, este stale mam slabucku nadchu, inak som sa aj ucila, zajtra mam posledne 3skusky v tomto roku...a potom uz vegeeet 😀 😀 len aby som to spravila.
moj muz ma dneska narodeniny, vcera som mu upiekla do roboty za 5plechov pagacov 🙂 🙂 v nedelu budeme robit malinku oslavu.
vcera riadne hrmelo vsak? ja som bola sama doma a piekla som tie pagace, mala som otvorene dvere na terasu, fajn vzduch mi siel dnu 🙂 inak som sa cudovala ze moj pes si v pohode spinkal ani sa nebal 🙂
@erika3011 ahoj 🙂 inak aj ja som sa pri jednom tresknuti tak zlakla, ze som tiez nadskocila 😀 😀
my sme sa tento rok dohodli s muzom ze si nebudeme nic kupovat, lebo setrime peniazky tento rok mame viac vydavkou kedze sme sa nastahovali do noveho domceka a chceme si dat zahradu do poriadku tak tam nam idu peniaze, okrem toho ideme o tyzden do maroka, tak tam potrebujeme peniaze na nejake suveniry a pod. no a este setrime na dovolenku letnu 🙂 tak tento rok mame toho toolko ze darceky sa nekupuju, koniec koncov sa aj tesim lebo ani neviem co by som mu kupila, ked my si vzdy kupime co potrebujeme pocas roka, tak to je tazko.
minuly rok som mu kupila len boxerky ci ako sa to vola, lebo tie sa mu vzdy zidu 🙂
@misinn to s boxerkami či ako sa to veru volá poznám velmi dobre 😀 ja som môjmu tresla že mu kupim ponožky lebo furt ich má deravé 😀 😀 😀 ale asi mu kupim aj nejaké oblečko Alfa romeo lebo je maniak do svojho auta 😝 ..vydavkov máme tiež viac než dosť, teraz svadba, tak dovolenka ani nehrozí....nezoberieš ma do batožiny do maroka? 😀 😀 😀
@vargovka nie vonku, u nich v štúdiu v Pereci, to čo je vonku to je klasická zumba ako u Lenky, toto je zumba s činkami, posilňovacia, perfektná makačka to je 🙂
@erika3011 ja viem, že sa bud. týždeň vydávaš, želám Vám aby ste mali nádherný deň, užite si to všetci traja 🙂
Budeš nádherná nevestička, teším sa na nejaké foto potom na mojasvadba 😀
Ja bud. týždeň fotím svadbu tu v LV, kt. natáča Markíza do tej relácie 4 Svadby, ooooch bože už teraz mám z toho nervy... 😅 (keď to koncom leta budete náhodou pozerať, tak to budú Mirka a Tomáš - vojenská svadba, bude to v Družbe...)
@misinn mňaaam pagáčiky 🙂 tvoj havo je riadny dobrodruh, náš havo čo bol kedysi u starkej sa schovával pod posteľ pri búrke a aj na Silvestra 😀
@misinn Na matrike je sobáš a potom večera s rodinou v Gourmete, máme také posedenie, pripitok, jedno menu..nič velke ...pôvodne plany boli na 50 osôb svadba len za jeho rodičov sa to všekto pokazilo ☹ čo už. ....ufff tak na tej batožinovej kontrole by bola aspon sranda..strčili by ti batoh do toho scanera či čo to je a ja by som im aj zamávala 😀
@erika3011 ja som zacala stresovat az den pred svadbou, ale to boli vtedy riadne stresy, no vsetko super dopadlo nastastie 🙂 🙂 jaj ja by som si svoju svadbu este zopakovala, lebo som si ju poriadne nevychutnala,..snazila som sa ale nemohla som lebo som bola tehu- dost som sa sledovala, ale tak mozno aj keby nie som tehu tak si to tak nevychutnam...neviem.. 😒
@misinn chápem to, no ver či tehu alebo nie, je to rovnaké len rozdiel je v alku a v tom aby sa nevesta nepresilila pri tanci..ale atmoška je rovnaká 😉 kto vie možno na nejake vyročie si to zopakujete a to už aj s malou družičkou či držbom 😉 ... ja sa tiež bojim,že za tie stresy si to neužijem tak ako by som chcela.. jeho rodičia nam robia dosť napriek ☹ .. s
musim off, majte sa tu zatial všetky a pekny dnik vám prajem 😉
@mishuu ahoj, tak vidíš, už aj ty môžeš cez víkend oddychovať. Uži si zajtrajšiu grilovačku 🙂
@erika3011 tak ty sa vydávaš? 🙂 prajem vám aj s budúcim manželom krásnu svadbu, pekné počasie a manželský život ako v rozprávke. Dcérka sa teší, že bude vašou družičkou alebo to ešte tak nevníma?
A nestresujte, ja som tiež stresovala ale je to asi normálne, veď je to dôležitý krok v živote a každá z nás chce mať všetko okolo svadby dokonalé 🙂
ja som sa rozhodla, že okolo svadby nebudem stresovať (možno len trošku 😉 ), ale nepotrebujem ju mať dokonale "nablískanú"...niekedy keď vidím na svadbách tie vystresované nevesty tak mi to nejde do hlavy prečo im tak záleží na tom či "je špendlík zvisle alebo vodorovne" pre mňa je podstatné, že tam bude ten môj vyvolený, a všetci ktorých máme radi, teším sa na fotenie 😉 a zábavu na hostine, nezáleží mi na výzdobe, viem, že bude pekná aj keď bude jednoduchšia, nechám si so všetkým pokojne poradiť, nemám žiadnu predstavu dokonalej svadby...hlavné je, nech sa my dvaja cítime výnimočne a pekne a samozrejme aj rodina nech sa cíti dobre a to pozlátko naokolo neriešim, ja som asi divná budúca nevesta čo?!! 😎 😀

@martina210
@vargovka
@erika3011
@misinn
čavte žienky...no dnes si aj ja môžem povedať, konečne piatok 😉 🙂