Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
@mishuu ja som nestresovala z toho ci vsetko bude take na svadbe ako ma byt, ja som stresovala hlavne z tanca, lebo ja neviem tancovat spolocenske tance este ani teraz a to chodime s muzom este aj na plesy. ale tak mala som velku suknu ani nebolo vidiet ako som posuvala nohy 😀 😀
inak ja sa priznam ze moju svadbu mi zorganizovala moja mamina, ja som jej len povedala co sa mi paci a co nepaci, vsetko vybavila za mna, som jej za to vdacna, ona z toho mala aj riadne stresy ci vsetko bude tak ako ma byt.
@mishuu nie si divná budúca nevesta. Ja som svadbu chystala rok a vždy som si hovorila, že nebudem stresovať, že je to zbytočné, chcela som si naplno užiť náš dlho očakávaný deň ale osud to zariadil inak. Posledný týždeň pred svadbou bol pre mnňa veľmi náročný, každý deň som spala asi tak 4 hodiny, tak som bola unavená, vyčerpaná a nevyspatá. A v deň svadby veď vieš, čo sa nám stalo a nestresovať po takom náročnom týždni a po tom čo sa stalo v sobotu ráno sa proste nedalo. Nikomu neprajem mať za týždeň svadbu a aj pohreb 😢 😢 😢
@martina210 ☹ ☹ neviem sice kto ti zomrel ale viem si predstavit ze to muselo byt naozaj smutne, urcite si sa nevedela odreagovat ☹ ☹
@misinn zomrel mi Deduško (mojej maminky otec), ráno v deň našej svadby ho brali do nemocnice, ja som mala únos nevesty na ARO do nemocnice, aby ma videl ako nevestu a ja som bola v takom šoku, že si len pamätám, že mi povedal, že som krásna nevesta. Keď sme prišli naspäť na svadobnú hostinu, dali mi nejaký liek na upokojenie. Bolo to strašné, celý čas som sa pýtala, či náhodou nevolali z nemocnice, bála som sa, že keď ma už videl v svadobných šatách, tak spokojne zomrie ale našťastie nás ešte počkal a mohli sme s ním byť ešte 3 dni a v stredu ráno nám navždy odišiel, pohreb bol v piatok 😢 Ešte teraz mi tečú slzy, keď ti to píšem, mali sme spolu veľmi dobrý vzťah a vždy by nám svojim vnúčatám dal aj posledné.
@mishuu ty si super buduca nevesta 😉 prene takto by som to asi aj ja citila,kebyze samozrajme sa chcem vydavat 😀 čo teda nechcem 😀 ale presne ako hovoris,naco sa stresovat az do takej mieri ze ta nevesta si to vobec neuzije. a potom ma vspomienku len na to aka bola vysteresovana. a to teda by som nechcela ani za nic. treba si pred svadbou varit medovkovy čajík,potom na svadbe uz len pekne dychat a usmievat sa. a hlavne sa bavit 😀 😀
@martina210 mozno mi nebudes verit, ale mne tiez oci zaslzili...viem o com hovoris ja mam tiez velmi dobry vtah s mojim starkym..a o to viac to muselo byt dojimave ked ta videl v tych svadobnych satach, to muselo byt strasne smutne. ☹ ☹
@misinn ďakujem ti Miška, som veľmi šťastná, že ma v tých svadobných šatách videl, aj nás vnímal, lebo potom už tie 3 dni nás vnímal iba miestami. Personál na ARE bol veľmi zlatí, keď mi dovolili sa s ním odfotiť, lebo by sa nemalo, aj mobil sme museli mať vypnutý. Tak, keď už to takto osud zariadil a nemohol už byť na našej svadbe, tak s ním mám aspoň fotku na pamiatku.
@martina210 Mati, vy ste to mali veru smutné kvôli deduškovi, veľmi mi vás bolo ľúto, veď sme si aj spolu zaslzili u mňa doma potom ☹
žiaľ, život je taký, nikdy nevieš čo ti pripraví v tú najnevhodnejšiu chvíľu ☹
ale svadbu ste mali inak krásnu, tip top 🙂
@martina210 myslim si aj ja ze sa da na to pozriet aj z tej lepsej stranky, ze ta aspon ako nevestu zazil, urcite sa mu splnil sen. veru v zivote sa deje vela smutnych veci, ale aj stastnych..
@mishuu ďakujem ti Miška. Veď vieš ako som nechcela stresovať a keď sme robili u Teba naše oznámenie (kt. si spravila veľmi pekné a každému sa páčilo), rozprávali sme sa o tom, že stres je na svadbe úplne zbytočný a my stresovať nebudeme a vidiš, opak bol pravdou. Stále sama tak vnútorne v sebe riešim, že to celé mohlo od ranných príprav vyzerať úplne inak ale zmeniť sa to už nedá. Útechou mi je, že všetci naši hostia boli veľmi spokojní s našou svadbou a veľmi nám ju chválili, dokonca nám teraz niektorí povedali, že sme sa mali prihlásiť do 4 svadieb a určite by sme to vyhrali, aj keď ja si to nemyslím. Aspoň to ma teší, že sa hostia cítili výborne 🙂 🙂 🙂 a to čo som ja prežívala už od rána, o tom nikto nevedel ale asi to tak malo byť.....
@misinn to máš pravdu. ďakujem vám obom dievčatá, že to vnímate, tak ako ste mi to napísali. A čo bolo veľmi zvláštne a podľa mňa to bol odkaz: sa nám stalo, že nám biele ruže, ktoré sme mali mať vo výzdobe vo vázach, z piatka na sobotu v noci všetky zvädli a zvyšné, ktoré z toho istého dodania mali v kvetinárstve boli krásne. Beriem to ako keby sa s nami Deduško prišiel rozlúčiť, prišiel sa pozrieť na svadbu. Možno to niekomu bude pripadať zvláštne ale celá moja rodina sme to tak vnímali. Dala by som všetko za to, keby tam mohol byť s nami ale viem, že na mňa dáva pozor z neba a ako mi v deň keď zomrel mishuu napísala: už sa netrápi ...
@martina210 teraz keď čítam tvoj príspevok vyššie tak mi je smutno...ale nech ťa aspoň trošku teší na duši, že ťa videl ako nevestu, musel byť v tej chvíli aj on šťastný 🙂
@mishuu snažím sa to tak brať ale ja som veľmi citlivý človek a ešte stále som to neprekonala aj keď už prešlo pár mesiacov. Vždy ma rozplače pohľad na našu spoločnú fotku v nemocnici. Ale nechcem, aby ste teraz všetci boli smutní.
Veľmi ma teší tvoja reakcia a aj reakcia misinn, ďakujem vám za pekné a úprimné slová, ste veľmi zlaté baby, aj keď misinn nepoznám osobne.
V pondelok idem ráno na 10 hod. kaderníčke, tak sa potom u teba na chvíľku zastavím, ešte som ťa nebola pozrieť ako máš nový ateliér.
@martina210 ja tiez verim na znamenia, takze mne to zvlastne vobec nepripada. kedy ste mali svadbu?
@misinn svadbu sme mali 2. 10. 2010. Ja tiež verím na znamenia, lebo už viackrát sa mi také niečo stalo. A vy ste mali kedy svadbu? Videla som v albume, že si bola na svadbe blondínka.
@martina210 wau aky pekny datum 🙂 my sme mali svadbu 4.4.2009 🙂 🙂
@mishuu ešte som ti zabudla napísať, že keď ma videl ako nevestu, tiekli mu slzy a bolo mu na tvári vidieť, že je naozaj šťastný, že som za ním prišla, keď už on nemohol prísť za nami. Bolo to naozaj dojemné a ten jeho pohľad a slzy keď ma uvidel rovnako ako aj jeho slová, že som krásna nevesta mám uložené v srdiečku a nikdy na to nezabudnem.
@misinn ja som mala tento dátum vybraný už veľmi dávno a neskôr som sa dozvedela, že je to Deň anjelov strážcov, tak dúfam, že nás budú strážiť celý náš manželský život.
Vy ste mali tiež pekný dátum 🙂 🙂
@martina210 tak to je super, ja som sa zas dozvedela asi pred mesiacom ze nas datum nie je vobec dobry ☹
@misinn podľa mňa vôbec nezáleží na tom, v aký dátum máš svadbu. Dôležité je, že sa s manželom ľúbite a ste spolu šťastní. V telke dávali už neviem presne kde, že rok 2011 nie je vôbec dobrý na svadby ale na potomstvo, tak dúfam, že sa nám všetkým zadarí a späť k tomu roku, keby to všetci mali takto brať tak by tento rok nebola žiadna svadba. To máš také isté, ako keď sa zvykne hovoriť, že ten alebo iný mesiac nie je dobrý na svadbu. Nie je to vôbec dôležité.
@vargovka môžem sa ťa spýtať koľko máš rokov?
@martina210 maťka je mi to luto čo to tu čítam ☹ osud vie byť niekedy velmi krutý
@martina210 dufam ze nie 🙂 ja si to tiez vravim, tak snad nam ten datum nebude ovplyvnovat zivot
@erika3011 to teda vie byť krutý ,ale snažím sa zameriavať na pekné a veselé veci 🙂
@misinn neboj sa, určite nebude ovplyvňovať váš život, záleží iba od vás dvoch aký ho budete mať a určite sa netráp tými hlúposťami, že to nie je dobrý dátum, pre vás je dobrý lebo ste ním spečatili svoju lásku, stali ste sa rodinou 🙂 🙂 🙂
na chvíľu vás opustím, idem urobiť palacinky, nejako som na ne dostala chuť 🙂 pa
@erika3011 🙂 nie nemam ho v priateloch,len tak z videnia mi bol znami.
@martina210 ja uz 31 🙂
a inač aj ja som dnes robila palacinky ale špenatove 😉

@erika3011 tak to je pravda ja som si ani pripitok nedala na mojej svadbe 😒 ale keby niesom tehu tiez by som nepila, ale pripitok by som si dala urcite. atmosfera je ta ista, ale ja som mala na mojej svadbe strasne vela maldych ludi, z toho som tam mala vela mojich kamosiek, mohla som sa s nimi riadne vysantit, ale kedze som bola tehu tak som len tak jemne tancovala 🙂 🙂