Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
@martina210 jáááj kiež by si mala pravdu 😉 ako by som sa smiala keby každá otehotnieme počas svojej tohtoročnej dovolenky 🙂 🙂 jeeeej, dúfajme!
včera som bola v robote do 19h chcela som byť aj dnes, ale volal mi drahý, či má po mňa prísť a keď som ho počula bolo mi ľúto ostávať, idem pekne s ním domov, robota počká a budú musieť aj zákazníci pre dnešok 😉
zajtra obaja pracujeme, takže aspoň dnes o trochu skôr vypadnem 🙂
@misinn to bude veru exotika 🙂 idem konečne pozrieť na FB tvoje foto z Maroka 🙂
@mishuu
@martina210
@misinn
@vargovka
@jankavladkova Ahojte babizne ako sa máte v tomto teple? 😀 nebola som na koňovi par dni tak si vás dodatočne prečítam ked bude čas 😉 My sme sa koooonečne vykúpali, v sobotu Vyhne - predražené mini miesto, neodporúčam a včera Štúrovo - tam spokojnosť nadovšetko 😀 potom nákupy v Ostrihome v Tescu, lebo som mala od vody líčenie zmazané a povedala som si že do LV Tesca sa takto radšej neukážem 😀 😀 ....ach jaj ešte taký týždeň a zistím,či sa nám tento mesiac pošťastilo, či nie...ale ak nie tak okolo 30.7 ideme na dovču na Balaton, akurát budem mať plodné dni tak snáď donesieme suvenír 😀 ...aj keď Bibi bude s nami no ale ved ju nejako snáď unavíme vo vode a bude dobre hajuškať 😀 😀 😀 Dnes ma ešte čaká prepis auta a mala by som k zubárke no musim počkať na drahého, už mal byť doma z roboty... snáď postíhame 😒
@erika3011 Ahojky, ja sa dnes vytešujem z toho svadobného oznámenia...baby, kt. nie sú na mojej svadbe - máme hotové svadobné oznámenie, tešíme sa 🙂 ma ms ho mám môžete mrknúť 😉
bola som si kúpiť kyselinu listovú, doteraz som brala femibion, ale už som ho pojedla a keďže ma chytil nejaký záchvat šetrenia ( femi stojí niekde aj 17 €), tak som si dnes kúpila Biofolic je tam 60 tabliet za 5 €.
Teším sa na dovolenku, dúfam, že aj my sa odtiaľ vrátime so "suvenírom" 😉 akurát by som mala mať plodné dni posledné 4 dni v Chorvátsku 😉 ešte odpočítam 3 nedele a na tú štvrtú odchádzamééééé 😀
@mishuu
@martina210
@misinn
@vargovka
@erika3011 ahojteeeee aj ja som si užila super viiiikendík - dokonca predĺžený keďže v piatok mal drahý volno 😀 my sme boli tiež v štúrove- v piatok a maximaaaalna spokojnosť, super sme sa vyslnili a vykúpali- no uuužasneee 😉 potom v sobotu sme boli u svokrovcov a grilovali sme a v nedelu sme sa boli slniť zase vo vráloch na dome takže sme si super oddýchli a vychutnali lentné dni - jaaj takýchto víkendov by mohlo byť aj viac 😀 😀 😀 Erika takže Vyhne nič mocv? dobre vedieť- my sme tam chceli ísť kuk ale teda asi nepôjdeme... 😝 som veeelmi zvedavaaaa ako tento mesiac dopadneš - či ste sa teda trafili albo sa trafíte na dovolenke 😉 a teda máš toho dnes dosť naplánované, tak nech to všetko postiiihaš 😉
@mishuu tak som kukla oznamká- kraaasne sú 😵 a ináč aj ja som prešla z femibionu na lacnejšiu alternatívu (calibrum baby plan) leno po takom pol roku ma už omrzelo vyhadzovať zbytočne toolko euráčov 😝 😀 😀 😀 juuuuj tak už za chvílku cestujete- supeeer a ináč aj mne to tak vychádza že akurát cez dovču by som mala mať ovču 😀 😀 😀 😀 😀 tak snaaaď budú všetky naše dovolenky plodneeeeee 😉
@jankavladkova jaj kieeeež by ... nech sú super plodné tie naše dovolenky 😀 😀
Ahojte babulky, už som na koníkovi aj ja. Mala som ísť strážiť synovčeka ale preložilo sa to na stredu, tak som domka a trošku lenoším, veď aj to treba, no nie? 🙂 😀
@erika3011 ahoj, jeeeeeeeeeeeeeej na Balaton, to je moja srdcovka č. 2 hneď po Tatrách, tam je super, určite si to tam užijete. My sa na Balaton chystáme na budúci rok, ako malá som tam chodila s rodičmi a sestrou každý rok. Už sú to 2 roky čo som tam nebola. A pekne sa posnažte, aby ste ten najkrajší suvenírček priniesli z Balatonu domov. Aj vy idete 30.7. ? Lebo my vtedy ideme do Tatier 🙂 🙂 🙂
ahojte, ja mam dnes taky hrozny den... vcera ma moj ujo pomasiroval, lebo som uz potrebovala - inak masiruje perfektne aj mi povedal z coho mám migrény, zevraj by som ich nemusela mat keby mi to pravidelne masiroval..len skoda ze on zije v prahe 😒 no a dnes ma boli chrbat a aj zadok ako mi musel rozmasirovat niektore miesta...inak som aj zle spala, snivali sa mi hrozne sny..celkovo mam dnes hroznu naladu.
vcera mi moj muz povedal ze zhodil dve kg, cize dal uz dole celkovo 10kg..chodi hravat dva krat do tyzdna basket - ja chodim cvicit 5krat do tyzdna, po piatej vobec nejem a cez den jem malo, on si na vecer da slaninu a vajcia si uvari plus pecivo a chudne..?! chapete to? ja mam uz z toho take nervy...proste total depka prisla dnes na mna...uz nemam slov, nemam na nic chut, nemam naladu ani na ludi co pridu za mnou nech im zajazd poradim..proste vobec. keby mozem tak ani do roboty nejdem, ale uz nemozem tolko vymyslat...
a serie ma to lebo ja takato nebyvam, a vzdy mam naladu na klientov neviem co je to dnes so mnou...riadne ma to stve...takze moj dnesny den je zatial cely na h...o no co uz aj taketo dni musia byt...
a moj muz este vymysla ze mozno pojdeme na dovolenku az zaciatkom novembra...tak aj toto ma total dorazilo..ved uz v oktobri je vianocna vyzdoba v kauflande, tescu a pod. a ja sa len v novembri budem drbkat na dovolenku?? chapete to???
chcela som ist v polovici oktobra a on mi hovori ci uz desat dni hore dole ci to nie je jedno...no neni mi to jedno...
dnes so mnou nie je rec, vsetko na mna dolahlo nemam naladu sediet v praci ani nic. hrozne... ☹ ☹
@erika3011 ahojky. tak ste mali pekny víkendík. aj my sme skočili ale iba na Margitu. tak sme sa trosku vyslnili okupkali a prašili domov 😀 ja ti tieto kupaliska nemusim az tak velmi, bo mam stale pocit ze daco tam urcite chytím od "spodu" 😀 tak ja si iba zaskackam trošku a šup von. ale do tych Vyhní sme sa aj my chystali. tak ked hovoriš ze nic moc tak sa tam asi ani nebudeme trepať.
jaaaj uz aj vam sa dovolenka bliži. na Balatone som este nebola,teda ak neratam ked sme tadial prechadzali do Chorvatska 🙂 ale urcite je tam fajn. ved das dake fotecky potom 😉
@jankavladkova ajoj. tak aj ty si si teda uzila vikend a este aj takyto predlženy 😉 neni nič lepsie ako príjemne straveny vikend 🙂 mali ste zo sebou aj havíka? teda myslim u svokrovcov. lebo predpokladam ze v Šturove ste ho urcite nemali 😀
@mishuu mrkla som aj ja na to vaše oznamko. peknčke to mate 🙂 ale ved vy ste všade pekny 😉
ja si uz tiez musim kupit tie pirulky čo to tu vsetky jete 😠 ani poriadne neviem čo je to zac. musim sa popytať v lekarni 😀
na tu dovču sa uz aj ja veeeeelmi tešim aj ked este poriadne neviem či pôjdeme 😀 ale tak pevne verím ze hej. a hlavne verím ze tam "ušúlame" toho nášho drobíka. 😉
@vargovka ahoj janulka, veru užili sme si riadne aj sme sa napapali do prasknutia - jaaaaj ledva som sa hyybala 😀 jasneeeeeee havinko bol s nami- však svokruša by mi neodpustila keby som ho nedoniesla...akurát ich vlčiak nebol spokojný lebo museli byť oddelene 😀 😀 😀
@misinn juuuj moja to si teda mala ozaj naprd deň, tak pevne veriiim že už zajtra bude zase dobre... 😉
@misinn zlatá moja 🙂 takýto hrozný deň...poznám, ja to mávam pred dovolenkovým obdobím dosť často a každý rok, takú akoby nechuť do všetkého, na dovči sa to vždy "opraví" užijem si,oddýchnem a neviem sa dočkať opäť robotky...ukecaj drahého aby ste išli skôr, veď z toho dlhého čakania na dovču ťa šľahne...
tí chlapi majú ale šťastie svine jedny 😀 aj môj Števo tak dobre vyzerá a môže zjesť čokoľvek, darmo majú iný metabolizmus ako my ženy.
Ja sa od včera stravujem diétne, žiadne pečivo, sladkosti a večera! Tvrdý režim, lebo normálny som si len držala váhu rovnako ale nechudla! Do 8.8. musím dať dole 7 kg aj keby čo bolo, baby DRŽTE PALCE budem to prevelice potrebovať 😖 🙂
@vargovka ďakujem za omrknutie, aj nám sa veľmi páči, včera sme si ho odklepli.
A inak baby @jankavladkova @martina210 @erika3011 včera po robotke sme boli s drahým na Margite trošku sa počľapkať a sme si tak dobre pokecali, konečne sa tak echt sám od seba rozhovoril o tehotenstve a ako to chce a tak, takže v Chorvátsku ideme na to 😀 😀 😀 a kecali sme čo s mojou robotkou keď budem tehotná, do kedy asi budem vládať, proste sme tak rozjímali nad touto témou. Veľmi ma to potešilo 🙂 konečne viem na čom som.
@vargovka je to naprd keď nevieš čo vlastne ten druhý chce, veď to nie je len o nás ale aj o nich, veď bez nich to nejde a ja nechcem mať zo Števa chlapa, ktorý len odíde do práce, dá mi peniaze a zase odíde do práce, ja mu navarím, operiem...to nie, všetko pekne spolu prežívať, užívať si a zažívať. Včera sme sa rozprávali aj o tom, že nechápem niektorých oteckov, kt. napríklad pri fotení sa zdráhajú chytiť bruško svojej ženy, budúcej matky ich dieťaťa, ako by sa im to hnusilo,možno sa len hanbia, ja neviem, ale nepáči sa mi to, ani tým mamičkám, vidím to na nich...Števi povedal, že ani on to nechápe...tak dúfam, že sa bude s bruchom rozprávať, hladkať, mňa rozmaznávať...jaj už veľmi snívam 😀 ale chcem aby to tak bolo 🙂 Neboj aj ten tvoj sa rozhovorí, musí byť tá správna uvoľnená chvíľa 😉
@mishuu
@vargovka
@jankavladkova
ahojte, tak dnes mam uz ovela lepsi den 😀 😀 vcera to preslo az vecer ked som prisla domov, bola to hroza v praci som bola skoro do siestej...
Miška ja ked som bola tehotna tak to bolo take krasne, moj muz sa stale rozpraval s bruskom aj ked sme spali tak ma zan stale drzal, vela krat som spala a moj muz sa rano zobudil ze bol vela krat hore lebo citil ako sa malinky hybe a ze sa s nim rozpraval a ze sa smial na nom kolko kope. a aj ked bol cez den v praci tak mi zavolal a pytal sa ze co robi maly? 😀 😀 😀 ci spi alebo ma kope.. ? 😀 to bolo take super, uz sa tesim na to obdobie zase...
inak som si vcera pozerala vecicky co mam pokupene a zas ma to chytilo, uz sa neviem dockat 🙂 🙂
@misinn som rada, že dnes ti je už lepšie, aj sa mám dnes celkom fajn, idem makať, dnes sa mi celkom chce 😀
tvoj manžel je zlatý, veľmi sa mi páči čo píšeš, dúfam, že aj môj si to bude takto užívať, jeeeej. Včera som mu povedala, že niekto mu raz bude hovoriť ocko, tie rozžiarené očká keby si videla, zlatý bol 🙂 🙂
Už sa neviem dočkať dovolenky, normálne ma to aj nakoplo, to že už viem, že tam začneme, takže vôbec nepodvádzam v chudnutí, nemám chuť podvádzať, teraz viem že ešte pre niekoho to robím okrem seba 😉 chcem byť pekná štíhla keď to "vypukne" 😀
myslíš, že keď som začala túto tému, že začnem aj tehotnenie? 😀 to by bolo symbolické 😀 kiežby sa podarilo, ale možno sa nepodarí, už teraz to vidím, že budem sklamaná, ale budem sa snažiť to neriešiť! Sľubujem.
@mishuu tak už aj ja som pozerala vaše oznamko a je veľmi peknučké 🙂 Aj mne sa viac páči to krémové, biele sa mi nehodí do vašej jesennej svadbičky a perfektne sa vám hodí k výzdobe ten krémový podklad 😉
čítala som, čo si písala o zákazníkoch pri fotení a to ja tiež teda totálne nechápem, že sa nechcú dotknúť ockovia bruška 😢 😢 😢
mne môj manželíček hladká a pusinkuje bruško už teraz a to ani nie som tehu, tak sa veľmi teším, ako v tom bude pokračovať aj cez tehu a bude viesť debatky s našim pokladíkom ešte v brušku 🙂 🙂 🙂
@martina210 ďakujem moja, som rada, že as ti páči oznamko 🙂
aj mne môj drahý pusinkuje už aj teraz bruško, aj predvčerom či kedy sa mi s ním hrajkal 🙂 a napríklad aj cez menzes keď ma bolí mi ho hladká a zohrieva 🙂 máme šťastie na dobrých chlapov, nemenila by som ho, nech im to len pekne vydrží ... 😉
@mishuu to teda máme dobrých chlapov a presne aj mne môj drahý hladká a zohrieva bruško keď ma bolí cez menzes a tiež dúfam, že im to vydrží. Uvidíš, ako sa potom budú vytešovať z nášho bruška a budú ho chcieť hladkať stáááááááááááále 🙂
@martina210 tešíííííííííííííííím sa na to 🙂
@mishuu ja idem onedlho ku koznej a uvidim ci potom este pojdem do roboty, podla toho ci ma bude boliet to co mi bude robit..uvidim...ale dnes som uz predala dva zajazdy, takze mi to dnes ide 🙂 🙂
no ja sa tiez snazim zhodit dufam ze sa mi podari, mne by nevadilo keby aj 15kg ale to sa mi urcite nepodari... ty by si chcela 7kg za necely mesiac?
ja si myslim ze sa ti podari na prvy, krat, neviem sice preco ale mam taky pocit ze ano 🙂 🙂
ale dufam ze budete so mnou kocikat aj ked budem pozadu 😒
@martina210 uz mate aj vybrate mena? 🙂

@martina210 ano anoo mas uplnu pravdu je to jedno ktora bude prva, lebo budeme tehotne spolu 😀 😀 je jedno aky bude rozdiel, ved sa pockame 😉 😉
chceli by sme ist do thajska a tam je sezona naopak, takze tak konci obdobie dazdov niekedy v septembri. 🙂