Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
@martina210 to som rada lebo u nas to vyzera najskor na november tak dufam ze nebudem sama takto pozadu 🙂 🙂
@misinn máme už vybrané ale môžu sa ešte zmeniť, uvidíme, keď už budem tehu a sú to mená : Dominika a Jakub 🙂 a mne sa ešte veľmi páči Hana a Adam 🙂 Tak uvidíme, lebo mne sa páči veľa mien, tak uvidíme aké vyhrá 🙂
@misinn no ja sa tiež obávam, že tých 7 kg je dosť veľa za tak krátku dobu - dosť skoro som sa rozhýbala, ale viem, že ja za týždeň viem dať v pohode dole aj 2-2,5 kg bez námahy, len nežrať sladkosti a pečivo, ale uvidím ako sa podarí tak sa podarí, ale zase vôbec nejesť to nechcem, aby som odpadávala a bolo mi zle, to by nebolo dobré...uvidíme, budem hlásiť svoj stav o týždeň, ale neverím, že to bude niečo veľmi významné... 😒
na 200% ešte nie som presvedčená o mene ( Števimu sa väčšinou páčia iné mená ako mne..) ale zatiaľ frčím na Tamarke, to ma zatiaľ najviac drží...myslím, že keď raz to bábo uvidím na 3D tak budem vedieť aké meno sa mu hodí, chlapec sa bude musieť uspokojiť s menom Števko 🙂 môj Števi by chcel malú Mišku (asi aj tvoj muž, už sme sa o tom bavili..) uvidím tváričku a budem vedieť, možno bude aj Mišu ako ja 😉
@misinn a čo ti budú robiť u kožnej ak sa smiem spýtať? Drž sa tam 😉
@martina210 pekné mená, všetky štyri 🙂
@martina210 pekne mená 🙂 🙂 my uz tiez mame vybrate dufam ze sa uz nezmenia, lebo u nas sa zhodnut na nejakom meno - to je umenie...
@mishuu presne ako píšeš, keď zbadáme naše malé lásky na 3D alebo 4D tak hneď budeme vedieť tie správne mená, keď uvidíme malinké tváričky, hneď sa nám vybaví to správne meno. Už sa veľmi teším ako so mnou bude chodiť na prehliadky a hlavne na UTZ aj môj drahý, bude to určite neopísateľný pocit, keď sa na nášho drobčeka budeme pozerať spoločne a budeme ho vidieť na monitore, jááááj tešíííím sa na to
@martina210 jaaaaj ani sa nepytaj... taky sprosty problem...este pred 5rokmi som mala na lavej ruke z vnutra dlane na malicku kurie oko, chodila som rok na vypalovanie a 5 rokov bol pokoj... no a pred dvomi tyzdnami som si vsimla ze mi znovu zacina vyrastat na tom istom mieste...ide ma z toho porazit...nervy mam ale co uz..viem ako som tam chodila kedysi pravidelne, nastastie toto je male ale ktovie ci mi bude stacit tam prist len raz....bojim sa viem ako to boli ☹ ☹
@martina210 na to sa aj ja teším hlavne na to 4D vidieť bábo takmer live musí byť bomba, ja tu mám v počítači videjká keď moja teta čakala dvojičky, to je niečo 🙂
@mishuu ja som minule premyslala ci k neubauerovy moze prist so mnou na ultrazvuk aj moj muz, lebo co som chodila prvy krat tak som musela chodit na ultrazvuk do porodnice a tam so mnou mohol byt vzdy...ktovie ako to bude u tohto, viem ze pri 3Dmoze byt ved to je samozrejme ale ktovie ako pri prehliadke ked sa robi ultrazvuk..
@mishuu @misinn som rada, že sa vám mená páčia, všetky sa nám hodia k priezvisku, tak sa tešííííííím a u nás to vyzerá tiež tak, že sa to asi nezmení (aj keď človek nikdy nevie), lebo drahý stále hovorí o Dominike a Jakubkovi a hodia sa aj k priezvisku:
Dominika Hríbiková a Jakub Hríbik my ich už teraz voláme dubáčikovia alebo malý dubko Jakubko a malá muchotrávka Dominička po maminke trošku jedovatá 😀 😀 😀
@misinn to je nepríjemné, to ti verím. Ale existuje na to aj taká vodička, ktorá ti to odstráni, stáčí si to natierať každý večer po kúpaní ale neviem ako sa volá. Veď tvoja kožná ti určite lepšie pomôže a poradí, čo s tým. Držkaj sa tam, dúfam, že to nebude veľmi bolieť 😉
@martina210 😀 😀 jeeeeeej to je zlate ze maly dubacik, to sa mi velmi paci 🙂 🙂
@martina210 pocula som ale tiez neviem ako sa to vola, ale tak uz som objednana na pol jednu tak idem tam...som zvedava ci mi bude stacit ist raz.. 😒
@mishuu aj vy máte pekné mená a pozrela by som si také videjká niekoho koho poznám, samozrejme najviac svojho bábätka ale na to si ešte musím počkať, tak zatiaľ som nejaké pozerala len na nete a je to úžasné 🙂
@martina210 my sme boli na tom 3D a veru bolo to uzasne 🙂 ked budem znovu tehotna tak pojdeme zas 🙂
@martina210 to je chutné, dubáčik, jeeeej a tá muchotrávka jedovatá, hehe to určite manžel vymyslel, beťár 😀
@mishuu to máš pravdu, to vymyslel manžel beťár je to a ešte k tomu zvykne dodať aj, že tvrdohlavá, no čo už to sú tí naši muži 😀
@misinn to musel byť fantastický a dojímavý okamih, keď ste ho videli, muselo to byť krááááááásne 🙂
@mishuu presne jak hovoríš. ja viem ze on by sa velmi tesil,ale nieco v tej hlave ho metie 😀
ale tak ja ho nechcem nejako tlacit. a uz som si povedala ze uz ani ja to nebudem riesit. ani testy ani nic. ved ked budem tak na to prídem skôr či neskôr. zajtra idem na kontrolu do Ba tak som zvedava co mi doki povie. lebo môj drahy uz aj taku vyhovorku raz pouzil ze este aspon jedna kontrola 😀 😀
@mishuu to oznamko je ozaj krásne a super si to vymyslela aj s tym šetrením papiera 😉 Ja som ho dnes minula aj tak dostatok nakolko mi niečo napadlo črevá 😝 😀 😀 😀 Inak ten femibion je ozaj drahý no je v nom už spracovaná tá kys. listová do formy ktoru už lepšie spracuje telo...ja som ju tiež brala no po 3 mesiacoch aj prestala lebo ma odradilo že sa nám nedarilo...teraz sa snažime 6. mesiac, ešte si dávam mesiac s dovolenkou a ak sa ani potom nezadarí nabehnem k dokimu nech mi dá niečo na častejšiu ovulku 😀 😝
@jankavladkova postíhala som všetko, autíčko prehlásené a som chudobnejšia o jeden vytrhnutý zub 😠 😝 ale aspon ma už nič nebolí 😅 ...juuuuj tak si mala aj ty parádny víkend tú grilovačku závidim 😉 a čo vo vrábloch? kde sa tam dá slniť však tam je len žitava a to jazero no ale neviem o nejakej pláži či to tam pri jazere? No veru Vyhne nič moc, vstupné na celý den 12 eur, my sme išli na 3 hodiny a aj to nás vyšlo na 6 eur, potom ti dajú pri vstupe náramok a ked si hladná tak ideš do bufetu a namiesto platenia ti odštiknú náramok - samá elektronika a potom pri odchode ťa ošklbú ešte o ostatné poplatky...vravím, prvý a posledny krat ...a ešte aj bazeny sú o ničom malé..... 😖
@martina210 Maťka mi ideme bud toho 30.7 alebo 29. 7 záleží od počasia a ako sa bude drahému chcieť 😉 veru aj ja som tam už pár rokov nebola, ešte za "mládi" s rodičmi sme tam chodili často no už aspon 6 rokov som tam nebola a aj ja aj drahy vieme po maďarsky tak sme sa rozhodli pre ten Balaton a čo bude najväčší zážitok je že berieme stan 😀 😀 😀 Laci ma prehovoril,že vyskúšame či malá vydrží a ak nie zaplatime si bungalow 😀 ...juuuuj veru aj Tatry sú nádherné, si presne ako ja, voda a hory to je moje 😀 až na to že hory v zime nemusim lebo jedine čo dokažem je len sankovanie 😀 😀 😀 😀
@vargovka fotočky určite budú, však vidíš aj na fb stále nahadzujem 😀 To nič že si nebola na Balatone, ja som ešte zase nebola pri mori 😝 ☹ iba som nad ním letela ked som išla na dovču do Londýna 🙂 ale aj to už bolo pred 4 rokmi... Fu ja na Margitu nechodím, je tam veeeelmi vela známich 😀 😀 😀 hanbím sa za svoje šunky 😝 ale drahy ma prehovára aspon na Santovku že ušetrime benzin 😀 😀 😀
No ja som vám sem parádne vela načarbala ...uff 😀 😀 😀 😀
@misinn moja zlatáááá tak tie pliagy kurie oká poznám i ja 😖 no ale kym je male tak je lachka pomoc aj bez lekara 😉 stačí si v lekarni kupiť taku tyčinku ktorou to viackrat denne pretieraš a ono to pomaly vypaluje a potom si to jednoducho manikurovymi nožničkami vylupneš to už neboli až tak lebo vypalovanim to maš znecitlivene 😉
jeeeej aku peknu temičku ste načali s menami...všetky ste pekné vybrali 😉 u nás bude Laci junior 😀 a dievčatko asi Rebeca ked už Biancu máme 😀 ....malá Beky, už teraz sa ma drahy pýta či sa malá Beky ukáže o tyžden na tehu teste..no keby som vedelaaaa ach som nedočkavá 😀
@martina210 jeeeej no jak som zasmiala ze dubaciky malinke budete mat 😀 😀 ake je to chutne 🙂
@misinn tak som rada ze dnes si uz mala lepsí dník 🙂 take na h...o dni aj ja mavam a vtedy nech sa ma nikto nič nepýta bo to stale hadkou končí 😀 😀
no a ten tvoj drahy je aky zlaty ze sa ti s tym bruškom takto vyhral 🙂 som ja zvedava na tohoto môjho 😀 ale nie ja viem ze sa bude vytesovať,ved ho uz poznam 😉

@misinn neboj sa, nebudeš veľmi pozadu, ja ťa určite počkám a budeme dve, ktoré budú pozadu. Tiež to vidím tak, že mishuu bude už kočíkať a my dve budeme ešte len s bruškom chodiť 😀