icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

jankavladkova
12. júl 2011

@mishuu jeeeej super že ste sa včera takto s drahým porozprávali 😵 😵 😵 😵 😵 taký rozhovor vždy dobre padne 😵 a ja tiež nechaapem oteckov čo sa zdráhajú bruška - je to divneee...máme my ale šťastie že máme takých skvelých chlapov, čo luuubia naše brušká aj keď v nich ešte nie je mimi 😉 😀
@misinn tak super že dnes už máš lepší deń...a pevne veriiim že sa ti tej pliagy na ruke podarí zbaviť čím skôr a čo najmenej bolestivo 😉
@martina210 jeeeej to je akeee zlateeee že dubáčikovia 😵 a dubko a muchotrávka nemaa chybu 😀 😀 😀 a ja poznám jedných Hríbikovcov - Peťo a Slávka- to sú ti do rodiny či len menovci?
@erika3011 super že si všetko postiiihala 😉 no a vo Vrábloch máme starorodičovský dom s velkou záhradou, máme to tam ako chalupu resp. letný domček tak sme sa opalovali tam 😉
@vargovka tak držiiim prsty aby zajtra kontrola dobre dopadla 😉

martina210
12. júl 2011

@jankavladkova ahoj Janulka, rodinu presne s takými menami máme ale s iným priezviskom. Takže asi nebudeme rodina a ak by sme aj rodina boli, tak len nejaká vzdialená.
Potešilo ma, že sa vám všetkým páčia naši dubáčikovia, aj nám sa toto pomenovanie veľmi páči 🙂 🙂 🙂 , už nám len chýbajú v brušku, ... teda pekne postupne, nie naraz 😀

mishuu
autor
13. júl 2011

@erika3011 jeeeej to je krásne meno tiež 🙂 Beky znie úplne super 🙂
aký zlatý manželík 🙂

mishuu
autor
13. júl 2011

@vargovka nech je všetko OK v tej Blave! 🙂 🙂

misinn
13. júl 2011

@martina210 ano bolo to krasne my sme boli na 3D dva krat ked som bola v 17tt a este niekedy 30tusim 🙂 🙂

misinn
13. júl 2011

@erika3011 ano? mozno by som to vyskusala lebo som bola vcera u tej koznej a vobec mi to nepomohlo musim ist aj zajtra ☹

misinn
13. júl 2011

@vargovka na co musis ist do ba? ake vysetrenia ti idu robit?

erika3011
13. júl 2011

Baby ja som dnes uplne znechutená za jednu kravu tu na koňovi, falošná identita a ide sa vydávať za pediatričku.....dúfam,že ju adminky zavčas bloknú ☹

misinn
13. júl 2011

@erika3011 vsimla som si ze si pisala nieco, ale takych tu uz bolo plno.. ja co som chodila do temy zomrelo mi dieta tak tam boli aspon dve zeny co si spravili falosne fotoblogy a pisali o tom ako im zomrelo dieta a nechali sa tam lutovat, to mi pride este horsie nez ta pediatricka... 😠

erika3011
13. júl 2011

@misinn no ona to tu mala tiež...že dieťatko v nebíčku a zomrelo pri autonehode.....a druhe dievčatko že dvojmesačné má...kto vie koho detičky si prisvojila cez fotky....a svoje fotky aj tehulkovske aj rodinne všetko mala jednej herečky z telenovely..... strach, s tymto som sa tu stretla prvy krat ☹ 😠

erika3011
13. júl 2011

@misinn tak čítam,že aj ty si si prešla svojim ☹ ja som už tiež prišla o dve detičky ☹ jedine štastie v tom som mala len to že to bolo na začiatku tehu, jedno v 9 tt druhe v 11 tt ☹

misinn
13. júl 2011

@erika3011 no neviem na co to robia, asi ich to uspokojuje...ja sa uz nad takym vobec nepozastavujem, este sa to stane vela krat ze tu bude nejaka zena pod falosnym nickom...

ano presla som si svojim no snad do tretice bude vsetko ok, kedze ja som aj potratila...

erika3011
13. júl 2011

@misinn treba myslieť pozitívne.....priznám sa i ja mam obavi kedže sa snažíme už 6. mesiac... o pár dní sa dozviem či už s uspechom či nie.. ale aj tak ten strach tam bude stale aby to vyšlo až po pôrod. Poviem ti ale tú ženskú by som riadne nakopala 😀 😀 😀

misinn
13. júl 2011

@erika3011 ano ja to mam tak isto, najskor sa bojis ci sa ti podari otehotniet, potom ci ho donosis zdrave a nakoniec ci porod dopadne dobre.. 😒 ale tak co uz spravime ked tak velmi chceme babo 🙂 🙂

mishuu
autor
13. júl 2011

@misinn presne na toto som včera myslela, že teraz sa bojím či otehotniem, keď otehotniem budem sa báť či nepotratím, či bude zdravé, pôrodu, keď sa narodí budem sa báť o to dieťa celý život... 🙂 aj to k tomu patrí, a inak sa to asi volá láska 🙂

tá "pediatrička z telenovely" aj mňa dorazila, boli tu už aj také kravy čo si normálne nadrzovku posťahovali cudzie foto detí a vydávali ich za svoje, to boli hádky! Ale to je už trošku psycho!

Hnusne mi je teplo, fuj, idem už asi preč, dnes som fachčila, poriadne som tu ani nebola, len som kedytedy nakukla...idem k tete mrknúť dvojičky, mojich beťárov Samka a Kubka. Števinko je v robote, takže doma nikomu nebudem chýbať, potom si pôjdem zakrepčiť na zumbu a ďalší horúci deň za nami...ostáva nám 25 dní do dovolenky, neviem sa dočkať 🙂

misinn
13. júl 2011

@mishuu veru tak este bude len v brusku a uz vtedy to bude velka laska 🙂 🙂
dnes si musela mat fakt vela roboty, vidim to podla toho ako si tu casto 🙂 verim ti ze sa tesis na dovolenku a ani trosicku sa ti necudujem, uz aby to rzchlo preslo, keby tak chcel byt aspon koniec augusta...mne sa uz taaak nechce chodit do prace, uz aby som bola tehotna, budem doma od zaciatku tehu, teda doma a s vami sa budem dufam stretavat 🙂 🙂 😉

vargovka
13. júl 2011

@jankavladkova
@mishuu
@misinn

Caute dievčence. Tak kontrola v Ba dopadla dobre. Mišík ved vieš ten môj problem čo som mala tak chodím na kontroli raz za 2 mesiace. Doki bol podareny. Hovorí že "no čo Vargovča,kedy ideme na tehulkovanie?" 😀 😀 Tak ma aj pobavil 😀

mishuu
autor
14. júl 2011

@misinn jaj veru moja, keby už bol koniec augusta 😉 oooj keby som mohla aj ja byť doma celé tehu 😀 ale to nehrozí (ak bude teda všetko OK po zdrav. stránke) ja budem pracovať, pretože PN mi nikto nezaplatí, síce si platím odvody, ale absolútne neviem ako to funguje, ale vlastne aj chcem pracovať, nudila by som sa celé dni doma, a ako sa poznám aj tak by som chodila niekoho fotiť stále 😀 takže je to jedno...len zmiernim tempo!

Už sa na to teším, aj teraz by som zmiernila a to ešte ani nie som tehotná, ale niekedy už mám toho dosť, ani nie tak fyzicky ako psychicky, keď mám nával nebaví ma to tak ako keď je to také po troške, resp. baví, ale nechce sa mi...no nič, veľa sa sťažujem 😖 stačilo 🙂

@vargovka som veľmi rada, že kontrola dopadlo OK, myslela som na teba celý deň a hlavne večer, keď si nebola na zumbe, som sa trochu aj zľakla 😅 ale už som pokojná teda a veru Vargovča, doky má recht, kedy ideme tehuľkovať? 😝 😀

vargovka
14. júl 2011

@mishuu no uz sa mi nechceli ist zumbovat,lebo som bola vypotena z toho auta. a dosla som az o piatej. tam ked sa dostanem tak to je nekonecno. v sobotu idem na ten zumbathon do tej Dolnej Seci. ides?

mishuu
autor
14. júl 2011

@vargovka išla by som, ale som kde? No na svadbe, ako inak 🙂 😒 takže si to užite 🙂
veľmi málo ľudí bolo včera na zumbe, ale aspoň sa dobre dalo rozhadzovať rukami, nohami 😀 😀

vargovka
14. júl 2011

@mishuu jaj ved fakt. obcas zabudnem ze ake ty mas zameranie pracovne 😀 😀 😀
jaj vtedy to ja milujem ked je malo ludi na zube. presne mozem ruky,nohy vyhadzovat 😀 😀 tak ja dam teda jeden tanecek za teba 😀

a inac ti dakujem ze si na mna myslela vceraj 😉 si zlata.

mishuu
autor
14. júl 2011

@vargovka daj aj dva tančeky za mňa 🙂 🙂

vargovka
14. júl 2011

@mishuu dobre teda. ale mam aj zo sebou dost roboty 😀 😀 😀 ale posnazim sa 😉

misinn
14. júl 2011

ahojte, dnes je zas take teplo a rano sa mi ani nezdalo ze bude takto.
@vargovka normalne si nepamatam ze ake si mala problemy, ale co uz so mnou nejaku mam deravu hlavu 😝 ale som rada ze je vsetko ok, tak teda teraz uz idete na plno vsak?? 😀
@mishuu v sobotu fotis? ja tiez robim ale len pol dna tak to je celkom fajn, potom k nam vecer pride janyho bratranec aj so zenou, tesim sa na nich mam ich velmi rada.
uz sa tak citim ako keby zajtra mala byt sobota ale je len piatok no nevadi 🙂 🙂

mishuu
autor
14. júl 2011

@misinn robím veru od rána do večera a potom večer sa presuniem k Števkovej babke do záhrady na grilovačku s kamarátmi, máme tu kamošku z Anglicka a v pondelok nám zase odchádza, tak v sobotu jej celá partia vystrojíme rozlúčkovú párty 😉 😀 teším sa. A v nedeľu ideme do NR na posledného Harryho Pottera 3D, ja frčím na Harrym 🙂 knihy som nečítala, ale filmy milujem...takže celkom fajn víkend sa rysuje, len dúfam, že nebudem v sobotu večer veľmi KO po celodennom fotení, nemuselo by byť takéto hrozné teplo hlavne...

erika3011
14. júl 2011

Ahojte zumba královné 😀 😀 ....mne je dnes "veselo" tento týžden už druhý zub v koši uja zubára 😠 ked to pôjde takto dalej mám sa na čo tešiť....a dva zuby múdrosti 😅 ach jaj. Idem si to vynahradiť nákupmi do mesta - zháňam plavky lebo čo som mala krásne biele tak schytali v šturove akési žlté flakance a neide to vyprať ani savom 😠 a o pol 2 som objednaná na nechty, od svadby ma to akosi chytilo 😀

martina210
14. júl 2011

ahojte baby 🙂

misinn
14. júl 2011

@mishuu ja som precitala od harryho pottera 1,2,3,4 ostatne som necitala aj ked ich mam doma 🙂 🙂 ja som uz kazdy diel videla aspon 2-3krat, tiez ho mam velmi rada.
ja sa zas velmi tesim na stvrtu cast twillight sagy to je teraz u mna number 1 😀 😀 😀 uplne som sa na to namotala ako male decko, jendotku som uz videla 4krat ale vobec mi to nevadi 😝 hned ako bude stvorka idem do nitry do kina 🙂
ozaj ako sa ti dari v diete? co robis ked mate takuto grilovacku? ako odolavas?

misinn
14. júl 2011

@erika3011 no toto je najvacsia nevyhoda bielych veci, ja osobne ked mam nieco biele tak to mam na sebe max raz a potom to ide hned do prania, ale ja nechapem preco, tak si davam pozor a aj tak sa mi to rychlo zaspini...
ja som nosila nechty 5rokov ale pred tym nez sa mal maly narodit som si ich dala dole a odvtedy ich nemam, nechybaju mi ale mala som uz nutkanie dat si ich, no mojmu muzovy sa to vobec nepaci vraj je to velmi umele... 😒

misinn
14. júl 2011

@martina210 ahooooj ako sa mas? 🙂