icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

mishuu
autor
19. júl 2011

@vargovka
@martina210
@misinn

ďakujem baby...injekciu som zvládla lepšie ako som čakala, bez mihnutia oka, to skôr Števi mi tam najprv šaškoval, že on odpadne, že on ide k doktorke nech mu to pichne 😀 ,ale potom som mu ju pichla tak ako ma naučili a bez problémov to išlo 🙂 ruky sa mi začali klepať až po tom 😀 teraz sú na mňa Števi aj jeho maminka pyšní (spravila som si očko 😉 aj keď máme dobrý vzťah) veď som predsa chcela ísť na veterinu, no nie?! 😀 😀 😀

Baby na Intímnu hygienu nie sú dobré avoňácke a podobné veci, najmä nie parfumované, ja používam na príkaz ženskej lekárky (ešte tej mojej prvej, toto mi dobre poradila!) tekuté mydlo z lekárne - Saforelle http://www.saforelle.eu/sk/uvod.html

je trošku drahšie, ale už pekných pár rokov nemám (ťuk ťuk) žiadny výtok (len ovulačný teraz 😉 ) a pred tým som mávala taký tvarohovitý ako sa aj vy bavíte a mala som ho nepretržite, pár dní po menzese nič a potom zase prišiel, bolo to hrozné, strašne mi to vadilo a lekárka si už nevedela rady, nič mi nepomohlo a toto mydielko je super, večer keď sa sprším alebo kúpem sa s ním dole (len zvonka!) umyjem a hotovo a dokonca Števi keď má sem tam nejaký problémik s pipíkom, že ho trošku svrbí, po kúpalisku napr. tak sa s tým tiež umyje a je dobre! Odporúčam a je to síce drahšie, ale vydrží to veľmi dlho, lebo toho stačí máličko na umytie, mne vydrží aj celý rok, nepoužívam ho každý deň, ale 2-3x za týždeň stačí...a sem tam je akcia, dajú k tomu zadarmo aj vlhčené obrúsky napustené týmto gélom, to je super na cesty...

misinn
19. júl 2011

@mishuu tak si to super zvladla 🙂 to mydlo asi skusim, ked hovoris ze aj ty si mavala mykozu pravidelne a potom ti prestala.mne sa uz spusta menzes tak hadam budem mat potom uz pokoj, neviem ci sa este budem kupat v bazene toto leto..

vargovka
19. júl 2011

@mishuu
@misinn
Tak super Mišík ze si taka statočná s tymi injekciami 😉 Ved presne, ta veterina sa musela dakde dbzrkadliť 😀 😀
Jaj ja som tiez mavala tieto vytokove zalezitosti. je to príšerne. preto ja bazeny velmi nemusim. len si tam tak zaskackam a padam von. presne sa bojim tychto veci. ja pouzivam Lactacyd. ale je dobre vediet aj o lepsom.

martina210
19. júl 2011

@mishuu ahoj, tak si teraz hrdinka v rodine, veď pre drahého by človek urobil všetko. Si šikulka.

Poznám to mydlo, o ktorom píšeš ale ešte som ho neskúšala. Ja používam len ten lactacyd ale keď sa mi minie možno ho vyskúšam. Ja sa chystám naň prejsť keď budem tehu ak by mi lactacyd nestačil ale možno tak urobím skôr, uvidím. 🙂

martina210
19. júl 2011

@mishuu Miška ak je fakt najlepší 🙂 , môžem ho používať aj keď nemám klop klop klop také problémy, ako tvarohovitý výtok..... Lebo ja som z lactacydom spokojná a neviem, či ho teda môžem začať používať ako prevenciu pred tým alebo len vtedy, keď mám nejaký problém...... určite ho vyskúšam, ak sa môže aj ako prevencia.

martina210
19. júl 2011

@vargovka ani ja nechodím do bazénov, presne kvôli tomuto ale teraz ako budeme na dovolenke pôjdeme aj do Popradu do Aqua City 🙂 a preto zvažujem, že si ten Saforelle kvôli tomu kúpim. A ty si ako spokojná s lactacydom?

vargovka
19. júl 2011

@martina210 no ja som spokojna. uz asi aj dva roky mam pokoj. neviem či je to kôli tomu ze ho použivam. ale obsahuje tu kyselinu mliečnu tak si myslim ze to je to čo to má mať 😀

martina210
19. júl 2011

@vargovka veď aj ja som s ním veľmi spokojná, mne ho tiež odporučila ešte moja prvá gynekologička, ona tiež používala len lactacyd. Ja používam aj obrúsky keď mám menzes a niekam idem, že sa nemôžem osprchovať. Len ste ma baby naplašili s tou mykózou, výtokmi a zato už váham, či radšej prejsť na ten saforelle. Lebo aj s výtokom je to tak, že niekto má a niekto nemá a nemusí mať ani žiaden problém. Mne to tak povedala gynekologička, pokiaľ nie je žltý, nezapácha, nič nepáli ani nesvrbí je to v poriadku. No čo teraz........lactacyd či prejsť na saforelle? 🙂

vargovka
19. júl 2011

@martina210 ja si myslim ze ked nemas ziaden problem teraz,tak ja by som nic nemenila. keby si citila ze niečo na teba "leze" 😀, tak si kup ten saforelle. či?

martina210
19. júl 2011

@vargovka no presne aj ja takto rozmýšľam. Zostanem používať lactacyd a keby niečo (dúfam, že nič), tak nabehnem na ten saforelle 😉 A ešte sa ťa spýtam, mala si už aj ten lactacyd ocean? Ja áno raz 🙂

mishuu
autor
19. júl 2011

@martina210 to mydlo môžeš používať samozrejme aj keď si úplne zdravá, ja sa tam dole s ničím iným neumývam len s tým, žiadne bežné mydlo alebo sprchový voňavý gél, len saforelle...lactacyd som aj ja používala, ale pomohlo mi len na chvíľu, potom sa mi to vrátilo... každému vyhovuje niečo iné, možno vám je dobrý lactacyd, mne zatiaľ toto saforelle. Dúfam, že sa mi to už nevráti, inak z bazénov nemávam problém, ani z hronskej vody ja sa okúpem hocikde 😝 😀 tieto výtoky mi nikdy nevedela doktorka povedať z čoho ich mám, keď mi aj robili testy žiadna infekcia sa nepotvrdila, asi len raz, to som mala aj také toboľky pošvové, tie mi vtedy tiež trochu pomohli. Odvtedy je kľud ako používam toto mydlo...

vargovka
19. júl 2011

@martina210 ja ti ani neviem. mozno aj hej 😀 😀 je v niecom ine ako to klasicke?

martina210
19. júl 2011

@mishuu to máš pravdu, že každému môže vyhovovať niečo iné. Ten saforelle poznám len kvôli tomu, že ho mala švagriná po pôrode, predtým aj ona používala lactacyd ale ona mala po pôrode problémy so zlatou žilou, tak možno preto ho mala. Ja tiež nepoužívam žiaden sprcháč ani mydlo tam dole, dokonca aj keď sa holím tam dole, tak len s lactacydom, potom si dám detský púder a všetko je v poriadku bez pupáčikov 🙂

martina210
19. júl 2011

@vargovka rozdiel je v tom, že ten ocean je gel (zelený) a ten klasický je emulzia a každý trošku inak vonia. Ten gel je vraj vhodný teraz na leto, keď chodíš na kúpaliská, inak ja v ňom iný rozdiel nevidím a existuje aj lactacyd femina plus, ten je vhodný pre tehotné a ak máš nejaký problém 😉

martina210
19. júl 2011

@mishuu už dávnejšie som sa ťa chcela spýtať (len vždy na to zabudnem), či si náhodou nefotila tehotnú mamičku s kockami s písmenkami, kde si si poskladala z kociek meno bábätka. Sú také farebné a orámované farebným rámikom, neviem, či sú plastové alebo drevené. Neviem ich nikde zohnať, tak ak ich náhodou máš, budem rada, ak mi napíšeš kde si ich zohnala.

A ešte ma kamoška poprosila, že sa mám spýtať či tá loďka a nakúpný košík, v ktoých si fotila detičky sú tvoje alebo si to priniesli zákazníci.

Ďakujem 🙂

mishuu
autor
20. júl 2011

@martina210 zlatinko nefotila som kocky, ale uvažujem nad nimi, v LV je obchodík Pinokio s drevenými hračkami, možno tam to majú...

loďku aj košík som dostala od zákazníčok, priniesli si to na fotenie a potom mi to nechali... 🙂

@vargovka
@misinn
@jankavladkova
ach baby, ja mám depku 😖 v robote nič nestíham, toľkoto zanedbanej práce som ešte nemala...stále fotím nové a nové veci a staré stoja v počítači, už neviem aký systém praktizovať, ja by som to aj urobila hneď ako dofotím lenže mám buď hneď ďalšie fotenie, alebo musím lepiť album svadobný...alebo teraz najnovšie odbieham domov k môjmu maródovi pichať mu tie injekcie, pripraviť obed...ja už fakt nestíham a totálne výčitky z toho mám! Keby som na to mala peniaze vezmem si nejakú výpomoc, kt. by robila postprodukciu, ale na to nemám ani z ďaleka. Prepáčte, že som to tu na Vás takto vychrlila, ale potrebujem sa vykecať.
Dnes išiel Števi na kontrolu, som veľmi zvedavá čo mu povedia...

vargovka
20. júl 2011

@mishuu Mišička maš to ťazke teraz. Ale neboj to mas len take zle obdobie. To prejde. Ty si šikulka tak to zvládneš. A na dovolenke si oddychnes a budes sa uz len slniť,kupať a pracovať na bábatku 😉 Tak z usmevom do prace 😀
A daj vedieť co drahy ako dopadol.

mishuu
autor
20. júl 2011

@vargovka Ďakujem moja. Na dovolenku asi nepôjdeme, pochybujem, že Števi bude o 2 týždne tak fit...ale dúfam, že áno, nie kvôli dovolenke,ale kvôli nemu, chudáčik, veď už teraz sa doma strašne nudí a to bol doma zatiaľ len 2 dni...a ešte má do dovolenky 2 t. PN ... čakám kedy zavolá...idem lepiť album 🙂
a niečo pozitívne...schudla som 🙂 na váhe len 0,5 kg ale centimetre neklamú, zmerala som sa pre istotu 2x a mám menšie miery ako pred týždňom, teším sa 🙂 aspoň niečo...aj keď to asi nebudem mať kde ukázať, akurát tak drahému v posteli, aj to sa ráta 😉 🙂 🙂

mishuu
autor
20. júl 2011

@vargovka tak už mi volal Števi, no nie je to dobré ☹
mal v kolene vodu a dosť veľa, tak mu ju vytiahli a bud. týždeň ide v stredu na hospitalizáciu do piatku a vo štvrtok mu budú (neviem ako sa to volá) kamerkou pozerať do kolena cez 2 dierky (neviem či to nie je niečo ako laparoskopia...) umŕtvia mu dolnú časť tela, pichnú mu injekciu do chrbtice, vraj to dosť bolí, chúďatko moje... 😢 😖 ja som dúfala, že to bude lepšie, že mu nechajú tú ortézu a za nejaké 2 týždne pokojného režimu sa mu to dá do poriadku, ale je to horšie...po tom zákroku budú vedieť čo s tým vlastne má...ach jaj

mishuu
autor
20. júl 2011

@martina210
@vargovka
@misinn

teraz ani nechcem otehotnieť lebo mám také stresy že až...počkám si veru na pokojnejšie obdobie,kt. dúfam bude na jeseň...takže Miši, možno naraz 😉

martina210
20. júl 2011

@mishuu ahojky moje. Tie kocky si kúp ak nad nimi uvažuješ, lebo sú s nimi pekné fotky s menom bábätka, alebo pohlavie bábätka, super to vyzerá na fotke, tiež také fotky chcem ale na ne si ešte budem musieť počkať ☹
Našla som ich na nete ale chcela som ich vidieť v skutočnosti ako vyzerajú, aké sú veľké lebo som ich chcela kúpiť synovčekovi, od septembra bude chodiť do škôlky, tak som chcela, aby mal kocky na učenie písmen a číslic 🙂 Ale nevadí, skúsim pozrieť v Tatrách, možno zoženiem 😉

To sa kamoška poteší, chcela sa prísť fotiť k tebe so synčekom a páčili sa jej tie tvoje doplnky k foteniu 🙂

Máš toho teraz ozaj veľa a ja sa doma nudím, keby si niekoho hľadala na výpomoc, hneď sa hlásim ako prvá a aj by ma to veľmi bavilo......škoda len, že tých euráčov je mááááááálo 😖 😖 😖

To je super, že si schudla, ja zase priprala, čo sa tešííííííííííííím 😀
Daj určite vedieť, ako drahý dopadol v tom našom úžasnom zdravotníctve 😖 a keby ste aj na dovolenku neišli, tak sa tým netráp, viem, že ste sa obaja tešili a potrebujete si oddýchnúť ale zdravie drahého je prednejšie a Chorvátsko si môžete urobiť aj doma 😀 😀 😀

martina210
20. júl 2011

@mishuu Miška, až takto vážne to má? Ale neboj sa, všetko dobre dopadne, určite bude čoskoro v poriadku, len teraz som si prečítala, čo si napísala kým som ja písala ten dlhý príspevok.
To máš pravdu, s otehotnením radšej počkaj keď budete obaja v pohode, viem o čom hovorím. V poslednej dobe sme s manželom prežívali dosť stresov ( v práci, ja, že nemám prácu .......a tak) a kvôli tomu sme ani veľmi neriešili bábätko ale teraz je to už našťastie v poriadku, tak sa znovu snažíme o bábätko 🙂 🙂 🙂

mishuu
autor
20. júl 2011

@martina210 veru také vážne a pri tom ani samotný úraz nevyzeral tak vážne...som z toho smutná.
No ale zvládneme to, hlavne nech to tí naši levickí lekári nedoserú s tou injekciou do chrbtice!!!

Tak veľmi Vám držím palce, nech Vám to už vyjde, budem sa tešiť keď si tu konečne od niektorej z Vás prečítam, že je tehotná 🙂 🙂 🙂 možno práve od teba už čoskoro 😉

martina210
20. júl 2011

@mishuu Miška bodaj by si mala pravdu a budem čoskoro tehuľka. Ale veď vieš, že môj tip na prvú tehuľku z našej témičky si ty, takže neviem, neviem...... 😀
Števkovi budem držať pršteky, keď bude v nemocnici, aby mu zákrok dopadol na 1 s hviezdičkou a aby mu po zákroku povedali, že to je v poriadku a nič vážne 🙂

mishuu
autor
20. júl 2011

@martina210 ďakujeme moja, aj ja dúfam, že to bude OK 🙂

misinn
20. júl 2011

@mishuu ahoj 🙂 tak mas toho teraz naozaj vela, ani sa ti necudujem ze si z toho trochu vystresovana 😖
neskor uz na dovolenku nebudete chciet ist? ci sa bojis ze uz nebude pekne pocasie?
inak ti gratulujem, ja som tiez schudla dve kg, ale tak na mne to aj tak nevidno ked ja mam vela kg navyse...

misinn
20. júl 2011

@mishuu to pichnutie az tak neboli, je to skor neprijemny pocit ale bolest to nie je, pichali mi to - pri porode 🙂
tak sa este dost natrapite, kym bude tvoj drahy uplne zdravy ☹
ale vies co? mna si potesila ze mozno na jesen otehotnieme v priblizne rovnakom obdobi 😀

martina210
20. júl 2011

@misinn nebojte sa baby, ja sa k vám tiež pridám, pri našom šťastí to tiež nebude skôr ako na jeseň, takže urobíme bruškaté levické trio......... 😀 😀 😀

jankavladkova
20. júl 2011

Ahojteeeeeee
@mishuu joj moja akurát som si prečítala čo sa stalo, chuuuďa Števi, pevne veriiim že sa mu čoskoro polepší a ten zákrok dobre dopadne...a nechcete radšej ísť do Martina? tam bol aj kamoškin muž a vraj to tam je super a celkovo som počula že čo sa týka operácií nôh tam sú naj odborníci...ja by som to asi neriskovala tu v LV :-P pozerám že to máš aj v práci perné...moja neboooj ty to zvládneš si šikulka...a za chvílku máš dovolenku a aj keď nebude pri mori aspoň budete spolu a pekne si oddýchnete... 😉
@martina210 pozeraaam že ste preberali aj mydlo na intímnu hygienu -aj ja používam lactacyd a som maximálne spokojná 🙂
ach kočky keby som mala čakať kedy sa u drahého skončí stresové obdobie a potom chcela mimi tak by som ho asi nemala ani v 50tke... 😝 a ktovie či ho aj budem mať....ach jo dnes som nejako negativisticky naladenaaaaa 😝 takéto počasko na mňa veru nedobre vplyyyva 😝

martina210
20. júl 2011

@jankavladkova ahojky 😉 , to máš pravdu, stresy sú stále a nedá sa kvôli nim všetko odkladať, ale keď je už človek zo všetkého vyčerpaný nie je dobré otehotnieť, aby netrpelo bábätko v brušku a keď sú obaja partneri v strese ani sa nedá otehotnieť, lebo psychika robí svoje a pri otehotnení je psychika veeeeeeľmi dôležitá.

...aj ja som s lactacydom veľmi spokojná 🙂