Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
mne inak minuly rok tak strasne rychlo ubehol, vobec sa mi nezda akoby minuly rok vobec bol, ked som sa nad tym tak zamyslela tak vsetko strasne rychlo ide. pokial sa zacneme snazit az koncom roka je mi to vlastne jedno lebo sa nemam kam ponahlat a v podstate ani sa nenazdame a znovu strasne rychlo ubehne dalsi rok. tento rok sa tesim aj na leto co ja sa velmi nezviknem tesit, nemam rada leto na slovensku lebo je tu strasne dusno, mam rada teplo, ale tam kde je more 🙂
a ktovie mozno tohtorocna dovolenka bude dlho nasa posledna vo dvojici 🙂 mali by sme si ju o to viac vychutnat, a aj vsetko ostatne. 😉
@misinn máš pravdu strašne rýchlo to ide, aj mne to pride ako keby som len teraz porodila a už bude mať čochvilku dva rôčky...medzitym ešte mam aj školu,študujem externe tak to ozaj ide obrovskou rychlosťou. Prajem ti aby tato dovolenka bola vaša posledna vo dvojici 😉 😀 ... Tak to ano ale napínave to len bude vo februari, či pride alebo nepride mrška 😅 ale ako sa poznam hned si kupim testik aby som bola na istom 😀
@misinn študujem vo zvolene na technickej - manažment. Študovať sa dá ale záleží velmi na odbore, ja som pred tym študovala enviromentalne inžinierstvo čo je chemicky odbor a to som pre riziko s chemikaliami ukončila a tam nebola ani možnosť externeho študia.. Manažment zvládam v pohode aj pri malej a preto viem že by som zvladla ešte jedno a ked je skuška alebo musim dvakraz za mesiac do školy tak na pol dna je malá u našich. Vyhovuje to tak aj im aj mne a aj malá je na dobrom mieste 🙂 Bez dobrej a ochotnej babičky by to určite nešlo..ty kde študuješ?
@misinn to ma mrzí, že sa musel drahý tak rozčertiť, ale verím, že je to nepríjemné a bolestivé stále to počúvať, netrápte sa tým, už bude len dobre 😅
Ja mám rada tiež leto tak ako si ho opísala, tiež tieto naše dusná v meste nemusím, pri mori...hmm tento rok ideme aj my niekam, ešte nevieme kam. Boli sme dvakrát v Novalji, je tam fantasticky, teraz chceme skúsiť iné miesto v Chorvátsku... 🙂
cawteee... no vy ste sa riadne rozpisali 😎 parada!
sa vam nezdaju ti chlapi nejaki iniciativni velmi? 😕 skumam, ze co je vo veci... a... ??? 😀
Cawte... no este sme nezacali, zatial o tom len rozpravame 😅 Ja som taka volaka velmi nerozhodna, ale to preto, ze som nebola s mangelom zase par dni, ta ked dojde dnes, ta budem asi na vasej vlnovej dlzke snazilkovskej 😀 😀 😀 Juli by chcel babo hned teraz. Ale ked ja som sla na matersku hned po vyske, vlastne statnicovala som uz s bruskom, lebo som nevedela, ze co vlastne chcem robit v zivote, aj ked som studovala predskolsku a elementarnu pedagogiku... len bez znamosti je tazke najst aj v tejto oblasti pracu. Vo ZV by sa este dalo, tu poznam riaditelky a mam s nimi fajn vztah 🙂 ale v LV nepoznam nikoho a ked som aj volala na nejake inzeraty, ta ma hned zrusili po pozdrave, ze to miesto je davno obsadene... hlavne, ze inzerat bol stary asi hodinu 😠 no a tak... tazke je veru zacinat v novom meste kde nikoho nepoznate 😢 No a ci mi pomohla materska pri mojom rozhodovani... Aj ano aj nie... ale este asi budem potrebovat dalsie tri roky, aby som sa rozhybala 😀 😀 😀 uz trepem riadne... neviem... dnes mam fazicku predkramovu kedy spochybnujem vsetko, ta dnes asi nie je dobre zodpovedat otazky zivota 😀
dakujem Misinn 😉

@misinn mám to odskušane 😀