icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

erika3011
4. jan 2011

@misinn mám to odskušane 😀

misinn
4. jan 2011

mne inak minuly rok tak strasne rychlo ubehol, vobec sa mi nezda akoby minuly rok vobec bol, ked som sa nad tym tak zamyslela tak vsetko strasne rychlo ide. pokial sa zacneme snazit az koncom roka je mi to vlastne jedno lebo sa nemam kam ponahlat a v podstate ani sa nenazdame a znovu strasne rychlo ubehne dalsi rok. tento rok sa tesim aj na leto co ja sa velmi nezviknem tesit, nemam rada leto na slovensku lebo je tu strasne dusno, mam rada teplo, ale tam kde je more 🙂
a ktovie mozno tohtorocna dovolenka bude dlho nasa posledna vo dvojici 🙂 mali by sme si ju o to viac vychutnat, a aj vsetko ostatne. 😉

misinn
4. jan 2011

@erika3011 tak ale teraz to budes mat napinave, ked vies ze mozes byt tehu 🙂

erika3011
4. jan 2011

@misinn máš pravdu strašne rýchlo to ide, aj mne to pride ako keby som len teraz porodila a už bude mať čochvilku dva rôčky...medzitym ešte mam aj školu,študujem externe tak to ozaj ide obrovskou rychlosťou. Prajem ti aby tato dovolenka bola vaša posledna vo dvojici 😉 😀 ... Tak to ano ale napínave to len bude vo februari, či pride alebo nepride mrška 😅 ale ako sa poznam hned si kupim testik aby som bola na istom 😀

misinn
4. jan 2011

@erika3011 a kde studujes? ja tiez studujem externe 🙂 a da sa stihat skola a aj take male dietatko? ja sa toho trochu bojim ci to budem stihat

mishuu
autor
4. jan 2011

@erika3011 aj ja ti držím palčeky, užívajte si to 🙂

erika3011
4. jan 2011

@misinn študujem vo zvolene na technickej - manažment. Študovať sa dá ale záleží velmi na odbore, ja som pred tym študovala enviromentalne inžinierstvo čo je chemicky odbor a to som pre riziko s chemikaliami ukončila a tam nebola ani možnosť externeho študia.. Manažment zvládam v pohode aj pri malej a preto viem že by som zvladla ešte jedno a ked je skuška alebo musim dvakraz za mesiac do školy tak na pol dna je malá u našich. Vyhovuje to tak aj im aj mne a aj malá je na dobrom mieste 🙂 Bez dobrej a ochotnej babičky by to určite nešlo..ty kde študuješ?

mishuu
autor
4. jan 2011

@annesz Ahojky a ako ste vy na tom, už pracujete na bábätku, alebo sa ešte len na to pripravujete? 🙂

erika3011
4. jan 2011

@mishuu dakujem 😅

mishuu
autor
4. jan 2011

@misinn to ma mrzí, že sa musel drahý tak rozčertiť, ale verím, že je to nepríjemné a bolestivé stále to počúvať, netrápte sa tým, už bude len dobre 😅

Ja mám rada tiež leto tak ako si ho opísala, tiež tieto naše dusná v meste nemusím, pri mori...hmm tento rok ideme aj my niekam, ešte nevieme kam. Boli sme dvakrát v Novalji, je tam fantasticky, teraz chceme skúsiť iné miesto v Chorvátsku... 🙂

annesz
4. jan 2011

@mishuu Asi tak pred dvoma mesiacmi sme sa rozhodli že už sa posnažíme trošku rozšíriť rodinku. Tak na tom pracujeme aktívne 🙂 Zatiaľ to ale berieme tak že to príde vtedy keď to má prísť........akurát dúfam že to bude čím skôr 😅

erika3011
4. jan 2011

@annesz vitaj medzi nami 😉 prajem ti nech sa čoskoro zadarí, potom môžeme spolu kočíkovať 😀

annesz
4. jan 2011

@erika3011 Jáááj, už sa na to kočíkovanie tak teším. Aj na celé tehotenstvo a všetko okolo toho...... tak dúfam že všetko bude v poriadku a potom si nebudeme tu písať ale klebetiť na pieskovisku pri našich detičkách 😀

annesz
4. jan 2011

@erika3011 a máš nádhernú dcérku 🙂

erika3011
4. jan 2011

@annesz tak to by bolo super 😉 si priamo z LV či z okolia?

erika3011
4. jan 2011

@annesz Dakujem 🙂 je to môj zmysel života 🙂

annesz
4. jan 2011

@erika3011 Nie som priamo z LV, ale keď si to tak zoberieš dnes už nerobí problém isť voľakde na kávu či na kočíkovanie 😀.

erika3011
4. jan 2011

@annesz ano to máš pravdu 😉

misinn
4. jan 2011

@mishuu ja by som tiez sla aj do chorvatska, vtedy by bolo jedno ci som tehotna alebo niesom.. ale moj muz chce ist letecky a to je riziko, pre tehotne.. vies zmena tlaku a tak...hmm tak my az po dovolenke 🙂

mishuu
autor
4. jan 2011

@misinn jáááj, tak to je jasná vec, my chodíme autíčkom 🙂

mishuu
autor
4. jan 2011

@annesz
@erika3011
@misinn

baby, som veľmi rada, že budem mať s kým kočíkať, teda dúfam 😉
hlavne nech sa nám všetkým zadarí a potom sa môžeme niekam ako tehošký gang vydať do mesta 😀

petullia
4. jan 2011

cawteee... no vy ste sa riadne rozpisali 😎 parada!
sa vam nezdaju ti chlapi nejaki iniciativni velmi? 😕 skumam, ze co je vo veci... a... ??? 😀

misinn
5. jan 2011

@mishuu to dufam aj ja to by bolo super keby nam to vyslo vsetkym v podobnom termine 🙂

@petullia odkedy sa zacnete snazit? alebo uz ste zacali? 🙂

mishuu
autor
5. jan 2011

@petullia vieš, rok 2011 má byť veľmi plodný, tak to chlapi zobrali zostra..."teraz alebo nikdy" 😀 😝

misinn
5. jan 2011

@mishuu no to som si inak vsimla ze moj muz ma aj ovela vacsiu chut na sex tak naozaj na to nieco bude 🙂

mishuu
autor
5. jan 2011

@misinn no vidíš 🙂 ...u nás som to zase ja od kedy som vysadila HAK 😉 a drahý sa nesťažuje 😝

misinn
5. jan 2011

@mishuu my sme nezvikli mat casto sex niekedy len raz za tyzden vynimocne dva krat, no teraz skoro kazdy den 😀 tak je to celkom fajn aj sa tesim 😝
ja ked som kedysi brala antikoncepciu tiez som vobec nemala chut na sex...

petullia
5. jan 2011

Cawte... no este sme nezacali, zatial o tom len rozpravame 😅 Ja som taka volaka velmi nerozhodna, ale to preto, ze som nebola s mangelom zase par dni, ta ked dojde dnes, ta budem asi na vasej vlnovej dlzke snazilkovskej 😀 😀 😀 Juli by chcel babo hned teraz. Ale ked ja som sla na matersku hned po vyske, vlastne statnicovala som uz s bruskom, lebo som nevedela, ze co vlastne chcem robit v zivote, aj ked som studovala predskolsku a elementarnu pedagogiku... len bez znamosti je tazke najst aj v tejto oblasti pracu. Vo ZV by sa este dalo, tu poznam riaditelky a mam s nimi fajn vztah 🙂 ale v LV nepoznam nikoho a ked som aj volala na nejake inzeraty, ta ma hned zrusili po pozdrave, ze to miesto je davno obsadene... hlavne, ze inzerat bol stary asi hodinu 😠 no a tak... tazke je veru zacinat v novom meste kde nikoho nepoznate 😢 No a ci mi pomohla materska pri mojom rozhodovani... Aj ano aj nie... ale este asi budem potrebovat dalsie tri roky, aby som sa rozhybala 😀 😀 😀 uz trepem riadne... neviem... dnes mam fazicku predkramovu kedy spochybnujem vsetko, ta dnes asi nie je dobre zodpovedat otazky zivota 😀

misinn
5. jan 2011

@petullia to mas pravdu s tym pracovnym miestom.. ja som si rozposlala ziadosti a z niekade mi ani len neodpisali...
a v lv ani nie je lahke zohnat si pracu.. no ale snad sa ti podari budem ti drzat palce 🙂 🙂

petullia
7. jan 2011

dakujem Misinn 😉