Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
@misinn no čo už pekne študuj a budem držať palce 🙂
no dávno sa tu neriešilo niečo tehotensko-prípravné, tak sa Vám zdôverím 😝 😀 druhá mrška po vysadení a pekne na 29 DC (prvá bola na 31DC), brucho bolí jak fras, ale som spokojná. Toľko k záležitostiam vnútro-maternicovým 😀
Zajtra beriem plesové šaty do čistiarne, dúfam, že mi ich nedo....toto.
Baby, 2 kamošky mám tehotné, to je paráda. Trošku im aj závidím (v dobrom), že už si to užívajú...náš čas ešte len príde ženy.
Čo porábate?
jeeej Misu ta okolo teba sa stehotnieva, parada... aspon sa ti skor prilepi 😉 teda ak to berieme z bosorackeho hladiska 😀 okolo nas sa dorodilo koncom roka a mala by som asi zacat druhe kolo 😝 teda ak beriem do uvahy moju realnu partiu z okolia a ak sa zameriam na internetove kamosky, ta do kelu... asi brzdim 😅 uz som davno na rade 😀
no a co porabam... znie to priam neuverietelne, prave som dopisala sloh... kokso az sa mi z hlavy dymilo... moja nadejna svagrinka potrebovala do skoly... som rada, ze toto uz mam za sebou tieto povinnosti.. brrr... ale na oprasenie spomienok... celkom prijemne. hadam za to neobchyti daku zlu znamku 😕 a po kratkej sprche pomaniacim na konovi, na FB a prebehnem par autobazarov a sup ho spat 🙂 no ako mi je dobre, ze? 😀 a co vy???
@misinn hej, jedna je moja kamarátka z detstva s ktorou som nebola 9 rokov a teraz sa vrátila bývať do LV, tak sme sa náhodou stretli v Kauflande, no skoro som odpadla 😀 a druhá je sestrička od zubára 😀
Ja by som bola najradšej keby som tehuľkovala s mojou skoro-švagrinkou, ale to asi zatiaľ nehrozí.
Teraz mám rozčítanú Timeu Keresztényiovú - Sama mama - vrelo odporúčam ak ste nečítali 🙂
@mishuu ja mam tiez velmi dobru kamaratku ktora sa snazi otehotniet s priatelom, dufam ze sa im podari a mohli by sme naraz kocikat..
ale ktovie aj dalsia kamoska mi hovorila ze sa snazia a zatial sa im nedari, s nou by som tiez rada kocikala.
uvidime 🙂 🙂 je to este daleko
ja som si tiez nasla nejake knihy doma o tehotenstve ale to su uz take starsie, ja ani nechcem knihu o tehu kedze som uz jedno babo vynosila viem presne co ma caka a v ktorom tyzdni ake vysetrenia su, ale chcem si kupit knizku ako sa starat o babatko po porode, v ktorom mesiaci co treba robit, aku stravu davat, kedy sa zacnu tlacit zubku, kedy by malo zacat lozit, skor toto ma zaujima 🙂
ale to ma este tiez cas aspon kym nebudem tehotna 🙂
ale precitala som si resume v zadu tej knihy sama mama a moze to byt naozaj zaujimava kniha
Ahooj... ano hladam nejaky voz stvorkolesovy pre mna a synatora 😝 kedze nam tato stale berie auto a my potom susime doma stale... hrozna otrava 🙄 ale uz hadam konecne volaco splasime 😵
No s tym slohom som sa vcera kusok potrapila, bo som mala pisat umelecky opis, to by bolo ok, ale tema bola vylet do prirody a uz ten nazov ta nuti pisat rozpravanie... bolo tazke udrzat sa v opise 😅 ale hadam som to dobre zrobila 😝 uvidime, ci mi "autorka" nevynada 😅 😀 Ja som tiez rada slohovala kedysi. na zakladnej som aj na retoriku chodila a take veci ma vzdy bavili, ale ked sa tomu dlho nevenujes a este k tomu uz treti rok na materskej... aj slovna zasoba je kusok v tahu 😅 Ale treba sa udrziavta v dobrej recnickej kondicii, som rada ze som mohla pomoct takouto formou 😀
a ja uz ani neviem ake knihy som mala, ked som bola tehotna. ale vela som maniacila na stranke tehotenstvoacademy.sk, abo nejak tak sa to volalo... velmi zaujimava stranka 😉 Knihy sopm popoziciavala tehulkam a uz ani neviem kde komu co, ta som bez nich 😒 ktovie, ci ich este niekedy uvidim. 😔
Čavte. Dnes som mala hrozný deň a aj náladu mám akosi na bode mrazu, tak sa k Vám idem trošku odreagovať....
Vidím že základy pre tehotenstvo máme všetky dobré, každému mrcha chodí presne ako hodinky, aj keď ja už by som bola radšej keby nechodila 🙂) Však hádam sa už v blízkej budúcnosti dočkám....
Mne sa veľmi páči kniha od vydavateľstva Fortunalibri - Vaša kniha o materstve, síce inakšie som zatiaľ ani neprezerala tak neviem porovnať ale tato sa mi zdá celkom fajn, našla som v nej kadečo zaujímavé....
@annesz čavko a čo ťa dnes tak nahnevalo? Ja som mala celkom v poho deň, ale nestihla som sa vôbec najesť a tak ma poobede začala bolieť hlava a to som už začínala chytať nervy. Cestou domov som si predstavovala ako ma drahý bude čakať s otázkou čo máme papať (to on vždy 😉 ) a že ja vybuchnem od nervov...a si predstav, prišla som domov, uvidel, že mi niečo je, povedala som mu ako som sa mala a že ma bolí hlava a že sa musím ešte o piatej vrátiť do práce a on mi doniesol ibalgin 😀 a urobil mi vajcový chlebík 😀 no nevymenila by som ho 😎 😝
Takže hlava už nebolí, dnes už ani brucho.
Mne sa veľmi páči knižka, Budeme mít miminko, tá by sa páčila aj @misinn je od tehotenstva cez pôrod až po starostlivosť o bábo od pôrodu do 3 rokov, celkom sa mi páči, sú tam popísané aj tie veci, čo si Miši písala, že čo kedy papať, vývin - fyzický aj psychický, aj choroby, čo robiť pri úraze a pod. Tu ju mám na fotke, tá modrá.
@petullia tak veru to autíčko by sa ti zišlo, máš aj niečo vo výhľade?
@mishuu Nič ma nenahnevalo, len som mala ťažký deň, kopec roboty a menšie sklamanie...... ale mužíček mi zlepšil náladu tak už je to fajn.... ešteže máme tých našich chlapov, čo by sme bez nich robili 😅
Vidím že literatúru už máš nazhromaždenú, už to len všetko preštudovať a pravdaže zrealizovať 😉
Och ludia moji... vsetci mate toho dako vela naokolo mna... by som vam aj pomohla keby sa dalo, ja mam daky utlm.... nic sa dako nedeje... nuda... uz sa mi cosi ziada 😅
autisko stale hladam... uz som myslela, ze aj sme vybrali, ale potom zvitazil rozum nad tuzbou, ta hladam dalej.
a dnes som zase zabudla zavolat tomu gyndosovi... hlava derava... sa objednavam uz od pondelka... pripomente mi prosim zajtra, ze sa xcem objednat na prehliadku... diiik 😀
@mishuu ty mas doma uz kopec kniziek budes riadne nastudovana, nic ta neprekvapi 🙂
presne taku knihu by som brala aj ju pojdem kupit do knihkupectva, ja mam doma jednu knihu co som dostala v porodnici tam je tusim starostlivost o babatko do jedneho roka, ale skor take zhrnutie nie je to podrobne pisane, dakujem ti za tip 😉 🙂
ja idem dnes cvicit, ani som sa nechystala ist tento mesiac, chceli sme usetrit peniaze lebo pes nam rozhryzol cisto nove zaluzie v spalni a chceme objednat nove..
ale kamaratka ma presvedcila tak predsa len idem a aj sa velmi tesim 🙂 planovala som si kupit pernamentku ale tu asi az buduci mesiac kedze setrime 😒
Mishuu dikes 😉 uz je seecko vybavene.. hura hura
aj vam pekny den...
Ano Misinn idem... som nebola od porodu 😔 ta ak sa chceme pustit do surodenca, chcem mat istotu, ze som v poriadku... ale doky ma dovolenku, ta ma objednali az na koniec mesiaca... ale nevadi. vsak to zase az tak nesuri. 🙂
teda od porodu... to som taku polovicnu koninu napisala... po sestonedeli som samozrejme bola a potom este koli prsnikom pri kojeni, ale na preventive som nebola odvtedy... teda minuly rok som to zanedbala... tak je to spravne napisane. ani mne sa moc nechce. musim ist k mojmu dokymu po kartu vo ZV potom do LV k mojmu novemu... to bude zoznamka zase 😀 dufam, ze najdem aspon polikliniku 😅 ale setricka bola velmi mila, ta hadam to bude ok. uz sa aj tesim do LV zase 🙂
sledujete moje schizacke pochody myslienkove? 😀 ta titulky- nexce sa mi behat po doktoroch, ale na vylet do LV sa vcelku tesim. tak! 😀 a aj na noveho dokiho som zvedava... no... inak som asi normalna, len obcas moje myslienky predbiehaju moje prsty poskakujuce na klavesnici 😀
k Neubauerovi (neviem ako sa to pise 😅 )
hej, k nemu chodia asi vsetky baby, co poznam v LV 🙂 ale tak ja som sa hned pytala na lekara, ktory mi urobi potrebne vysetrenia priamo v jeho ambulancii, bo vo ZV som chodila k takemu, co som musela este zjazdit dalsie 3 ordinacie, aby som mala rocnu na poriadku... a esteze boli tie ordinacie cez cele mesto 🙄 a ked som bola tehotna, ta som sa valala s tym pupkom kazdy mesiac hore dole mestom... och... uz nikdy viac... uz xcem dokyho, co vie vsetko 😀

@misinn a čo keby ste sa k nám pridali a išli na ten ples s nami? Možno tam budete aj kopu ľudí poznať... 😉 je to 22.1.2011 v Družbe... Miši si na FB?