Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
😀 pripomeniem ti... 😉
ja som este stale nenasla ziadny ples ☹ Juli na vojensky do LV ist nechce a partia sa spolieha na mna, ze volaco najdem 😅 do kelu.... sa nastvem, ta pojdem od firmy k firme, ze ci nam nestrelia listky 😀 no ale ja tento rok na ples pojdem! tak! 😝
Mishuu nezabudni dnes na saty!!! 😉
@misinn ideme do Patiniec, je tam taký wellness hotel, saunový svet, vírivky a tak. Dostala som to od Števka na Vianoce, teda je to darček pre nás oboch 🙂
aha tu: http://www.wellnesspatince.sk/
veľmi sa teším, dúfam, že ho nebudú držať v robote, že ho pustia, máme už zaplatenú zálohu, tak ho snáď pustia 🙂
Mishuu buduci vikend tam idu presne aj moji kamosi na wellness... tiez par 🙂 super to tam vypada 😵
Ahojte, dufam, ze sa mozem pripojit do vasej skupiny 🙂
My s manzelom sa tiez pokusame o babatko, ale nakolko som mala zhruba pred dvomi rokmi zdravotne problemy, tak sa nam velmi nedari. Verime, ze tento rok bude pre nas stastny a dockame sa nasho vytuzeneho miminka 🙂
@mishuu hmm super darcek pod stromcek, tak si to tam riadne uzite 🙂 , ja som v patinciach este nebola ale zevraj tam je velmi dobre 🙂
idem dat foto domu na modru strechu potom kuknite ked chcete. fotila som ho dnes rano, vsade som mala bordel tak si to prosim nevsimajte 😎
ja som dnes nevedela rano vstat. taka som bola nedospata po vikende. bola som po dlhej dobe vonku s kamoskou ale to este v piatok vecer, ani som nebola dlho a nevyspata som bola v sobotu a v sobotu sme mali navstevu, ktora tiez nebola dlho tak nechapem preco som taka unavena.. 😒
@eliskaf budeme sa tesit ked sa pridas, aspon nas bude viac. 😀 kolko mas rokov ak sa smiem spytat? si priamo z lv?
Cavte kocky, ako ste víkendovali? Tak strašne neznášam pondelky......Nikdy sa mi nechce vstavať do roboty.....
@misinn Máte pekny domček, šikovne ste ho prerobili.....už len ho naplniť detičkami aby sa mal kto hrať so psíkom 😀 Aj petullia to bude mať parádne, tú zimnú záhradu závidím, ale samozrejme len v dobrom 🙂
@eliskaf vitaj medzi nami!
Dakujem Vam 🙂
misinn - som priamo z Levic a mam 24 rokov
Cawteee... Mishu ako bolo na plese? ci to nebolo tento vikend 😅
Eli vitaj! Akurat citam knihu o sile pozitivneho myslenia, ta mysli mysli len na to zdrave krasne babo a drzim palciska... 😉
Annesz dakovala 🙂 ja sa z nej tiez tesim... vies ake je z nej teraz skladisko materialu 😀 ale ked sa postavim na koniec kupelne a prizmurim obe oci ta sa da celkom predstavit, ze to bude mozno niekedy aj pekne 😀 a uz sa na to tesim.... potom vas pozyvam na kafe... posedime, pokecame... joj ako nam bude dobre 😵 a ked budeme nebodaj nejakym nedopatrenim tehu 😕 😀 ta si dame nejaky strasne zdravy napoj 😉
ozaj minule som spominala, ze okolo mna neni teraz tehotno... ta menim moju vypoved... stehotnieva sa! ta nech sa zacne coskoro aj tu 😉 😀
Misinn mam fotky na streche, ale to su take starsie... musim zobrat fotiak v sobotu na domec, pojdeme kupelnu dokoncit a aj vsetko, co som zameskala doposial musim pofotit, zdokumentovat... ta v nedelu hadam pridam aktualny stav... posnazim sa, slubujem! 😀
Neviem, ci vsetci chceli, ale hlavne je, ze su v konecnom dosledku stastni, ze? 😎 a poniektori sa snazili dlho, ta o to je ta sprava krajsia, ze tie vypotene kila mali aj iny vyznam 😀
a ozaaaj... asi sme uz nasli nas pleees, ta vypada to na koniec februara, ze pojdeme za krasne 😵 ale este nemam listky v ruke, ta len tak, ze sa mozno zadari... co to treoem, jasne ze sa zadari! 😀
dakujem... joooj uz sa tesim ako budem dudrat a nadavat, ze musim vysavat a umyvat a tak to vsetko... ale to by som aj pri riadeni garzonky 😀
@eliskaf Neboj, bude to dobré, tento rok bude veľmi úspešný.... no aspoň si to zatiaľ nahováram aj ja 😵
@petullia tak práce s upratovaním budeš mať habadej, aj ja som tak bola keď sme sa presťahovali.... chvílu som to robila s nadšením a teraz už je to len z povinnosti.... ale zas keď sme vo svojom tak sa človek z toho teší.....
Baby držte palce.....už by som si strašne priala keby sa tento mesiac zadarilo 🙂
@misinn Po zisteni, ze som tehotna som bola u doktora, ale este to bolo v skorom stadiu a objednal ma na kontrolu o 2 tyzdne. Ale medzitym som zacala krvacat a tak mi robili rozne vysetrenia a sone zistili ze plava daleko od maternice. Nuz tak ma ako urgentny pripad v ten den aj operovali ☹

@petullia inak aby ti nebolo ľúto, že zabúdaš, je štvrtok a ja som svoje plesové šaty ešte stále neodniesla do čistiarne 😀 na ples ideme budúci týždeň 😎 iná žena som 😀 zajtra...sľubujem...