icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

mishuu
autor
13. jan 2011

@petullia inak aby ti nebolo ľúto, že zabúdaš, je štvrtok a ja som svoje plesové šaty ešte stále neodniesla do čistiarne 😀 na ples ideme budúci týždeň 😎 iná žena som 😀 zajtra...sľubujem...

petullia
13. jan 2011

😀 pripomeniem ti... 😉
ja som este stale nenasla ziadny ples ☹ Juli na vojensky do LV ist nechce a partia sa spolieha na mna, ze volaco najdem 😅 do kelu.... sa nastvem, ta pojdem od firmy k firme, ze ci nam nestrelia listky 😀 no ale ja tento rok na ples pojdem! tak! 😝

petullia
14. jan 2011

Mishuu nezabudni dnes na saty!!! 😉

misinn
14. jan 2011

@mishuu
@petullia sranda vsetky budeme u jedneho dr. 😀
dnes je piatok mne tento tyzden tak ubehol...
mishuu ja si zviknem objednavat aj cez martinus knihy su tam za lepsie ceny. 🙂

mishuu
autor
14. jan 2011

@misinn aj ja zvyknem cez martinus, alebo tu v mediaklube kupovať.
Ubehol veru tento týždeň, ja už pomaly odpočítavam aj celý január, budúci víkend ples, potom romantický víkend
a je tu február...juchú nech to frčí 😝 😀

misinn
14. jan 2011

@mishuu aky romanticky vikend? chystate sa niekam? 🙂

mishuu
autor
15. jan 2011

@misinn ideme do Patiniec, je tam taký wellness hotel, saunový svet, vírivky a tak. Dostala som to od Števka na Vianoce, teda je to darček pre nás oboch 🙂
aha tu: http://www.wellnesspatince.sk/

veľmi sa teším, dúfam, že ho nebudú držať v robote, že ho pustia, máme už zaplatenú zálohu, tak ho snáď pustia 🙂

petullia
15. jan 2011

Mishuu buduci vikend tam idu presne aj moji kamosi na wellness... tiez par 🙂 super to tam vypada 😵

eliskaf
17. jan 2011

Ahojte, dufam, ze sa mozem pripojit do vasej skupiny 🙂
My s manzelom sa tiez pokusame o babatko, ale nakolko som mala zhruba pred dvomi rokmi zdravotne problemy, tak sa nam velmi nedari. Verime, ze tento rok bude pre nas stastny a dockame sa nasho vytuzeneho miminka 🙂

misinn
17. jan 2011

@mishuu hmm super darcek pod stromcek, tak si to tam riadne uzite 🙂 , ja som v patinciach este nebola ale zevraj tam je velmi dobre 🙂
idem dat foto domu na modru strechu potom kuknite ked chcete. fotila som ho dnes rano, vsade som mala bordel tak si to prosim nevsimajte 😎
ja som dnes nevedela rano vstat. taka som bola nedospata po vikende. bola som po dlhej dobe vonku s kamoskou ale to este v piatok vecer, ani som nebola dlho a nevyspata som bola v sobotu a v sobotu sme mali navstevu, ktora tiez nebola dlho tak nechapem preco som taka unavena.. 😒

@eliskaf budeme sa tesit ked sa pridas, aspon nas bude viac. 😀 kolko mas rokov ak sa smiem spytat? si priamo z lv?

annesz
17. jan 2011

Cavte kocky, ako ste víkendovali? Tak strašne neznášam pondelky......Nikdy sa mi nechce vstavať do roboty.....

@misinn Máte pekny domček, šikovne ste ho prerobili.....už len ho naplniť detičkami aby sa mal kto hrať so psíkom 😀 Aj petullia to bude mať parádne, tú zimnú záhradu závidím, ale samozrejme len v dobrom 🙂

@eliskaf vitaj medzi nami!

mirip
17. jan 2011

@mishuu ja som v patinciach bola strava tras ale služby vinikajúce.....možno keby zmenili kuchára tak sa dá 😀

eliskaf
17. jan 2011

Dakujem Vam 🙂

misinn - som priamo z Levic a mam 24 rokov

misinn
17. jan 2011

@eliskaf odkedy sa snazite otehotniet? 🙂
my si zatial davame pozor, chystame sa az niekedy na jesen.. 🙂

eliskaf
17. jan 2011

@misinn uz to je zhruba rok a pol. Doktor nam povedal, ze teraz je ten spravny cas, nakolko som bola predtym operovana ☹

petullia
17. jan 2011

Cawteee... Mishu ako bolo na plese? ci to nebolo tento vikend 😅
Eli vitaj! Akurat citam knihu o sile pozitivneho myslenia, ta mysli mysli len na to zdrave krasne babo a drzim palciska... 😉
Annesz dakovala 🙂 ja sa z nej tiez tesim... vies ake je z nej teraz skladisko materialu 😀 ale ked sa postavim na koniec kupelne a prizmurim obe oci ta sa da celkom predstavit, ze to bude mozno niekedy aj pekne 😀 a uz sa na to tesim.... potom vas pozyvam na kafe... posedime, pokecame... joj ako nam bude dobre 😵 a ked budeme nebodaj nejakym nedopatrenim tehu 😕 😀 ta si dame nejaky strasne zdravy napoj 😉

petullia
17. jan 2011

ozaj minule som spominala, ze okolo mna neni teraz tehotno... ta menim moju vypoved... stehotnieva sa! ta nech sa zacne coskoro aj tu 😉 😀

misinn
17. jan 2011

@petullia no vidis teraz je take obdobie, kazda chce babatko 😀
a co kedy ides na to aj ty? ja si uz nepamatam kedy si vravela... 😒
mas nejake fotky domceka kde budete byvat?

misinn
17. jan 2011

@eliskaf aha a aky si mala vlastne problem ak sa mozem opytat?
neboj sa podari sa vam 😉 🙂

petullia
17. jan 2011

Misinn mam fotky na streche, ale to su take starsie... musim zobrat fotiak v sobotu na domec, pojdeme kupelnu dokoncit a aj vsetko, co som zameskala doposial musim pofotit, zdokumentovat... ta v nedelu hadam pridam aktualny stav... posnazim sa, slubujem! 😀
Neviem, ci vsetci chceli, ale hlavne je, ze su v konecnom dosledku stastni, ze? 😎 a poniektori sa snazili dlho, ta o to je ta sprava krajsia, ze tie vypotene kila mali aj iny vyznam 😀
a ozaaaj... asi sme uz nasli nas pleees, ta vypada to na koniec februara, ze pojdeme za krasne 😵 ale este nemam listky v ruke, ta len tak, ze sa mozno zadari... co to treoem, jasne ze sa zadari! 😀

misinn
17. jan 2011

@petullia uz som kukla riadne velky domcek, budes mat co robit ked ho budes upratovat. 🙂
ale som zvedava na dalsie fotky ako to tam teraz vyzera, aj obyvacku mas velku to je super 🙂

petullia
17. jan 2011

dakujem... joooj uz sa tesim ako budem dudrat a nadavat, ze musim vysavat a umyvat a tak to vsetko... ale to by som aj pri riadeni garzonky 😀

eliskaf
17. jan 2011

@misinn Mozes sa kludne opytat, aj ked to bolo pre mna velmi tazke - nase babatko bolo mimo materinice a muselo nam ho zobrat ☹
@petullia Dakujem Ti velmi pekne....od istej doby ja myslim iba pozitivne 🙂 A vacsinou sa mi to vzdy vyplatilo a tak isto to praktizujem aj teraz

annesz
17. jan 2011

@eliskaf Neboj, bude to dobré, tento rok bude veľmi úspešný.... no aspoň si to zatiaľ nahováram aj ja 😵

@petullia tak práce s upratovaním budeš mať habadej, aj ja som tak bola keď sme sa presťahovali.... chvílu som to robila s nadšením a teraz už je to len z povinnosti.... ale zas keď sme vo svojom tak sa človek z toho teší.....

Baby držte palce.....už by som si strašne priala keby sa tento mesiac zadarilo 🙂

misinn
18. jan 2011

@eliskaf aha, to sa niekedy stava a ako prisli na to ze je mimo maternicove? robili ti sono?

eliskaf
18. jan 2011

@misinn Po zisteni, ze som tehotna som bola u doktora, ale este to bolo v skorom stadiu a objednal ma na kontrolu o 2 tyzdne. Ale medzitym som zacala krvacat a tak mi robili rozne vysetrenia a sone zistili ze plava daleko od maternice. Nuz tak ma ako urgentny pripad v ten den aj operovali ☹

misinn
18. jan 2011

@eliskaf este dobre ze ti na to prisli, lebo pre zenu je mimo maternicove tehotenstvo velmi nebezpecne.
teraz sa ti to uz urcite nestane neboj sa 🙂

eliskaf
18. jan 2011

@misinn Ked to zistili, uz to bolo dost vazne (myslim 5-7tyzden). Dufam, ze uz sa take nic nestane, len u nas to je teraz trosku tazsie, nakolko mi museli zobrat aj vajickovod. Ale s manzelom vidime nasu kratku buducnost ruzovo 🙂

misinn
18. jan 2011

@eliskaf urcite sa vam podari, budem vam drzat palce 🙂 🙂

eliskaf
18. jan 2011

@misinn Dakujem 🙂 Ked sa to podari, urcite sa o tu radost s Vami podelim 😵