icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

monika0001
24. nov 2010

@mirm - zatiaľ hcodím iba k môjmu dokimu ale už mi naposledy spomínal, že v januári ma pošle do inej ambulancie aby všetko skontrolovali. Vraj tam má ten iný doki nejaké prístroje kde ma skorntorlu úplne celú aj mňa aj bábo. to je zatiaľ jediné také iné.
Ale ja mám môjho dokiho úplne skvelého a nevymenila by som ho za nič na svete!!!
A chodím ku nemu častejšie ako né tehuľky tým, že som riziková.. 😉

mirm
24. nov 2010

@monika0001 ty si z BA, ze? a ku komu chodis?
ja som bola teraz prvy krat v rizikovej poradni, moja lekarka povedala ze je vsetko ok a nemocnici mi povedal ze mam nizko placentu, takze ziadny sex, cvicenie nic... kludovy rezim

monika0001
24. nov 2010

@mirm - chodím do Karlovky k dr. Kajabovi.
výborný to človek.
a tiež mám kľudový režim a sex od začiatku žiadny 🙂

mirm
24. nov 2010

@monika0001 nad nim som rozmyslala, ked som chcela zmenit moju lekarku. Ale ked som zistila ze pojdem na Kramare tak som sa na to vykaslala.
Aj my ziadny sex od zaciatku...
Ako casto chodis do poradne? Ja som chodila k mojej kazde dva tyzdne.

monika0001
24. nov 2010

@mirm - neviem moja či by ťa zobral, lebo viem, že neberie nové pacientky.
On totiž okrem BA robí aj v DS a má toho veeľa...

Práve mi volala sestrička od gynekologa a zajtra musím dobehnuť. Včera som bola na tých testoch oGTT a dopadli zle.. čo sa dalo čakať no ale aj tak...

pami2
24. nov 2010

@pepi_petra prosim ta na co je dobry ten tehu vankus?

honeybunny81
24. nov 2010

@paula1234 Pauli prosím ťa, ja sa snažím dovolať do toho Cegysu už druhý deň a ani obraz ani zvuk. Máš na to nejakú fintu? ☹ Ďakujem

mirm
24. nov 2010

@monika0001 to su ake testy?

monika0001
24. nov 2010

@mirm - diabetes

mirkahan
24. nov 2010

Ahojte takže sa presúvam z Junoviek k Májovým mamičkám 🙂 Termín máme 30. mája 2011 a sme v 14tt v piatok som videla pohyby nášho drobčeka a bolo to niečo úžasné 🙂 a o dva týždne ho uvidím zase a neviem sa dočkať!!!
Držím Vám všetkým palce 😀

klba
24. nov 2010

@lenkatomo poslem ti link na ten cinsky kalendar, https://www.modrykonik.sk/fotoblog/klba/album/n...
a tu mas este jednu tabulku, pod foto mam link, 😉 len tam musis vediet kedy si asi pocala. 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/klba/album/n...

hedka17
24. nov 2010

@klba tak my podla toho prveho aj druheho budeme mat chlapca 😉 aj ked meno pre chalana nemam len pre babenku

pitipitipa
24. nov 2010

@klba no mne podla cinskeho vychadza chalan a podla toho grafu baba... 😀 no takze z toho bude predsa parik... 😵

klba
24. nov 2010

@mirkahan vitaj u nas. 😵
@hedka17 tak uz len vediet vysledok podla sona, som zvedava ci to vyjde. 🙂
a my sa tiez nevieme zhodnut na mene pre chlapca, pre dievcatko mam v zalohe aj tucet, ale chlapca, hm.... 😕
@pitipitipa no tak ty si speci pripad, ty budes mat dve, tak na dvojickarky nemysleli v tabulkach, 😉 ale snad to vyjde tak ako si zelas. 😵
a uz si citila pohyby? super. 😵 😵 😵

paula1234
24. nov 2010

@honeybunny81 tam sa tazko dovolas, ale skus si pozriet ordinacne hodiny a skus pred koncom ord.hodin, ale ja tam chodim odobne) 😉

mirkahan
24. nov 2010

@klba Ďakujem veľmi pekne 😉

aaddeell
24. nov 2010

@klba tak aj ja som si pozerala oba grafy a na oboch mi vysiel chlapcek 😉 ale ja si aj myslim ze to bude chlapec, vzdy som chcela dievcatko ,chlapec ma ani nenapadol ale od zaciatku si myslim preto ze som vzdy tuzila po dievcatku budem mat chlapca a zatial to vychadza

aaddeell
24. nov 2010

baby mate uz tehu nohavice ak ano kde ste ich kupili?
svrbia vas prsia?

klba
24. nov 2010

@aaddeell tak som zvedava co nam graf potvrdi, ja sa tesim na to ked uz budeme pomaly vsetky oznamovat co cakame, uz sa neviem dockat. 😵

klba
24. nov 2010

myslela som co nam sono potvrdi, ci sa graf mylil ci nie. 😉

lenkatomo
24. nov 2010

@klba no tak to vychadza v obidvoch pripadoch dievcatko 🙂)))))))))))))))))))))))))

aj to tak nejako citit, inak mi dava riadne zabrat, pri malom mi nebolo nic, vobec chora, teraz mi je stale zle :(, ale vydrzime, vsakze? 🙂 tesim sa

lenkatomo
24. nov 2010

len tie mena.....ach boze......chlapceka mame 100% Martinka, no na dievcatko vela vela, vyhrava u mna aj u muza jedno meno, no to sa vobec nikomu nepaci :(

prve bolo jednoduche, po ockovi som hned vedela a chcela Tomaska, velmi sa mi vzdy pacilo, tak ako Martinko z Martina 🙂)))

klba
24. nov 2010

@lenkatomo no tak sa nechame prekvapit. 😉
a skusila si si to dat spatne ci ti vyjde prvy chlapcek? 🙂
inak my sme mali svadbu ked som bola v 6.tom mesiaci a pri skuske siat som ochorela od tej pani v svad.salone, este aj na muza som to preniesla a presoplili sme celu svadbu, tak snad nas tentokrat choroby obidu. 😅

lenkatomo
24. nov 2010

@klba ano, skusila som to aj na Tomaska 🙂 vyslo to dobre 🙂

klba
24. nov 2010

@lenkatomo, my mame dievcenske uz na 100 % vybrane, uz nas to meno drzi mna 6 rokov a muza 3 roky, aj ked svokra je proti, 😝 ale pokial muz suhlasi nemam co riesit, pre bambulku mam vybrane meno Jasminka. 😵
a paci sa mi aj Natalka, ale muz je uz stotozneny z Jasminkou, tak nic nemenime,
A pre chlapca stale netusim, mne sa paci napr. Tobias, ale muzovi eee, jemu sa paci Oliver, ale to nam nesedi k priezvisku kvoli R a paci sa mu Matej, ale ja ho chcem volat aj inak ako len Matko. 😅

lenkatomo
24. nov 2010

@klba to je krasne meno, Natalku mame tiez v zozname, ale jasminku som este nepocula 🙂

mathildica168
24. nov 2010

@klba mne vychadza podla toho prveho chlapec, ale ten druhy som absolutne nepochopila ako si to urcim... to len ja som taka blba??? 🙂 mohla by si mi trochen poradit? diky moc

klba
24. nov 2010

@mathildica168 , hodim ti priamo link s tym grafom, tam si zadas tvoj datum narodenia a tvojho muza a treba vyplnit aj tie policka kde mas datum pocatia, kedy vam to vyslo, 😉 teda ak to vies, 😉 my sme mimi planovali, tak presne viem kedy to vyslo. 😉
a potom ti vyhodi graf, tu mas nejake info ako sa podla grafu riadit. 😉
z a d e j
Volíme jako první, a to pro zadání dat narození muže a ženy, resp. pro zadání data početí.
Po zadání požadovaných dat lze stisknout tlačítko ukaž GRAF. Pak je vykreslen graf - viz příklad dole.
V grafu:
- tmavěšedá kolmice na osu X v den, který jste zadali jako den početí
- zelená kolmice je zakreslena v den možného narození dítěte
Pokud na zelené kolmici bude modrý průběh výše než červený (jako na obrázku v příkladu), narodí se s velkou pravděpodobností KLUK.
Bude-li výše červený průběh, narodí se HOLKA.
Poznámka:
Může se stát, že modrý a červený průběh se budou překrývat. Proto je sestupná část červeného průběhu čárkovaně, aby se i tato možnost dala na obrázku rozpoznat.
Zobrazený graf si můžete uložit jako obrázek do svého PC kliknutím na něj pravým tlačítkem na myši a příslušnou volbou...
http://mimino.kvalitne.cz/index.php?file=jindy....

klba
24. nov 2010

@lenkatomo mne sa meno Jasminka paci odkedy sme boli v r. 2004 v Tunisku, tie jasminove kvietky mi ucarovali, teda myslim ten nazov. 😉
a muz suhlasi, uz Simonko mal byt Jasminka, 😅 a kedze nas to stale drzi tak meno uz nemenime, este stale dufam ze by ta bambulka mohla vyjst, ak nie zase budem mat problem s hladanim mena pre chlapceka, pacil sa mi aj Alex alebo Maxim, ale uz som to takmer vypustila zo zoznamu. 😅

klba
24. nov 2010

@monika0001 a preco ti robili ten glukozovy test uz teraz, mne sa to zda skoro, aj ked viem ze dr vie urcite co robi, len som myslela ze to pride na rad az za par tt. 😉
potom daj vediet ci to je ok, snad vyjdu druhy krat lepsie, drzim palce. 😉