Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
som zvedava ci aj ja sa k vam nepridam 🙂 mrcha meska uz 12 dni. ale testy boli negativne, naposledy som testovala stvrtok pred tyzdnom. uvidime ci motyka vystrelila, lebo stale dojcim 😒 ale predchadzajuce 2 mrchy prisli v ramci mojho cyklu pravidelne, tak neviem co sa deje 😕
@zuzanka.j pri kojeni cyklus nebyva pravidelny ale ved uvidis🙂 drzim palce🙂
@kosska3003 zdravie nedovoli akosi 😔
@janka_a neboj zadary sa raz urcite drzim palce
@kosska3003 dufam🙂 a dakujem... uvidim cim ma prekvapi tento tyzden mrcha 😝
@janka_a no nemusela by ani mna ani teba 🙂
@kosska3003 nemusela by ale ja tusim ze pride... taku radost mi asi nespravi ze si vezme dovolenku..
vy sa dlho snazite?
@janka_a no mohla by si taku rocnu co 🙂 my sa snazime len teraz mesiac tak u mna to neni take vazne ako u teba malu sme spravili hned ako sme zacali sa snazit tak preto uz vycakavam teraz
@kosska3003 taka rocna dovolenka by jej podla mna padla vhod uuplne🙂 😉
cize vam sa zadarilo hned🙂 ved uvidis mozno ani teraz mrcha nedorazi a bude sa vasa rodinka rozrastat🙂
@janka_a tak to dufam ako ja dve aj by stacilo na tretie sa dam ukecat len ak bude druhe baba tak no ti verim ze by jej padla vhod
@kosska3003 chcela by si mat parik?🙂
@janka_a no chcela aj preto ze aj mm by chcel chlapca uz Marika mala byt Marek
@kosska3003 to ukaze vsetko cas🙂 hlavne ze deti su zdrave... napohlavi vtedy nezalezi..
@janka_a no ved jasne mne zase az tak na pohlavy nezalizi ako na tom aby bolo babo sdrave ci je chlapec alebo dievca
@kosska3003 uvidite casom🙂 snad uz ani teraz mrcha nedojde..
@janka_a mozno 🙂
@kosska3003 ja sa pomaly poberam spat🙂 drzim palceky na testovanie🙂 zatial ahoj
@janka_a ahoj a diky moc
@kosska3003 nemas zaco🙂
@kosska3003 ahoj ako?
ahojte kocky,ja som si robila test predvcerom a "tehotna" trosku som prekvapena ze sa to zadarilo na prvy krat ale som stastna a dufam ze vsetko bude dobre.Nikdy som nesledovala ako to ma v tehotenstve prebiehat ale tie tyzdne ma iba mylia,nechapem preco sa to rata na tie lunarne mesiace...ale som fakt rada,velmi,k lekarke chcem ist az neskor,zda sa mi to teraz zbytocne alebo by som mala ist?
@janka_a no nic tak som volala gyn a som objednana na 22 september tak hadam dovtedy mrcha nedojde
@kosska3003 😔 ...22september je veru riadne daleko... ale uvidis mrcha mozno nedojde a bude vsetko podla tvojich priani🙂
@janka_a no daleko ale mala plne terminy a ja som sa objednavala na preventivnu prehliadku a nie ze by som mohla byt tehu tak ale no uvidime
@kosska3003 su to takmer 3 tyzdne ale snad to nejako vydrzis 😉
@janka_a budem musiet ale tak no ked nedoju stale tak si hadam aj niaky ten testik kupim ale neviem kedy ma to bude lakat
@kosska3003 len ked chces opat testovat tak pockaj aspon 4-5 budes to mat trosku istejsie🙂
ja som dnes cca 26/27DC po mrche an ichyru ani slychu ani jeden priznak nic... no uvidime.. ale o tehu pochybujem 😢 😔

@kosska3003 potom daj vediet ako dopadol testik🙂 .. a ja snazilkujem teda ak sa to vobec snazilkovanim da nazvat..
ale da sa povedat ze som prisla aj "len" tak povzbudit🙂 potesit sa aspon trosku z radosti inych ked mne takato radost zial dopriata nie je..