Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
a vsetkym tehulkam gratulujem 😵 a drzim palce snazilkam nech to tento mesiac vyjde a na testiku najdete vytuzene dve ciarky. 😉
ahojte baby, tak pridavam sa k Vam, aj "my" sme majoviiiii :D
Ahojte tehulky 🙂 gratulujem vám a pridávam sa, testík je pozitívny 😀, termín mi vychádza na 11.5.2011 😎 jupíííí 😉
@zuzuula, akova gratulujem a prajem prijemne, bezproblemove tehulkovanie. 😵
@irenea vdaka, 🙂 aj ja sa tesim ze ma niekto rovnaky termin ako ja, 😵 teda zatial len podla tehu kalkulacky z netu, ale dufam ze mi to potvrdi aj dr. 😉
no, s tym dr este nie som rozhodnuta kedy ho navstivim, asi este tyzden-dva pockam,ak vydrzim, 😀 a ty ako, uz si bola u dr? 😉
no a citim sa ok, ziadne priznaky tehu nemam, nevolnosti, ani nic podobne, pri prvom tehu ma boleli prsia, na zaklade toho sa mi to nezdalo a testovala som sa.
a teraz zatial nic, tak dufam ze aj druhe tehu bude pohoda, klidek 😎 a to prajem vsetkym, drzim palce tehulkam a cakatelkam. 😉
inak zatial to nikto nevie, ani muz, ani rodina, som zvedava ako dlho to utajim, chcem nech je to prekvapko a trochu sa aj bojim prveho trimestra. 😅
Ahojte baby, 🙂
Veľmi Vám všetkým blahoželám k tehotenstvu 🙂 , mne to tento mesiac nevyšlo, už som aj po mrche, tak snáď ďalší.... 😉
A nech sa v tejto téme pekne rozrastiete 😉 !
@simonka99 super, gratulka 😵 a kedy mas TP? inak zatial si to nedavam do pasu, 😉 asi az po prvom trimestri.
@zuzanaca, skoda, ale verim ze sa podari, mooooc drzim palce nech to bud. mesiac vyjde. 😉
inak ja som bola ohladne tehu uz skepticka, HAK som vysadila vo februari, zacali sme sa snazit v juni, v juli mi meskala MS, tak som skusala x znaciek testov ci to vyslo...
v limite mi vsetky testy vysli negativne, ale tie s citlivostou 20mlU boli po limite pozitivne, s citlivostou 10 mlU boli po limite negativne,( ale citala som ze aj ked ukaze test po limite // ciarky je pravdepodobne ze je zena tehu).
snazili sme sa stale, aj cez plodne dni, boli sme prave na dovolenke, tak som si myslela ze nam to vyslo.
a ked som sla k dr vyviedol ma z omylu, vraj mam anovulacny cyklus, vobec u mna neprebehla ovulacia, (ze sa to kazdej zene stava cca 1-2 x do roka), mala som nizko sliznicu a na sone nic nevidel,
ale akurat ked sa snazime tak sa vyskytli problemy, mozno aj preto ze som az prilis chcela a preto som tento mesiac ani neverila ze to vyjde.
nakoniec mi ani nedal injekciu, kedze som mala prvy krat posunuty cyklus, mala som cakat kym MS dorazi a prisla za 12 dni.
a teraz kupujem uz len tie citlivejsie testy po skusenosti z minuleho mesiaca a na tom mi vysli uz dve ciarky v limite, tak dufam ze sa fazulka udrzi. 😉
@klba a ktory to je mne mrcha meska stale nic a testy su negativne ale aj aj mam nepravidelny cyklus s k dr idem az 22 tak sa este nacakam
ahojte
môžem sa aj ja pridať?? vychádza mi termín tak na cca 5.5.2011 ? zatial mám robené len hcg z krvi zajtra alebo pozajtra idem k lekárke na uzv.
@klba ja som u doktorky bola, lebo mi kazala prist hned ako to zistim, tak mi urobila sono a bola tam taka mala 5 mm skvrna, nasadila mi duphaston a kyselinu listovu a teraz vo stvrtok idem po dvoch tyzdnoch na kontrolu, tak som zvedava ako bude, som na pn....ale tiez mi nie je zle,len sem tak citim take tlaky v brusku a prsia ma bolia statocne, nesmie sa ma nik ani dotknut, u nas to vie moja dcera a manzel a obaja ma strazia a nedovolia mi nic robit....no a v praci to tiez vedia, kedze som na pn, musela som s pravdou von.....tak teraz uz len cakam, ako bude, v poslednych dnoch mam nafuknute brucho, ale snad je to normalne, a velmi chcem verit, ze to vyjde a bude v poriadku....ak sa citis dobre, tak asi nemusis k doktorovi hned, asi staci okolo 8-10 tyzdna, u mna to bolo tym,ze mam viac rokov a bojim sa, aby to bolo v poriadku, preto som sla a poslusne oddychujem....
ako sa to tu rozrazta pekne baby drzim palcoky a stale dufam ze budem aj ja medzi vami tehulkami
@kosska3003, viem presne ako sa citis, mne od vysadenia HAK prisla MS vzdy na den pravidelne, nikdy mi nemeskala a v juni ked sme sa snazili to vyzeralo nadejne, testy ma uplne zmiatli
a nakoniec z toho bol problem s cyklom a meskala 12 dni, dr mi nechcel dat ani vyvolavacku, tak som trpla ci vobec MS sama pride a tento mesiac som sa obavala ze sa to zopakuje, ale konecne to vyzera na tehu.
inak mne MS dnes meska cca 9 den, ale chcem ta upokojit, este je mozne ze si tehu, prvy test som si robila ked MS meskala 6 dni a bola uplne slabulinka ciarka, skoro ako duch, 😝
a sice mi podla tehu kalkulacky vychadza najlepsi den na pocatie 10.8. ale podla mna to bolo 18-20.8. mam totiz aj vypocet od Jonasa a prave v tieto dni sme sa snazili a vtedy som podla Jonasa mala najvyssiu sancu na tehu, takze si myslim ze preto ta ciarka nebola az taka silna pred 3 dnami,aj kvoli posunutej MS a ked sa pozeram do kalendara (znacila som si kedy sme sa snazili) tak snaha o mimi bola aj 10. a 11.-teho. 😅
a kolko dni ti uz MS meska? moc ti drzim palce, dufam ze sa pridas k nam do temy. 🙂
@veronkaj to mas super ze to uz mas potvrdene, gratulujem. 😵 a som zvedava na spravy z utz, juj super. 🙂
@irenea, davaj na seba pozor 😉 a setri sa na pn, je super ze sa o teba rodinka stara, teraz to budes potrebovat a inak ja mam uz 32 rokov, takze tiez nie som najmladsia, 😉, kyselinu listovu preventivne beriem uz cca mesiac, vola sa to elastin q a tie tlaky v bruchu mam aj ja, stale mi tam skvrka a zblnkoce a uz asi tyzden som strasne pazrava, 😅 sama zjem velku polku melona a pod... ale zatial ma prsia este nebolia, to je u mna spolahlivy znak k tehu. 😉
ja skusim dr cinknut cez tyzden, este si dam za par dni dalsi test a podla toho co mi povie tak ho navstivim, ja nie som moc trpezlivy tvor 😝 na cakanie.
ahojte,,, krasne sa vam to tu rozrasta🙂 drzim vsetkym majovkam palce nech vam vsetko dobre dopadne🙂
irenea držim palce, aby bolo všetko ok, ja tiež patrím k starším 😀 /36/, je to moje druhe tehu po 4 rokoch, ja si tiež ako Simonka99 neuvdomujem, že by to už mohlo byt rizikove. Ale opatrna určite budem 🙂 Akurat mam dilemu, kedže chodim už rok cvičiť Zumbu, či teraz chodit alebo nie... poznam jednu kočku čo cvičila do 8 mesiaca tehu.. vraj ked moje telo je zvyknute tak by nemal byt žiaden problem... a zasa vynechat 3 mesiace /prvy trimester/ to je ako začinať odznova.. 😒
Ja som si dnes robila druhy test, druha / bola už vyraznejšia 🙂 k doktorovi pojdem asi až na konci septembra. 🙂
veronkaj vitaj v klube 😎
ahojte, dufám, že budem patriť medzi májovky, mrchá mešká tretí deň, testík som ešte nerobila, patrím tiež medzi staršie 36 a bolo by to po sedemnástich rokoch 🙂 . Skúšame len od júna, preto som ešte trpezlivá a testík som neskúšala....ale zajtra asi skúsim, lebo nezvykne meškať, mám mršku ako hodinky 🙂
tinara23 verím, že testík bude // pozitívny 🙂 nam sa to podarilo hned na prvy krat, tiež mrcha ako hodinky, tak som aj vedela kedy su plodne dni.. ale, že takto rychlo sa podari, som veru nečakala 😵
@akova no mne sa manžel zatiaľ smeje a neverí, že by to mohlo byť...ja som neuživala od narodenia mojej dcéry žiadnu HAK a aj keď sa stala nehoda 🙂 nikdy z toho nič nebolo, takže on stále, že asi už deti nemôžeme mať....takže by to bolo prekvapenie asi pre všetkých, ale veľmi príjemné 🙂
a čo ste sa tak rozhodli po 17 rokoch? 🙂 tomu verim teda, že to bude prekvapenie, hlavne teda, že príjemné. My sme sa rozhodovali, či isť ešte do toho, Ninka ma 4 roky a aj už vek pokročil. Tak sme tada skusili a vyšlo to. Aj u nas budu niektorí prekvapení, lebo to už nečakali... mysleli si, že ostaneme pri jednom.
@akova ani neviem, nejak to na mňa prišlo, pritom možno ešte pred rokom som bola presvedčená, že bábo už asi nie. Predtým sa vždy našiel dôvod požičky, dobrá robota, pohodlie...a teraz som tak nad tým začala rozmýšľať, potom som skúsila s manželom podebatovať najpr, že on je už starý (40), ale potom som ho nejak spracovala. A samozrejme aj dcéry som sa spýtala, čo ona nato a prijala to s nadšením 🙂 a moji rodičia a známy, ak to teda vyšlo, budú riadne v šoku, lebo tiež po toľkých rokoch to už nečakajú 🙂
@klba no uvidime dufam ze ano v piatok alebo sobotu si spravim no mrchu som mala naposledy 30.7 ale mne meskava ja to nemam pravidelne tak 33 dni najmenej mam odchylku
@kosska3003 drzim palce na vikend:..snad najdes //..
@janka_a dufam dufam a ty ako sa mas mrcha dosla ci nie

ahojte kocky, 🙂
tak sa k vam velmi rada pridavam aj ja, dnes mi vysiel test pozitivne, 😵
naposledy som sa testovala pred 3 dnami,uz vtedy tam bola druha slaba ciarka, ale nemerala som cas, tak som tomu stale neverila, 😅 uz totiz maloktorym testom verim po mojich skusenostiach z min. mesiaca...
Termin porodu mi vychadza na 4.5. pekne nam to vyslo, 🙂 pri prvom drobcovi som mala termin 2.5. a narodil sa 8.5.08, vyzera, ze budeme mat uz druhe majovciatko. 😵