Májové bábätka 2013
Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?
@adula3334 vo Viedni, no ja mam 3 velke deti, takze so spankom nie su problemy, a ked boli mali, tak boli dobri, chodili sme spat neskor, ale prespali v noci. Najprv doobeda, poobede, potom po roku poobede. A teraz budu varovcici. Tak sa na to tesim, budem mat na nich viac casu. Teraz to flakam, doobeda musim ist do roboty, poobede som unavena, vzdy trochu pospim. Uz aby bol marec, ked pojdem na matersku.
@lencika2
@diane87 babenky zabludila som sem lebo takto pred rokom som bola vo vasej kozi....teiz som mala MA a tiez som sa neskutocne triasla pred kazdym UZV len aby bolo srdiecko, to moje prve odislo v 14tom tyzdni ale hlavne fakt mysliet pozitivne a prekonavat vlastne strachy a obavy pretoze na nic to nieje dobre.Viem, aj mne to kazdy hovoril a je to dost tazke teda ale ja som si ked sa mi skoro po 2rokoch podarilo opat otehotniet povedala, ze toto uz bude moje a vykaslala som sa uz na merania teploty a testovania a mam ju...krasnu zdravu nadhernu 🙂...drzim palceky nielen vam ale vsetkym tehulkam ktore musia zapasit same so sebou...predstavujte sa s babtkom v naruci ale nie sebaklamom ale skutocne to citte a kop kop strachu do prdelky 🙂 ...drzkajte sa zienky
ahojte majovky 🙂 dufam ze budem ku vam patrit zacinam 6tt a priznaky zatial nemam az take .Zatial nevraciam iba nemam chut na jedlo a som stale unavena,na srdiecko idem v piatok .Vracali ste uz hned na zaciatku?
ahojte baby, tak ja idem dnes večer k dr, tak som strašne zvedava ako to dopadne. Teším sa a zaroven sa velmi bojim, tak držte palčeky a ja sa potom ozvem. Prajem vam peknu nedelu 🙂
@lisetta ahoj tak ti budem držať palce 🙂 No ja som teraz v 10 tt a ak mám pravdu povedať tak som nezvracala ani raz, len nechutenstvo, inak nič iné 🙂
@bubinko83 daco mi hovor dnes som neudrazala nic vobec nic isla som von ani neviem ako som dosla do shopu s malou a co sa tyka hrania to nezvladam aj placem ze nevladzem kvoli nej dnes sme sa hrali na posteli ja lezala a hrali sme sa s babikou .......och
babulky prosím vás nemáte tu niektorá skúsenosť s prekonaním hnisavej angíny v tehotenstve? mňa to chytilo vo štvrtok,v piatok mi lekárka dala homeopatiká a dnes som zistila že vôbec nezabrali dokonca sa mi to zhoršilo mám už dosť veľa hnisu na mandliach a nevládzem ani žiť,zajtra sa tam chystám znovu ale nie je ochotná mi na to nič dať nehovorím že chcem silou mocou antibiotiká veď to by už boli tretie počas tehu ale naozaj sa cítim veľmi zle ,kloktám slanú vodu,cmúľam pastilky pijem lipový čaj nemáte nejaký osvedčený spôsob čo by mohlo zabrať? začínam mať obavy viem že neliečená hnisavá angína môže mať dopad na srdce,klby je to sviňa okrem toho mám mať malého týždeň doma pretože je tiež chorý a nedokážem ani navariť to naozaj nie je nič čo by som mohla brať? ☹ ☹ ☹
@muriel293 myslim si,ze vhodnejšou volbou by bola angina liečena antibiotikami
@dulkagabulka a podľa teba to nebude mať už nejaký dopad na bábo? som už z toho nervozna neviem čo mám s imunitou odkedy som otehotnela je to katastrofa. Síce zubár mi dával augmentin s tým že ešte som nevedela či som ale už som mu vravela že je aj taká možnosť a povedal že to môžem a gynekolog mi napísal na moč.cesty tuším cedrox? neviem už ako sa to volalo ale že to nie je nebezpečné ....
@brunko no co ako u dr?
@diane87 ahoj, jezis ja som hrozne stastna, lebo sme videli srdiecko a bije ako dive 😀 a vsetko je v poriadku len je mensie ako by malo byt podla mna, lebo mi vychadza podla MS ze som 8tt + 2dni a podla ultrazvuku som 7tt + 4dni si myslim ale podla doktora, ze je to v poriadku tak dufam ale mam nejaky zapal sliznice ci co tak musim lezat tyzden a brat nejake cipky a tak, tak sme este nevyhrali este mesiac vybojovat dam aj sono potom fotecku urobil 🙂
@lencika2 aj my sme o tt mensi ale to dobehneme neboj moja prva bola o tt vacsia HIHIH
@mirka12011 tak aj ty to fakt?A to nevadi?Sa bojim, ze tak skoro a uz tak mensi hadam to naozaj dobehneme 😉
@lencika2 nevadi niekto je mensi niekto vasci prinajhorsom budu vazit 3kg pri porode hhahhahaha
@mirka12011 a ty si kedy bola na sone?A kolko ste mali mm?
@lencika2 sono robil na zaciatku 8tt a sono ukazovalo zaciatok 7tt mm nehovoril ale ukazoval mi hahhahah len ja nekukla ja hladala srdiecko hihi
@mirka12011 😀 mne tam na obrazovke ukazovalo, ze 13,2mm a 7tt + 4dni tak dufam ze to je v poriadku a ze to bude sprndulik 😀
@mirka12011 @lencika2 aj my sme o tyzden mensi 😀 😀

ahojte aj ja mám máj ale neviem presne ešte kedy čakám na knižku pomaly ukončujem siedmy týždeň že ju dostanem v desiatom tak ja tipujem tak polovicu mája a náš druhý drobec,tiež mi býva hrozne povedala by som že horšie ako prvý raz je mi na grc ráno aj pred spaním,nad ránom pozerám do plafona a nechutí mi ani jesť a vybrala som už dvoje antibiotiká plus sa teraz na mňa nalepila hnisavá angína takže paráda a tiež mám obavy že to bude ako náš prvorodený ktorý väčšinu dňa prevrieskal a noci tiež...tak sa necháme prekvapiť držím aj vám palce nech všetko ide ako má! 😉 zvládneme to!