Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
No baby s tymi prsami som na tom podobne oni doteraz skoro neboleli a uz citim statocne...obcas take pichanie az v nich...a ked mi ich tak maly prilahne aaaau...ale viete co je fasa?ze sa mi teraz ulavilo a hned je lepsia nalaficka apochybmosti z predoslych dni ze je nieco v neporiadku su prec...bo telo dava naznaky ze je vsetko ako ma byt
Baby a boli ma kostrc 😞
@mausy21
@nela1984
@emakiki
@simisk a vsetky dalsie tehulky,ja som bola dnes na svadbe,sestra sa vydavala takze som bola na lepsom,uzili sme si len uz od pol 7 sme pekne domka,spunt spat,ale super bola..tak si idem dat namahu a precitam si vas,dost ste tu toho popisali,mozni aj zaspim pri tom citani,taka som zmorena 😉
dobré ránko, tehuľky... mám problém... vôbec neviem ako si mám pomôcť od tej pliagy choroby, keď teraz nemôžem užívať žiadne lieky a kvapky... poradí skúsená? 🙂
@enusamt môžeš iba paralen 😉
http://najmama.aktuality.sk/clanok/235328/tehot...
@enusamt
http://www.choredieta.sk/index.php/tehotenstvo-...
Tu máš zozn liekov, ktoré môžeš v tehu... 😃
@martinaj urcite to tento krat dobre dopadne.uvidis...
@enusamt vela cecka.mega mega.viac krat denne.to ti neublizi
@lenicka2609 aj ja chcem ist na svadbuuuuu.mnam tolko jedlaaaaa
Baby tie hormony zo mna robia celkom inu osobu.ja som dnes taka furia urevana ukricana.moj muz mi vykrical ze sa so mnou neda vydrzat.ja to neviem ovladat.plakala som akoby niekto umrel a v podstate bezdovodne...ja si na taketo volaco nespominam pri malom.po pravde radsej grxlcanie dennodenne ako toto ty vole.boze snad to prejde...som nastvana sama na seba vycitky mam strasne ze ublizujem babatku.ach...
@nela1984
@martinaj ja zasa absolutne nic...normalne mam obavy.prsia ma prestali boliet len bradavky mam trolinku citlive.dufam ze je vsetko v poriadku...a babo rastie tak ako ma .trochu chute na sladke dnes ale to som mavala aj ked som nebola tehula...tak nevieeem.no musim vydrxat do 27 potom idem k lekarovi
@nela1984 ti poviem toho jedla tam bolo neskutocne a aj cokoladova fontana,ale kedze mam stale hlad a nemam na nic chut tak som nic moc nepojedla,dokonca az dnes som mala prvy svadobny kolac 😉 tie tehotenske nechute a chute mohli pockat aspon az po svadbe 😉 dnes sa ako mas?
@mausy21 aj ja si myslim ze je vsetko v poriadku,len tvoje telo sa asi uz stotoznilo s rastucim babatkom. Mne tiez rano uz nebyva tak zle a hned mozem vstat s postele nakolko predtym pomaly lebo sa mi strasne hlava krutila. A tych 10 dni ubehne ako voda 😉
@lenicka2609 dnes cely den ok.okrem tych nervov ale teraz vecer mi je zle
Ahojte, tak sa hlasim, bola som dnes u doktorky, pozerala utz a ukazuje mi gestacny vak a ja ze ved tam nieje babo a ona, ze som mala urcite posunutu ovu (co by sedelo asi, lebo podla sexu) aj o tyzden. Ten mesiac som nemerala a netestovala. A ze je to uplne v poriadku a ja smutna a ona usmev a ja ze co a ona, ze vy tam mate dva gestacne vaky 😂, oba maju 1,5cm a podla nej je vsetko v poriadku a mam dojst o tyzden a uvidim babatka 😍. Ja sa bojim velmi.... a este, ze sa moze stat, ze jedno babatko zanikne takto nazaciatku. Snad tam o tyzden budu😔 inak to bude zle. A ja one nechcem prist, onak uz nechcem deti, ja uz to nezvladnem 😔

@simisk 😂 ja mám tiež dosť rokov a iba trojročnú doma 😉 mám 34 a mm 39 za 3 mes. Inak tu pomocnicku ti ,, závidím" 😃