Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
Baby a mate este stale take mokro? Ja sa furt musim pozerat co sa deje, furt mam mokro...uz som z toho zufala...
juj baby ja idem zajtra k dr. Prvý krát som bola pred dvoma týždňami a bolo vtedy vidieť len gestačný vak. Takže zajtra by už mohlo byť niečo vidno a počuť 🙂 vtedy mi ani nevedeli presne povedať v kolkom som týždni takže sa teším na zajtra že konečne už budem vedieť viac 🙂 hlavne ešte nech je všetko v poriadkuuuuuuuu 🙂
@renusssska drzim palce😉
Baby teraz som si robila digitalny tehu test a ukazalo sa tam 2-3 to znamena ze tolko som od oplodnenia? takze vcera este zato nemusel doktor na sone nic vidiet ze?
@cukruska1920 ano od oplodnenia...tzn si v 4-5 tyzdni doktor preto nic nevidel...
@nela1984 takze som mohla mat posunutu ovulaciu?
@cukruska1920 urcite je to mozne...aj ja som mala az na 20 dc a mavala som tak bezne...ty si si nesledovala plodne dni?
@cukruska1920 áno, presne ako pise
@nela1984
neboj sa bude to dobré😉 ty vôbec nevieš kedy mavas ovulku?
@nela1984 no tento mesiac absolutne...ale dala som si do kalkulacky vypocitat plodne dni podla menstruacie a vychadza mi tam ovulacia na 27 augusta a ked som to teraz ratala tak su to tri tyzdne
@emakiki tak okolo 26.8 som zacala citit vajecniky ale neviem kedy bola presne
@cukruska1920 kludne to mohlo byt 27.8 ale aj neskor.a lekar nevidel ani vacok?
@cukruska1920 kalkulačka je totálna blbosť, tomu sa nedá veriť... každá žena je iná, ja napr. z jedného vajecnika ovulujem na 14 DC a z druhého na 20 Dc 😉
@cukruska1920 tak kľudne mohla byť aj neskôr
@nela1984 neviem...nekomentoval... dnes ked pojdem na krv sa opytam sestricky co tam vlastne bolo vidno
@cukruska1920 to ja by som sa vyputovala uz tam.ale nevadi neboj sa.urcite bude vsetko ok.
@nela1984 jaj dufam....
@cukruska1920 inak ja som mala ovu 25.8 a som podla ovu 5+5 cize pomaly koncim 6 tyzden(podlamenzesu o tyzden viac ale to neratam).je to uz skoro styri tyzdne od ovu...dufam ze vo stvrtok uvidi srdiecko
@nela1984 no uvidim dnes ake budem mat hcg a vo stvrtok na sone...

@martinaj tak ved nic nie je na 100% ani toto... Doteraz tomu davam 80-90% uspesnosti, uvidime co sa vykluje z majoviek, okolo 15-20tt 😂