icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

martinaj
20. sep 2016

@emakiki ja som sa zchuti najedla a uz hodinu mi to stoji v krku...

cukruska1920
20. sep 2016

@martinaj podľa menzesu 5+3

emakiki
20. sep 2016

@martinaj a uz nevraciavas?

martinaj
20. sep 2016

@emakiki ja som ani nevracala..... mne je len zle, sem tam ma napne, nic ine

martinaj
20. sep 2016

@cukruska1920 podla mna by si uz mala bolesti

simisk
20. sep 2016

@martinaj ma napadlo ze v nedelu a vcera vecer som jedla zavaranu cviklu ?!

martinaj
20. sep 2016

@simisk to moze byt, ale bolo by to co tmavocervena, nie?

simisk
20. sep 2016

@martinaj tak rano to prve cikanie bolo take,papier bol taky slabo cervenkasty a potom o dve hodiny som mala na papiery len trochu hlienu sfarbeneho tak ako ked sa cistis.Teraz uz nic.Lezim.

martinaj
20. sep 2016

@simisk super, ze uz nic, podla mna to bola nejaka haluz len... 😉

simisk
20. sep 2016

@martinaj dufam lebo sa zblaznim.29.9.idem na odbery asi poviem doky ze v robote koncim.Pre istotu.

simisk
20. sep 2016
simisk
20. sep 2016

@mausy21 tak ako som vcera slubila,v tricku to celkom ujde,horsie to je naholo,slaninkaaaa.Sice dnes som sa rano vylakala,lebo som trochu na papiery spinila,ale ja dufam ze to bolo tou vcerajsou cviklou.Zatial teraz som ok.

mausy21
20. sep 2016

@simisk jeeej super .krasne bruseno uz to veru vidno...aspon som neni sama.smeju sa mi ze budem mat stvorčata

mausy21
20. sep 2016

@mausy21 vzdy vecer mi takto vybehne...

lenicka2609
20. sep 2016

@mausy21
@simisk juj baby kraaasne mate tie bruska :-* aj ja sa uz tesim kedy vybehne ale no neviem,ja mam aj bez tehu take mensie brusko takze to tak skoro asi necakam....a uz ste pribrali nieco aj?

mausy21
20. sep 2016

@lenicka2609 ja 0.5kg zatial...ake to sa rozbehne

lenicka2609
20. sep 2016

@mausy21 jasne ze sa rozbehne,mne v prvom tehu az v 20 tt a potom ma aj dr.zvpzila ked som pribrala zaesiac viac ako 2 kg

simisk
20. sep 2016

@lenicka2609 ja som schudla 0,5kg 😉,ale mam 92kg tak mi to voooobec nevadi.

enusamt
20. sep 2016

tie vaše superné postavy... ja mám 81kg, ale som 160cm krpaňa, tak na mne je všetko extrémne špekaté a hrčovité 😀 takže vy na mňa nemáte :-P
to sa potom teším ako tehu vlastne vyformuje moju postavu 😀

martinaj
20. sep 2016

@renusssska ako si dopadla moja? 😊

simisk
20. sep 2016

@enusamt to je moja jedina zachrana ze mam 183cm,vzdy som tym trpela,ale v prvom tehu som pribrala zo 74kg na 96kg.Sice nikto nemyslel ze mam tolko kg ale zial...aj teraz ked poviem ze mam 92kg kazdy ze kde???Ale je to dost,ledva dycham,dost sa zadychavam aj pri chodzi po rovine.Minuly rok som sa zatala a schudla som na 80kg,pekne trenerka,fitko 3x do tyzdna,uprava stravy a ....sup 13kg dole za cca 6mesiacov,ale potom som sa na to zas vys....a sup kila sa vratili.Tak ale viem ze sa to da schudnut len sa do toho musim zahryznut,dobru kamosku partacku k tomu a zacnem zas.

enusamt
20. sep 2016

@simisk tak ja som bola odjakživa buchta... ale 5 rokov dozadu som sa už naštvala a začala niečo so sebou robiť.. už len preto, že som začala chodiť so svojím mužom a čo ja taká obryňa pri takom chudom? 😀 tak som zo 100kg 😕 zišla na 70kg za 10 mesiacov... pekne som sa držala max na 74kg... no prišiel apríl tohto roku a vyštveralo sa to za tých pár mesiacov až do takej výšky 😒

martinaj
20. sep 2016

Baby, skusali ste vcucnut brucho? Ja hej a dost to tahalo az pichalo 😊 takze su tam 😂

renusssska
21. sep 2016

@martinaj ahoj, takže som 7+1 sme zistili, takže podla mojej MS to úplne nesedelo, (mávala som veľmi nepravidelný cyklus) srdiečko bilo a 17.10. si idem po knižkuuuu 🙂 teším sa veľmi

enusamt
21. sep 2016

@renusssska ahoj, moc gratulujem ;) akurat nechapem jednemu, ze vcera videla iba vacok a treaz uz aj male so srdieckom 🙂 este by som sa chcela spytat, tie tyzdne ti pocitaju podla coho? Podla MS ci len podla velkosti plodu?

renusssska
21. sep 2016

@enusamt ahoj ďakujem, to nebolo včera čo mi videla ten vačok ale presne pred dvoma týždňami, dnes som bola po dvoch týždňoch znova, a preto už bolo srdiečko 🙂 týždne mi počítali podľa veľkosti plodu, podľa poslednej MS to u mňa nesedelo lebo niekedy som mala aj 40 dňový cyklus a tak...

martinaj
21. sep 2016

@renusssska jeeej super 😊 aj u mna to tak bude 😉

emakiki
21. sep 2016

Baby, ja idem dnes na kontrolu a trošku sa bojím 😞 či bude všetko OK

renusssska
21. sep 2016

@martinaj aj ty máš taký "spoľahlivý" cyklus? :D

martinaj
21. sep 2016

@emakiki drz saaaaaaa 😍