Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@martinaj podľa menzesu 5+3
@cukruska1920 podla mna by si uz mala bolesti
@lenicka2609 ja 0.5kg zatial...ake to sa rozbehne
@mausy21 jasne ze sa rozbehne,mne v prvom tehu az v 20 tt a potom ma aj dr.zvpzila ked som pribrala zaesiac viac ako 2 kg
@lenicka2609 ja som schudla 0,5kg 😉,ale mam 92kg tak mi to voooobec nevadi.
tie vaše superné postavy... ja mám 81kg, ale som 160cm krpaňa, tak na mne je všetko extrémne špekaté a hrčovité 😀 takže vy na mňa nemáte :-P
to sa potom teším ako tehu vlastne vyformuje moju postavu 😀
@renusssska ako si dopadla moja? 😊
@enusamt to je moja jedina zachrana ze mam 183cm,vzdy som tym trpela,ale v prvom tehu som pribrala zo 74kg na 96kg.Sice nikto nemyslel ze mam tolko kg ale zial...aj teraz ked poviem ze mam 92kg kazdy ze kde???Ale je to dost,ledva dycham,dost sa zadychavam aj pri chodzi po rovine.Minuly rok som sa zatala a schudla som na 80kg,pekne trenerka,fitko 3x do tyzdna,uprava stravy a ....sup 13kg dole za cca 6mesiacov,ale potom som sa na to zas vys....a sup kila sa vratili.Tak ale viem ze sa to da schudnut len sa do toho musim zahryznut,dobru kamosku partacku k tomu a zacnem zas.
@simisk tak ja som bola odjakživa buchta... ale 5 rokov dozadu som sa už naštvala a začala niečo so sebou robiť.. už len preto, že som začala chodiť so svojím mužom a čo ja taká obryňa pri takom chudom? 😀 tak som zo 100kg 😕 zišla na 70kg za 10 mesiacov... pekne som sa držala max na 74kg... no prišiel apríl tohto roku a vyštveralo sa to za tých pár mesiacov až do takej výšky 😒
Baby, skusali ste vcucnut brucho? Ja hej a dost to tahalo az pichalo 😊 takze su tam 😂
@martinaj ahoj, takže som 7+1 sme zistili, takže podla mojej MS to úplne nesedelo, (mávala som veľmi nepravidelný cyklus) srdiečko bilo a 17.10. si idem po knižkuuuu 🙂 teším sa veľmi
@renusssska ahoj, moc gratulujem ;) akurat nechapem jednemu, ze vcera videla iba vacok a treaz uz aj male so srdieckom 🙂 este by som sa chcela spytat, tie tyzdne ti pocitaju podla coho? Podla MS ci len podla velkosti plodu?
@enusamt ahoj ďakujem, to nebolo včera čo mi videla ten vačok ale presne pred dvoma týždňami, dnes som bola po dvoch týždňoch znova, a preto už bolo srdiečko 🙂 týždne mi počítali podľa veľkosti plodu, podľa poslednej MS to u mňa nesedelo lebo niekedy som mala aj 40 dňový cyklus a tak...
@renusssska jeeej super 😊 aj u mna to tak bude 😉
Baby, ja idem dnes na kontrolu a trošku sa bojím 😞 či bude všetko OK
@martinaj aj ty máš taký "spoľahlivý" cyklus? :D

@emakiki ja som sa zchuti najedla a uz hodinu mi to stoji v krku...