Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@monikabubko ahoj monika, ak sa môžem opýtať, tak koľko približne výjdu také testy a kde si si ich dala robiť? Ďakujem.
My ešte nevieme čo to bude. Zajtra si len tak pre srandu robíme test. Na kontrolu ideme až 18.11. tak dúfam, že maličké bude otočené tak, aby sme videli čo to bude. Tešim sa že už drobčeka uvidím.
My zas pre srandu spravíme test so sodou... Som zvedavá čo za výsledok sa prejaví 😀
@fazulkaaa V utorok mi budú robiť odber krvi u mojej gynekologičky a do 5 pracovných dní sú výsledky. Stojí to okolo 80 eur, presnú sumu napíšem v utorok. Tieto odbery môže robiť hociktorý gynekológ, len musí byť prihlásený v Genetone na spoluprácu. Úspešnosť majú 99,5%, pokiaľ viem na SK sa ešte nepomýlili a robia aj trisonomy testy z krvi,ale tie stoja okolo 400 eur, neviem to presne 🙂
@monikabubko trisomy stoja 350 eur, ja som v 15tt a dr. mi už povedala pohlavie, podľa jej výrazu to bolo možno na 80-90% ale chlapcov je vidieť skôr😉
@fazulkaaa tak výsledok vyšiel, tak ako som dúfala... nešumelo, čiže dievča 🙂
no je tu problém... zo srandy som povedala mužovi, nech to vyskúša aj on... a teraz neviem či som sa vydala za ženu v mužskom prevedení alebo tiež čaká dievčatko 😀 😀
absolútne mu to nezašumelo.. iba pár bubliniek spravilo.. teraz neviem či na to musí byť ranný moč alebo hocijaký... lebo sme to skúšali o 12:00
Ahojte baby tak pridavam sa k vam tiez cakam babatko a termin mam v maji 🙂
Cdnes som chytila taku upratovaciu naladu,poumyvala som 2 velke okna a v dvoch izbach mi este ostali + balkon,vsak do vianoc hadam stiham 😉 no a chcem sa opytat este kedy baby asi zacat piect medovniky? Toto bude premiera,este som ich nepiekla,kedze toto budu druhe Vianoce v byte 😉
@lenicka2609 piect kludne aj skor aj tri tyzdne aj viac vopred ja si robim cesto aj tri mesiace dopredu vzedy su top ale samozrejme len ten zakladny recept ked chces hned mekke so smotanou a tak neda sa takto vopred
U mňa podozrenie na crohnovou..zajtra idem na gastro ak má bez obj zoberie ako tehotnu
@leenkaa2708 aha dakujem,takze to uz aby som zacala 😉 da sa na tom nieco pokazit? 😉 a ako sa mas?
@lenicka2609 keď máš len základny recept okrem pripálenia sa nedá pokaziť nič 🙂 aspoň myslím 🙂 pri tomto s ami to nikdy nestalo..a tak dá sa stále mám nejaké problémy pri tomto tehu, ale zatiaľ sa to dá vydržať a ty?
@lenicka2609 potrebuješ aj recept napíšem ti?
@leenkaa2708 praveze recepty mam,je ich dost len som nevedela kedy zacat,lebo niekde je recept na hned makke medovnicky a tak ze xi je to naozaj oravda ze po upoeceni sustale makke. Dakujem mam sa super ziadne nevolnosti nic,len kazdy vecer straaasna chut nacokoladu a stale mam v ustach neskutocne hnusnu chut ale to uz mi asi ostane dokonca a nizky tlak mavam.
@lenicka2609 nizky tlak aj ja :( a to skadke ma strasne hneva lebo oci by jedli ale raz nemozem sladke dufam ze to nebude cele tehu :( pri malej som v poho jedla mala som oblubene heh horku a kokosovu fidorku a kinder bueno 🙂
@lenicka2609 nízky tlak mávam aj ja.. najlepšie, vždy pred poradňou mi stúpne, lebo som neskutočne nervózna čo bude a tak, srdce mi ide vyskočiť a ona mi vždy pred vyšetrením odmeria tlak a je ideálny 😀 .. takže vždy musím znervóznieť, aby bol dobrý tlak 😝 ..
@vandica ahoj dobry vyber, my tiez mame dievcatko Vandu, teraz ma uz 9m. Krasne, neotrepane a originalne meno a nie je ich vela.
@leenkaa2708 tak nizky tlak je lepsi ako vysoky vsak? Prekvapuje ma to lebo prve tehu som mala totalne bezproblemove a teraz ma hlava bolieva,toci sa mi no proste kazde tehotenstvo je ine. A k tej nechuti,niekedy je to dobre,ja musim kazdy vecer aspon trosku cokolady spapat inak by sim nezaspala,ale ak mam aj pravdu povedat tak niekedy sa mi cez den ani jest nechce nachystat,radsej som hladna,viem ze by sa to nemalo...
@simkanati viesco mne ani pred tou poradnou nestupne tlak,no ale verim ze ked sa priberanie rozbehne a pred poradnou budem mat za mesiac viacej ako 1,5 kg tak tlak pojde hore,lebo moja dr nema rada velke priberanie,rakze bude isto stres 😉
@lenicka2609 tiež mávam také dni aspoň skús vtedy piť viac vody..nie vždy sa dá najesť to sa dá chápať..skús niečo malé nevýrazné piškoty suchare nejake ovocie..zevraj v tehu je lepsi nizky ale aky ma v plyv na maminu vysoky neviem..tusim vysoky je pre babo hlavne zly..a pri tom nizkom asi skôr pre maminu ale to neviem naisto to len tak tipujem :D
Dnes negativny vysledok triple testu.tesim sa.
@vcelicka29 to ti v ktorom tt robili ked uz mas vysledky triple?Mne robili az po 16tt.
@martinka285 ahoj 🙂 ďakujem, a presne tiež si myslím, že nie je vôbec otrepané a je originálne, aj ked u nás v dedine som sa dozvedela ze jedna 8ročná Vanda je :D

@fazulkaaa Ahoj 🙂, my budeme vedieť v 13.týždni podľa krvných testov z Genetonu