icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

mariapuskasova
23. nov 2016

Ahojte som sice januarovka ale ak to bude vadit vymazem mam vela chlapcenskych veci ak ma niektora zaujem posunie za min ceny len baliky napiste spravu ak by ste mali zaujem ceny 0,2 za kus plus postovne prajem pekny vecer

vandica
24. nov 2016

Baby, ste tu niektorá z NM, TN??? Kde kúpim tehotenské legíny (také pevnejšie, nie také, v ktorých sa budem celá triasť :D lebo nie som štíhla) a tehotenské rifle za normálne ceny, a nie za 80Eur? Ďakujem 🙂

lenna71
24. nov 2016

@vandica skus v HM v TN.

vandica
24. nov 2016

@lenna71 Vďaka, pozriem 🙂

kikataldikova
24. nov 2016

@mariapuskasova môžem poprosiť foto do IP?

ny9
24. nov 2016

Ja som si objednala z netu z tchiba aj leginy aj pancuchy na brusko a po 2ks a v nejaky den je postovne zdarma@vandica

emily0412
24. nov 2016

Na predaj sada do postielky a samosterilizujuce flase lovi. Viac info v sprave

fazulkaaa
25. nov 2016

@vandica ja som kupila pekné tehotenské rifle v HaM za 40 €, skus si tam ist vyskusať, ktorá veľkosti ti je dobrá a dajú sa objednať aj iné farby a typy z hm.com

miamaria
25. nov 2016

@ny9 Ahoj, tie leginy a pancuchy z Tchiba uz ti prisli? Su pohodlne, teplejsie ci tenke? Uz dlho zvazujem ... a neviem ani aku velkost, bezne nosim M, dakujem za odpoved

ny9
25. nov 2016

@miamaria ja som si objednala S a aj tak su mi trosku vacsie takze asi by ti boli dobre aj S a nie su hrube ale ani tak tenke zeby presvitali 🙂 mne sa nosia dobre

vandica
27. nov 2016

Baby, som v 15tt, a už pár dní mám bolesti v podbrušku. Také ako keby som mala svalovicu. Nemali ste to niektorá? K mudr. idem v piatok.

fazulkaaa
28. nov 2016

@vandica ahoj, ja som nič také nemala, vždy trochu iba ako menštruačné bolesti, skús skočiť k lekárke skôr.

ciernatko
30. nov 2016

Ahojte dievčatá prikmotrila som sa do vašej skupinky.Termín som mala 29,4 a dneska mi doktor určil 5.5 tak som tu .Mala by som byt v 18+5,ale podla velkosti plodu atd mi dr povedal,že to je tak na 17+2 tak ja neviem.Hlavne že to bude zdravučké,ani fotku mi nemal ako urobit ,lebo že je to maličké mi ho ukázal ,ale fakt nič z toho by nebolo skoro vidno.Tak zatial Vám prajem pekný večer

23javane
30. nov 2016

Buduce mamicky a uz viete pohlavie dietatka? My stale nie lebo male bolo otocene chrbatikom tak verim ze o mesiac sa to dozvieme konecne 🙂

emakiki
30. nov 2016

@23javane ja už od 15 tt viem 😃

ariz
30. nov 2016

ja tiež stále neviem. A stále len počúvam mudre reci....to bude dievcatko, to vidim. Alebo....cisty chlapec, to sa da poznat :D uz sa na tom bavim ako kazdy vie 😀

dominini
30. nov 2016

@23javane ja som v 20tt a stale to nemam iste.. snad sa bud.tyzden dozviem nech mozem kupit nejaku vecicku 🙂

stanushka10
1. dec 2016

@23javane nám povedal asi v 13 týždni, tváril sa, že je to tutovka...aj ked ja tomu moc neverim, zdalo sa mi to strasne skoro. aj ked mam uplne na vlas rovnake tehotenstvo ako pri prvom, tak by to mohlo vyjst🙂

23javane
1. dec 2016

A co pohyby uz nieco citite? Lebo ja mavam take motyliky sem tam na rovnakom mieste a cim dalej tym je to na roznych miestach 🙂

limetka55
1. dec 2016

@23javane My este nevieme.. Dr povedala, ze si mysli, ze chlapcek, ale ze to mame brat s rezervou.. Takze mame pockat do 21tt na morfo a 3D 🙂 Tak som zvedava, co povedia.. Uz sa neviem dockat!! 🙂

ciernatko
1. dec 2016

@23javane nam potvrdili 2krat dievcatko tak hadam to vynde,zajtra idem obzerat kocik a je bordovy tak hadam sa nenarodi chlapec😉

katkamiki
1. dec 2016

Dievcata, nemavate niekedy take krce v bruchu ako ked su zastavene vetry alebo stolica? A pritom si myslim ze nie su? Bola som aj u dr, ze vsetko je ok, dala mi akurat viac magnezia. Ale nie je to tvrdnutie brucha, skor take napucene brucho. Neviem uz co na to, ale nie je to kazdy den. Dakujem

marta1987
2. dec 2016

@katkamiki posledne tri dni mam to iste,ale mam sedavu robotu ..cely den pri pc,tak tonpripisujem tomu.

stanushka10
2. dec 2016

@23javane ano, som si nebola ista vyse tyzdna ale uz som si :D.. ma seklo v chrbtici, tak som dala teplu vanu a male zacalo vyvadzat tak, že to bolo vidno volnym okom. ale bezne to citim zriedka a velmi jemnucko. ale pri prvom som to citila az presne o mesiac neskor.

vandica
2. dec 2016

@katkamiki aj ja to mám, asi posledný týždeň. ja mám zase prácu kde 8hodin stojím, tak neviem či je to tým. ale mávam to aj doma. myslím, ale že je to normálne, šak v tele sa dejú velké zmeny, a robí si všeličo pri čom spozornieme. včera som sa mojho mudr pýtala, že ma bolí podbruško, že tak ako ked sú vaječníky prechladnuté, a povedal, že nie, že je to v poriadku, že to sa len maternica rozťahuje, tak nás to bolí.

renusssska
2. dec 2016

@vandica mňa zas vkuse pri vstávaní pichá tak ako keby som mala slepé črevo ale tiež si myslím že je to tým rozťahovaním maternice a podobne 🙂

katkamiki
2. dec 2016

@marta1987
@vandica dakujem dievcata, hadam je to ok. Mam to ako zastavene vetry, mozno tie creva pracuju. Tak hadam to bude ok 😉

marta1987
2. dec 2016

@renusssska presne! Toto iste 😒 ledva sa z postele vytackam

simisk
2. dec 2016

@katkamiki
@marta1987 ach dievcence by som vam o tych vetroch vedela hovotit...to bol moj prvy priznak tehu,ty boli bomby bola som nafuknuta jak zaba.A najhorsie to bolo ked som lezala dva tyzdne v nemocnici a na izbe sme boli tri.Ty kokos ja som mala take krce az som plakala,uz len to ze obmedzeny pohyb,mala som prisny pokoj na lozku lebo som v 14tt krvacala,takze pohyb len wcko-postel a to bolo divadlo v bruchu,normalne az do placu.Teraz som doma a kaslem na vsetkych....mne to za tie krce nestoji.

katkamiki
2. dec 2016

@simisk 😂 presne ja takto trpim v robote 😂 ked vybehnem von az tak dobre, ale krce aj napriek tomu mavam, asi viac mam dnu ako mi ide von. Zalezi aj od toho, co zjem. Musim sa sledovat.