Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
Baby, ste tu niektorá z NM, TN??? Kde kúpim tehotenské legíny (také pevnejšie, nie také, v ktorých sa budem celá triasť :D lebo nie som štíhla) a tehotenské rifle za normálne ceny, a nie za 80Eur? Ďakujem 🙂
@mariapuskasova môžem poprosiť foto do IP?
Baby, som v 15tt, a už pár dní mám bolesti v podbrušku. Také ako keby som mala svalovicu. Nemali ste to niektorá? K mudr. idem v piatok.
Ahojte dievčatá prikmotrila som sa do vašej skupinky.Termín som mala 29,4 a dneska mi doktor určil 5.5 tak som tu .Mala by som byt v 18+5,ale podla velkosti plodu atd mi dr povedal,že to je tak na 17+2 tak ja neviem.Hlavne že to bude zdravučké,ani fotku mi nemal ako urobit ,lebo že je to maličké mi ho ukázal ,ale fakt nič z toho by nebolo skoro vidno.Tak zatial Vám prajem pekný večer
Buduce mamicky a uz viete pohlavie dietatka? My stale nie lebo male bolo otocene chrbatikom tak verim ze o mesiac sa to dozvieme konecne 🙂
ja tiež stále neviem. A stále len počúvam mudre reci....to bude dievcatko, to vidim. Alebo....cisty chlapec, to sa da poznat :D uz sa na tom bavim ako kazdy vie 😀
@23javane nám povedal asi v 13 týždni, tváril sa, že je to tutovka...aj ked ja tomu moc neverim, zdalo sa mi to strasne skoro. aj ked mam uplne na vlas rovnake tehotenstvo ako pri prvom, tak by to mohlo vyjst🙂
A co pohyby uz nieco citite? Lebo ja mavam take motyliky sem tam na rovnakom mieste a cim dalej tym je to na roznych miestach 🙂
Dievcata, nemavate niekedy take krce v bruchu ako ked su zastavene vetry alebo stolica? A pritom si myslim ze nie su? Bola som aj u dr, ze vsetko je ok, dala mi akurat viac magnezia. Ale nie je to tvrdnutie brucha, skor take napucene brucho. Neviem uz co na to, ale nie je to kazdy den. Dakujem
@23javane ano, som si nebola ista vyse tyzdna ale uz som si :D.. ma seklo v chrbtici, tak som dala teplu vanu a male zacalo vyvadzat tak, že to bolo vidno volnym okom. ale bezne to citim zriedka a velmi jemnucko. ale pri prvom som to citila az presne o mesiac neskor.
@katkamiki aj ja to mám, asi posledný týždeň. ja mám zase prácu kde 8hodin stojím, tak neviem či je to tým. ale mávam to aj doma. myslím, ale že je to normálne, šak v tele sa dejú velké zmeny, a robí si všeličo pri čom spozornieme. včera som sa mojho mudr pýtala, že ma bolí podbruško, že tak ako ked sú vaječníky prechladnuté, a povedal, že nie, že je to v poriadku, že to sa len maternica rozťahuje, tak nás to bolí.
@vandica mňa zas vkuse pri vstávaní pichá tak ako keby som mala slepé črevo ale tiež si myslím že je to tým rozťahovaním maternice a podobne 🙂
@renusssska presne! Toto iste 😒 ledva sa z postele vytackam
@katkamiki
@marta1987 ach dievcence by som vam o tych vetroch vedela hovotit...to bol moj prvy priznak tehu,ty boli bomby bola som nafuknuta jak zaba.A najhorsie to bolo ked som lezala dva tyzdne v nemocnici a na izbe sme boli tri.Ty kokos ja som mala take krce az som plakala,uz len to ze obmedzeny pohyb,mala som prisny pokoj na lozku lebo som v 14tt krvacala,takze pohyb len wcko-postel a to bolo divadlo v bruchu,normalne az do placu.Teraz som doma a kaslem na vsetkych....mne to za tie krce nestoji.

Ahojte som sice januarovka ale ak to bude vadit vymazem mam vela chlapcenskych veci ak ma niektora zaujem posunie za min ceny len baliky napiste spravu ak by ste mali zaujem ceny 0,2 za kus plus postovne prajem pekny vecer