Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
Malicky sa ma dobre ,dycha sam a coskoro vysadia aj lieky 🙂 dakujem vam vsetkym ❤
@marta1987 juj to su sqele spravy,coskoro vas aj domkov pustia a uz bude len a len dobre 😘
@23javane Ahoj, my sme kočík kupovali pred 2 týždňami 🙂
@ladyflybird a aky? 😊
@23javane Tako Dalga, ja som pozerala iba tie retro kočíky 😍
@vandica Do konca januára som pribrala 2kg, teraz idem v pondelok k doktorke tak už som strašne zvedavá ako sa nám darí 😍
Je tu niekto prosim kto je rozhodnuty pre epiduralku? Alebo mate skusenost s pôrodom s EPI a bez? Dakujem
@evkafi Ja som tiez rozhodnuta pre epi. Ale ked to poviem ludom, tvaria sa, ze na co vymyslam. Ludom uz ani to nie je jedno, ako chce iny rodit🙂 Inak osobnu skusenost nemam, ale po precitani mnohych skusenosti inych, chcem ist do toho🙂
@peppermint v pohode to je každého vec keď ťa to ukludní daj si ja napr pri prvom tam nebola anesteziologička tak som ani nemala na výber, a tak keď som už vydržala tých 12 hod strašných kontrakcií lebo boli vyvolané tak si vravím že to už dám aj pri druhom :D ževraj druhé ide rýchlejšie no tak dúfam aj v to heh
@evkafi
@peppermint
@mausy21 ahojte, mne dali tabletku na vyvolanie porodu a z nicoho nic mi nastupili take bolesti ze som myslela ze sa zblaznim. Vraj pri samostatne sa spustenom porode tie kontrakcie pomaly silneju ale pri vyvolavacke nastupia hned silne - teda aspon mne sa to stalo. Po 2 hodinach mi dali epidural a to bola zachrana. Hned mi bolesti prestali a ostali uz len tlaky ked boli kontrakcie - vtedy som vedela ze mam tlacit ked boli tlaky. Takze podla mna ked niekedy strasia ze pri epiduralke zena znecitlivie a nevie kedy tlacit, tak to tak celkom neni. Podla mna si vytrpime dost a preco si nepomoct s epiduralkou ale urcite je to kazdeho osobna vec.
Keby som netrpela migrenami, tak si to dám. Mala som spinal pri gynekologickej operácii a pol roka som sa dávala dokopy. Ale ak môžete baby, tak si to dajte 😊
@annakru no ja som toto mala 12 hodin taketo vyvolovavane tie su horsie lebo nie su postupne ale nemal mi to kto pichnut tak uz pri druhom vydrzim, no zevraj pred koncom ked uz sa ide rodit uberu a pichnu oxytocin aby to zena viac citila..
@alena2210 no presne aj ja ked som pri prvej uz vydrzala nejak to teraz prezijem presne preto ze sa bojim reakcie mojho tela imunita bieda aka je..a hocico sa mi uz pritrafilo tak sa bojim este si "pridavat" taketo veci :D ale kto nemá žiadne problémy prečo nie keď sa chce uchrániť bolestí..

Majovky a chcem sa opytat ci uz mate kocik ci sa este len rozhodujete ktory kupit? Lebo ja este nemam a mam velku hlavu z toho mnozstva .... naozaj neviem dakujem Lucia 🙂