icon

Mamičky a budúce mamičky Bratislava III - Nové Mesto

sagitta8
10. máj 2012

Su tu nejake snazilky, tehulky alebo mamicky z Bratislavy - Nove Mesto? Pridajte sa 🙂

sagitta8
autor
24. júl 2012

@barbora84 Ahoj 🙂 Ja asi najskor v decembri 🙂

jariinka
16. aug 2012

@barbora84 Ahoj, ja bych klidne sla ;)

barbora84
21. aug 2012

@jariinka super, mozeme sa niekedy dohodnut a pokocikovat, vidim ze mame rovnako stare deticky 🙂 kedy navrhujes??

@sagitta8 tak sa tesim na zimne kocikovanie 🙂

jariinka
21. aug 2012

@barbora84 jojo, taky jsem koukala a i jsme stejne stare :D ja budu v Bratislave za 14dni, tak pak nekdy ;) a jinak mi to je jedno kdy presne.

barbora84
21. aug 2012

@jariinka o.k., tak sa potom ozvi, pokocikujeme, povymiename skusenosti 🙂

ebelin
18. sep 2012

@barbora84 - rada sa k vam niekedy pridam 🙂

sagitta8
autor
15. okt 2012

@andyb25
@barbora84
@sunsun
@fialkaa
@jariinka
@ebelin

baby novomestske, kam chodite k pediatrovi, alebo mate uz nejakeho vybrateho? ja som rozmyslala nad tehelnou, to mam kusok a dokonca tam stale ordinuje aj detska lekarka, ktora mala mna - gaborova.. pripadne poradte, nech to do porodu stihnem vybavit..

sunsun
15. okt 2012

@sagitta8 ja som rozhodnuta pre pediatricku v raci ... dostala som na nu dobre referencie 🙂

barbora84
16. okt 2012

@sagitta8 my chodime k pediatricke do Ruzinova, ked mal maly 3 tyzdne stahovali sme sa do Noveho mesta

ebelin
17. okt 2012

@sagitta8 ja mam zatial pediatra pre malu v Ruzinove, takze poradit z osobnej skusenosti niekoho v Novom meste neviem..

tercakucek
17. okt 2012

ahoj, má tu někdo termín cca 24.12. 🙂 a rodit chce v Ružinově? ... jsem z Podunajských Biskupic. Ráda bych se tu seznámila s maminkou na pokec i na střetnutí na "kávičce" 🙂 .... jinak Vás všechny zdravím a přeji pokojný těhulkování. Tereza

andyb25
17. okt 2012

@sagitta8 ja na Tehelnú, tam chodí aj starší a tiež je to ešte moja pediatrička dr. Liptáková, ja som s ňou spokojná 😉

sagitta8
autor
17. okt 2012

@tercakucek ahoj, ja mam termin podla MS 23.12. a podla sona 28.12. , takze uvidime, ako to dopadne, a este stale nie som rozhodnuta, kde budem rodit, ci Ruzinov, ci Kramare.. uvidime 🙂

sagitta8
autor
17. okt 2012

@andyb25 ja som tam mala gaborovu, ale jedna kamoska na nu nadavala, tak rozmyslam nad inou, skusim kuknut na tu tvoju liptakovu. ako to funguje, tam len docupitam, ze som tehotna a chcela by som lekarku, ci ma zoberie?

tercakucek
17. okt 2012

@sagitta8 🙂 já stoprocentně taky ne....asi půjdu porodnice obhlídnout osobně. Na Ružinov jsem slyšela docela pozitivní věci. Ružinov mám právě 5min autem od baráku 🙂 ..... pak ti napíši jak mě zaujala 🙂. Termín mám podle MS 28.12. a podle UTZ 24.12. takže tak 🙂
V pondělí 22.10. mě čeká poslední UTZ ještě v ČR a od 1.11. budu pojištěná tady v SR takže půjdu k nové gynekoložce.

andyb25
17. okt 2012

@sagitta8 tak to netuším 😝 , ale asi áno, ja to nejak neriešim tým že tam chodí Robko a ona vie že som tehu, tak to berieme automaticky 😉

ebelin
17. okt 2012

@tercakucek ja som rodila v Ruzinove pred 2 mesiacmi a bola som celkom spokojna ..

tercakucek
17. okt 2012

@ebelin: děkuji za odpověď 😉

barbora84
1. nov 2012

@ebelin jasne, mozme sa dakedy dohodnut a pokocikovat spolu ;)
@jariinka ako sa mate so Sarinkou? Ste teraz na SK?

katkatomekova
2. nov 2012

Ahojte aj ja som Nové Mesto , Bratislava III, termín máme 26.januára. 🙂 Ja som rozmýšľala , že budem rodiť na Kramároch, neviem, v čom sa vám zdá Ružinov lepší?

mariannkkaa
15. nov 2012

Mile mamičky, pozývame vás na detskú burzu s oblečením v Rodinnom centre Kramárik v Bratislave dňa 1.12.2012. Záujemci o predaj, hláste sa na mail burza.rckramarik@gmail.com. Poponáhľajte sa, počet predávajúcich je obmedzený a miesta sa rýchlo míňajú! Tešíme sa na vás 🙂

mthr
21. jan 2013

@sagitta8
@sagitta8 ahoj Sagitta. Mam termin 25.3 a som z Ba Nm.Mata

mthr
27. jan 2013

Ahojte. Ma tu niekto termin tiez v Marci co je z BA Nove Mesto, zeby sme sa stretli, pokecali, posharovali info, popripade chodili kocikovat ? 😉 MTHR

sagitta8
autor
27. jan 2013

@mthr ahoooj, my sme sa narodili 2.12., takze uz sme na svete a z ktorej casti NM si? Kde sa chystas rodit?

mthr
27. jan 2013

@sagitta8 Ahoj 🙂 Byvam pri Manhatane ak ti to nieco hovori. Termin mam v marci 25.3, tak uvidim ci to tak vyjde alebo pojdeme skor. Chcela by som Ruzinov. A ty si z ktorej casti?

mthr
27. jan 2013

@mthr Ozaj a vies mi poradit nejakeho dobre detskeho lekara v NM ?

mthr
27. jan 2013

@sagitta8 Ozaj a vies mi poradit nejakeho dobre detskeho lekara v NM ?

sagitta8
autor
27. jan 2013

@mthr ahoj, jasne, viem kde ja manhattan, ja byvam kusok od polusu, k lekarke chodime na tehelnu, dr. gaborova, chodila som k nej este aj ja, ked som bola mala a som spokojna, ale zatial sme nejaky problem nemali, chodime len normalne do poradni, kde nas odmeraju a odvazia... a este sa tam aj viem prejst, nemusim ist autom, lebo moc nesoferujem. ja som rodila na kramaroch a bolo to uplne super. teda porod az taka sranda nebol, ale lekari, sestricky, starostlivost, bola som velmi milo prekvapena

mthr
27. jan 2013

@sagitta8 Ja tiez nie som velka soferka a tiez som pozerala niekoho na Tehelnej aby som nemusela autom chodit a mohla peso, nasla som zeby sme mali spadat pod Dr. Liptakovu, tak neviem. Nevies ci Dr Gaborova este berie? A je to statna alebo sukromna?
Dufam ze v Ruzinove to tiez bude ok. no uvidime 🙂

andyb25
29. jan 2013

@mthr @sagitta8 ahojte ja mám na Tehelnej Dr. Liptákovú, tiež ešte moja detská lekárka a chodím k nej aj so synom som s ňou spokojná 😉