Mamičky a budúce mamičky Bratislava III - Nové Mesto
Su tu nejake snazilky, tehulky alebo mamicky z Bratislavy - Nove Mesto? Pridajte sa 🙂
@andyb25
@barbora84
@sunsun
@fialkaa
@jariinka
@ebelin
baby novomestske, kam chodite k pediatrovi, alebo mate uz nejakeho vybrateho? ja som rozmyslala nad tehelnou, to mam kusok a dokonca tam stale ordinuje aj detska lekarka, ktora mala mna - gaborova.. pripadne poradte, nech to do porodu stihnem vybavit..
ahoj, má tu někdo termín cca 24.12. 🙂 a rodit chce v Ružinově? ... jsem z Podunajských Biskupic. Ráda bych se tu seznámila s maminkou na pokec i na střetnutí na "kávičce" 🙂 .... jinak Vás všechny zdravím a přeji pokojný těhulkování. Tereza
@tercakucek ahoj, ja mam termin podla MS 23.12. a podla sona 28.12. , takze uvidime, ako to dopadne, a este stale nie som rozhodnuta, kde budem rodit, ci Ruzinov, ci Kramare.. uvidime 🙂
@sagitta8 🙂 já stoprocentně taky ne....asi půjdu porodnice obhlídnout osobně. Na Ružinov jsem slyšela docela pozitivní věci. Ružinov mám právě 5min autem od baráku 🙂 ..... pak ti napíši jak mě zaujala 🙂. Termín mám podle MS 28.12. a podle UTZ 24.12. takže tak 🙂
V pondělí 22.10. mě čeká poslední UTZ ještě v ČR a od 1.11. budu pojištěná tady v SR takže půjdu k nové gynekoložce.
@tercakucek ja som rodila v Ruzinove pred 2 mesiacmi a bola som celkom spokojna ..
@ebelin: děkuji za odpověď 😉
Ahojte aj ja som Nové Mesto , Bratislava III, termín máme 26.januára. 🙂 Ja som rozmýšľala , že budem rodiť na Kramároch, neviem, v čom sa vám zdá Ružinov lepší?
Mile mamičky, pozývame vás na detskú burzu s oblečením v Rodinnom centre Kramárik v Bratislave dňa 1.12.2012. Záujemci o predaj, hláste sa na mail burza.rckramarik@gmail.com. Poponáhľajte sa, počet predávajúcich je obmedzený a miesta sa rýchlo míňajú! Tešíme sa na vás 🙂
Ahojte. Ma tu niekto termin tiez v Marci co je z BA Nove Mesto, zeby sme sa stretli, pokecali, posharovali info, popripade chodili kocikovat ? 😉 MTHR
@mthr ahoj, jasne, viem kde ja manhattan, ja byvam kusok od polusu, k lekarke chodime na tehelnu, dr. gaborova, chodila som k nej este aj ja, ked som bola mala a som spokojna, ale zatial sme nejaky problem nemali, chodime len normalne do poradni, kde nas odmeraju a odvazia... a este sa tam aj viem prejst, nemusim ist autom, lebo moc nesoferujem. ja som rodila na kramaroch a bolo to uplne super. teda porod az taka sranda nebol, ale lekari, sestricky, starostlivost, bola som velmi milo prekvapena
@sagitta8 Ja tiez nie som velka soferka a tiez som pozerala niekoho na Tehelnej aby som nemusela autom chodit a mohla peso, nasla som zeby sme mali spadat pod Dr. Liptakovu, tak neviem. Nevies ci Dr Gaborova este berie? A je to statna alebo sukromna?
Dufam ze v Ruzinove to tiez bude ok. no uvidime 🙂

@barbora84 Ahoj 🙂 Ja asi najskor v decembri 🙂